Aceasta a fost audienta aseara intre 19,00 si 21,00, pe televiziunile de stiri care au transmis audierea Laurei Codruta Kovesi in Parlamentul European. Va multumesc !


6 COMMENTS

  1. Domnule Tudor stim cu totii ca aici nu apar pozitiile contrare postului antena3, nici nu are rost sa ma mai complic sa scriu adevaruri deoarece nu le publicati dar va rog sa cititi pagina de facebook a detrartoarei grapini sa vedeti revolta milioanelor de romani cand au vazut cat de penibila si jenanta a fost aceasta femeie atacand-o pe cel mai bun procuror European desemnat de o comisie tehnica de specialite, nu vorbim de cea politica in care detartorii s-au facut de ras

    • “Cel mai bun procuror” este penal pentru ca a pagubit statul roman de mii de dolari in interes privat, in campania lui Basescu,prin aducerea in procedura de urgentza nejustificata si paguboasa a lui Popa, din Indonezia,fapta comisa in interesul de campanie electorala a lui Basescu,paguba cu mult mai penala decat Trofeul Calitatii.

  2. Asa o fi fost pe tv, dar majoritatea celor interesati cred ca s-au uitat online. Era in timpul programului, majoritatea la munca, nu au avut acces la tv.

    Oricum, as fi curios ce audienta a avut Antena 3 azi la reclamele de vreo jumatate de ora dupa anuntarea rezultatului votului din comisia LIBE, daca ne puteti spune.

    Nu va suparati pe mine, dar momentul a fost penibil pentru o televizune care se autoproclama televiziunea de stiri numarul 1 in Romania sau cel mai urmarit post de stiri.

  3. Asa e d-le Tudor, nu se uita nimeni la ANT3, cand ii intrebi spun ca postul e chh, in schimb se uita in ilegalitate, niste prefacuti cu totii.

Leave a Reply