apa murdara

Din ce in ce mai multi agenti de presa ai lui Traian Basescu isi exprima dragostea si suportul total pentru serviciile de informatii. Pina mai ieri erau voci ale societatii civile, astazi isi argumenteaza ideile si gandirea sprijinind pixul pe epoleti. Ani de zile, ei au folosit o retorica bolnavicioasa la adresa serviciilor secrete. Orice subiect legat de activitatea lor era instantaneu blamabil, cazon, nedemocratic, obsesiv militarizant…

Speriati si angoasati la maxim de votul popular enorm exprimat impotriva lor, de neincrederea gigantica a populatiei, basistii isi cauta acum refugiu in interiorul acelor institutii pe care n-au ezitat sa le califice drept “sistem ticalosit”. Pe fondul dezastrului provocat in ultimii ani de camarila lui Basescu, dar si de laudatorii de curte din presa si ONG-uri, atmosfera a devenit pentru ei de-a dreptul irespirabila. Nu se obisnuiesc neam cu scoaterea mastii generatoare de oxigen bugetar de pe fetele lor strimbate de atita pupat in fund.

Cum sa cedeze ei influenta politica enorma asupra justitiei din cauza unor (peste 1600…) judecatori? Cine sunt acestia?!
Cum isi permit sa retraga calitati oficiale unor lulele cotroceniste?

Cine sunt cei care cer ca serviciile de informatii si procurorii sa nu mai incalce drepturile si libertatile fundamentale decit in conditii exceptionale, bazate pe solide probatorii? Adica sa nu mai ancheteze DNA pe cei care au votat? Sa nu mai fie interceptati toti adversarii presedintelui demis si sa fie protejati, spalati si ignorati toti mafiotii din camarila sa?!

Toti acesti fosti avocati ai drepturilor omului, predicatori ai libertatii persoanei, critici permanenti ai abuzurilor statului, s-au transformat. In apologeti a filajului, supravegherii neconditionate si a “stenogramarii” vietii adversarilor, secunda cu secunda.

Serviciile de informatii, atit de necesare intr-o democratie pentru a stopa degradarea ei, se imbata cu bautura coclita si periculoasa pentru echilibrul organic creata de acesti aplaudaci gretosi, care mai ieri aruncau cu laturi. Maine vor face la fel, nici o grija.

O noua generatie “Dumitru Popescu” a creat regimul Basescu, prin amestecatura sulfuroasa de ong-isti, procurori, ofiteri de servicii si politicieni obedienti. Totul cu pulbere de ban public. Cu cit sunt ei mai ambalati in scenariilor lor elucubrante, cu atit populatia ii va respinge mai mult. Desi nu stiu unde ar putea merge mai jos de atit.

Vine el si momentul cind apele tulburi se vor limpezi. Cind imensa majoritate doreste asta, se intampla. Nici atotputernicul Ceausescu n-a scapat.

118 COMMENTS

 1. http://www.antena3.ro/romania/nu-se-opresc-limba-maghiara-ar-trebui-sa-devina-oficiala-in-zona-ardealului-prin-constitutie-204875.html Unde-i USL-ul.Sa traga linie.Undes mizerabilele de servicii care au pastorit 23 de ani jaful national si vinderea sau distrugerea industriei a bogatiilor alaturi de justitie ,procuratura si toti paduchii si lipitoriile care au si traiesc pe banii celor care mai produc pe impoziitele nesfarsite si taxele peste taxe.Care mai si ies la pensie cu una bunicica.Pt ce ?Ca au inchis ochii sau nu si-au facut datoria.Tara cu—-ui cu politicieni si institutii la fel.

  • EXACT UNDE AU FOST SI CEI 100 DE MII DE OAMENI CARE TREBUIAU SA IL LINSEZE PE CHIORU BETIV,NUMAI DACA SE GANDEA SA REVINA LA TREICOCENI,DUPA REFERENDUMUL DIN VARA.
   EXACT ACOLO SUNT SI CEI DE LA USL.

 2. Prosti or fi Romanii daca vor iesii sa voteze Regionalizarea si noua Constitutie facute de niste incapabili si tradatori numai in interesul national nu .

 3. nu-l cunoaste pe Tokes? nuuuu, doar ca s-a pupat cu el, doar atat! Nici Ceausescu nu l-a cunoscut pe ”popa ala”…si tot a ajuns in iad. Asa ca Basascu va fi direct in smoala. De-ar sti ce scuipaturi il asteapta dupa ce nu va mai fi pazit de gorile!! …unui om normal (nu e cazul lui Basascu), i-ar fi imposibil sa mai traiasca cu povara asa de grea (7,4 mil de romani cum le place lor sa spuna), care i-au spus democratic sa plece acasa..sau pe mare, sau la carciuma, sau in ma-sa”!

 4. Eu vreau sa vad Comisia de control a SRI din parlament ca cere socoteala acestui serviciu,dealtfel platit de cetateni,despre numarul mare de interceptari care au avut loc sun Basescu.Ca cetatean,am dreptul sa stiu ptr ce ii platesc !

 5. Azi am vazut o stire cu Nutu Camataru. Tot ce am auzit fiecare cuvintel semana cu perfilul lui “Nutu” de la Cotroceni. :O

 6. Ca fost militar(fara legatura cu cei in cauza) , inteleg ce inseamna sa fii la strict secret (minim pt.ei). Sefii lor , intuitiv ii stim.
  Cine sunt executantii? Nu-s cumva odrasle carora le fac lucrarile parintii lor , in rezerva, imbogatitii politic? Poate nu toti.
  Sa va fereasca Dumnezeu de pilosi prosti! Ii tii in carca ,te seaca, apoi se muta in interes de serviciu , eventual sa-ti fie sef(au invatat tot ce trebuia) de la tine si vin sa-ti “reglementeze” activitatea.
  Cred ca evolutia si finalul regimului va fi tot de la cei “batranii”.

 7. Peste un an/doi vor spune la fel ca POSTELNICU in 1989:NU AM FOST PATRIOT, AM FOST UN DOBITOC!!! sau un avid de…. putere/bani/lux/vaca kobe.Ar trebui ca atunci cand le va venii sorocul/scadenta/darea de seama ,sa nu-i mai tratam pe unii(nu stiu multi sau …putini) dintre acesti postelnici cu…ingaduinta si vor trebui sa primeasca tot ce ….merita.

 8. tataie de ce nu taci din gura base dosare penale cind ai candidat esti presedinte demis
  fenechiu a urmat exp tau
  ce judecatori sluga inafara de acesti care sunt acum ai si ce ii recomanda sa ramina sunt puse dosare de pe urma controlului curti de conturi nu sa dat drumul nici unul ,nastase de ce mai este acolo ,lui udrea sa perdut anumite probe din dosar ,sunt interegoati numai usl ,voi de unde aveti averile eu as vrea sa stiu ,ce multinationale conduceti ,cite miii de muncitori aveti angajati .
  este guvern ei stiu ce fac nu te baga unde nuti verbe oala lasal de mcv ce tia spus seful tau ue nu se amesteca aderarea cu mcv schimbati cetatenia ,
  ca sa ti dau dreptate trebuie sa vad alti procorori la lucrul daca si ei continua aceasi adresa aceea de a ancheta pdl nevinovati ,cu arestari tv ,pina acum nu sa intinplat niciodata scandalla csm cit a durat debarcarea lor
  ai avut totul ce ai realizat in acesti ani inafara de scandal ,asmutirea muncitorilor ,cercetare , invatamint ,sanatate
  vrei 300 parlamentari sunt prea multi la ce au realizatei dar inpartiti in 2 camere .ai auzit stirea ca bozgori au inceput sa puna conditi in tara de absortie angajari pe baza limbi lor ,nu ma intereseaza ca casele si le vopsesc in culorile cirpei lor dar nu au ce cauta linga steagul nostru ,elemente extremiste ce reactie ai avut tu niciuna de ce ?

 9. In general sunteti foarte prompt cu toate evenimentele, reactionati pe blog cu viteza unui post de stiri…
  Nu am vazut nici un cometariu despre afirmatiile baronesei cu privire la “greseala din vara” in care spunea ca

  ” a fost lipsit de intelepciune sa incercati sa nu tineti cont de Constitutie, asta s-a intamplat. Daca presedintele a fost ales, fie ca este bun sau mai putin bun, a fost ales potrivit Constitutiei. Iar incercarea de a intoarce aceasta Constitutie este la limita. Inteleg ca acei politicieni care au pornit suspendarea nu erau multumiti de reactiile domnului Basescu, dar ei nu se luau de dansul ci de Constitutie. Vara trecuta a tras politica in jos. Sa te opui sistemului, sa lupti impotriva sistemului, a Constitutiei, sa incerci sa schimbi regulile, asta este un lucru gresit.”

  cred ca si asta e basista…sau?

   • Duminică, presa a relatat pe larg despre vizita făcută lui Adrian Năstase la închisoare de către legendara baroneasă Emma Nicholson, fost raportor al UE pentru România exact în guvernarea Năstase. În ciuda atenției acordate evenimentului, amănuntele concrete au cam lipsit, dar impresia generală a fost a unei atitudini binevoitoare față de deținut. Oare? A venit baroneasa să-l mîngîie pe cap ori, dimpotrivă, să-i tragă un mare perdaf, cu dedicație din partea UE?

    O primă eroare a presei, căzută, poate, și-n plasa declarațiilor lui Andrei Năstase, a fost de a o prezenta pe Emma Nicholson drept o prietenă a fostului premier. Baroneasa însăși a declarat într-un interviu că îi pare cău că prietenul ei Năstase e în închisoare, dar e vorba, probabil, doar de o figură de stil. Pesedistul Valeriu Zgonea vorbea public, și el, de o relație de-a dreptul ”extraordinară” între cei doi, pe vremuri.
    De dragul adevărului istoric, trebuie să reamintim, însă, că nici vorbă de dulcegării între Nicholson, pe vremea cînd era raportor pentru România, și Adrian Năstase. Dimpotrivă, baroneasa era un critic extrem de dur al guvernării respective, un spin în coasta liderului PSD și, la terminarea mandatului, a avut cuvinte extrem de severe la adresa acestuia.
    Printre altele, ea acuza, în februarie 2005, guvernul Năstase că a cheltuit sume uriașe de bani de la buget pentru ca ea să fie monitorizată de serviciile secrete pe durata mandatului de raportor.
    “A fost o monitorizare scumpa. Regret ca serviciile secrete nu furnizeaza publicului ceea ce afla. Mi-am dat seama imediat ce am inceput sa fiu monitorizata. Si primul lucru a fost sa le transmit ca isi cheltuiesc timpul si banii, atita vreme cit audienta mea in mass-media este mult mai mare decit a serviciilor secrete. Aceasta monitorizare este o practica tinind de regimul Ceausescu si care nu este potrivita unei societati democratice”, declara Emma Nicholson într-o conferință de presă susținută la Timișoara.
    “Fosta guvernare a promovat un pachet anticoruptie prea tirziu si prea mic. Daca Nastase mi-ar fi ascultat mesajele, ar fi fost la putere si acum, caci din cauza coruptiei a pierdut alegerile” mai spunea ea, cu același prilej.

    Să recunoaștem, acuzații extrem de serioase.

    Revenind la vizita de duminică, e greu de spus că Nicholson ar fi venit să-l îmbărbăteze în vreun fel pe Năstase. Potrivit fiului fostului premier, Nicoholson a solicitat întrevederea respectivă, nu familia Năstase, amănunt important, credem noi. La ieșirea din penitenciar, baroneasa nu a dat nicio declarație. Ulterior, la Antena 3, ea a declarat despre Năstase următoarele: ”Am discutat cu Adrian Năstase despre revenirea în politică. Este un om care are şase milioane de oameni care îi citesc blogul, deci nu este un om care a tăcut. Acesta este un lucru bun pentru închisorile din România, că există această libertate. Partea de închisoare pe care am văzut-o era foarte curată şi în regulă. Situaţia lui Adrian Năstase este dificilă, dar are aceleaşi interese, aceleaşi ambiţii, aceeaşi perspectivă şi aceeaşi determinare”. Baroneasa a mai spus și că îi pare rău că ”prietenul ei” se află în închisoare.
    În rest, Nicholson a vorbit despre probleme generale, cum ar fi agricultura României șamd. De asemenea, ea a criticat dur suspendarea de anul trecut a președintelui Băsescu, despre care a spus că s-a plasat în afara Constituției.

    Analizate la rece, declarațiile baronesei nu conțin nici măcar un sîmbure de partizanat în favoarea lui Năstase. Ea lasă impresia că e chiar încîntată de condițiile bune pe care deținutul le are în închisoare. Nici măcar o vorbuliță care să trimită cu gîndul, fie și vag, la ideea că Năstase ar fi un condamnat politic, ori măcar că nu a avut un proces chiar ca la carte.
    Emma Nicholson putea să-și exprime măcar nedumerirea că redactarea motivației instanței în ceea ce privește decizia de eliberare condiționată întîrzie nepermis, făcînd imposibil recursul procurorilor și, deci, clarificarea situației.
    Un element pe care în mod cert Năstase i l-a prezentat în timpul întrevederii. Nici pomeneală de așa ceva, însă.

    Cu totul alta a fost atitudinea UE față de alt premier încarcerat, Iulia Timoșenko.

    Aceasta, deși condamnată pentru fapte mult mai severe decît Năstase – anchetată inclusiv pentru implicare în asasinat politic – a beneficiat de mai multe vizite ale oficialilor europeni în închisoare, de la Comisarul european pentru extindere, Stefan Fuele, și o delegație a Deprtamentului de Stat american pînă la reprezentantul Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa, Coskun Coruz, ori președintele Lituaniei.
    La ieșirea din penitenciar, cu toții au dat declarații critice la adresa condamnării fostului premier ucrainean, mai ales că vizita lui Fuele avea loc, deloc întîmplător, în chiar ziua recursului ei la tribunal și s-au declarat îngrijorați de situația justiției din fosta republică sovietică. De asemenea, liderii în cauză au făcut tot posibilul ca, după vizita la Timoșenko, să aibă întrevederi cu președintele țării, Viktor Ianukovici, considerat responsabil de încarcerarea fostei sale contracandidate.

    Nimic din acest tip de atitudine nu s-a regăsit la europarlamentarul Emma Nicholson, singurul oficial străin venit în vizită la Năstase.

    De unde aceste diferențe de atitudine în două cazuri extrem de asemănătoare?

    Cumva din faptul că, în timp ce Iulia Timoșenko a fost și rămîne un politician perceput ca 100% pro-occidental, Adrian Năstase a dezvoltat, de cînd e în închisoare, o atitudine de-a dreptul naționalist-ostilă aceluiași occident? O atitudine care deranjează și îngrijorează, pentru că fostul premier încă are o audiență uriașă – chiar (voit?)exagerată după spusele Emmei Nicholson, care vorbește de 6 milioane de români care i-ar citi blogul.

    Dacă este așa, putem lua serios în calcul că vizita la cerere a Emmei Nicholson a avut rolul de a-i transmite lui Năstase din partea UE un mesaj discret, deloc blînd: ”cînd ai asemenea atitudini, nu te mira că îți întîrzie eliberarea condiționată și că s-ar putea să te pască și alte belele, în viitorul apropiat!”

     • @ dorel

      😀 deci ”nu, după mine” ci..”după părerea mea”.
      Asta am vrut să zic! scuze !
      PS Si eu am scris despre așa ceva, ceva mai înainte,dar mai ”din ficați” , mai a…pamflet și nu atât de elaborat.

    • Baroneasa p—i .Va mai amintiti cand Bobmo era mare mahar cum ne mai critica asta ca tara si pe el ca era Premier.Acum o da la intors.Nu va mai luati dupa toti IPOCRITII din UE.Astia sant la fel de intregi la cap ca Basescu,Viviane,Barroso.Niste rahatei .Acolo altii fac legea.Astia-cateii .Baroneasa l-a vizitat sa il intrebe cum a reusit sa ii f—a pe Romani cu Petromu si petrolul la redeventele de ras.Sau cum a reusit sa le bage-n carca fregate Enmglezesti ruginituri la pret de port-avioane.Sau cu ia scapat pe Romani de Sidex pt prietenul sau Blair .Ca indianu la fel ii un prieten bun Indianul.

  • Se numeste politica la gramada sau TROaCa politicA. Aceasta e linia oficiala stabilita in vara , sa zicem de Barosso, cand pe baza informarilor portocalii ( o adevarata lovitura informationala, rapida !) s-a hotarat ca in Romania a fost o lovitura de stat. Mai tarziu a fost indulcit tonul, teza era trasa de par, au pus-o cu asta la limita constitutiei. Este clar ca nu o pot intoarce asa repede, se fac de cacao.
   asa ca babutza zice si ea ce este oficial in targ, ca doar suge si ea la robinetul comunitar. Asa-i in comunism, combat toti la fel, gandesc cu o scafarlie, si-au schimbat mentalitatea , vorba batranului Mao.

 10. Am sa scriu doar atat:POLITICIENI ULTRABANDISTI,IN FRUNTE CU PRESEDINTI, FOSTI SI ACTUALI, IMPREUNA CU SERVICIILE SECRETE!AU DAT CEA MAI MARE TEAPA POPORULUI ROMAN! IN SFARSIT, CRED CA VA-TI LAMURIT DUPA 23 DE ANI UNDE S-AU DUS BANII SI CINE SUNT CAPUSELE, CALAII VOSTRI!!! Astazi, mai aveti bani de intretinere, bani de dat la gradinita, scoala, after-school, doctor, impozite, mancare?Dinti in gura mai aveti? Dar suflet v-a mai ramas?

 11. Pixerul Albastru,o boală infecțioasă.
  Mă duc la un magazin,după lucru,mă duc la un magazin să-mi iau și eu o pâine.
  Primul lucru la care m-am uitat a fost prețul.Un preț hai să zicem acceptabil,anume 3 lei 50 de bani,1 kg de pâine.
  Mă duc la casă,la casă afișează 3 lei 50,dar îmi spune 5 lei 50.
  Domnișoară,nu vă supărați,prețul la pâine,că m-am uitat,e 3 lei 50 de bani.stați domnul meu să mă uit.
  Prețul în continoare a fost 3 lei 50 bani pâinea.Îmi pare rău domnule e 5 lei 50.Mă uit mai bine,poate eu sunt nebun,dar tot 3 lei 50 am văzut.
  Domnișoară tu-ți bați joc de bine sau ai nevoie de ochelari?
  Dar v-a spus domnul Voculescu și antenele lui că pâinea la noi e 3 lei 50?
  Ce dracu să mai spui la aasta domnule Radu Tudor?
  N-am cumpărat de-acolo pâine,respectuos am salutat și la felk de respectuos a spus să nu mai clc piciorul în acest magazin

  • Vă întreb sincer domnule Radu Tudor,că eu în viața mea nu am pățit așa ceva,să înțâlnesc un băsist atât de apropae.Dar era ceva ciudat la ea.Nu știu dacă fata de la casă avea 17 ani.
   Tocmai de asta vă întreb domnule radu Tudor.Cum este posibil ca o fată de 17 ani s fie băsistă?O fi doar Traian Băsescu sau e mai mult?
   Cine ne-a făcut asta domnule Radu Tudor?A fost doar unul?
   Cum a reușit Traian Băsescu să taie în două societatea românească,în băsiști și anti-băsiști?
   Ce se va întâmpla cu fata de 17 ani de la casă după ce Traian Băsescu va pleca de la Cotroceni?Ce se va întâmpla cu noi?
   Pleacă Băsescu,băsiștii vor rămâne?Există tratament pentru băsism?

   • Daca mai exista cateva naparci nu inseamna ca societatea mai este impartita,la referendum s-a vazut foarte clar proportia si la alegeri.Formatul basist,formatul eba cu succesuri multe si care nu stie sa vorbeste corect romaneste,pitipoanca de Dorobanti propulsata de tac-su in PE ca aici ar fi pus becuri in continuare la luxten,la popoviciu cu pent-house-ul cadorisit celei de a doua loaza,i-a indobitocit si sunt ca magarul ala cand ii bagi flash-ul in ochi, formatul asta e pe cale de disparitie,astia nu au nivel de inteligenta,daca nu le-ar trasa cu creta o linie nici n-ar sti unde duce si nici ce sa faca cu ea!.Nu ma mira si eu am dat peste fo doi cu acelasi lait-motiv Voiculescu si Antenele,in rest vid,tarate in cap si muste falfaind!Asa ca n-ai de ce sa fii surprins,in normalitatea noastra anormalul lor pare ilar de acum, daca imi mai iese in cale fo unul imi aduc aminte de dansul focos al lui talmacean si vivat comedia,let’s dance rock!Asa ca duduia de la paine sa stea in prostia ei,cred ca un control pentru evaziune ar calma-o.

 12. Citind o pagina de stiri si comentarile care se fac mi-am adus aminte de ceva.
  Cand TB are o problema MARE ce face? Pai… isi reactiveaza viata cibernetica (twitter, facebook, etc). Oare unde este acuma?

  Pai… cateva nick-uri de pe site-uri sunt “sub acoperire”. As propune un concurs: Cine este, ce nick foloseste Basescu pe site-urile de stiri?

  Buna intrebare, nu?

 13. as dori sa aduci in discutie subiectul exploatarii gazelor de sist de la felix,vama veche si din toata tara,de fapt…cum a dat ponta acceptul?ce scrie in contracte?ce redevente are statul roman???sincer,il banuiesc pe ponta ca si-a facut plinul la conturi pe chestia asta…bihorenii se vor duce la bai in beretyoujfalu sau hajduszoboszlo in loc sa prospere felixul,,,apa freatica va fi poluata..garda de mediu tace..dar taraboi pe seama leilor si ursilor lui camataru face,ca si cum asta ne-ar fi problema

 14. ,,Vine el si momentul cind apele tulburi se vor limpezi” cand??????
  Dupa toate promisiunile facute de usl trebuia sa avem deja apa cristalina ,dar au castigat si,, DREPTATE PANA LA CAPAT ” s-a uitat din pacate .

 15. Domnilor nu e cazul sa va mai faceti griji ! Avem temporar o constitutie, suntem republica parlamentara, suntem un stat national suveran, independent, indivizibil, suntem un stat de drept….basisto-pdl-ist-politienesc. Uitati-va in jurul dumneavoastra !

 16. @MISS Miss, comentariul dvs nu este …basist… este ULTRABASIST , PPE-ist , ANTINATIONAL si chiar ANTICONSTITUTIONAL pe deasupra.Hai sa va punem LOGICA(daca mai exista vreun neuron) la contributie/incercare!!!! Daca referendumul din 2012(desi prevazut in constitutia noastra, inca in vigoare si e drept NEPRAVAZUT in constitutiile europene,dar fiecare tara are constitutie proprie) nu a fost CONSTITUTIONAL atunci NU POTI SA TE INTREBI DE CE?dna BARONEASA nu s-a scandalizat si in 2007, de ACEEIASI OPERATIUNE/ACELASI REFERENDUM DE DEMITERE si sa declare atunci ca REFERENDUMUL 2007 a fost NECONSTITUTIONAL ?.RASPUNS :In 2007 nu s-au impacientat, fiindca stiau ca sluga lor(PPE/UE) ramane pe loc,PE CAND in 2012 prezenta la vot(cei 8,5 milioane) i-a surprins pe UE-isti intrucat romanii au participat intr-un numar asa de mare , incat am depasit, IN PARTICIPARE la referendumuri, multe tari cu populatie mai mare.Astept cu interes sa-mi dovediti ca logica nu este…UTILA/NECESARA.Doar daca nu esti cumva o …admiratoare a lui…UDREA.

 17. De 3 zile se vb numai despre animalele lui Cămătaru….. Nu mai există altă preocupare în țara asta…să se pună pe tapet iar și iar , pînă se vor plictisi cei din guvernarea actuală,despre ce au promis și ce au făcut…să se ceară repetat …să se dea drumul la dosarele pe care le-a depus Curta de conturi… despre ce măsuri s-au luat în urma auditurilor… ..despre asta vrea să știe omul simplu…. cînd vor fi trași al răspundere cei care au fost în guvernările trecute și au furat cît pt 3 generații……despre animalele lui Cămătaru se știa din 2004…. ce mare subiect de senzație mai este ăsta acum???……….se trergiversează nepermis de mult , pedepsirea sau trimiterea în justiție a celor care au fraudat fiind la guvernare în Boc1,2,3,4 …și a lui M.R.U…și …..să i se spună și nouă rezultatul real la recensămîntului… și multe alte , subiecte….dE CĂmătari ne-am săturat pînă peste cap…l-au avut ani de zile în arest… și abia acum descoperă ce a făcut ăla ….ca să ne aburească pe noi că procurorii se ocupă cu ceva…. Vrem rezolvarea cazurilor grele din politică …. că s-au făcut audituri…și măsuri …ioc…

   • http://www.petitieonline.com/forum/37932/start/1425

    Bai fratilor,
    Cum a iesit Roibu pe la televiziuni cu propuneri de salvare,cum au fugit meseriasii nostri la Varu’Jan sa-l asmuta. Varu’ Jan de la economie a sarit imediat la atac dar a ratat lamentabil.
    De la inaltimea scaunelor lor, Piperea si Varu’Jan ar trebui sa cunoasca faptul ca salariul mediu nu este egal cu fondul de salarii impartit la numarul de angajati. Asta pentru ca fondul de salarii cuprinde si taxele pe care le plateste societatea pentru fiecare salariat(adica vreo 40% din salariile efective).
    Deci ar trebui sa revina Dl. Piperea si sa informeze ministrul ca salariul mediu net la Oltchim nu sare de 2000 lei/luna. Iara Varu Jan sa anunte public faptul ca fost in eroare.
    Suntem subiectii unei dezinformarii continue dirijata de la cel mai inalt nivel.
    Cei de la Palatul Victoria si Palatul Parlamentului au indicat doar cu degetul spre PCC(dupa ce l-au plimbat cu masina pe Zaremba) iar cei de la Valcea au inteles si pun in practica. Data trecuta i-a incurcat Diaconescu, acum se baga Roibu…..insa este mult prea tarziu. Cei de la PCC ne-au luat si combinatul si piata si, ce este cel mai grav, ne-au luat unora bunul simt si altora demnitatea.
    Ati fost opriti sa protestati pentru ca-i deranjati la alegeri, acum sunteti opriti pentru ca speriati investitorii. Curand va vor opri sa protestati pentru a nu speria ciorile si soarecii care s-au aciuat prin sectiile oprite.

 18. Din păcate ptr. noi cetăţenii, atât timp cât USL-ul se mulţumeşte doar cu guvernarea dar fără să ia puterea din mâna lui băsescu, cu servicii, cu procurori, cu justiţie, cu argaţi şi slugile sale umile şi vomitoase, nu ptr. a le trece de partea lor, ci de a le aduce într-o stare de normalitate, tot aşa vom păţi. Tare îmi este teamă că revocarea dănileţului şi ghicăi de la CSM, sunt două “mişcări mult prea firave” ptr. grosolăniile instituţiilor şi oamenilor băsişti. Până acest USL nu va înţelege cu adevărat că răul naţional băsescu traian trebuie eradicat complet, nimic, dar absolut nimic, nu va funcţiona în ţara asta. Vom avea instituţii aservite lui băsescu – CCR tocmai şi-a adus aminte de mesajul lui băsilă legat de statutul parlamentarilor – vom avea oameni şi ofiţeri acoperiţi peste tot pe unde doreşte băsescu, interceptări legale-ilegale grupa mare, vom avea dosare politice la comandă după poftele naşului din suflet, vom avea guvernul şuntat, jignit şi făcut cu ou şi cu oţet la ceas de seară şi ori de câte ori i se ridică suspendatului demis de popor nivelul politic să scoată flăcări pe nas. Vom avea răzmeriţe ungureşti cu toate mizeriile prin toate zonele cu unguri. Până la urmă, şi USL-ul trebuie să înţeleagă că nu se mai poate aşa – un neica nimeni, ce tocmai a primit 7 milioane de şuturi în fund de la un popor scârbit de trădările sale grosolane, să se joace cu nervii noştrii şi tu majoritate parlamentară de 70 %, stai capră şi băsescu să te călărească cum vrea şi când vrea el. Mai mult, mai trebuie să-i suportăm şi pe iredentiştii ăia vomitoşi ai lui Tokes de pe la Sfântu Ghe. şi Miercurea Ciuc, să-şi dea şi ăia în stambă şi să-şi bată joc de acest neam şi de acest popor !!! Cât mai acceptaţi toate astea USL ? De vorbe “fioroase” spuse pe la televiziuni de reprezentanţii puterii, sunt sătul. Vreau să văd fapte – să văd că un primar de`ăsta cu provocări de drapele secuieşti sau ungureşti, este arestat pur şi simplu ptr. faptele sale inconştiente, să văd (cum bine se discuta într-o seară la televizor) cum li se retrage cetăţenia unor indivizi de teapa lui Tokes sau a ciudaţilor ălora de arborau cu tupeu steagul secuiesc pe instituţiile publice din România. Să se ducă în Ungaria dacă nu mai vor aici, că nu-i ţine nimeni cu japca şi nici nu le va duce cineva lipsa.
  Deci, situaţia e destul de gravă, din punct de vedere al celor cu naşu în suflet, cu Schenghen-ul o luăm în freză şi hai să fim cinstiţi – suntem orice numai “parteneri” europeni nu suntem. Adică, suntem cam bătaia de joc a Europei, iar o contribuţie esenţială ptr. că am ajuns aici, o are băsescu şi regimul său canceros pe care-l patronează de 8 ani. Dar USL-ul, trebuie să rezolve toate astea. Da, într-adevăr nu se poate să baţi din palme şi gata, dar nici să prestezi aşa de slab şi băsescu să ne batjocurească în fiecare zi.
  Şi totuşi, nu pot să nu-mi aduc aminte de cvorum, de lipsa de curaj şi bâlbele lui Ponta şi Antonescu de-astă vară când ar fi TREBUIT să scape ţara asta definitiv de băsism. Nu ştiu ce ne rezervă viitorul, dar presimt că mult timp ne va călca băsismul pe bombeuri în ţara noastră şi USL-ul nu va face mare şmecherie în afară de lamentările care încep să devină din ce în ce mai penibile. Foarte bine le face Dana Grecu la uselişti la emisiuni când şterge cu ei pe jos din acest punct de vedere – ori sunteţi ori nu mai sunteţi la putere ?

  • Excelent comentariul, la obiect, cu subiect si pedicat. Subscriu la toate cele scrise si felicit autorul, atat pentru continut, cat si pentru forma.

 19. Asa popor …asa conducatori…asa justitie…asa televiziuni.Problema mesajelor lui hainala de pe telefonul soferului(asa ceva urat/ilegal n-a mai fost in cei 22 ani) nu au NICIO MEDIERE in presa si la televiziuni.IMPORTANT este Nutu Camataru!!!.Eu ma asteptam ca astazi sa fie pline pietele, de oameni ,care sa strige:vrem lumina …in justitie si sa ramana acolo pana se clarifica totul.Dar la prosti trebuie sa le dai subiecte colaterale, prostii….animalute…mai ai si reiting si …toata lumea este fericita(chiar si guvernatorul a tras cateva HA,HA,HA …vazand “subiectul zilei”).Slabe sperante sa ne mai…revenim.

 20. Nu am nicio treaba cu camatarii . Cine au , e vina lor.
  Totusi, daca , avand in vedere decimarea animalelor salbatice (occidentul da lectii pe oarece domeniu de vanatoare) , eu , de ce nu pot avea o pasare salbatica sau un mic animal , care sa manance din mana mea? “Branconajul”..?

 21. Serviciile de informatii sunt pline de si cu ingineri. Traian Basescu a pus interesu’ national mai presus decat cel personal, atunci cand si-a dat singur casa cand era primar! Intr-adevar, este un f mare patriot in viata! Acest golan ordinar, ajuns in fruntea unei tari!

 22. Turcan spune …că din cauză că Fenechiu este ministru , noi nu mai intrăm în schengen…..D-zeu , știe ce are în cap femeia asta….că logică și creier sigur nu prea are………stai și te crucești, cînd îți dai seama ce fel de oameni au fost și încă sunt parlamentari….din păcate.

  • da lili,dar si ..Feneeekiuuu Relu Fenekiuuu..da-o-n branza.fenekiu , rus, vojganeala.
   zise ponta:doamne s-au terminat oamenii cat d cat cinstiti si profesionisti, ce ne facem?..pai sa-l punem ministru pe feeeenekiuuurelurebelufenekiuu ca nu-i imbatranit in hotie

  • Femeia aceasta nu are cap, proeminenta ce e in locul capului, este doar o tumora basi(s)ta. Nu cred ca poate fi extirpata.

 23. vorba lui Badea ,de ce dracu nule-a facut acte la camatari pe lei si ursi si bursuci ce mai are ala,cerbi,cand intimida victimele le dadea la cerbi..oricum statul e un stat basito-interlop , grasu ala e interlop..deacolo….avea cai sa le dea de mancare..

 24. sa ma lamureasca cineva si pe mine. ieri basssss a zis (despre procurorul general) “Sa mai gaseasca (madam Pivniceru) vreun procuror fara niciun dosar”. La ce se refera?

  • Ce să zică ? Nu zicea nimic, bombănea răutatea şi veninul din el la adresa Monei Pivniceru că-i pune talpă (pe foarte bună dreptate) şi nu-i iese lui pasenţa cu sluga Morar plantat în funcţia de procuror general. Dar într-un final, sper, cum probabil speră foarte mulţi români, de ce îi este frică să nu scape şi în consecinţă să fie “îngropat” de exact ceea ce a vrut el să controleze – justiţia.

 25. scuze..a aparut ..cam tarziu dar a aparut…acum sa vedem ca facem pt felix si litoral,pt oamenii ce beau apa pt agricultura

 26. Cum sa plece din politica interlopul international ?Are vagoane de dosare
  si interceptari telefonice, ce sa faca cu ele ?Doar n_o fi mai prost ca
  Agamita Dandanache, ce dracu , a mai fost si securist , e maestru in
  minciuni si manipulari.Cine crede ca, daca va pleca de la Cotroceni ,nu va
  mai da lovituri murdare , se inseala.Nu -l vedeti de acum cum se va impauna
  ca mare patriot , facandu -i pe oponentii sai tradatori?Pe unde va trece
  va lasa in urma sa rauri de ura si mizerie.Daca n-ar mai face politica ar
  trebui sa- si inghita toata aceasta mizerie si ar face implozie.N-are
  romanul norocul asta.

 27. voi va ganditi ca acest basau dupa ce a facut si va fi fara scutul energetic precum aia din startrek o sa mai fie liber macar?
  se pare ca basau asta crede,il doare-n penis pe basau,el face scoala de smenareala

 28. mai zic odata,cum poate sa existe asa “oameni” ca basau pe lumea asta!?
  cum a facut dumnezeu asta asa monstruozitati?
  fratilor , uitati-va pe strada,la jmekerii ghertoi,la begosii cartierului,la manelistii cu bmw si maneaua la max. acest besescu este exponatul,asta e personificarea tuturor specimenelor inutile si nocive din tara asta

 29. basau a zis ca nu stie de tokes ,abia daca l-a zarit de vreo 2ori.

  va rog frumos sa puneti toate pozele lui basau impreuna cu naparca aia,

  sa vaza rumanii pana si aia cei mai prosti basiti din ei care n-au murit de foame inca ce nenorocit de gainar mincinos la nivel de gradinitza,ce vierme tradator de tara penibil si prost e basau asta

 30. s-ar parea ca domnu basau a devenit inamicul public #1 in constiinta publica,acum si mai abitir decat la referendumul avortat.

  sa facem pariuri pe blog cat mai supravetuieste basau.

  • Facem pariuri, dar le va câştiga din păcate Băsescu, care în urma pactului de neagresiune semnat pe îndelete cu Ponta, îşi va duce mandatul la bun sfârşit mandatul – “dacă asta vreţi să ştiţi, nu-l vom suspenda iarăşi pe Băsescu doamna Grecu” (a rostit Crin Antonescu acum o seară la TV).
   Probabil, după, va deveni raportor UE cu imunitate internaţională el tot neamul său şi cele mai credincioase slugi şi ne-a pupat pe portofel !
   Deci, după părerea mea, Băsescu stă bine mersi. Problema-i în partea cealaltă – cine-l ţine ? Sunt dezamăgit de atitudinea adormită a USL-ului care în fiecare zi se lasă călcat pe cap de băsilă şi camarila sa – instituţii, argaţi, etc.

 31. dar va inchipuiti cum vorbea basau cu blejnar sau cu marta si septelul sau de ficioare.apropo tenizmanu miliardar prin voia lui dumnezeu precum becali,stia ca marta e invitat la vanatoarea de bursuci?stia cum dracu sa nu stie ca doar el livra capreoarele,retoric zic,scrofita marta pe acolo au digerat-o mistretii

 32. Daca ai urmarit-o pe dana poti trage concluziile : —base e animal politic , mi-e mi se pare ANIMAL si atit: —coana nutzi are dreptate si ca unii o asculta , ( ? ! ? ! ! )–USL-istii sunt multi si prosti : nu stiu sa faca legi , mai ales d-alea bune ( dupa parerea presedintelui masa-verde ) —base e presedinte Romaniei ! ? ? ?

  • coana nuti te-ar contrazice,basurla nu-i un animal.
   uslistii sunt multi si or fi si prosti din ei

   dar imbatraniti in rele,baroni gusati cu case cat un oras,scoala veche de emanati vanzatori de tara si grabnici adunatori de avere pusi in guvern sigur sunt.

   bravo ponta zi.

 33. Bocanila … binențeles că Fenechiu n-avea ce să caute în postul ăla ,..naiba știe de ce îl susține Antonescu….cum , mulți n-ar fi trebuit numiți unde sunt….oricum guvernul ăsta , nu face nimic….în afară de taxe mărite, scumpiri … și bătălia pe privilegii și funcții ….n-au făcut altceva……amînă tergiversează….sunt timorați să aplice legile sau să schimbe legile care îi impiedică să facă odată ce au promis…… sunt slabi, și indeciși….vai de capul lor. ………..iar acum Băsescu le rîde în nas, cu declarațiile lui aproape zilnice…………că de….. îl apără pactul făcut cu Ponta …. Mi-e greață pur și simplu.

  • Fenechiu NU trebuie schimbat ptr. ca peste max. 2 saptamini base ,, scoate” un alt Fenechiu ! base NUUUUU ride, el HAHAIE !

 34. De ce nu se face o comisie parlamentară care să ancheteze sms-urile date de cei din CSM unul altuia privind aranjarea voturilor?…Din cîte știu ,Parlamentul este puterea supremă în stat….nu Hăineală, nu Ghica… nu ….DNA-ul… etc….. doar ei pot face ,..DACĂ VOR ! ordine în țara asta.

 35. daca observati pana si Fizic arata ciudat basitii astia prinsi de nas,

  uite la steriletz,la haineala aia ce fel ..doamne..cum dracu sa arate in asa fel ca uh caine batut si slut…daca eu eram un gainar ca basau si o vedeam pe aia sau pe steriletz ca ma judeca c..ce sa mai zici frate.cum se simt bietii criminali cand ii vad peastia ca ii judeca!

 36. Interesanta interventia referitoare la Basescu si mila divina.

  Fara doar si poate, Basescu e intruchiparea tarelor noastre: minciuna, furtul, betia, curvia, barfa, autosuficienta, tradarea. E ca o oglinda.
  Nu cred ca a ajuns intamplator in fata.
  La momentul actual astia suntem. E in puterea noastra sa schimbam vibratia.

  Cuvantul iubire din gura domnului dictator suna a blasfemie.
  E nevoie de timp si multa rabdare pentru a primi sentinta maxima.

  Si Iisus a fost iubit, A fost doar Unicul. Pare-se ca iubirea divina nu prea are de a face cu casele de protocol, nici cu milioanele de euro ci cu jertfa, crucea.

  Bine ca si-a operat sira spinarii. E pregatit sa urce Golgota.

 37. Stiati ca azi la Barlad a fost un miting mare contra gazelor de sist ?,nu am vazut nicio stire despre acest subiect,chiar daca este USLul la guvernare,trebuia relatat acest subiect,o sa piarda alegerile fara nicio problema,deja au aparut multi oameni care spun in gura mare ca nu ii vor mai vota pe USListi,ca mai bine ramineau PDListii la guvernare- optiunea intelinata in interiorul oricarui om care se vede linsat de cei care conduc,ca omul obisnuit nu este luat in seama,la ce sa mai voteze sau la mitingurile mari in Bucuresti,nu ii mai blagosloviti pe romani , ca degeaba fac mitinguri,proteste daca nu sunt dati pe posturile tv,bine ca adunati tot felul de anal…isti ce ne enerveaza groaznic cu vocabularul lor de 4 clase.Nu ati fost anuntati sau nu ati dorit sa fiti prezenti ???.Parca era vorba ca veti critica tsi veti arata tot ce se intimpla in tara,nu se vede, nu se cunoaste, nu se arata decit ce se convine,…pacat.Aveti aici dovada mitingului din Barlad ,cind vor aparea fotografiile,ca,au fost enorm de multi cameramani si fotografi,va voi trimite linkul sa vedeti: http://www.vremeanoua.ro/

  • Ce ma enervati, de acord ca USL-ul e groaznic da chiar asa le e dor oamenilor de PEDELEPE? Pe asta nu pot s-o cred.

   Paca n-ar mai fi partide pe lumea asta doar USL si PDL.

 38. stau si ma uit si ma frec la ochi sa vad daca e adevarat.Emisiunea lui Gadea: animale salvatoare! pe bune chiar e real? Exact acelasi subiect ca si Romania tv. Mda,de o saptamana schimbarea la fata a Antenei3 e evidenta deci interviul lui Maior a avut efect. Ok,atunci dau pe Rares Bogdan

  • Doar PDL-acii spurcati au ceva impotriva animalelor, pentru ca legea le permite. Daca legea nu le-ar permite, ar sta cuminti. Totusi este bine ca exista lege care pedepseste actiuni impotriva oamenilor, pentru ca daca nu existatu, PDL-acii urau si oamenii si cine stie la ce schinguieli ii supuneau.

 39. http://www.antena3.ro/economic/companii/magyar-posta-compania-ungara-de-stat-interesata-de-privatizarea-postei-romane-204987.html Vai de capul nostru.Sa nu mai zicem ca ei au ieftinit electricitatea cu 10 la suta si o vor face pana la 30 la suta.USL-il doar obsedati de Basescu.Incepe genocidul gazelor de sist si toti tac.Basescu in sus Basescu in jos.Nu mai cautati scuze pt incapabili din USL.Au puterea au decizia.Au avut suspendarea si o pot face cand vor motive exista berechet.Dar nu fac nimic.TEAPA .

  • Stai sa-ti spun eu cum am inteles ca sta treaba in politica. Este o conventie cine e la putere ia 60% din cascaval, opozitia 40%. Tu de ce crezi ca-i dau bani lui Videanu pe terenuri? Batalia este pe cine ia 60%.

 40. M-am uitat zilele astea la circul de la tv cu leii si ursii camatarilor.
  As avea si eu o intrebare pentru JEGURILE care ne-au condus si ne conduc.
  De ce nu pun intrebarea magica acestor oameni si anume DE UNDE???De unde au avut bani sa-si faca toate acele palate,de unde au banii pentru toate acele masini de lux?????

  Dar nu o vor pune niciodata,pentru ca atunci ar trebui sa raspunda la aceeasi intrebare 99% din cei care au condus si conduc aceasta plantatie.

  Intr-o tara cat de cat normala,daca iti cumperi o masina mai scumpa si un vecin mai invidios te da in gat la fisc,daca nu poti justifica din ce bani ai luat acea masina ai cam pus-o.
  La noi este exact invers…cu cat palatul e mai mare si cu cat masina e mai scumpa,cu atat mai mult nu te intreaba nimeni nimic,ba chiar le e FRICA sa-i si opreasca in trafic macar.

  Fiscul,politia economica si toate dudele care au atributii in acest sens poarta chipul acelui sef de politie care intreba presa de ce Marar e interlop….si chiar asa,de ce?pentru ca dadea bani cu camata,ca doar e legal…bancile o fac zi de zi.
  Congo e mai normala din anumite puncte de vedere decat oala asta de ….. numita roamnia.

 41. ” din mai multă justiție socilă vor veni stabilitatea economică și prosperitatea. ” – !!!!!!!
  da cin s-audă ….
  Hai că mă risc dumneamea cu un par egzamplă…. că tot mi s-a dus buhul , -nașe….
  Când oi videa dumneamea nește NUME sonore, ” renumite ” de MELEȚENI ( a se ceti ȘMENĂRENI ! ) dați în vileag… adică nește neicușori purtători de chipiu-parteneri de afaceri de f mulți ani cu un ANUME Împărat al FEUDEI Caraș-Severino , după gratii – unde le E locul, atunci cred în România Corectă, până atunci….. hm, hm, hhmmm… !!!!
  Luați de vă informați :
  http://www.argument-cs.ro/content/sunt-poliţiştii-implicaţi-în-mafia-lemnului-din-caraş-severin
  REMEMBER : http://m.jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/mafia-lemnului-si-a-mai-pus-un-deputat-580030.html
  http://new.banateanul.ro/banatul/un-consilier-local-din-caras-severin-a-platit-cu-viata-pentru-ca-s-a-opus-furturilor-de-lemn-3213828
  http://www.vreaudreptate.ro/component/content/article/2-arhiva-mafiei/1097-frunzverde-las-patria-fr-pdure.html
  http://adevarul.ro/locale/resita/vicepresedintele-consiliului-judetean-caras-severin-ionesie-ghiorghioni-acuzat-conduce-mafia-lemnului-judet-1_50ae88387c42d5a6639d9f13/index.html
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/04/18/gunoier-de-bunavoie-si-la-nevoie-in-caras-severino-ionesie-ghiorghioni/
  http://jurnalul.ro/campaniile-jurnalul/descoperirea-romaniei-08/perla-carasului-inecata-in-dejectii-130013.html
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/locale/mafia-padurilor-si-a-intins-crengile-in-caras-severin-17679.html
  Cei de mai sus, cîțiva din șmenarii cu nume SONORE, bine mersic în libertate – își continuă șmenărelile ! Niște HAHALERE , sanchi politicieni, melețeni, , cică omi de ” afaceri ”…
  ÎN SEPTEMBRIE 2008, MAFIA LEMNULUI DIN CARAȘ-SEVERIN A AMUȚIT O VOCE INCOMODĂ ! A FOST UCIS UN OM ! CONSILIERUL LIBERAL IOAN PAICA ( COMUNA SOCENI ) !!! PE ATUNCI, M VELA AVEA O ALTĂ PĂRERE DESPRE MAFIE ( CEL PUȚIN DECLARATIV ) :
  ” amilia nu acceptă acest sacrificiu
  Cea mai revoltată este Maria Cornea, sora celui ucis: “Poliţia nu îşi face datoria. De ce în perioada cât a fost conştient, când putea să vorbească, nimeni nu i-a luat nici o declaraţie, nimeni nu l-a întrebat o vorbă despre ce s-a întâmplat. Vor să lase să treacă timpul ca să se muşamalizeze totul, să uite lumea. Dar Ion este primul. Vor mai urma alţii, dacă poliţia nu face nimic”. Toţi cei din sat regretă moartea consilierului local. Ion Paica avea 46 de ani, era consilier local la al treilea mandat, şi în urma sa au rămas doi copii minori şi o soţie bolnavă. Cel mai mic are doar 1 an şi trei luni. Sătenii sunt zguduiţi de durere şi oripilaţi de grozăvia faptei. Spun că vor face tot posibliul ca autorii crimei să fie prinşi şi să plătească. Mai ales autorii morali, căci aproape toţi soceneţii vorbesc de autori morali. Pseudo-oameni de afaceri, care taie ilegal lemne din pădurile comunei şi le vând în Timiş.
  De altă părere este preşedintele PNL, Marcel Vela: “Noi regretăm şi întreaga filială este profund marcată de ceea ce s-a întâmplat. Să ştii că un coleg, un prieten, consilier local, un om este ucis cu bestialitate de patru inşi mascaţi! Sunt 200% convins că aceşti criminali vor fi prinşi şi vor fi judecaţi şi îşi vor primi pedeapsa şi cei vinovaţi direct şi indirect. După încheierea anchetei, vom face o analiză şi economică şi politică. Cred că ministrul Cristian David s-ar fi implicat la fel de mult indiferent de culoarea politică a oricărui consilier ce ar fi avut soarta lui Ioan Paica“, a afirmat Vela.
  Poliţia tace inexplicabil
  Poliţia s-a abţinut de la orice fel de declaraţii deoarece cazul este în cercetare. De aceea, întrebarea pusă de Maria Cornea, “de ce nu i s-au luat declaraţii cât a fost încă viu?“ rămâne fără răspuns. Potrivit doctorului Emil Bundea de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, diagnosticul pus lui Ioan Paica a fost “politraumatism prin agresiune“. Doctorul Bundea mai spune că procedura standard într-un asemenea caz prevede înştiinţarea poliţiei despre persoană şi diagnostic, procedură respectată şi în cazul lui Ioan Paica. Deci, revine întrebarea “de ce nu i s-au luat declaraţii cât a fost încă viu?“
  CE PĂRERE ARE ACUM VELA ??!!…… MULTE DIN NUMELE IMPLICATE ÎN AFACERILE CU LEMN ÎI SUNT ACUM COLEGI DE PARTID … AIA-I !
  HUH !
  în loc de concluzie :
  pe FEUDA Caraș-Severino, păstorită de prea mulți ani de-același voievod :
  ” 460.000 metri cubi de lemn din pădure au fost tăiaţi ilegal în doi ani. Şansa ca cineva să facă închisoare pentru asta: 0,47%… ” – PUNCT.
  p.s. cică s-ar impune să tac, că politichia mioritică s-ar baza pe ” compromisuri care nu compromit ”….. serioooos ? 😛 eu n-am nevoie de niciun os de la masa unor deghizați în SANCHI politicieni cu viziune ! BULANGII POLITICI _ HAHALERE !
  ( HAHALÉRĂ, hahalere, s. f. (Fam.) Persoană lipsită de scrupule, fără caracter, neserioasă; pramatie.
  HAHALÉRĂ s. v. canalie. )

 42. Nimic din ce spui in articol nu este adevarat. Ilescu dupa prostiile pe care le-a facut traieste linistit. Banditul de astazi va trai linistit. USL-ul il salveaza asa cum l-a salvat si nastase si constantinescu la vremea lor. Nu mai merge. Miroase tare a putregai si propaganda. Ne-am dat seama ca am votat niste MINCINOSI. Au strigat in gura mare ca s-a furat. NU S-A FURAT NIMIC. Nimeni din pesti mari PDL-aci nu zac in puscarie. S-a zis ca guvernul Boc a fost cel mai prost guvern. Cu ce a platit Boc pentru incompetenta lui? A ajuns primar si e alb ca lacrima. Vrajala de televiziune de doi lei cinzeci. Televiziune tabloid.

 43. Atunci cand Emil Constantinescu a spus ca a fost invins de Securitate, a spus totul, pentru ca de fapt toti am fost invinsi aceste nenorocite de Servicii! Am fost redusi la o populatie de supravietuitori usor de manevrat printr-un os aruncat la 4 ani si pe care l-am inghitit datorita disperarii in care au avut grija sa duca tara!

 44. Sunteţi bine documentat,va apreciez şi va respect, pentru punctul dvs. de vedere.Aştepătăm mai mult şi mai promt promisiunile făcute de USL, în campania electorală.VREM DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT.

 45. Preşedintele s-a răzgândit! Traian Băsescu nu se mai retrage din viaţa politică după ce termină mandatul de preşedinte. Şeful statului a făcut declaraţia miercuri, în Austria, la o întâlnire cu românii de acolo. Preşedintele a mai declarat că nu poate fi pensionar.
  Sursa: Realitatea
  Si Ponta coabiteaza cu mincinosul. Si Ponta semneaza acorduri cu mincinosul. Si Ponta este indiferent la prostiile mincinosului, mincinos care este de cand se stie. Cand ai incredere intr-un mincinos, ti-o furi urat de tot. Deci Ponta vrea sa i-o traga Basescu, ceea ce inseamna ca intr-adevar Ponta este premierul lui Basescu.

 46. DECLARAŢIA DE LA BUDAPESTA

  Astăzi, 16 iunie 1989, odată cu celebrarea funeraliilor victimelor represiunii revoluţiei maghiare din 1956, eveniment de o deosebită importanţă pentru popoarele Europei şi, în special, pentru cele care trăiesc încă sub dictaturi comuniste, a avut loc o întîlnire între membrii Forumului Democratic Maghiar şi Români, semnatari ai următoarei

  DECLARAŢII

  Noi, români şi unguri,

  Considerăm că libertatea şi propăşirea celor două popoare pot fi realizate şi garantate numai într-un cadru politic pluralist de respectare integrală a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului. O acţiune comună a forţelor democratice maghiare şi române se impune pentru atingerea acestui scop. Regimurile comuniste şi în special politica dusă de dictatura ceauşistă a creat o situaţie de criză acută care împiedică comunicarea dintre români şi maghiari. Dialogul început astăzi între noi doreşte să învingă aceste piedici şi să stabilească bazele unor relaţii normale între cele două naţiuni care s-au format în acelaşi spaţiu geografic.

  Dată fiind configuraţia hărţii etnice, soluţionarea conflictelor nu poate veni în nici un caz din revizuirea frontierelor, ci din schimbarea rolului lor în sensul liberei circulaţii a persoanelor, a informaţiei şi a ideilor, în conformitate cu acordurile de la Helsinki. Situăm deci îmbunătăţirea relaţiilor româno-maghiare în perspectiva procesului de restructurare democratică general-europeană, care singur va fi in stare să rezolve problemele acumulate de-a lungul istoriei între popoarele continentului într-un mod care să satisfacă interesele legitime ale fiecăruia în parte.

  Transilvania a fost şi este un spaţiu de complementaritate şi trebuie să devină un model de pluralism cultural şi religios. Este în folosul popoarelor noastre ca diversitatea culturală, religioasă şi de tradiţii care a făcut specificul Transilvaniei să fie prezervată.

  Dreptul la o reprezentare politică autonomă şi la autonomie culturală a fiecărei naţiuni trebuie garantat. Realizarea sa implică, printre altele, asigurarea unei şcolarităţi de toate gradele în limba maghiară, inclusiv reînfiinţarea universităţii maghiare din Cluj.

  Principiile enunţate mai sus vor sta la baza tuturor acţiunilor comune pe care semnatarii înţeleg să le ducă în viitor. Apelăm la organizaţiile democratice precum şi la acele persoane care împărtăşesc aceste principii să se alăture acestei acţiuni.

  Budapesta, 16 iunie 1989

  Semnatari:

  Antal G. Laszlo, Antall Jozsef, Balogh Julia, Biro Gaspar, Csoori Sandor, Fur Lajos, Illzes Maria, Jeszensky Geza, Keszthelyi Gyula, Kodolanyi Gyula, Molnar Gusztav, Stelian Bălănescu (din partea Cercului Român din RFG), Mihnea Berindei (vicepreşedinte al Ligii pentru Apărarea Drepturilor Omului în Romania – LDHR), Ariadna Combes (fiica Doinei Cornea, vicepresedinte al LDHR), Mihai Korne (director al revistei “Lupta”), Ion Vianu (reprezentant al Ligii pentru Apărarea Drepturilor Omului în România din Elveţia), Dinu Zamfirescu (membru al Biroului LDHR, membru al Partidului Naţional Liberal).

  Ulterior şi alte persoane şi organizaţii s-au alăturat acestei declaraţii: Rockenbauer Zoltan şi Vagvolgyi Andras, din partea Federaţiei Tineretului Democrat (FIDESZ), Partidul Liber Democrat, Asociatia Maghiarilor din Transilvania, prin preşedintele Kiss Bela şi secretarul Spaller Arpad, întregul colectiv redacţional al revistei “2000″, Bojtar Endre, şeful secţiei pentru Europa răsăriteană a Institutului de Istorie Literară, prof. Bela Kallman, Dan Alexe, Daniel Boc, Theodor Cazaban, Matei Cazacu, Antonia Constantinescu, Sofia Cesianu, Florica Dimitrescu, Neagu Djuvara, Paul Goma, Virgil Ierunca, Eugen Ionescu, Marie-France Ionescu, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici, Adrian Niculescu, Alexandru Niculescu, Alain Paruit, Alex. Sincu, Sanda Stolojan, Vlad Stolojan, Vladimir Tismăneanu, Ileana Vrancea.

  Declaraţia a mai fost semnată, ulterior, şi de: George Barbul, Doru Braia, Dina Brătianu-Missirliu, Alexandru Missirliu, Ileana Verzea.

  La o lună după difuzare, într-o “Marţi, 4 iulie 1989, Majestatea Sa regele Mihai a primit la reşedinţa sa de lîngă Geneva o delegaţie din grupul românilor care au redactat la Budapesta o declaraţie comună împreună cu Forumul Democratic Maghiar. Această delegaţie compusă din dna Ariadna Combes, dr. Ion Vianu şi Dinu Zamfirescu a înmînat Majestăţii sale textul declaraţiei de la Budapesta. Majestatea sa a aprobat întrutotul conţinutul declaraţiei care exprimă convingerile sale privind relaţiile dintre popoarele român şi maghiar”.

  • ” Dreptul la o REPREZENTARE POLITICA AUTONOMA şi la autonomie culturală a fiecărei naţiuni trebuie garantat. ”

   Aceasta fraza trebuie inteleasa pentru ca sta la baza politicii revizioniste ” cu pasi mici ” a Ungariei trecuta in statutul UDMR. Este total gresit a separa activitatea UDMR de actiunile Ungariei in privinta Transilvaniei. Udemeristii sant soldati disciplinati si inregimentati instructura ce activeaza pe teritoriul romanesc , nu exista vre-o declaretie la intamplare sau actiuni neplanificate , se urmareste un singur scop : separare teritoriala. Si chiar daca evenimentele de multe ori au depasit cererile publice unguresti se pare ca regionalizarea pica ca o manusa. Bineinteles cu conditia ca imparteala sa asigure in regiunea lor un procent peste 50% unguri, activitatea furibunda de la recensamant ca si tiganii din Har-Cov sa se declare unguri aratand clar unde tind hunii. S-au asigurat ca si secuii sa renunte, si sa se declare si ei unguri, riscand sa piarda pe planul ” Tinutului Secuiesc “. Aceasta varianta ar trebui sa dea de gandit, vor aparea presiuni mari de la centru catre Guvern si se prea poate sa se impuna o anumita imparteala in privinta zonei respective.
   In ceea ce priveste PRIVESTE AUTONOMIA CULTURALA, aceasta sintagma in varianta ungureasca cuprinde elementul de segregare etnica visul epurarii de veacuri specific hungarist. Pe baza acestui concept a fost inventat manualui de maghiarizare a numelor si denumire a localitatilor, unic in istorie. La Aita Mare cimitirul ortodox este plin cruci cu nume unguresti.

   Asta ca sa stie si lumea ce au semnat acei romani in iunie 1989.
   Ps. Tin minte ca am citit o varianta mai lunga a acelui material, in engleza ce explica mai larg termenul de ” complementaritate “.
   Ca variatie se poate cauta “discursul” lui Valentin Stan ce in tandem cu afacerea “steagului” tine sa aminteasca “obligatiile’ romanesti scrise in Declaratia de la Blaj 1918. Fiecare sa traga concluziile singur.

  • Ei despre semnarea acestui act de tradare iarasi a nu prea s-a pomenit.Cine tradeaza odata o va face si a doua oara.Iarasi se baga Mihai.

 47. Dumnezeul care i-a pus mana pe crestet lui basescu se numeste MERKEL,BAROSSO,GITENSTEIN si MORAR.PONTA s-a angajat “de voie ,de nevoie ” sa-l tina pe basescu pana in decembrie 2014 cu conditia ca basescu sa nu faca “O NEFACUTA”(si va asigur ca el nu va face avand interesul sa TRAGA DE TIMP ca poate apare vreo minune sa-l salveze de…mana justitiei).Asa ca cei care cred ca scapa de el inainte de decembrie 2014,isi fac ILUZII DESARTE.Partea buna este aceea ca basescu va fi izolat atat pe plan intern cat si pe plan extern(chiar de cei care l-au sustinut) insa PARTEA REA este aceea ca SISTEMUL MAFIOT CREAT de GUVERNAREA BASESCU-BOC-UDMR(sute de mii de propagandisti,mercenari,colonei,membrii PDL,PPDD,UDMR,UNPR,fostii fesenisti,presa,net,audiovizual,tutarii de la buget transpartinici cu sprijin FMI,DNA,ANI,servicii…) mai are inca RESURSE FINANCIARE ENORME(oare unde sunt cele 20 miliarde de la FMI precum si banii furati 4 ani de la autostrazi,parcuri,panselute..) si pana la epuizarea lor(peste un an,peste doi ani..) vom avea PERTURBATII in stabilizarea statului de drept,in a impiedica atacurile externe la resursele romaniei,in a impiedica privatizari dubioase….etc,etc.

 48. Basescule, Dumnezeu L-a Tinut Si Pe Lucifer In Brate..

  ..dar cand a vazut ce javra este a dat de pamant cu el de dracu l-a luat.
  Problema la tine, Traiane, pe langa faptul ca esti nebun de legat consta si in aceea ca faci o confuzie teribila intre Dumnezeire si baietii cu ochi albastri care ti-au aranjat realegerea in 2009 in cardasie cu ambasadele noastre din strainatate si cu ocazia celui mai recent Referendum de suspendare cand, datorita intoxicarilor si dezinformarilor crase cu care au fost alimentati occidentalii de catre ei, Sultanul de la Briusel a decis ca tu sa ramai in tronul de la Cotroceni, in ciuda votului masiv de destituire pus la bataie de romani impotriva ta.
  Asa ca, Traiane, nu te lasa inspirat de Hitler care se considera aparat de Providenta, pentru ca te inseli amarnic, in cazul tau Providenta este cat se poate de reala, pamanteana si prozaica si se numeste Serviciile Romane de Informatii.
  Asta pe de-o parte. Pe de alta parte, se pare ca ai lipsit de la ora de fizica atunci cand s-a predat legea gravitatiei conform careia cu cat esti mai sus pozitionat cu atat atunci cand cazi, bufnitura si mizeria sunt mai mari la “aterizare”. In cazul tau atunci cand vei cadea din sferele olimpiene in care te-au catarat pupincuristii vei face un “buf” mai tare decat cel produs de fenomenul Tungus, iar rezultatul caderii se va materializa intr-o pleasca sulfuros-puturos mirositoare care se va sparge in stropi raspinditi in toata tara, infectand o atmosfera si asa poluata si viciata de prezenta ta preabaseasca in capul tarii.
  In ceea ce priveste reintoarcerea ta in politica dupa ce amar de timp ne-ai mintit de la obraz ca te vei retrage, daca Blaga va castiga sefia pedeleului (lucru pe care eu il vad ca si realizat) apai, draga chiombila, poti sa-ti iei adio de la o atare intentie deoarece nici iarna nu-i ca vara si nici Blaga nu e Udrea.
  Ori pentru tine daca pedeleu nu e nimic nu e. Adica este dar nu se numeste pedeleu ci Rahova sau Jilava.
  Asa sa te ajute Dumnezeu!

  PS Poate ma lamureste si pe mine cineva ce a vrut sa zica chiombu atunci cand a afirmat textual ca “doamna Pivniceru nu are decat sa gaseasca ea un procuror fara dosar pentru functia de procuror sef si cea de sef al DNA”. Nu de alta, dar de la mine, s-a inteles ca la ora actuala lesele gestapovistilor basescului au fost inlocuite cu dosare si ca practic justitia romana este la cheremul unor delicventi in frunte cu tata hotilor, Basescu Traian. De el stiam, de procurori in corpore, gura pacatosului adevar graieste!

 49. Radu Tudor e absolut incredibil cum toata media baga sub pres protestele oamenilor, inclusiv antena3
  http://www.vrn.ro/revolutie
  nu e posibil asa ceva, ca cei din psd in frunte cu ponta sa sustina manifestatiile anul trecut iar acum dupa ce au ajuns la putere s-au vazut cu sacii in caruta si probabil si-au tras un comision enorm de la compania chevron sa ameninte oamenii care au iesit la acelasi protest impotriva crimei ordinare a exploatarii gazelor de sist…

  o nemernicie fara margini ce a putut sa faca ponta… pur si simplu am impresia ca basescu si ponta joaca teatru la televizor ca sa prosteasca lumea iar pe dedesubt sint facute aceleasi programe sub aripa unor criminali corporatisti precum chevron

  p.s. sa nu mai vorbesc din nou despre hotia in favoarea companiilor de stat occidentale gen enel, gdf suez prin “liberalizarea” pretului la monopol… in afara de Ilie Serbanescu, restul baga capul in pamint si intorc privirea in orice alta parte inclusiv la animale precum Gadea… care am impresia ca incepe serios sa se chinui pt a gasi subiecte care sa acopere mizeriile facute de usl in ultimele 2 luni

 50. Sunt judecător cinstit,român și îmi rup lesa,Eu nu mai port lesă,nu-i răspunda la comada lui Băsescu când strigă,CULCAT!
  Sunt judecător cinstit,român și îmi rup lesa,Eu nu mai port lesă,nu-i răspunda la comada lui Băsescu când strigă,CULCAT!

  • Ca ii doare pe astia cum i-au durut de cele 7 milioane de voturi pt demisia MARINARULUI.Un formular facut special asa de lung cu intrebari multe dintre ele de doi bani.Asa ca lumea sa se plictiseasca si sa nu-l comlecteze.Formularul trebuie sa fie scurt.Da-ul da sau NU-ul nu.Trucuri o—i vorba lui Tutea.Comisia UE sa isi vada de curul ei ca e pe duca UE.Englezii vor iesii cat de reede din UE.Este un precedent apoi vor urma cu siguranta alte state.Asa ca oi ne DECIDEM ce e mai sanatos i bine pt noi.Iesitul in strada si protestele rezolva problema asta nu farsantii din UE la mana lobyy-stilor si alora de peste Ocean.

 51. d-le Radu Tudor, vorbiti de ape murdare la figurat, dar daca ar fi sa mentionam si la propriu, de ce antena 3 n-a relatat nimic despre mitingul impotriva gazelor de sist de la Barlad de pe 27 februarie, cu 8000 de oameni in strada? gata, nu va mai intereseaza subiectul, acum ca usl a castigat alegerile?

 52. D-le Radu T., spuneti ceva in emisiunile pe care le faceti si despre ce se intampla acum in Moldova, cu prospectiunile gazelor de sist de catre Chevron. Conteaza mai putin cine este la guvernare in aceasta situatie, daca masuriprecum aprobarea exploatarii acestor gaze nenorocesc o intreaga populatie si otravesc pamantul pe zeci de kilometri. Nu se gaseste alt tribut pe care sa-l platim catre americani? A se lua in considerarea ca aceea este principala zona seismica, si ne va afecta pe toti, riscam sa platim cu sute de vieti in cazul unui cutremur mare. Daca doreste, Ponta poate sa se puna bine cu americanii, dar nu sa ne puna noua vietile in pericol. Pe vremea guvernarii d-lui ungunet, toti faceau scandal la televiziune pe aceasta tema, acum nu mai spune nimeni nimic, se contiuna aceeasi politica criminala, incat ne intrebam cu ce sunt mai buni acestia decat cei de dinainte?

  http://adevarul.ro/locale/focsani/foto-video-prospectiunile-gaze-darama-casele-satenilor-fitionesti-1_5121d20800f5182b8573b621/index.html

  🙁

Leave a Reply