Home Articole Atanasiu – Vadim -Senat : “Nu cred că este în acord...

Atanasiu – Vadim -Senat : “Nu cred că este în acord cu poziţia geografică a României”

3646
7

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, marţi, cu privire la respingerea solicitării familiei cu Corneliu Vadim Tudor de a-i depune sicriul în Senat, că o astfel de cerere nu este în acord “cu poziţia geografică a României” în Europa şi nu există în lume astfel de practici.

“Nu cred că este o practică în lume ca cei care lucrează în diverse funcţii de demnitate publică să-şi pună sicriul în instituţiile respective atunci când decedează. Vă daţi seama ce-ar fi, de exemplu pe la Ministerul de Finanţe sau pe la alte ministere, dacă toţi foştii miniştri, în momentul în când decedează, îşi pun sicriele acolo. E o solicitare care nu cred că este în acord cu poziţia geografică a României, undeva în Europa”, a declarat Atanasiu.

 

7 COMMENTS

  1. :))))) Perfectă comunicare şi reală! *Atanasiu – Vadim -Senat : “Nu cred că este în acord cu poziţia geografică a României”* :))))
    Pînă azi nu am întîlnit titlul unui material sau subiect SPECTACULOS prin care nu încetez să rîd cu lacrimi. Ce spune ăsta?** că Vadim nu e dus în Senat că nu crede că este în acord cu poziţia geografică a României??* Mamăăăăăă! Ce idioţenie de frază, perfect pentru studiile şi diplomele lor la metru cub! :))))) la naiba cu inculţii scăunari doldora de diplome şi doctorate!:))) ”mulţi spontani mai sînt în românica asta!” :)))))

  2. Vai de mine! Oare dl Athanasiu prevede o hacatomba de ministri, pentru viitorul apropiat, care sa umple ministerele de sicrie si sa provoace ambuteiaje in administratie? Oricum, daca sunt probleme de logistica funerara la nivel de demnitari, reducerea nr de parlamentari se impune cu precadere. Mai ales ca “guvernul meu” va dubla fiecare minister ca sa multumeasca si capra si varza (PNL si PDL) si nu vor mai avea loc in Palatul Victoria nici macar viii!

  3. Atanasiu,Blaga,Boc,Neamțu,Predoiu,ce mai căutați în PNL?Înscrieți-vă îm P.P. Partidul Proscrișilor ca 140 de ani de liberalism să rămână un exemplu de urmat pentru entuziaștii de politică tineri

  4. de ce sa ne miram de ineptiile spuse de fonfait? e prima data? am scris de multe ori ca cei pe care ii tot trimite “marele” partid basisto-penelisto-johannist zilnic la televiziuni sa ne comunice ideeile si actiunile acestui partid de tradatori si hoti sunt demni de comici vestiti ai micului ecran. un atanasiu ( cumva ala care ii dadea contracte consilierei alinutza kilowatt si ii promova taticul sef la electrica?/individul e atat de istet incat rade singur de “poantele” lui)), dolha( asta e atat de penibil incat reuseste performanta sa se contrazica intr-o fraza starnind ilaritate printre invitati), nistor( domn’ profesor nu spune nimic fara sa citeasca raspunsurile primite pe telefon dar si atunci o zbarceste spunand prostii dar cu un aer de intelectual sadea), misu voicu( vesnic zambaretul care spune prostii stie alinutza kilowatt de ce), calimente( putem spune despre alt profesor de sport ajuns sef al comisiei sie ca e un monument de “inteligenta”), busoi candidatul smenar la primaria capitalei ( daca pomenesc cam ce parere au postacii indiferent de partid si de site despre acest individ am nevoie numai de “bipuri” ) etc etc

  5. O perla interesanta … pe cand venituri pe masura pozitiei geografice a Romaniei ? sau o tara cu legi mai sanatoase si mai bine gandite, sau autoritati care sa isi faca treaba … caci dupa cum stau lucrurile suntem fie in Africa, fie in America Latina, ca de “pozitia geografica a Romaniei” …

Leave a Reply