Basescu Traian descrie cum a savarsit o infractiune, prin sustragerea unor documente secrete din Administratia Prezidentiala odata cu plecarea lui de la Cotroceni : “La Coldea am lasat o data mesaj sa ma sune pentru ca am gasit la mine printre documente niste documente secrete care nu s-au predat. Am sunat si le-am trimis”.

Domnule general Coldea, Basescu tocmai s-a autodenuntat. Masuri, ceva?

 

16 COMMENTS

 1. asta-i popor? asta e o masa de aplaudaci, jumatate cretini, jumatate complici. Poporul e cel care l-a aruncat la WC in 2012.

 2. DUPA PLECAREA SA DE LA COTROCENI DETINEREA ORICARUI DOCUMENT SECRET ESTE PENALA CHIAR DACA SE DATOREAZA NEGLIJENTEI SAU NEPRICEPERII SALE

 3. Basescu a afirmat aseara ca a scos dosarele de la Securitate. Nu cumva cu aceasta ocazie si-a sustras dosarul pentru ca apaoi sa tot repete ‘ aratati-mi dosarul daca exista” ?

  • Dacă ai fi fost atent, ai fi sesizat că, de fapt, Băsescu i-a atras atenția lui Stanciu de la ÎCCJ că dosarul ei e la el și să nu-l caute la CNSAS că îl caută degeaba.

 4. Este obligatoriu ca institutile in drept sa dispuna perchezitie totala ,pentru ca nebunul asta paranoic poate sa discrediteze tara si institutile sale.

 5. AICI E MOTIV PLAUZIBIL PENTRU AUTODENUNŢARE ŞI PENTRU A FI ANCHETAT, RESPECTIV ARESTAT CU BRIO! SĂ NU TRĂIM ÎN VORBELE LUI IOHANIS*E BINE ŞI ACUM*, NU! TREBUIE URGENT LUATE MĂSURI, DIN VORBELE LUI, E POSIBIL SĂ FIE O CACEALMA ASCUNSĂ CU INFRSACTORII INTERNAŢIONALI, CEI CARE SE DAU MARILE PUTERI, VEZI CEREREA DE PORT ARMĂ PENTRU SINE, SE PARE CĂ HAOSUL VA DEVENI REALITATE DACĂ ESTE LĂSAT LIBER! asta se vede pe moaca lui, pe lîngă disperarea că nu i se acordă atenţie şi răspuns la cerinţele proprii!!! SOS!!!

 6. Asta e mesaj catre SRI ca are el – betivanul niste dosare puse la pastrare ! Asteptam bagarea la duba a lui Basescu, I-au pregatit celula in comun cu Bercea.

  • SRI este o banda de crima organizata care a tinut de sase la devalizarea bugetului de stat in toti acesti ani de trecerea fara de sfarsit la economia de piata.

 7. Omu’ vrea sa transmita public – ca personal sigur i-a transmis lui Coldea – ca a ,,gasit” niste documente secrete care inca-l fac stapan pe situatie.
  Din pacate nu vom afla niciodata prin ce metoda o sa le ia inapoi Coldea. (apropo, cine mai vorbeste in zilele noastre ceva de Hellvig?)
  IPOTEZA: daca udrea de fapt e si ea exilata pe vreun domeniu gen Scrovistea si e adusa din cand in cand pentru spectacol si aratata publicului cu catuse?
  A verificat cineva din deontologii din presa de ex. daca colegele de celula a elenei sunt pe bune sau e sf ? Sau presa functioneaza numai pe ce subiecte primeste la plic?
  Restu-i abureala.

 8. Prin mana cui au trecut ani de zile secrete, unele de importanta capitala pentru tara !!!??? La un scurt inventar din cele prezentate, in special de A 3, s-ar putea vedea lesne ca unele acte si fapte ale lui Basescu sunt de tradare, asa cum sunt incriminate in Codul penal. SRI si SIE stiu cu certitudine, dar cum directorii operativi au fost numiti si au primit grade de general pe banda, deocamdata va fi greu sa iasa la lumina.

 9. Nu mai exista nici o umbra de respect pentru nimeni si nimic al acestui individ, insa am o intrebare pentru doamna Maria Basescu dansa oare cum suporta asemenea individ? Dat fiind faptul ca dansa a fost intotdeauna retrasa si nu s-a implicat in politica nu cred ca nu sia dat seama ce a facut acest individ. Nu am nici cea mai mica intentie de a o denigra pe doamna Maria. Dar cine ar putea locuii cu asemenea personaj stiind ca a furat a bagat nevinovati la puscarie a amenintat a distrus cariere politice ale multor politicieni a dezbinat o natiune intreaga a impus teroare a lovit un copil. Oare ia spalat pe creier pe toti din familia lui? Chiar asa mare putere de convingere sa aibe? Mie mia fost condamnat unul dintre parinti acum 30 de ani la 1 an si ceva de puscarie si mie rusine chiar si sa ma gandesc sau sa vorbesc despre asta, oare lor nu le e cumva? Sunt convins ca va venii si ziua in care se va termina si cu el si cu toata gasca am mare incredere ca vor venii sau isi vor recapata increderea acei oameni care pot sa faca acest lucru. Nu va fie frica

 10. N-am înţeles nimic din abureala asta, de ce trebuia “un mesaj să mă sune” Coldea pentru restituirea unor documente secrete care aparţin Administraţiei Prezidenţiale şi nu SRI, rătăcite fără intenţie între documentele lui TB. Ce fel de evidenţă DS au la Cotroceni ?

Leave a Reply