Două explozii s-au produs marți seară la aeroportul internațional Atatürk din Istanbul, urmate de schimburi de focuri, au informat posturile de televiziune turce care privilegiază teza unui atentat-sinucigaș și anunță 10 morti si peste 40 de răniți, potrivit Reuters și AFP.

 

5 COMMENTS

  1. pacat ca domnitorul fanariot ponta victor viorel nu era chiar atunci in trecere pe acolo, in cautare de doftorie turceasca pentru accidentarea la genunchi, care i-a curmat prematur senzationala cariera baschetbalistica.

  2. Ceea ce s-a intamplat pe aeroportul de la turci are legatura cu recenta eliberare a Fallujah-ului de catre armata siriana sustinuta de fortele ruse, adica de degajarea militantilor ISIS din acea zona. De asemenea mai are legatura si cu intrarea in Raqqa din Siria si pregatirea ofensivei asupra Mosul-ului din Irak, fiefurile Statului Islamic. Rusii au intrat in forta si le dau numai cu rachete termobarice in cap acelor papagali suniti ramasi cu foamea-n gat de pe vremea cand erau la conducere sub regimul lui Sadam. Cu acele rachete rusii curata cate un deal intreg odata, adica e tehnologie avansata, nu e pentru ghelbani.

    Pe fondul derularii contraofensivei armatei siriene si a coalitiei de forte impotriva Statului Islamic
    , este foarte posibil ca atentatul de la turci sa fie executat de combatanti ISIS care au declarat ca vor lua cu asalt Europa dupa ce a inceput contraofensiva masiva a armatei libere siriene (FSA) sustinuta de rusi si de americani, combatantii ISIS fiind scosi la cam deschis dupa o lunga perioada in care au detinut controlul asupra teritoriilor mentionate. Pa

    https://www.youtube.com/watch?v=eeJ4scjbIpk

  3. La aeroportul din Istambul bine ca nu au dat cu masina capcana blindata cu table ca rupeau jumatate de aeroport.

Leave a Reply