Stirea www.antena3.ro :

https://www.antena3.ro/politica/radu-tudor-cine-ar-putea-candida-pentru-cotroceni-525122.html

Radu Tudor a prezentat, miercuri, la “Punctul de întâlnire” cele mai cunoscute personalități din politică ce ar putea intra în cursa pentu Cotroceni.

“Sunt nume care se vehiculează. Marius Pieleanu spune că în momentul de față Dan Barna stă foarte bine în sondaje, și nu-l contrazic. E firesc, e un efect al alegerilor din 26 mai, în plus USR este pe val.

Din zona PSD ar putea fi următorii: Mihai Fifor, fostul ministru al apărării, senator PSD, președinte al Consiliului Național al PSD și purtător de cuvânt al PSD, Eugen Teodorovici, senator PSD și ministru al finanțelor, Gabriela Firea, primar general al Primăriei Capitalei, vicepreședinte PSD și președinte al organizației PSD, nume acceptate în dialogul meu cu social-democrații.

Ar mai putea candida Dacian Cioloș, Dan Barna și Corina Crețu.

5 COMMENTS

  1. Fifor zici ca a inghitit un par si nu l a digerat, Teodorovici sta prea.mult in oglinda si nu mai are timp de alte treburi, Firea are o problema cu sarma, Ciolos are in spate un unchi prea generos, Barna are in spate pe unchiul Soros…Cretu …pare credibila…dar trebuie sa umble la look si mesaj…

Leave a Reply