In ziua intalnirii Antena 3 cu sustinatorii, in Piata Constitutiei in Bucuresti, audientele televiziunii de stiri numarul 1 in Romania au atins noi recorduri.

Antena 3 a fost lider de piata in raport cu toate televiziunile din Romania, comerciale sau de stiri. Concurentii directi, Romania tv, B1, Realitatea si Digi practic nu au contat. Acest trend va continua mult timp de acum incolo cata vreme Antena 3 este supusa unor abuzuri fara precedent in democratia ultimilor 25 de ani.

Intre 15,00 si 17,50, audientele au fost uriase. Minutul de aur a fost la ora 16,44 cu cifre incredibile : 27,0 share si 10,8 rating ! Acestea sunt cifre specifice meciurilor echipei nationale de fotbal.

Dimensiunea fara precedent pentru audienta Antena 3 confera publicului, institutiilor si oricarei persoane interesate adevarata amploare a sustinerii cauzei Antena 3 in raport cu abuzurile ANAF si ale Guvernului.

Sper ca decidentii institutionali sunt pe receptie si proceseaza aceste cifre asa cum se cuvine.

17 COMMENTS

 1. “Șase minciuni abjecte care circulă despre evacuarea Antena au fost prezentate și demonate, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

  1. Se pune în aplicarea o decizie definitivă a instanței.

  NU există o decizie de evacuare a Antena 3.

  2. Trebuie recuperat prejudiciul.

  Vânzarea clădirilor NU se face în contul prejudiciului.

  3. ANAF doar a pus în aplicare legea.

  Legea NU spune că valorificarea clădirilor presupune evacuarea chiriașilor.

  4. Trebuie făcută evacuarea pentru a putea fi vândute clădirile.

  Contractele de închiere nu împiedică vânzarea. Ba, din contră, pot ridica valoarea imobilelor.

  5. Antenele știau de un an și jumătate că trebuie să plece.

  Legea dă drept de preemțiune chiriașului pentru închiriere/vânzare. Antenele au făcut zeci de adrese la care nu au primit răspuns.

  6. Antenele să dea înapoi cele 60 de milioane de euro furate.” Alte motive ca Intact sa-i dea in judecata pe cei de la ANAF, CSM, DNA precum si trusturile de presa care au raspandit cu buna intentie aceste informatii false pentru a va decredebiliza pe piata mass-media din Romania.

  • Mascarada a fost evidenta. Insa faptul ca varfuri din Justitie, oameni alesi sau numiti care ar trebui sa observe orice derapaj, fac declaratii halucinante sau pur si simplu tac, este de noaptea mintii.
   Lasand la o parte faptul ca este un scuipat pe obrazul natiei, crezandu-ne prosti de-a valma, observ cu stupoare ca Legiuitorii tarii nu se intrunesc in regim de urgenta, la miez de noapte, la 5 dimineata, nu-mi pasa, ca sa dea jos acest Guvern care este evident, ca a fost impus cu sarcini clare antiromanesti.
   1- inchiderea singurului post de televiziune pur-romanesc.
   2- scoaterea istoriei din scoli
   3- limba romana/literatura, o ora pe saptamana.
   4- lege preventiei in sistemul medical care in fapt sa te oblige la vacccinarile extrem de controversate in toata lumea
   Mai fratilor, numai astea patru ar trebui sa dea fiori, dar cate or ma fi!

 2. Cunoscusem, de ceva vreme, interviurile si “show”-urile d-lui Puric. L-am vazut si la Rares Bogdan, si la Sandra Stoicescu, si la Romania TV, de Craciunul precedent.
  Vad, pe youtube, si interviuri la un post obscur, cu profesorul Colceag.
  Am urmarit, la diverse posturi (inclusiv A3) interviuri cu diversi oameni de cultura (Tudor Gheorghe, Florin Zamfirescu, Dorel Zamfir)…
  Am intrat deunazi si pe un site gretos, unde se injura in stil basssist, catre oricine nu “pica bine”…
  Din toate astea, inteleg un singur lucru : cat timp nu-mi afecteaza libertatea proprie, poate oricine sa traiasca sub soare…
  Inteleg, insa, ca unii nu vor sa inteleaga asta… sau n-au interes s-o inteleaga…si, cu mijloace moderne, lucreaza…
  Am ales sa urmaresc A3…unii din prietenii mei n-au ales asta…
  Mi-as dori ca, in continuare, si eu, si ei, sa avem de unde alege…si, pe masura creierului propriu, si a experientei acumulate, sa credem ceva, sa nu credem altceva…
  Cred ca la asta se reduce toata palalaia asta de pe net : unii dorim sa avem de unde alege… altii doar muncesc, pentru 30 de arginti / postare (nu zic ca toti de sunt anti-A3 au “cronometru” la postari, dar sunt destui, s-au dat in fapt, meseria invatata nu se abandoneaza usor)…
  Ar trebui, ca in povestea aia de Craciun, sa putem vedea fiecare Craciunul de-a fost, ala de e, ala d-o sa fie…Poate ca, treziti doar cu televiziunile si site-urile de le sunt pe plac, multi s-ar mai gandi cat de “manipulati” erau cei din Piata, si cat de “liberi si frumosi” sunt ei… cata libertate d-a slugari le da corporatia aia unde-si duc mare parte din timp… cat de liberi sunt, dupa “lecturi” in diagonala… cultura facuta doar in videoclipuri pe youtube…
  Incet-incet, poate o sa ajungem si acolo unde se tinde – aplatizarea cerebalului, monoexprimarea…Eu am mai trait vremea aia, plimbam radioul langa calorifer in cautarea “Europei Libere”…nu mi-as mai dori, dar pot sa suport… si nici nu ma stanjeneste grija de “corporat(r)istu'” dumirit prea tarziu…
  Vom vedea deci… oricum, ne-om merita ce-o sa vina ! Individual, nu, dar la modu’ colectiv, chiar pare sa fie necesar; dupa, fiecare traieste conform propriei constiinte… si culturi… si experiente…

 3. Antena Group este o putere nationala, prin informatie corecta, subiecte explozive, prin adevar si echidistanta indoaie tot. Multi din neprietenii acestor posturi tv se uita la dvs. de aici si audientele mari si nimicitoare pentru concurenta. Graficul prezentat este comparabil cu crestele unui munte iar, un munte nu poate fi atins poate fi doar deranjat, asa cum fac azi “pantofarii” cand il urca.
  Nu va este de inteles de ce vor astia sa va ingenunchieze ?

 4. E aproape un monopol. Antena3 ne hipnotizeaza si noi habar nu avem. Azi noapte am visat-o pe Dana Grecu.Stateam la o tigara.Ma indoiesc ca fumeaza.
  Nu va ajunge ca ma uit toata ziua la dvs?
  Gata…nu ma mai uit la Antena 3. Prefer sa ascult ZU-ul.

 5. Acea linie de culoarea cerului puţin întunecat de ură şi violenţă ce violează cu intenţie directă ceea ce nu trebuie, nu poate fi considerată certitudinea ”zidul apărător care nu poate fi distrus şi peste acel zid, nu se poate trece”? Eu cred că e foarte binevenit şi plasat zidul. Nimeni să nu uite ”A3 e a susţinătorilor”, politicienii perindaţi nu au nicio contribuţie privind apărarea şi menţinerea în viaţă a A3, au intrat doar pentru manipulare cu”moaca lor boţită şi vopsită industrial de macheuze” şi chiar faptele lor viitoare au fost desconspirate de moaca boţită şi schimonosită la putrătorii dezumanizaţi!
  Acea linie deasupra aşteptărilor multora, trebuie cosiderată ca fiind bariera: NU AVEŢI DREPTUL DE A PUNE ÎN PRACTICĂ O LEGE PUBLICATĂ ÎN MONITORUL ODICIAL DIN ŞI ÎN 2012 DAR PUSĂ ÎN PRACTICĂ RETROACTIV CUM VOR MUŞCHII MULTORA!
  – NU CUMVA LEGEA ESTE VALABILĂ DIN PRIMA ZI DUPĂ PUBLICARE ÎN M.O.?
  CAM AŞA PARE CĂ S-A ÎNTÎMPLAT! CULMEA: ŞI ÎN ŢARĂ E LA FEL DAR ÎN BAZA FABRICILOR DE ACTE!

 6. Pentru toti telespectatorii care vor să-şi dea seama cît de puternic mint şi cît de vulnerabili sunt toţi vorbitorii live sau prin telefon, priviţi cu atenţie moaca lor care reacţionează(rîd în bătaie de joc sau li se boţeşte moaca) involuntar, totul porneşte din interiorul lor fără ca ei să-şi dea seama, sau prin telefon cîte aberaţii şi pauze au în conversaţie plus enorm de multe cuvinte care se bat cap în cap, ori au ”diaree” verbală de vorbe vorbite fără sens!
  Îmi cer scuze pentru vocabularul folosit în această analiză dar e realitate!
  Nu au autocontrol pentru că au ajuns nişte roboţi vorbitori de vorbe şi vulnerabilitatea interioară se vede pe faţa lor! Nu contează funcţia sau studiile!

 7. Cam toţi politicienii şi absolut toţi perindaţi în funcţii după 1990 au schimbat modul de comunicare folosind doar ”Dicţionarul limbii române de cuvinte pervertite” în favoarea lor, în funcţie de epocă şi interese! Vă miră modul cum sîtem trataţi în democraţia impusă de aceşti alergători după funcţii şi venituri nemuncite sau prin escrocherii, care ulterior după ce comit infracţiuni fac legea deîndată şi o publică în Monitorul Oficial?
  – Asta e democraţie cu drepturi şi libertăţi?
  Şi pentru că tot avem ”tineri frumoşi şi libei” care butonează pe facebook şi fac mitinguri în Germania sau în altă ţară străină(material real pe Cotidianul.ro), cînd ei habar nu au ce inseamnă istoria acestei ţări un cunoscut actualmente decedat spunea:” Umberto Eco – paginile de socializare au creat imbecilul satului şi convingerea că el este deţinătorul adevărului.”(citat din Cotidianul.ro-Gheorghe Piperea)
  Tot aceşti tineri frumoşi şi liberi au uitat de părinţii lor care i-au educat în limita posibilităţilor şi au uitat ce e mult mai grav: NU AU NICIO MESERIE ÎN ACTIVITATEA LOR DE ”TÎNĂR FRUMOS ŞI LIBER” în afară de BUTONARE! Pensie în baza vechimii de BUTONARE telefon sau oricemijloc de comunicare: NU EXISTĂ CA DIAGNOSTIC MEDICAL sau VECHIME ÎN CÎMPUL MUNCII!
  – Oare Iohanis nu ştie asta?
  Sau poate profită de asta precum antecedentul! De ce nu!
  🙂 Poate NU!

 8. Audienta va da siguranta ca sunteti cel mai urmarit post de televiziune dar acest lucru nu va rezolva problema coruptiei INGROZITOARE din Romania. In momentul actual sistemul considera ca are un singur dusman: grupul Intact.
  Daca doriti ca demersurile dumneavoastra sa aiba succes va recomand un lucru, implicati tot publicul dvs in aceasta actiune de denuntare a abuzurilor. Cum? Asa cum fundatia Mereu Aproape ajuta persoanele si copiii cu probleme, ati putea ajuta si indruma publicul sa se organizeze in intreaga tara pentru a denunta si scoate la iveala toate lucrurile ascunse.
  Astfel serviciile impreuna cu acoperitii sai vor avea mai multi “dusmani”, nu doar antena 3, ci toata populatia satula de oprimari si abuzuri din partea celor cu putere.
  Problema in Romania este ca sistemul a reusit sa dezbine si sa desparta grupuri sociale iar in acest fel e mai usor sa manipulezi si sa dezinformezi oamenii. Daca oamenii s-ar uni si ar comunica mai mult atunci toti ar fi mai hotariti sa combata coruptia din toate institutiile.

  • Ce sa scoti ls iveala cand e nesimtire in justitie? ai vazut cat a luat mircea basescu cu probe date la tv? Daca un prof ia spaga 2000 de lei primeste 2 Ani si ala care a luat sute de mii de euro ia doar 4 ani. Pai e corect? cat timp.sunt kovesi, stanciu, bogdan si alte lepre n ai decat sa te arunci si de la etaj ca n ai sa vezi dreptate in tara asta.

 9. Ce legatura au audientele cu legea? Instigati cumva la nerespectarea legii? Degeaba “proceseaza” decidentii audientele, legea isi va vedea de drum ei nestingherita. Si daca e ceva de contestat … se face in tribunal.

  Libertatea presei are doua aspecte: presa trebuie sa fie libera de influenta politicului dar si vice-versa. N-asa?

  Si apropo … nu puteti socoti toti telespectatorii ca fiind “simpatizanti”. Probabil ca o mare parte din ei a vrut doar sa urmareasca circul organizat de A3. Pana la urma Voiculescu ar fi trebuie sa aibe milioane de votanti, n-asa? N-a avut niciodata! La fel si cu Ponta … l-ati sustinut pana in panzele albe si n-a reusit sa castige. Deci mai usor cu deducerea sustinerii din audiente.

   • Păi ,tocmai aia e că nu e creier uman, Mitzu (Miţu ) nostru e un pisic ce se crede ditai motanul . Stă toată ziua pe cuptor şi visează cai verzi pe pereţi .Mieunilă , “simpatizanții ” ăştia pe care îi conteşti tu se uită în fiecare zi la A3 că d-aia trustul are bani să-şi plătească la zi dările la stat Ai înţeles?

  • @Mitzu, da mai basistule o parte dintre telespectatori au fost basisti si securisti cretini care s-au uitat la Antena3 ca sa se autoflageleze psihic in speranta ca vor crapa de ciuda tocmai ca sa nu le mai stea Antena3 in gatzi.

   • Basistii HOTI,CORUPTI SI EVAZIONISTI sunt cu ochii pe Antena 3 ca sa vada ce mai reuseste postul sa descopere despre jaful national ce l-au facut si il fac ei.De ce ar ura ei din toti bojocii Antena 3 daca nu din cauza de DEZVALUIRI ale imenselor lor hotii.

 10. Telespectatorii Antenei 3 vor fi din ce in ce mai multi si cu cit netrebnicii vor fi mai multi , cu atit numarul de telespectatori ai dumneavoastra se va mari . Este un fel de miscare de rezistenta , la toate abuzurile guvernantilor actuali si la toate “poftele ” de revenire la butoane ale basistilor . Le-as recomanda basistilor sa nu incerce sa fraudeze alegerile , pentru ca … noi sintem milioane si pentru ca am facut o slabiciune pentru “PLIMBARI” .

Leave a Reply