Nu stiam ca Stelian Tanase are umor si poate fi simpatic. El sanctioneaza in public o gafa a recent demisionatului George Maior.

Stelian Tănase, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), solicită Serviciului Român de Informaţii (SRI) să dispună retragerea ofiţerilor acoperiţi din TVR.

În acest sens, Stelian Tănase i-a transmis, miercuri, o scrisoare directorului interimar al SRI, generalul-locotenent Florian Coldea.

sri
“În urma recentelor declaraţii ale domnului George Maior, fost director al SRI, prin care a afirmat, indirect, că Serviciul Român de Informaţii are ofiţeri acoperiţi în presă, vă solicit să dispuneţi retragerea acestora din cadrul Televiziunii Române”, spune Stelian Tănase în scrisoarea adresată lui Florian Coldea şi care a fost transmisă şi agenţiei MEDIAFAX.

 

3 COMMENTS

  1. Pai daca sunt acoperiti, …sunt acoperiti. A-i retrage inseamna a-i deconspira si este ilegal, ca place sau nu. Sa fim realisti. Este regula tuturor serviciilor de informatii din lume.

    • Deconspira? Ii stie toata lumea: turcescu s-a declarat singur, Sorina Matei a declarat-o Basescu in direct. Se stiu acoperitii, neacoperitii nu se stiu, ca sunt atat de rari.. In orice caz gen SRI au intins coarda prea mult trimitandu-l pe Maior sa ameninte..in vest se mai pastreaza aparenta democratiei. Nu poti sa iesi si sa ameninti ca ultimul mafiot.

Leave a Reply