”În condiţiile războiului politic total din aceste luni, România nu este pregătită să preia preşedinţia Consiliului UE. Este un avertisment în al doisprezecelea ceas pe care îl adresez cu responsabilitate tuturor oamenilor politici, în special Preşedintelui României şi liderilor partidelor parlamentare din opoziţie. Cine crede că liderii europeni vor fi înţelegători când în an electoral, oamenii politici de la Bucureşti se vor război se înşeală. România deja pierde teren şi va avea enorm de pierdut dacă lucrurile nu se schimbă de urgenţă. Dacă Preşedintele şi partidele de opoziţie vor continua să nege evidenţa protocoalelor nelegale şi abuzurilor şi vor refuza orice dialog pentru ca România să meargă înainte, atunci vom rata o mare şansă pe care o avem de a ne impune vocea la nivelul Uniunii Europene. Vom continua să fim trimişi la colţ de către liderii europeni care înţeleg mult mai bine jocurile politice şi diplomatice şi acţionează în interesul propriilor ţări”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu, presedintele Senatului si al ALDE.

 

8 COMMENTS

  1. Asta si famiglia infractionala patronata de dragnea si el vor scoaterea din Uniunea Europeana, chiar daca vor pune mana si pe parchetul general stiu ca Parlamentul European nu-i va mai tolera la putere, nu sunt frecventabili acesti infractori in UE si atunci ne vor scoate pentru un totalitarism tip erdogan. Iata aici o expertiza pertinenta si pragmatic a unor jurnalisti independenti:
    http://www.ziare.com/tudorel-toader/stiri-tudorel-toader/mizele-lui-tudorel-toader-stravezii-in-raportul-de-evaluare-a-lui-augustin-lazar-1535246

  2. Nu cred ca se pot intampla minuni peste noapte, mai ales dupa ce am vazut comportamentul celor din pnl si a celorlalti din opozitie, al Presedintelui Republicii si a altora. E foarte grav cand unii se cred detinatorii adevarului absolut Avertismentul mi se pare unul tardiv si vine prea tarziu din partea unui politician cerebral, echilibrat. Mai pe romaneste, vai mama noastra.

  3. Trebuie sa constientizam ca mai sunt cateva luni pana la preluare si nu poti sa-ti mai permiti prostii gen orban,dancu,chichirau,aia cu kil bill si alti prosti ca nu-mi incarc mintea cu numele lor!Este un moment important si crucial pentru Romania si trebuie liniste politica!Este o mare sansa pentru noi sa aratam ca suntem responsabili si bine intentionati si pregatiti, mai ales ca trebuie rezolvat si brexitul,un moment istoric si delicat,pentru ca va fi consemnat istoric,sa plece un stat ca Anglia din UE e ceva, iar toti ochii politici ai lumii vor fi pe noi,nu-ti poti permite izmeneala interna!Numai maine nu-i pomaine,timpul trece repede!Cred ca nu se realizeaza importanta acestei misiuni!

  4. ce candidati autentici avem in cursa ptr presedinte? jwk, ciolos versus tariceanu. cine, nu vrea sa avem presedinte?. sau …..iarasi, iepurele din joben?

Leave a Reply