In fiecare an, aceasta specie de idiot/idioata apare negresit. Lipsa de respect fata de mediu, de locurile protejate, nesimtirea dusa dincolo de limitele suportabilului genereaza astfel de comportamente. Si sunt atat de frecvente !


O tânără din Constanţa riscă o amendă cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de lei după ce a intrat cu maşina pe plajă şi apoi în mare.

Gestul femeii a fost surprins şi făcut public pe paginile de socializare.

Tânăra a intrat cu maşina în zona plajei Modern din municipiul Constanţa, ba chiar a pătruns cu autoturismul în apă, încercând să conducă pe gheaţa formată la mal.

Poliţiştii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile şi în scurt timp au identificat şi şoferul, o femeie în vârstă de 30 de ani, din Constanţa.

”Aceasta a fost invitată la sediul Secţiei 3 Poliţie în vederea luării măsurilor legale”, spun poliţiştii constănţeni citati de Mediafax.

 

9 COMMENTS

 1. Sunt specimene destule in tara asta! Tocmai aceste specimene atrag uratenia si rautatea,toti/toate matracucele care nu au muncit niciodata dar au diplome si bani la dispozitie incat doar atata conteaza pentru ei/ele:sa-si faca de cap prin trairi si experiente oribile si josnice! Daca o inghitea marea,dadea in judecata pentru despagubiri alcoolul,drogurile sau apa marii?! La mintea lor,toti sunt vinovati doar personajele care faptuiesc: NU! O sa ajunga in politica si intro functie in parlament,se practica la pipitele astea! Gasesc ele un “lingator” care sa fie compatibil cu necesitatea personala, a ei :)))) ! Barbatii sunt pe cale de disparitie :))))!

 2. Vozganian vorbeste aiurea in legatura cu pensiile,20/100 marite?! Ba tu esti intreg la cap? Cu cat s-au marit preturile? Bati campii vozganian sau vorbesti in cotele indemnixzatiilor sau pensiilor voastre nesimtite! Habar nu ai cum traiesc cetatenii in tara! Habar nu ai de nivelul de trai al cetateanului “pomanagiule” vorbitor de aberatii! Intra bre intre cetateni sa constientizezi realitatea in provincie si nu mai abera!
  Tot spuneti ca va imprumutati pentru pensii si salarii! Cate pensii minime sau medii adunate constituie o pensie a voastra nesimtita?! Cate salarii minime sau medii adunate fac cat o indemnizatie nesimitita a unuia din voi, sau salariul unui numit in functie politic?! Chiar crezi ca suntem toti idioti “ca tine”!? Ba “panarama”vorbitoare, tu crezi ce spui!? Poate te crezi la momentul cand te-a uns cu mir madama aia,si-a batut noc de tine ‘ponositule’ barbos! Ti-ai aratat adevarata fata a “milogului” care abereaza si se caina la vedere de magariile facute cu altii pe ascuns!
  Scuze,Radu,m-a enervat rau “pocitania”!

 3. Cauta fata “Soseaua de Coasta” al celebrului cuplu Mazare &Fagadau.
  PS.Aici sunt puii dvs congelati!Votati PSD!

 4. Asta nu cred ca era intreaga la cap.Din pacate numarul celor care fac asa ceva este in continua crestere,oricate bariere si oprelist pun autoritatile intotdeauna lasa niste portite iar daca amatorul de senzatii vrea sa intre pe nisip gaseste un paznic pe care sa-l mituiasca,un pilon detasabil si nepazit pe care sa-l dea la o parte…Nimic nu-i opreste,in nesimtirea,lor sa intre pe nisip si sa lase urme adanci de roata acolo.Au o ura nativa pe tot ceea ce inseamna mediu natural.

 5. Pe asta a apucat-o dorul de inot cu masina ? Astia n-au invatat ca pe sol nisipos de abia fac fata masinile 4×4, neluand in calcul si efectul valurilor marii ?

Leave a Reply