Asta am declarat colegilor de la www.dcnews.ro

Analistul Radu Tudor cataloghează demisia consilierului prezidențial Simina Tănăsescu ca fiind un gest de onoare ce le lipsește, în momentele în care greșesc, multor oameni politici bărbați din România. 

Radu Tudor consideră că gestul Siminei Tănăsescu lansează o provocare în spațiul public. “E un gest pe care puțini oameni îl fac în România când au ce să își reproșeze și dacă Gabriela Firea a facut recent gestul de a-și cere scuze pentru greșeala facută cu Simona Halep, faptul că Simina Tănăsescu își dă demisia reprezintă un nou gest de onoare. Este a doua femeie care lansează o provocare unor bărbați care greșesc destul de mult în România și la guvernare și în opoziție și în alte instituții de putere care nici nu recunosc că au greșit, nici nu părăsesc funcția în urma doveditei lor ineficiențe. Privesc acest gest ca pe unul de onoare și ca pe un avertisment în legătură cu atitudinea pe care o are președintele Iohannis zilele acestea în privința legii fundamentale”(n.r. Constituția României), a declarat, pentru DC News, Radu Tudor.

“Așteptăm ca președintele să termine de lecturat”

Analistul vede în comunicatul Administrației Prezidențiale o recunoaștere parțială a unei greșeli. “Cred că anunțul Administrației Prezidențiale, de altfel foarte bine întocmit, ne sugerează implicarea instituției într-o polemică în care Președintele nu era avantajat. Este o recunoaștere cu jumătate de gură a greșelii, iar gestul de astăzi stinge conflictul. Ceea ce așteptăm cu toții este ca Președintele să termine de lecturat decizia simplă enunțată într-o singură propoziție a deciziei Curții Constituționale”, ne-a mai spus Radu Tudor.

Consilierul prezidenţial Elena-Simina Tănăsescu şi-a prezentat miercuri demisia din funcţie, a anunţat Administraţia Prezidenţială

 

5 COMMENTS

 1. si cu demisia se sterge tot?
  trafic de influenta, coruptie, santaj, imixtiune in justitie sau ce-o mai fi fost pe acolo? Gata, pupat piata endependentii?
  Pai la modul asta ne meritam soarta, fiecare infractor va demisiona si cu asta gata… ba mai e si laudat ca are… onoare! E un exemplu!
  Halal!

 2. Ceea ce este extraordinar de grav, Presedintele Republicii, prin comportamentul actual, declaratii si altele, isi da girul indirect acelor anarhisti exaltati, extremisti si riscam sa asistam la o lunga vara fierbinte.

 3. Viorica se balbaie probabil de emotii, vorbeste in public, sau o fi saraca analfabeta cum zic unii, dar IOHANNIS asta cu trei litere de ONG nu o fi tot analfabet? El nu e in stare sa citeasca 100 si ceva de pagini in 2 saptamani. Ma intreb cand corecta teze sau lucrari la elevi? dupa ce se termina anul scolar? Procurorii si CCR numit de Presedinte nu e implicare politica? Ei sunt independenti daca sunt numiti Politic de PRESEDINTE ?!
  Acest Presedinte nu e in stare sa respecte constitutia punand in aplicare o decizie a CCR care ii spune cu Subiect si Predicat ca trebuie sa o revoce pe LCK. Cauta alternative dand dispozitii ingrate subalternilor …. Asta e Romania lucrului BINE FACUT ???? SAU F***T ???

Leave a Reply