Home Articole „Iar începem cu glumele astea proaste?”

„Iar începem cu glumele astea proaste?”

3092
4

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu a catalogat ca fiind o „glumă proastă” zvonul că la începutul anului viitor va avea loc o remaniere în Guvernul Tudose.

„Iar începem cu glumele astea proaste? La fiecare început de lună discutăm despre chestiunea asta”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

4 COMMENTS

  1. Tu esti o gluma “proasta”, olguto! Pre dcnews e articolul! Aduceti muncitori straini pe salariul minim cel putin 3000 lei si in tara tineti tot ce inseamna muncitori sub limita sclaviei cu 500-750 lei,patronii fiind sponsorizati de guvern,rotesc angajatii cum au chef si prin orice motiv ca sa ii dea afara sau cu salariu de sclav! Te intreb eu dar in gura mare: in ce scoli s-au scos profesionisti sau in ce domenii se mai gasesc profesionisti daca orice paparuda se baga la orice fara niciun fel de pregatire profesionala? E exact ca in politica,toti escrocii se dau profesionisti dar in final,sunt de cea mai proasta calitate! E valabil pentru cam orice politician sau numit politic in functie! Ba femeie,chiar aberezi total sau faci jocuri ale altora,ce interese ai fatuco!? Ati golit tara de tineret alungandu-i in strainatate si va plangeti ca nu avem profesionisti,dar nu va sinchisiti sa faceti ceva pt.a scoate profesionisti din scoli de 27 ani! O sa auzim ca in tara sunt extremisti! Din a cui cauza sau cine a contribuit? Nu cumva tot voi habarnistilor care leorbaiti nonstop fara sa aveti habar ce trebuie in tara? Nu e vorba doar despre tine,olguto,e vorba despre tot ce inseamna politician pe liste sau pe langa liste,ca tot se practica”nesimtirea si aroganta” in politica!

    • Nu Olguța este motivul exodului, ci salariile minuscule. Și cei care propovăduiesc microsalariile, care nu te scot din sărăcie, sunt tocmai libertarienii, bruxelezii, în frunte cu Mugur Isărescu.

      • Cine fixeaza cuantumul de salarizare? Nu cumva tocmai din minister se stabileste si sindicatele se pupa bine cu politicul? Exodul mintilor luminate,nu cumva a fost deschis prin legea cu turismul muncitoresc in europa,ada zis-a lege “trafic de fiinte cu stomacul si buzunarele goale” pentru ca au anihilat locurile de munca si demnitatea plus respectul onorabil si in primul rand prin minimizarea salarizarii si bataia de joc a guvernantilor catre conationali! Nu te mai baga in seama daca nu legi toata perioada de 27 ani de mizerie politica!

  2. De la Mariana Baboş la centura neagra a guv Tudose chiar ca Romania a avut parte doar de glume proaste. Fiecare perioada a avut parte de glume proaste dar cam scumpe daca aduni si faci un total,adica: 80 miliarde euro datorie+ ce a produs Romania + rezerva ramasa din 89. Glumele lui alde Olguta,Nutzi,Base, Belina,kati Tudose,Roman, Ciorbea,….Isarescu,,,,Bombonel si Bombonica,micul titulecu,Ciolos, ….vadimi ,..irineli,armata de propaganda cu stelute si arsinei si alti becalisti,….. UTC-isti pe care ii plangeti, le veti plati dragilor si voi si nepotii vostrii cu varf si indesat

Leave a Reply