Basescu Traian : “Un om tinut in arest in mod abuziv fara probe concrete, doar pina spune ce vrea sa auda procurorul, e tor\turat. Arestul de la IGPR e tortura. Eu nu voi renunta. Justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat. De ce trebuie arestat? Ma intreb de ce judecatorii nu tin cont ca orice om are dreptul la demnitate? Judecatorul care spune <du-te la arest 30 de zile> in acel moment il lipseste pe cel acuzat de sansa de a se apara.

Eu nu discut aici cazul Elena Udrea, ci discut ceea ce ma revolta si mi se pare un derapaj de la ceea ce am lasat se se construiasca in timpul mandatelor mele.”

 

6 COMMENTS

 1. Si ce daca? Eu cred ca e prea mica tortura….. As infiinta GULAGUL pentru ei si ele…..Pentru toti….nici unul din politica nu este curat, toti au furat, mult sau mi putin….In GULAG cu ei

  • Toți trebuie să fie anchetați corect și în detaliu, toți trebuie să aibă parte de procese serioase și cu probe și toți trebuie să fie judecați în baza probelor, iar prejudiciile să fie calculate și recuperate în baza unei expertize independente, cu precizarea că toți complicii din procuratură/DNA și magistratură trebuie să zboare din funcție și să fie, la rândul lor, anchetați și judecați cel puțin pentru favorizarea infractorilor.
   Cere să se procedeze altfel și devii exact ceea ce urăști, brută de Neanderthal ce ești, antibăsist sau nu…

 2. Ce tortură măi bezmeticule! Tu ştii ce înseamnă TORTURĂ? Se vede clar că habar nu ai despre semnificaţia cuvîntului TORTURĂ în DEX: torturez, vb. I. Tranz. A supune (pe cineva) la chinuri fizice violente; a schingiui; p. ext. a supune (pe cineva) la chinuri morale; a chinui. ♦ (Despre stări sufletești) A roade, a frământa, a obseda în mod dureros. ♦ Fig. A forța, a stâlci, a poci cuvintele, stilul, limba, versul etc. – Din fr. torturer.
  Unde vezi tu tortură bă nemernicule! Cumva este bătută? Cumva este schingiuită? Cumva nu i se dă să crape-n ea mîncare? Cumva nu are dreptul să respire aer curat? Cumva nu are dreptul să vorbească? Cumva nu are drepătul de vizite? şi sunt destule! A! Că suferă din cauza ta, că nu estze alături de tine, este altceva, aţi făcut numai rău acestui popor şi ţării în care trăieşti, măi nemernicule alături de hahalerele tale care se dau curate de parcă s-au născut acum un minut!
  NU E NICIO TORTURĂ! ESTE UN DEŢINUT INFRACTOR DOVEDIT PRIN ACTIVITATEA-I PERSONALĂ ÎN DECURSUL MULTOR ANI DE OCUPARE A UNOR FUNCŢII DE CARE S-A FOLOSIT PENTRU SILUIREA ACESTUI POPOR ALKĂTURI DE TINE, HOŢULE! LA PUŞCĂRIE CU TINE MILOGULE!

 3. Politicianul tipic roman … Ipocrizie… Daxa da de pamant cu el, cu familia lui sau cu gasca lui, justitia nu mai e buna . Dar de ce nu i- a sarit tortura in ochi in cei 10 ani se mandat ? Singura chestie care s-a schimbat e ca pe la parchete ajung acum si ai lui .. In rest nimic nou sub soare

 4. Cam slabi de inger basistii, in frunte cu Basescu ! La ce smecheri se dadeau am avut impresia ca sunt mai duri. E nasol cand se apropie duba, Basescule ? Ia-ti la revedere de la nepotei.

 5. Canalia ,el ce i-a facut D- lui Nastase?????. Puslamaoa politica numai prin nesimtire se plimba cu vorbele. Ce vor zice fetele si nepotei peste ani ?? Ne ai facut de ras bunicule.

Leave a Reply