Pe targetul Urban 18+, aceasta a fost audienta posturilor de stiri ieri, din momentul anuntarii deciziei CCR

7 COMMENTS

  1. fara scala pe axa verticala nu inseamna nimic (deontologic ar fi sa existe si citarea sursei….); ne-am putea inchipui chiar si ca graficul reprezinta “mii de oameni pe minut care au schimbat canalul”, nu?

  2. Recunosc, am greșit. Pe segmentele 24:45 – 25:30 am vizionat Realitatea TV. Mega spectacol, de mult nu m-am mai distrat atât de copios! Și eram treaz, trecuse efectul berilor!

    • ai vazut-o si pe Vasilica vorbind despre încălzirea globala…aia comedie frate sau pe Oprișan dand de pămțnt cu directorul ce a îndraznit sa contrazica baronul…… cam asta e psd-ul, o comedie dar de PROST…PROST GUST

  3. Iar am picat în mijlocul certurilor dintre USA și Germania! Eu tot susțin să alegem și să mergem ori cu unul ori cu altul! Cu curu’ în două luntrii este cea mai păguboasă decizie. Personal, prefer americuța, nu că ar fi niște minunați dar unde și-au instalat americanii baze pe glob n-au mai plecat. Germania te vinde cu prima ocazie fără nici cel mai mic scrupul.

  4. Daca nu va place presedintele bagati CSM-ul in algoritm, acesta sa aiba ultimul cuvant. Mai specialist si mai apolitic ca acesta se presupune ca nu exista. Deci sa se scoata “aviz consultativ” si totul ar fi OK. Nimeni n-ar mai avea nimic de obiectat, desi v-a placut cu Iliescu 10 ani la Cotroceni, atunci era buna republica semiprezidentiala. Dar daca nu se poate scoate sintagma in cauza atunci lasati presedintele sa ia decizia. Nu poti sa lasi politicul sa decida asupra Justitiei, ti-ai luat acest angajament atunci cand plangeai pe la Bruxelles ca vrei in Europa, de ce noi nu suntem bagati in seama? De ce altii pot iar noi nu. Ti-ai luat angajament, ai modificat Constitutia si Legile Justitiei tocmai ca sa te aliniezi legislatiei celorallte tari UE. Acum te sucesti pt ca are Dragnea condamnare sau au niste baroni dosare? Poporul asta nu are drept la opinie? A votat la referendumul pt adoptarea Constitutiei din 2003. Acum ce faci? Anulezi acel vot al multor milioane de romani cu votul a 6 insi pusi politic acolo, niste dinozauri comandati de la varful partidelor care i-a trimis. Cum te mai deosebesti de Basescu? Cum?!?

Leave a Reply