6 COMMENTS

 1. Gestul dvs. jurnalistic ne dovedeste ca Dan Diaconescu Direct e o fiinta care naste pui vii si ii hraneste cu rating.
  Sigur, sintagma “Romania pe locul 1…” face rating, insa doar la cei care inghit informatia nemestecata, citesc stirile in diagonala sau, chiar mai rau, CITESC DOAR TITLUL. Din nefericire, sint o intreaga #turma, si-i vedem tot mai des prin piete, behaind intru salvarea “independentei justitiei” si impotriva “ciumei rosii”
  In realitate, informatia est suficient de irelevanta, cel putin in privinta cuantificarii situatiei reale despre care se face vorbire.
  O informatie cu adevarat relevanta ar fi numarul de plingeri, impotriva statului roman, considerate de CEDO ca INDREPTATITE, INTEMEIATE.
  Aici Romania e pe locul 4 (ORICUM, SUFICIENT DE RAU!), numai ca locul 4 nu mai socheaza pe nimeni, in niciun clasament.
  Acum, depinde si care e scopul: sa sochezi sau sa informezi…

 2. In seara asta domnul Vosganian aproape ca nu ne-a pretins sa apreciem ca statul se imprumuta “doar” 5,5 mld pe an…Bani care nu merg in investitii si dezvoltare asa cum merg in alte tari si cum ar fi firesc ci in salarii si pensii.Alte state se imprumuta mai mult dar o fac pt a se dezvolta,pt a face autostrazi si tot ce-i mai trebuie unei tari functionale.Noi bagam banii in salariile bugetarilor.Nu in cel al medicilor si profesorilor ci in cel al primarilor si departamentelor din primarii,consilii judetene, ministere,directii,si alte institutii care nu produc decat paguba.Banii de la transporturi tot in salarii.In loc sa strangem punga noi marim pensiile speciale si salariile smecherilor.Acolo se duc banii, domnului Vosganian i se parea un lucru foarte firesc si era f.ofuscat ca se ridica aceasta problema. Pai ca sa indatorezi tara pt a-ti onora promisiunile electorale doar catre un anumit segment de privilegiati asta poate tot prostul s-o faca.Nu-ti pui mintea la contributie,te duci si intinzi mana la bancile straine sa imprumuti…Toti banii mergand la consum normal ca va creste si nivelul de trai dar ce fel de “crestere” este asta sacrificand generatiile urmatoare ? Ce ticalos ordinar esti domnule, ai uitat cand erai in Opozitie cum incercai sa explici aceste mecanisme revoltatoare, impotriva interesului general.Sau te faci ca ai uitat !

 3. 9900 de plangeri si doar 67 de decizii ?
  Acum daca s-ar mentiona si cate sunt din cauza DNA ! Pentru ca in ultimul raport nu erau peste 2%.

  Daca ar putea dragii jurnalisti Antena 3 sa spuna ca majoritatea sunt din cauza instantelor si penitenciarelor care sunt la ALDE prin Tudorel Toader sau din cauza politiei si a aresturilor centrale care sunt la PSD prin Carmen Dan !

  Sau cum multe nici nu tin de justitie, ci de nerespectarea deciziilor justitiei de catre cadastru, primariii, prefecturi, guvern, protectia mamei si copilului etc. practic din cauza guvernarii PSD+ALDE. Dar na, ce sa ceri de la jurnalismul din Romania ?!

  • asa e, penitenciarele sunt psd, cat a fost basescu la putere 10 ani tot psd erau. la cat te pricepi tu la jurnalism, poti sa pui si intrebari de urzica…

   • Pai Basescu (sau Administratia Prezidentiala daca vorbim institutional) se ocupa de penitenciare, de conditiile de acolo?
    Eu stiam ca se ocupa guvernul. In cativa ani a fost intra-devar PDL (Basescu daca vreti) dar nu in toti 10.
    In cei zece ani avem asa:
    2 ani PNL (Tariceanu) + PDL (Basescu)
    2 ani PNL (tot Tariceanu) minoritar sustinut din umbra de PSD
    1 an PDL (Basescu) + PSD = love
    3 ani PDL (Basescu)
    4 ani PSD (Ponta) dintre care doar primii 2 cu Basescu presedinte.

    Deci din ce vad a depins de Basescu (prin PDL) singur sau in alianta 6 ani, iar de PSD singur sau in alianta 5 ani, Tariceanu singur sau in alianta 4 ani, in cei 10 ani cu Basescu Presedinte, presedintele neavand treaba cu conditile din Penitenciare. Nu l-a interesat, dar nici nu era in fisa postului. A fost in schimb in fisa postului partidelor perindate la guvernare, pana n-au ajuns chiar ei pe acolo nu i-a interesat.

 4. La atatea actiuni procuraresti si hotarari judecatoresti care deposedeaza cetateanul de rand de drepturi,declarandu-l infractor prin hot.judecatoreasca desi nu a fost si nu este infractor,o sa mai fie destule actiuni! Daca cetateanul de rand,victima ororilor judecatoresti, ar dispune de finante si legea raspunderii magistratilor ar fi in practica,enorm de multi judecatori ar avea de platit gras si multi ar intra la bulau daca nu ar demisiona! Iaca pentru ce li se da salarii uriase acestor entitati,doar pentru a prejudicia cetateanul si bugetil statului!
  Intro tara normala,nu s-ar intampla asa ceva!

Leave a Reply