Directorul adjunct al societății de transport local, Tursib, a fost găsit în această dimineață spânzurat, în casa mamei sale. El este soțul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuți ca fiind în grupul de prieteni apropiați ai președintelui Klaus Iohannis. Soții Pavel au fost prezenți alături de președinte la petrecerea de după câștigarea alegerilor, dar și la petrecerea de Revelion.

Conform ultimei declarații de avere, depusă la jumătatea anului trecut, Cristian Pavel nu avea datorii. El deținea, împreună cu soția, o casă în Sibiu de o sută de metri pătrați, un teren în intravilan de 400 mp și un autoturism Ford.

Informatia a fost publicata de ziarul Turnul Sfatului din Sibiu : http://www.turnulsfatului.ro/28959/actualizare-directorul-adjunct-al-tursib-cristian-gheorghe-pavel-gasit-spanzurat.html

7 COMMENTS

 1. Hmmm….
  Interesant…
  Parca asa “sinucideri” din astea din camarila au fost si pe vreamea Basescului…
  Dar parca nu asa de repede…

   • Ceva îmi spune că e mai creștin decât cei ca tine care-l preaslăvesc pe candidatul (și câștigătorul) prezidențial al ciumei de dreapta PDL închizătoare de spitale și tăietoare de salarii, pensii și indemnizații pentru – citat din alt candidat (și câștigător, de 2 ori) prezidențial al aceluiași PDL – “mămicuțe și bebeluși”.

    Cum ți-am mai zis, da, ești fascist. Pupă icoana nemțească și pură în continuare.

    • rusii comunisti le zic la ucrainieni fascisti. o fi o coincidenta ca ma faci si tu fascist ?! cred ca nu. cred ca esti un putinist-pontist. stai linistit, ponta o sa pice.

Leave a Reply