Prim viceprersedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat : “PSD este un partid puternic şi care, de fiecare dată, a încercat să câştige nu doar pe forţele şi puterile sale, ci încercând tot felul de şiretlicuri. Nu uitaţi că, în urmă cu câtva timp, a creat două tomberoane pe care le-a pus în Parlamentul României. Pe un tomberon scrie stânga politică şi mai jos UNPR şi un tomberon pe care scria dreapta politică şi mai jos ALDE. Au zis că toate valorile de stânga şi de dreapta, care aveţi coloană vertebrală şi vreţi să plecaţi din partidele voastre, poftiţi la tomberoane. Şi, după aceea, au făcut o alianţă cu tomberoanele, acum câteva săptămâni. Ce n-au ştiut cei de la PSD – ce ştiu marinarii, de exemplu Băsescu ştia – este că întotdeauna când se scufundă o navă şobolanii află primii şi fug. Şi tocmai ieri, când voiau să îşi desemneze candidaţii la Primăria Capitalei, au aflat că tomberoanele nu mai vor să fie în alianţă cu ei. Este o chestie interesantă. Ştiu ei de ce.”

 

10 COMMENTS

 1. si noul pnl este o HAZNA .si ghici cine isi are locul intr-o hazna? un rahat mare,gras si urat :SCATanasiu.

 2. ”marş”bă nesimţitule!
  – Îi recunoşti pe semenii tăi abia acum?
  – Nu cu ei aţi făcut ţara o varză împuţită?
  – Nu împreună cu ei”tomberoanele” aţi minţit şi furat en-gros?
  – Nu voi împreună aţi jucat horodinca cum aţi vrut pr baza legisaţiei şi a bugetului de stat?
  – Nu voi aţi scos oamenii în stradă pe baza incidentului de la Colectiv?
  Şi încă nu sunt toate scrise la adresa voastră acum!
  Wau! Aceşti scriitori ai manifestului nu sunt tehnocraţii susţinători ai plantaţilor care au aterizat în funcţii?

 3. Buna seara,

  Emisiunea de azi a fost (dupa parerea mea) f. buna. La fel cum a fost si apararea domnului Diaconu…. jos palaria!
  Daca imi permite-ti o rugaminte: poate aranjati un interviu si cu doamna Mona Musca. (imi place sa cred ca nu voi fi suspectat de subiectivisme). Poate ca ar fi util sa o auzim si pe domnia sa…. (apropo de cum e sa te lupti cu santajul)…. si poate ca i-ar prinde si domniei sale sa stie ca nu avem toti memoria unui “gold fish”
  cu respect….

 4. Vai cum le stie domnu’ ministru…Numai fosta secretara de cabinet cred ca l-a dedulcit la ghicit in…zat!Altfel nu poate fi gasita o explicatie nitel rationala la sertiunea emotionala debitata .

 5. Ce omite domnul Atanasiu este ca tomberoanele au demnitatea lor, au rolul lor purificator in societate, iar in politica ne scapa de gunoaie ca domnia sa si colegii lui din PNL.
  Vedeti domnule Atanasiu, tomberoanele fac ceva pentru societate, ele au fost inventate pentru a imbunatati viata oamenilor. Gunoaiele ca dvs. ce fac, in afara de faptul ca infectati locul pe care il ocupati si persoanele din jur?
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/

Leave a Reply