Imagini de la mitingul cu mii, multe mii e oameni pro-Antena 3, Piata Constitutiei, Bucuresti

miting pro antena 3

Imediat dupa intalnirea noastra cu miile de sustinatori, basistii au organizat si ei un miting anti-Antena 3 linga Universitate. Au participat 9 basisti si 2 jandarmi.

Iata-i :

miting anti antena 3

56 COMMENTS

 1. 🙂 e partidul care-l susţine pe ocupantul principalului scaun al ţării?
  🙂 Cumva e ţara FACEBOOK ?

  • D-le Tudor deoarece trustul Intact se afla in razboi total cu securistii ce conduca acesta tara ar fi bine ca ziaristii de invetigatii ai Antenei3 sa intocmeasca CV de penal al escrocului national nr.1 care a condus Romania timp de 10 ani, Traian Basescu. CV care sa cuprinda toate dosarele in care a fost implicat individul de cand acesta a intrat in politica romaneasca dupa 1989. Cu numele dosarului, numele procurorului sau judecatorului care i-a dat NUP, numele sefilor DNA, Parchetul General, DIICOT s-al sefilor de la SRI la vremea respectiva. CV care sa contina si fotografiile indivizilor implicati in albirea si salvarea acestui escroc de a raspunde in fata legilor penale romanesti. Precum si posturile pe care acestia le ocupa in momentul de fata drept rasplata pentru ca l-au scapat pe escroc de inchisoare. Un CV, concis la obiect si cu o prezentare grafica pe masura. Acest CV sa-l tipariti si sa-l trimiteti presedintilor, guvernelor si ambasadelor occidentale, agentiilor internationale de presa, ONU si Bruxelles. Pentru a demonstra astfel ca justitia romana a fost si este inca la cheremul acestui escroc. Acelas CV trebuie inmanat si partidelor PSD, ALDE, PUNR, PNL si UDMR pentru ca acestea sa-i cheme pe actualul Ministrul al Justitiei, SRI, seful DNA si Parchetul General ca sa raspund in fata parlamentarilor de ce Traian Basescu are si a avut imunitate, urmata de o motiune de cenzura care sa duca la caderea guvernului. Si de asemenea Parlamentul sa traseze ca sarcina noului Ministru al Justitiei ca acesta sa ia toate masurile pentru ca escorcul, procurorii si sefii institutiilor satului care i-au musamalizat faptele penala sa raspunda si ei in fata justitiei pentru infractiunea de vaforizara cu buna stiinta a infractorului Traian Basescu.

  • D-le Tudor deoarece trustul Intact se afla in razboi total cu securistii ce conduca acesta tara ar fi bine ca ziaristii de invetigatii ai Antenei3 sa intocmeasca CV de penal al escrocului national nr.1 care a condus Romania timp de 10 ani, Traian Basescu. CV care sa cuprinda toate dosarele in care a fost implicat individul de cand acesta a intrat in politica romaneasca dupa 1989. Cu numele dosarului, numele procurorului sau judecatorului care i-a dat NUP, numele sefilor DNA, Parchetul General, DIICOT s-al sefilor de la SRI. CV care sa contina si fotografiile respectivilor sefi ai institutiilor de forta ale statului care au tinut de sase tocmai ca escrocul sa fure nestingherit fara ca acesta sa dea socoteala pentru tunurile financiare date bugetului de stat. Precum si posturile pe care acestia le ocupa in momentul de fata drept rasplata pentru ca l-au scapat pe escroc de inchisoare. Un CV, concis la obiect si cu o prezentare grafica pe masura. Acest CV sa-l tipariti si sa-l trimiteti presedintilor, guvernelor si ambasadelor occidentale, agentiilor internationale de presa, ONU si Bruxelles. Pentru a demonstra astfel ca justitia romana a fost si este inca la cheremul acestui escroc. Acelas CV trebuie inmanat si partidelor PSD, ALDE, PUNR, PNL si UDMR pentru ca acestea sa-i cheme pe actualul Ministrul al Justitiei, SRI, seful DNA si Parchetul General ca sa raspund in fata parlamentarilor de ce Traian Basescu are si a avut imunitate, urmata de o motiune de cenzura care sa duca la caderea guvernului. Si de asemenea Parlamentul sa traseze ca sarcina noului Ministrul al Justitiei ca acesta sa ia toate masurile pentru ca escorcul, procurorii si sefii institutiilor satului care i-au musamalizat faptele penala sa raspunda si ei in fata justitiei pentru infractiunea de vaforizara cu buna stiinta a infractoului Traian Basescu.

  • D-le Tudor deoarece trustul Intact se afla in razboi total cu securistii ce conduca acesta tara ar fi bine ca ziaristii de invetigatii ai Antenei3 sa intocmeasca CV de penal al escrocului national nr.1 care a detinut functia de presedinte al Romaniei timp de 10 ani de zile, Traian Basescu. CV care sa cuprinda toate dosarele in care a fost implicat individul de cand acesta a intrat in politica romaneasca dupa 1989. Cu numele dosarului, numele procurorului sau judecatorului care i-a dat NUP, numele sefilor DNA, Parchetul General, DIICOT s-al sefilor de la SRI si motivele puerile pentru care a fost clasat fiecare dosar. CV care sa contina si fotografiile respectivilor sefi ai institutiilor de forta ale statului care au tinut de sase tocmai ca escrocul sa fure nestingherit si fara ca acesta sa dea socoteala pentru tunurile financiare date bugetului de stat. Precum si posturile pe care acestia le ocupa in momentul de fata drept rasplata pentru ca l-au scapat pe escroc de inchisoare. Un CV, concis la obiect si cu o prezentare grafica pe masura. Acest CV sa-l tipariti si sa-l trimiteti presedintilor, guvernelor si ambasadelor occidentale, agentiilor internationale de presa, ONU si Bruxelles. Pentru a demonstra astfel ca justitia romana a fost si este inca la cheremul acestui escroc. Acelas CV trebuie inmanat si partidelor PSD, ALDE, PUNR, PNL si UDMR pentru ca acestea sa-i cheme pe actualul Ministrul al Justitiei, SRI, seful DNA si Parchetul General ca sa raspund in fata parlamentarilor de ce Traian Basescu are si a avut imunitate, urmata de o motiune de cenzura care sa duca la caderea guvernului. Si de asemenea Parlamentul sa traseze ca sarcina noului Ministru al Justitiei ca acesta sa ia toate masurile pentru ca escorcul, procurorii si sefii institutiilor satului care i-au musamalizat faptele penala sa raspunda si ei in fata justitiei pentru infractiunea de vaforizara cu buna stiinta a infractoului Traian Basescu.

 2. Si anti?de ce sa ma ….daca 5 milioane de imbecili au reales naparca cu nume de kkt….sunt deastia kklau maria ta.rumania pli mele.basau rade si bese in lux.

 3. Au anunţat ore diferite începînd cu 18 apoi 19 şi în final ora 20. Cred că au avut intenţia unei manevre: la 18 aproape de finalul întîlnirii voastre au crezut că vor racola pentru ei în scop contra manifestaţie. Eşec total.
  🙂 🙂 erau în faţă labeunu?

  • Erau si multi pentru ce le trebuia autorizatie ? Daca erau ceva mai multi autorizatia se subintelegea, tot asa cum au avut cand au pichetat cladirea guvernului si Universitatea.
   Astia cu un singur neuron hop si ei pe principiul “ba pe-a matii” numai ca nu le-a iesit.
   O fi venit feibucul cu galme la ora aia.

  • Corect ! Sunt cetatenii care ies in strada pt.”aplicarea legii ” un stil heirupist.Trebuia sa aiba autorizatie CONFORM LEGII

 4. Dar Mitingul, Miting pro-Antene ”ne dați sau nu ne dați”?(de înregistrarea Mitingului vorbesc, desigur) – pentru că sunt momente , dacă nu toată desfășurarea, care sunt deosebite, memorabile pot spune și dvs. la dați tot cu ….țârîita. Despre înregistrarea dvs., de la Senat din 17.02.2016 m-am lămurit, NU SE POATE. Am stat și-am analizat cu căpocul și-am ajuns la concluzia, eu, novicele, că nu aveți poate dreptul de… re-difuzare pe internet (??!!).

   • Vă mulțumesc, foarte, foarte mult. (…) Să le pot trimite și eu link-ul copiilor să vadă cu cine ”țin” eu și ce lume bună, curată, și liniștită în intenții și comportament vine să-și manifeste solidaritatea cu cei ce vor binele Țării fiind alături de voi la greu 😀

   • E mult mai grava situatia, nu doar ca mitingul de la Universitate nu era autorizat, dar lucrurile au degenerat si cei 9 basisti au rupt, pur si simplu, cordonul format din cei 2 jandarmi. Rusine sa le fie!!!

   • Antena3 este persoana juridica??? Este!!! 1.Atunci Antena3 nu are decat sa dea in judecata ANAF pentru perchezitia facuta fara baza legala la sediul Antenei 3, perchezitie care v-a obstructionat desfasurarea programului, stresand personalul si punand in pericol procesul de productie, transmisiile de televiziune la momentul respectiv. Deci aducandu-va astfel daune morale si materiale, Antena3 fiind pusa practic in posibiliatea de a-si pierde clientii platitori de reclame – sursa ei principala de venit. Deci ANAF e bun de plata. 2. De asemenea incepeti actiune penala si impotriva lui Kovesi care in comunicatul remis va acuza de minciuna si denaturarea continutului interviului dat de ea in 2014, pe care afirma ca l-ati scos din context. Demonstrati in instanta ca clipul a fost transmis fara nici o denaturare si este 100% identic cu cel din 2014, ceeace face ca Kovesi prin purtatorul de cuvant al DNA sa va lezeze imagina in randul mediului de afaceri care apeleaza la difuzarea reclamelor la antene. Cu alte cuvinte, o societate mincinoasa de televiziune nu poate avea vericiditate chiar daca reclamele sunt adevarate, acuzatia de mincuna a DNA va lezeaza imanginea pentru a va indeparta viitorii clienti ce vor sa-si faca reclama pe Antena3. Deci DNA prin acasta acuzatie vrea sa va bage in faliment. Asa ca, nu ramane decat sa punetii niste avocati destepti la treaba si jumuliti de bani atat ANAF-ul cat si DNA-ul.

     • Nu conteaza, depuneti plangere impotriva lor. Urineaza astazi, urineaza maine dar intr-o zi li se va usca vrejul. Farmec s-a luptat cu ei si a castigat, deci se poate.

  • Chestie meticuloasa .ala pompi..nu ma ducea capul.plm,si cu inregistrarea pli si fara ea.tot aia.imi place de tine ca esti meticulos.pariu ca ai fost apvist.
   Basau rupe tara e praf
   Tu tiii contu la antene

   • @bocănilă,
    Așa e când e să se-aleagă prafu, vii și tu și-arunci cu balele tale pe aici, văd.
    Să încerc, deci, și eu să vorbesc ca tine tu fiind un inega-labil notoriu pe aici și văd iarăși că ai apăruti să(ne) demonstrezi că Tândală și Păcală, ca și Cănuță om sucit, SUNT AICI, APROAPE.
    Cât despre faptul că te f. grija de ceea ce scriu eu, cred că te dor fl…cii chiar fără să te tragi.
    Adică_cum ar veni, să mori tu în secunda 2(doi) dacă eu n-am fost activist, sau ce plm încearcă_căpocul tău să bălmăjească aproape indescifrabil? Că,dacă am fost, să se întâmple vice-versa.
    Dacă-ți spun că m-am ocupat , cu meticulozitate , cum zici tu, de implementarea Sistemului Calitații într-o firmă de n-avea nici dracu de ce să se lege , sau ce să zică organu pli(cum te exprimi tu), și ca ăla să scrie totuși ceva de rău, mă întreba tot pe mine ce-ar putea să scrie ca să bifeze, acolușa, că și-a făcut datoria, tu ce-ai înțelege pentru că-ți trebuie mai mult de un neuron pentru a procesa așa ceva ca să înțelegi?
    Eu cred că_ca tine sunt foarte mulți și d-aia mergem de-anboulea, pas cu pas. Apropo, ai votat cu joshannis, nu-i așa?
    Da, bă, mor de ciudă când văd atâta bășină pe internet și ai noștri sunt… deontologi și nu dau joshano-băseală la greu. nCă dacă-i bal , bal să fie. Că_ce-au făcut rău pesdiștii și cât de trădători și securiști au fost și sunt ei, am tot văzut.

 5. Eu îmi doresc sincer ca A3 sa mai faca un miting. Cu protezele pesediste. Si cu Dana Grecu in genunchi de parca s-ar fi îndoit cineva de capabilitatile ei

 6. Noi iesim in strada doar cand contează, nu pentru fiecare partz. De exemplu cand tb sa trimitem acasa un guvern corupt. Si apopos, mai iesim si la vot si ii dovedim pe mortii lui dragnea

  • Mai “je”,cine v-a pacalit ca ati trimis voi vreun guvern “acasa”? Si cati fraieri ati mai ramas? Mai putini decat oamenii dintr-o statia de autobuz.Restul s-au prins cum sta treaba cu “guvernul meu”.

  • Oaie,mortii lui Dragnea sunt de fapt mortii lui Blaga al vostru, ramasi “neingropati” din vremea lui Boc,actual penelist tot de-al vostru.Deci popii in biserici pomenesc si acum mortii dupa listele electorale facute de penelistii tai.

 7. Ministru sănătăţii actual: am solicitat…(ce spunea el).
  Noi solicităm imperios tuturor:
  -”NU NE MAI MINŢIŢI ŞI NU NE MAI FOLOSIŢI PE ROL DE COBAI PENTRU DIFERITE EXPERIMENTE CA AFACERI INTERNAŢIONALE!
  – NIMENI NU ARE DREPTUL DE A CURMA VIAŢA ORICĂRUI OM FIE EL ŞI ÎN ULTIMA SECUNDĂ A VIEŢII!
  – NU VĂ MAI BATEŢI JOC DE ACEST POPOR !”
  Dacă aţi fi în locul oricărui cetăţean om de rînd, ce metodă aţi aborda şi folosi?
  ”Aţi rîma şi mînca din gunoaie precum vă bălăcăriţi şi furaţi de 26 ani de zile”?
  PS.scuze pentru vocabularul dur!

 8. Domne, azinoapte am dormit agitat si siti ce de ? N-a fost @Carmen pe blog sa mai posteze vreo enormitate.
  O fi fost la mitingul anti-Antena ?

  • A fost sigur acolo si a stat pana dimineata crezand ca daca mitingul nu a fost la 7 seara se putea sa fie la 7 dimineata.O mai astepta si acum pe acolo.

 9. A scazut tva la alimente…ai vazut tu vre o ieftinire?NU.dincontra.scumpire,energia?baetii…sunt acolo,mai scump.carburantul?vaaai di viata mea.
  Da taxe si impozite ……ohhhh….staia asa. …tearanjeaza ca pe fata mare…

  Asta e tara bre?ma ft in ea.tu nu vezi ca nu dai de capa,ca merge pe fagas,fac gusatii aia cu 3cefe gusa pe burta si burta pe genunchi…astia ne fac viatw,astia fura,astia rup….aiaiaia…pai sa nu devii handilau deala cu sabia in mana racnind,…dumnezeu e
  unul?
  Basau,dragnea,ponta,crin…cata furaciune si bataie de joc….ce popor suporta asta bre?rumanii.

 10. Paradigma democratiei fondata acum 2500 ani de greci e pe cale sa se schimbe: de la votul pe baza de buletin de vot si de la reprezentantii poporului (aka politicieni, clasa politica) la like-uri pe FB si gasti formate/controlate pe FB.

  Democratia asa cum o stiam insemna o data precisa la care aveau loc alegeri. Cel ales, cu bune cu rele reprezenta majoritatea.

  Apoi a aparut FB care treptat a inlocuit ceea ce noi stim ca si instrumente democratice.

  Se formeaza un grup (20,000 persoane) care divizat in grupuri mai mici de catre 4000 persoane fac in mediul online cat 5 televiziuni impreuna. Organizati militareste acestia pot forma guverne, distruge guverne, pot prelua puterea.

  In Siria grupuri ca acestea care aparent lucreaza independent sunt numite celule teroriste. 17mil de sirieni sunt terorizati de 20,000 de luptatori ISIS sprijiniti financiar de organizatii obscure. In Romania 17mil de romani sunt terorizati de 20,000 de luptatori FB sprijiniti financiar de organizatii obscure.

  • 20.000 cred ca este exagerata cifra.Sunt doar cativa sefi de gasti platiti care mai dau din bani de cate o friptura si doua beri la alti catva agitatori care arunca lozinci,iar restul se mai agata la cate o naveta de bere sau pur si simplu merg cu tarla la plimbare dar nu prea stiu ce sa revendice si de ce sunt si ei pe acolo.Nu ati vazut cate lucruri aiurea si care se bat cap in cap nascocesc? Si toate avand la baza invataturi pretioase din propaganda penelisto-basista. Plus ca multi ies sa-si plimbe gagicele pe la mitinguri.Daca in Obor nu se mai fac balciurile de alta data…Alte PANARAME ce sa vada si ei?

 11. Dl Radu,urmarind imagini pe diferite cai media inclusiv si cele transmise de A3 de la adunare ,miting,protest,miscare ,numiti-o cum vreti dv. pe care A3 a avuto ieri am observat ca peste 80% din cei maxim 3000 (cred ca sunteti foarte dezamagiti in aceasta privinta ,nu va luati dupa dl Ciuvica care sustine cifra de 10 000 , el este o persoana foarte fustrata) de participanti sunt persoane care au varste de peste 65-70 de ani, asta nu inseamna ca persoanele respective nu aveau dreptul de a va sustine si de a fii alaturi de dvs. sau ca au facut ceva rau fiind aproape de A3, consider ca fiecare om are dreptul de a simpatiza sau nu pe cine considera el de cuviinta , dar nu asta este proplema. Problema pt A3 este faptul ca acesti sustinatori ,fani,telespectatori vor disparea fizic asta este cursul vietii nu ne putem opune (in Romania speranta de viata este undeva la 71-72 ani la femei si 65-66 ani la barbati) .Cred ca a venit timpul ca A3 sa aiba o politica editoriala mult mult mai impartiala nu cum a fost pana acum (vezi modul in care sa pozitionat A3 in conflictul dintre Crin Antonescu si Victor Ponta ;campania electorala pt presedentie Ponta-Iohanis si pot continua cu multe exemple daca este nevoie) daca doriti sa ma existati si peste 5 ani ,sa nu ma intelegeti gresit ca va doresc disparitia ca post de televiziune , nu doresc acest lucru . Dar cred ca deja cio-ul A3 ia in calcul aceasta varianta in urma acestor evenimente neplacute pt trustul Intact.
  cu respect

  • participantii la intalnirea cu noi au mult peste media de inteligenta si bun simt pe care o afiseaza contestatarii lor prafuiti, ciupiti si fara carte de munca

   • nu va contrazic in aceasta privinta,dar varsta ramane un facor decisiv (peste5 ani foarte multi dintre ei nu vor mai fi printre noi) , asa ca mai bine incercati sa atrageti mai mult tineret daca vreti sa supravietuiti ca post tv. si lcrul acesta il puteti face numai daca deveniti impartiali.Sunteti perceputi de marea majoritate a populatiei ca un post de deleviziune al psd, fapt confirmat si de dl Pieleanu zilele acestea ( 90% dintre telespectatoti dv.sunt simpatizanti psd ,exagerat de mutlt si asta o sa va dauneze mai tarziu ,stiti exista o vorba “nu pastra toate ouale intrun singur cos”)
    Cu respect

    • in proportie de peste 70%, tineretul e in baruri, cluburi, discoteci. nu consuma stiri politice. nicaieri in lume. tineretul nostru se uita majoritar la antena 1, pro, kanal d. publicul antena 3 este majoritar 35 + si asta ma incanta, oameni maturi, chibzuiti

     • Domnule Tudor, batranii, azi, in marea majoritate, sunt cei, care la revolutie, aveau varsta celor care ii batjocoresc acum. Pensionarii din vremea aceea au disparut demult. Tanar fiind, in ’90, protestam in Piata Universitatii, pentru Libertate. Aveam ciuda, pentru batranii de atunci, ca au votat cu Iliescu, dar nu am avut niciodata sentimentul de ura. Sentimentul de scarba pentru politica, in constiinta publica, este dat de media, “formatorii de opinie”. Din moment ce parlamentul Romaniei, cea mai importanta institutie a democratiei, este batjocorit de asa zisii jurnalisti, ce pretentii sa avem de la “bobor”, intre timp devenit populatie. Este falsa ideea ca toti, cei care au sprijinit Antenele, sunt psd-isti. Sincer, dl. Pieleanu nu imi place, este chiar… in schimb Dl Ciuvica este admirabil.

    • Cred ca perceptia despre care vorbeste dl Pieleanu e eronata. Eu si multi altii ca mine, n-am fost niciodata simpatizant PSD, ci PNL. Faptul ca PNL-ul include (camufleaza) acum fostul PDL, deci pentru mine a incetat de a mai fi o optiune de vot, nu face din mine un simpatizant PSD, dar sunt perceputa ca atare…

 12. Nu e nevoie de nici un miting, legea isi va face efectul, cladirile vor fi valorificate.

  Apropo, cand se scanda “libertate”, era pentru Voiculescu? Mai are ceva de asteptat … stiti, cu legea, cu d-astea pentru care nu e nevoie de miting.

 13. “Ziceau putzoii si drogatii ca fac o contramanifestatie in Piata Universitatii. Ce stiti? A mai fost cineva in afara de pulea?” (Mircea Badea).
  Răspuns: Nu, doar PULEA, pentru că PULEA LUCREAZĂ “DE ACASĂ”, precum și cu insolvenții și scatofagii gen CTPULEA, plătiți de STATUL DE DREPT din banii mei și ai tuturor celor care își plătesc taxele și impozitele la STATUL DE DREPT REPUBLI-CACO-NFISCATĂ-ROMÂNIA.

 14. Mitingul anti-Antene era programat pentru a para miting-ul pro, in cazul ca susținătorii televiziunilor Intact ar fi făcut ceea ce au evitat sa facă, anume sa se transforme intr-o masa răsculată împotriva guvernului, ordinii de drept, etc. Cum întâlnirea din Piața Constituției nu dădea in răzmeriță s-a anulat ordinul, trupele au rămas in cazarma si-n ploaie au rămas santinelele + doi amărâți de jandarmi al căror șef il va fi supărat cu ceva pe Toba in ziua respectivă. Excelenta ideea cu protestul festiv, n-am mai văzut așa ceva de la primele zile ale Pieții Universitatii in 1990, nici măcar o amărâta de provocare n-a ieșit din căpățâna șefilor actuali ai SRI; probabil, e timpul sa fie reactivat Măgureanu ca ăștia tineri nu mai înțeleg nimic, cu toată tehnica si tehnocratia lor de la “axa”citire.(axa Berlin-Washington, desigur). Sper, totuși, sa nu se trezească spiritul negru al acelui an.

 15. Asta e pentru ca sunteti iubiti si sunteti un grup serios de televiziuni!Sper din tot sufletul sa se rezolve totul si sa ramaneti pe pozitii,cele mai bune dezbateri si anchete sunt la voi la A3!Era si normal ca ciumafaiele alea sa nu aiba interes pentru nimeni,cativa speriati au crezut ca vor pune de o mitingeala pentru basescu,sunt disperati ca nu-i mai baga nimeni in seama si incearca marea cu sarea,nu stiu cum sa mai racoleze oameni,lumea s-a saturat de ei chiar daca violeaza facebook-ul!Discursul lui Carmen Avram si al Danei Grecu culminand cu ingenunchierea mi-au dat lacrimi si mi-am zis ca trebuie sa existe dreptate in tara asta pentru cei de buna credinta,cinstiti si corecti!Sunteti produsul nostru romanesc si-mi sunteti apropiati de suflet,nu cum spune johannis care vorbeste doar feisbucistilor,precis ca vrea like-uri si cand sta pe closet!Cand ziceam si eu ca incepem sa mergem spre normalitate,tronc vine ceva si ne trage iar una si ne trage iar spre mizerie!Meritam normalitate dar nu putem avea,mizeria este prea mare!Tehnocratia asta o sa ne iasa pe nas,apropo demisia ministrule al sanatatii,nu ai facut nimic,nu stim nimic si copii mor,unul si e tragedie dar trei,DEMISIA!Sunt multe de spus si de facut dar cu cine sa le faci,cu astia,cu ciolos?!

 16. Pentru seara asta la orele 18 se anunţase un miting contra şi pro ocupantul scaunului nr.1 dar şi împotriva voastră. Pe camere trafic guide, jurnalul sau completări, nu se vede niciun ţipăt şi nicio arătare!
  🙂 🙂 poate sînt sub birou labeunu sau sub p(u)oala ”p(f)o(m)ap(f)ei” blonado-wisky-gheaţă dos-ţi la tocul uşii ca pazbic-ras de flori.
  🙂 🙂 🙂 nu or fi fost finanţaţi invitaţii ur(l)ători, poate!
  🙂 🙂 finanţarea nu e suficientă şi pentru plimbarea miss(ş)tocărelii prin bineţi. posibil nici pentru postări anonime pe facebook să nu fie suficiente(a avea sau nu suficienţă: e vocabularul unui parlamentar aerian)

 17. Pentru aducere aminte!!!

  http://www.antena3.ro/timp-liber/fun/mircea-badea-avem-de-a-face-cu-regimul-lui-stalin-doar-ca-am-schimbat-limba-294040.html

  Planul american de eradicare si a brumei de suveranitate nationala ramasa este pe ultima suta de metri si in tara noastra. Planul este simplu si functional. In urma cu 14 – 15 ani intreaga medie scria si continua sa scrie ca Romania este sub controlulul mogulilor hoti si tradatori de tara. Tot in acea perioada se naste si propaganda parlamentarilor corupti si despretuitori al interesului cetatenesc, contrar obiectivului pentru care noi, cetateni ai Romaniei, i-am ales si acordat incredere.

  Ca urmare in anul 2002 este infiintata Directia Nationala Anticoruptie (DNA) prin ORDONANTA DE URGENTA. Iar in 2007 este infiintata o alta institutie fara drept de existenta intr-un stat de drept, Agentia Nationala de Integritate (ANI). Care este rostul unor astfel de institutii intr-un stat de drept ? Nu s-a raspuns sau sa existe o expunere sistematica a adevarului relevat de activitatile acestor institutii.

  Adevar e ca cei doi directori ai acestor institutii sunt in gratiile ambasadei americane si chiar premiati de aceasta.

  In aprilie 2014 ambasada SUA inventeaza un premiu numit „Women of Courage“. Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a primit “ravnitul” premiu oferit de Departamentul de Stat American “femeilor care au demonstrat curaj exceptional in sustinerea drepturilor omului, a statului de drept, a egalitatii femeilor si progresului social si cultural”.

  Un premiu inventat pentru a arata cine este puterea si bineinteles de a dezmierda pe cei ascultori de ordine SUA in Romania. Un premiu i-a fost acordat si jurnalistei Ondine Ghergut pentru anchetele din perioada referendumului din 2012. Nu stiu cine e si ce fel de anchete jurnalistice face, dar la o cautare pe internet am gasit un citat al dansei care mi-a curmat interesul de-ai mai cauta si citi anchetele. Ea scrie: “Prin autodenunt, Robert [Turcescu] a aratat ca are constiinta si ca isi respecta telespectatorii”.

  Inainte de inceperea macelului juritic toate partidele parlamentare si-au dat acordul pentru simplificarea procedurilor de arestare a parlamentarilor. Ghinion [Iohanis] ne-a anuntat triumfal ca parlamentarii se lasa arestati. Aceast lucru neutralizeaza articolul 72 privind imunitatea parlamentara. Aliniatul doi spune clar ca: “Deputatii si senatorii pot fi urmariti si trimisi in judecata penala pentru fapte care nu au legatura cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fara încuviintarea Camerei din care fac parte, dupa ascultarea lor. Urmarirea si trimiterea în judecata penala se pot face numai de catre Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie. Competenta de judecata apartine Înaltei Curti de Casatie si Justitie.” Acest articol nu se afla in Constitutia Romaniei pentru a face dificila judecarea si in final, dupa caz, condamnarea sau nu a parlamentarului, ci este aparata vointa si vocea cetatenului reprezentata de acel parlamentar pentru care am votat. Imunitatea protejeaza mandatul parlamentarului, nu omul. Acum in parlament nu mai este aparata vocea si vointa electoratului. Este aparata vocea si vointa celui puternic. Rationamentul existentei parlamentului a disparut.

  Pe la sfarsitul lunii ianuarie DNA-ul si ANI au fost institutiile laudate in raportul MCV. Dar exista si o institutie care este criticata in ultimul raport MCV si anume Parlamentul Romaniei pentru cazurile de incompatibilitate. Ghinion a anuntat, inaintea raportului MCV, ca va solicita inlaturarea MCV. Minciuna. Prosteala. Scop – confuzie.

  La sfarsitul lunii ianuarie, in comunicatul Administratiei Prezidentiale se poate citi:”Presedintele României saluta concluziile raportului care arata ca activitatea principalelor institutii judiciare si de integritate în combaterea coruptiei a înregistrat o dinamica impresionanta si a generat o încredere sporita a publicului în justitie. De asemenea, domnul Presedinte Iohannis apreciaza constatarile facute de Comisia Europeana cu privire la profesionalismul sporit din sistemul judiciar românesc si cu privire la vointa de a proteja independenta justitiei într-o maniera mai consistenta”.

  In aceasta perioada de asa zis macel juritic entitati straine “viziteaza” presidentia Romaniei fara ca accesul presei sa fie permis. Da, atat de rau am ajuns incat nici intalnirea reprezentantului unei tari zise prietene cu presedintele Romaniei nu mai are voie sa fie raportata cetatenilor. Aceeasi straini viziteaza propriile institutii, DNA, CSM si ANI fara, bineinteles, rapoarte detaliate ale vizitei. Imediat dupa vizita ambasadei americane la ANI, aceasta cere date cum au votat deputatii si i-a amendat pe cei care nu au votat “corect”. Cei asta ?

  Asadar, un bun politician este intotdeauna un bun politician, chiar si dupa principii din secolul al XVI-lea. Ei stiu cum sa tina oamenii in control si cum sa manipuleze, implementand in mintea noastra doua simple reguli:
  1. noi nu trebuie sa gandim prea mult, sa analizam fapte sau evenimente istorice, de aceea oamenii trebuie tinuti in intuneric prin limitarea accesului la informatiile existente. (La fel ca in timplul domniei regelui Henric al VIII-lea. Oamenii regatului nu aveau dreptul de a citi sau a detine o biblie pentru ca vorbele, predica preotului sa nu fie interpretata de oameni dupa Inscrisurile Sfinte ale Bibliei. Cuvantul preotului era adevar absolut, de necombatut). Acum suntem coplesiti cu excesul de informatii care pot fi adevarate sau false sau raportate de oameni fara de profesionalism vis-a-vis de subiectul pe care il raporteaza. Majoritatea dintre noi am devenit incapabili de a mai interpreta si intelege aceasta multitudine si diversitate de informatie. Rezultatul este incapacitatea noastra de a mai reactiona la dictatura instalata.
  2. inocularea de informatii de false in mintea oamenilor si repetarea ei constanta prin diferite fapte in desfasurare. Pentru ca in final nimeni sa nu mai aiba nici macar intentia de a intreba sau cerceta daca informatia este adevarata sau falsa.

  Lucruri extrem de importante sunt in desfasurare care necesita acoperire.

  SUA a dat liber la macel. Supusii se ciomagesc. Cel mai puternic desavarseste angajamentele neoliberale. Cei de incredere isi pastreaza functiile. In caz ca lovesc curajos, neasteptat si afecteaza imaginea neoconservatorismului american sunt eliminati sau se da la pace.

  P.S. Mircea Badea spune curajos adevarul.

 18. Felicitari tuturor, ati avut o intalnire de suflet si din suflet cu oamenii.
  Memorabil intr-adevar discursul Dnei Carmen Avram, cu multa sensibilitate dar si luciditate -adevar in fiecare cuvant rostit.
  Desigur daca mintile intunecate -haters, ar avea macar dorinta sa asculte si inteleaga acel MESAJ, atunci cred ar mai fi o sansa sa inteleaga sensul democratiei, diversitatea de opinii, toleranta, etc…

  Dar…, nivelul lor de gandire e cam scazut. Iar daca sunt impinsi din spate, indoctrinati, manipulati, asa cum sunt unii, este chiar mai rau, pentru ca nu sunt capabili sa gandeasca cu propria minte – am senzatia ca nici macar nu doresc. Si nu realizeaza ceva atat de simplu : darul de nepretuit al omului : mintea + inima.

  “E adevarat ca un individ cu o fire libera si cinstita poate fi distrus, dar el nu poate fi niciodata subjugat sau folosit ca o unealta oarba” -Albert Einstein

  Multumesc Dnei Dana Grecu- sa spui si sa faci gestul : “in genunchi nu stau decat in fata lui D-zeu si a Dvs. -publicul” e gestul acelui om adevarat, curat, de o mare Sensibilitate, dar in acelasi timp cu o mare Forta.

  Inca odata felicitari – Noi suntem cu Voi :). Tineti stacheta sus mereu!

 19. Mi-a plăcut emisiunea lui Hristache ‘Ca-n România’ din seara asta. Superb: toţi foştii antenişti care au lucrat în acelaşi colectiv cu voi şi după autopoziţionare în funcţie de politică şi buzunare, se manifestă ca pupînd poale politice, critică şi aruncă cu dejecţii în jur.
  Aici nu-l pot încadra pe Ciutacu deocamdată.
  1. Vreau mai mult zîmbet şi ironie de la voi echopa A3!
  2. Trataţi-i cu zîmbetul pe buze pe toţi indiferent de conjunctură!
  3. Voi vă îmbolnăviţi de ‘cancerul parşiv’ aruncat spre voi!
  4. Chiar vreau mult zîmbet pe faţa voastră, măcar ironic dacă altfel nu puteţi!
  5. Nu mai aveţi nimic de pierdut în afară de sănătatea proprie!
  6. Protejaţi-vă sănătatea, alta nu mai aveţi sau primiţi la schimb!
  E de unică folosinţă precum viaţa sau ciorapul!
  🙂 🙂 🙂 ştiu ce zic

 20. 🙂 🙂 🙂 ceasul arată între 8 şi 10!
  – Cîţi erau?
  ”Au participat 9 basisti si 2 jandarmi.”
  Toţi susţinătorii sponsorizaţi sau nu în partidul sau ţara FACEBOOK?

 21. http://www.antena3.ro/actualitate/miting-klaus-iohannis-unire-moldova-342079.htm
  Ăştia, ”Câteva zeci de persoane au protestat sâmbătă seara”, sunt societatea civilă, sau ONG-urile finanţate de Soros, ori sunt unionişti?
  Dacă stau şi-mi aduc bine aminte, moldoveni din Republica Moldova sunt enorm de mulţi în Vrancea dar şi în multe oraşe ”interesate pentru flotant, cărţi de identitate şi domicilii stabile” şi cum sunt biletele microbuzelor lor ieftine, turismul şi traficul e din plin. Mai adăugăm şi ciolănarii ”feisbucişti” urlători, s-alege praful de scaunul şi funcţia ocupată de primul om în stat, care se ghidează în proiecte pe baza ”feisbuciştilor” şi a societăţilor civile cu orice nume, care nu au nicio legătură cu poporul la modul umanizant şi umanizat!
  E cea mai mare prostie şi cea mai gravă capcană în care poate cădea cu brio un individ, fie el un preşedinte de ţară!
  🙂 Hai cu capcana bineţilor!

Leave a Reply