9 COMMENTS

 1. Cine v-a facut montajul foto a avut grija sa-l poceasca pe Johannis, exista softuri pt a-i trage coltul gurii in jos incat sa para matol ori sa aiba acea grimasa de scarba. Stiu ca ma jucam si eu prin 2010 cu acel soft pe figura Monicai Macovei, dar eu eram un utilizator pe FB, nu emisiune in primetime. Intotdeauna Johannis apare la dvs si la colegii dvs in cele mai nereusite poze, de data asta si intr-un Fake. Nu mi-am dat seama pana acum ca-l dispretuiti atat de tare. Imi pare rau pt asta.

   • Aprecieri ireale?
    Acum, cred că exagerați dvs.
    Poate subiective, dar nu ireale.
    Domnul Floricel Demisionacul cred că are dreptate.
    Pentru obiectivitate, imparțialitate, echidistanță și inlaturarea oricăror suspiciuni, puteați găsi o altfel de poză.
    Sau pentru ceilalți, fix același tip ca și Iohannis.
    Încercați! uați-o ca pe o provocare.

     • Off-topic:
      Fie editata, fie nu, este clar ca imaginea folosita are scopul de a il arata pe dl Iohannis asa cum este in zilele lui bune. Acuma, dl. Tudor a preluat-o de la TV, nu a editat-o el la lumina lumanarii. Daca va uitati la posturile concurente veti vedea aceleasi procedee.

      On-topic:

      AC Jun 12, 2019 at 19:59

      “Dle. Tudor,

      Primul care si-a anuntat candidatura a fost dl. Liviu Plesoianu, or in listele pe care le-ati prezentat dvs. nu apare nicaieri. A fost omis din greseala sau cu intentie?
      Stima.”

   • Tocmai ca ati avut o atitudine OK fata de KJ, asta ma face sa reactionez, s-a intamplat ceva acum pt ca ati acceptat sa-l difuzati asa, pocit? Banuiesc ca nu dvs personal stati sa faceti aceste montaje, vin de la colegii din trust.

    • chiar nu intelegeti. aceste fotografii sunt reale, nu e nimic trucat. din sute de articole si poze despre iohannis ati vazut o foto care nu va convine. sincer, e ciudat ce spuneti

Leave a Reply