Total de acord cu Bogdan Chirieac !

12 COMMENTS

 1. Total de-acord si eu!

  Fara prostiile facute de Hellvig si tradarea lui Iohannis de catre Hellvig nu eram aici, in punctul in care PSD si Dragnea fac tot ce vor ei!

   • De unde stiti ca mi-e dor de Coldea si nu de PSDistul Maior? Mie mi-e dor de informarile SRI cu privire la faptele penale si amenintarile la siguranta nationala care lipsesc in ultimii 2 ani!

    Da, prostii! Toate minciunile care le indruga Manda la comisie si le combat apoi ziaristii si rareori Marincea, niciodata Hellvig prin conferinta de presa!

    Astia care au fugit in Costa Rica, Madagascar si Serbia nu au fugit in timpul lui Hellvig? Scurgerile de informatii din SRI la Dragomir, Basescu si altii nu sunt acum in timpul lui Hellvig? Minciunile lui Dragnea despre SRI si statul paralel din 2014 incoace nu sunt sub conducerea lui Hellvig?

    Dar dvs. laudati-l in continuare ca serveste interesele PSd si narativul asta cu “statul paralel” ! Care ce sa vezi, dupa ce o sa plece si Kovesi dupa Coldea din cine o sa mai fie format dupa Dragnea si Tariceanu? Din Iohannis si Hellvig!

  • Unii parteneri au vrut sa decupleze DNA de SRI pentru ca situatia era de junta militara Argentiniana-Chiliana si putea ingrozitor.
   Practic “justitia” era cuplata prea strans cu serviciile si nu se mai putea prosti opinia publica.

   S-a mizat ca DNA o sa se descurce si singur eventual cu un ajutor ceva mai discret de la servicii pe langa ajutorul brutal stalinist al comisarilor UE si al ambasadorilor straini care nu au nicio jena.

   —————————
   Hellvig este strans legat de Iohannis care l-a numit deci sa nu ne amagim…

 2. Foarte posibil însă nu l-as glorifica prea tare nici pe domnul acesta pentru bunul motiv ca nu știm rezonurile pentru care a renunțat la puterea strânsă de înaintașii lui. S-ar prea putea sa fi vrut doar sa scape de brutele instalate in SRI pe timpul lui Basescu, sau sa fi “simțit” vântul schimbării la Washington înaintea tuturor și s-a grăbit sa se descarce de obligațiile fata de “licuriciul” , anterior lui Trump, dându-i afara “cârtițele”—oricare din acestea pot sa fi stat la baza nemaipomenitei sale “deschideri”. Personal, însă, nu pot sa uit imaginea ilustrului Hellvig învârtindu-se cu un aer aferat-reverențios in jurul proaspătului ales Johannis la târgul de carte din Septembrie 2015 unde alesul își lansa capodopera autobiografica “Pas cu pas”; iarăși, personal, nu cred ca Hellvig sa-și fi schimbat atitudinea reverentioasa fatza de Johannis, fie și numai pentru faptul ca un șef de serviciu secret nu exista fără președintele care l-a numit și nu-și poate permite sa-l antagonizeze fără riscul de a-și pierde poziția. In consecință, nu pot sa cred intr-o deschidere autentica a lui Hellvig atâta timp cât persoana de care depinde e un “încuiat” iremediabil, obtuz și incompetent in toate privintele (capodopera lansată in 2015 e o înșiruire de texte plate scrise de un elev mediocru după un manual de “expresii frumoase” de clasa a cincea și in literatura prezumtia de nevinovăție nu se aplica pina la a doua carte). Sa dea sfântul sa ma-nsel!

 3. Fără „guvernul meu” pesedeul nu lua procentele alea fabuloase. Cu toate deciziile lui Hellvig din SRI, dacă încă aveam „guvernul meu” nu eram aici.

 4. Dl. Director Hellwig putea sa ia tot felul de decizii, daca serviciul in intregul ei nu dorea o “resetare” din interior, dl. director nu avea sorti de izbanda. Sa fim seriosi inca nu suntem unde s-ar dori. Trebuie sa recunoastem s-au facut pasi mici dar, mai e mult pana departe. Ce nu se intelege, dintr-un serviciu secret de importanta extraordinara, nu se va putea face niciodata un iarmaroc.

 5. Am citit niste stenograme ale PSD-ului (socant ) acolo sa vezi stat pararel si ce organizatie de tip mafiot cu directive clare ,organizatie actuala PSD nu este cu mult diferita de cea din vechea structura ,ci mult mai complexa ,oameni pusi strategic cu mai multe ramificatii in competente + acelas domn Tariceanu ca acum in caruta guvernamentala ,deci ma intreb al cui e Hellwig ,SRI-ul si CCR-ul ,guvernul clar stim al cui este !

Leave a Reply