Marius Huc, redactor sef Stiri Antena 3 a publicat pe pagina sa de Facebook imagini in premiera nationala cu noua redactie de stiri Antena 3. Aceasta este si explicatia pentru intreruperea emisiei de azi noapte pina la ora 8,30 dimineata.

regie

Acest transfer dureros si cu multe batai de cap este cauza unor inerente probleme tehnice.

stiri

Speram ca totul se va finaliza cu bine. Efortul este absolut urias !

 

 

36 COMMENTS

 1. V cred, si nu numai ca va cred eu, dar sunt convins ca va crede foarte multa lume care nu are timp sa scrie asta. CASA de PIATRA! Si poate o lasati mai moale cu Sasau, astfel incat sa nu pierdeti fani.

  • Sau poate ne lasă Săsăul pe noi, are o celulică mai mică decât casele lui, care îl așteaptă… 😉

 2. pacat ca i-ati pacalit pe oameni scotandu-i in strada ca va va trebui 9 luni pentru mutare, ca i-ati manipulat ca libertatea expresiei este suprimata chiar daca pe acest blog libertatea de exprimare lipseste cu desavarsire

 3. Am convingerea că sunteţi meseriaşii profesionişti care veţi reuşi cu brio totul! Chiar dacă se va mai întîmpla o întrerupere voi aştepta emisia 🙂 doar că vă voi anunţa problemele site-ului. Cred cu tărie că veţi fi răsplătiţi pe măsură de susţinătorii şi iubitorii echipei A3!
  Felicitări pentru curajul şi profesionalismul din voi !
  Mult succes !

 4. Eu nu stiu de ce va macina grija asta ca intrerupeti emisiunea.Nu e o contraperformanta sau o rusine sa o faci avand in vedere situatia data.Publicitate noaptea nu cred ca aveti asa ca… Aaaa,ramane Badea nevazut in reluare probabil ca de aia e ingrijorat domnul Gadea….

 5. Cind am deschis televizorul, azi dimineata, m-am speriat. Am crezut,,Gata i-au inchis”. Bine ca a fost doar o sperietura. Felicitari si numai succes.

 6. Multumesc mult. Am certitudinea ca acest efort urias care implica mutarea mai multor televiziuni va fi rasplatit inzecit de toti cei care va iubesc si va apreciaza inaltul profesionalism.

 7. Azi dimineata cind am pornit televizorul m-am speriat,> Gata i-au inchis<, ma bucur ca a fost doar o sperietura. Felicitari si succes incontinuare.

 8. … trebuie sa aiba personalul care lucreaza in asemenea mediu ostil vietii.Spatii inchise si inghesuite, fara lumina naturala, fara aer curat.Neoanele acelea cu lumina lor laptoasa si nociva.Posturile de lucru care nu-ti ofera absolut nicio intimitate.Caldura degajata de toate aparatele in functiune.Culori sumbre, fara viata, niciun respect pentru ceea ce ar trebui sa insemne om!Sa nu va suparati pe mine pentru aceste observatii, dar orice fiinta care iubeste natura, libertatea si se respecta pe sine nu ar dori sa lucreze acolo.Ce chestie paradoxala, toata vanzoleala umana din stupul acela inchis si fara viata lupta chiar impotriva celor care au creat acest sistem de izolare.

 9. SA VA AJUTE DUMNEZEU.BINE CA A-TI SCAPAT DE NENOROCITI.ACUM NIMENI SI NIMIC NU VA VA STA IN CALE.SA FITI,INTOTDEAUNA ALATURI DE POPORUL ROMAN.

 10. E asa de trist ca exista persoane care se cred destepti sustinand ca se muta asa usor o redactie. Trebuie sa fii usor atins sa nu-ti dai seama cat de greu este. Felicitari pentru oamenii profesionisti pe care ii aveti si care probabil au muncit 24 din 24 ore ca sa reuseasca!

 11. Cela mai important lucru: ANTENA 3 ESTE AICI! Felicitari, ati reusit, pentru voi si pentru noi! Stiu ce inseamna o mutare tehnica in IT, mai ales pentru un post TV! …si Tunurile pe ei!

 12. O mică analiză la rece şi obiectivă.
  Aveţi sondaje pentru toţi dar niciunul nu e relevant. Toţi PSD-iştii şi ALDE se laudă cu reformele făcute de ei în guvernul Ponta, dar finalitatea este dezastruoasă pentru popor. Au returnat tăierile PDL-iştilor, cică au mărit salariile şi pensiile, dar cu cît au scumpit alimentele? Totul e scump încît nu mai ai cu ce cumpăra, dar ei se laudă că au returnat tăierile, au mărit salariile şi pensiile! Utilităţile şi transportul în comun majoritatea controlate de primării(ultimii nici tva-ul nu l-au pus în aplicare pe 1 ianuarie2016)? Vin facturi fabricate din noiembrie-lumina şi la apă cu canalizare se dublează plăţile deşi consumul e 2-3-4 MC! Nu ai unde să te adresezi pentru a se face dreptate! Toţi sunt mînă-n mînă! Multă lume s-a bucurat de puţinul returnat sau mărit, dar acum e jale mare încît modul de gîndire e cu totul altfel !
  Citez din spusele multora:”pentru ce să-i mai votăm că ne mint şi ne fură pe ascuns, cei de la PDL cu băsescu lucrau la vedere că tot săraci şi furaţi am ajuns”!
  Va fi o surpriză şocantă! Dacă nu vor păţi cum s-a întîmplat cu votul pentru Constituţie(o minciună crasă)! Aşa s-a întîmplat la alegerea lui Iohanis care acum îi curge lapte şi miere la picioarele madamei lui(maşină personală şi oamenii sunt în situaţia inaniţiei)!
  E destul de dură analiza dar e realitate!

 13. Bună seara, dle Radu Tudor! Am vrut sa va spun ca, pe A3 sonorul in timpul emisiunilor live are ceva pe fundal, ca un huruit care, însă, nu se aude in timpul interventiilor reporterilor. Sunt convinsă că efortul intregii echipe este uriaș și cred ca se vor rezolva micile aspecte de ordin tehnic. Mulţumesc și succes cel puţin la fel ca până acum!

 14. Off-tupic:

  Guvernatorul BNR nu este azi Isarescu ci Georgescu. Un basm auzit. Nu are nici priunul absolut nici o scuza…. dar ca idee pentru …. partile interesate…. ala trebe profilat….

Leave a Reply