Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a agitat apele în partid cu ultimele sale declarații. El a spus că acest Guvern este ca un avion condus de patru piloți: premierul Sorin Grindeanu, președintele PSD Liviu Dragnea, președintele Klaus Iohannis și Sistemul.

Această declarație a lui Victor Ponta a stârnit nemulțumire în interiorul PSD, dar liderii partidului îl înțeapă voalat pe fostul premier.

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a spus că declarațiile lui Victor Ponta ”sunt irelevante”, dar a ținut să precizeze faptul că fostul premier este un om politic cu multă experiență, care știe cum stă jocul politic.

La rândul său, vicepreședintele PSD, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că ”nu vreau să comentez declarațiile colegului meu de partid, Victor Ponta”, dar a ținut să precizeze că aceste poziții ale fostului premier sunt ”ca apa sfințită: nu fac nici bine, nici rău”, scrie stiripesurse.ro

7 COMMENTS

 1. e destul de neclara declaratia lui badalau. ori “Declarațiile lui Ponta sunt irelevante” ori ” ..știe cum stă jocul politic”. ultima luna a aratat foarte clar cum sta treaba la pesede. toti sunt mutalai, le lipseste un minim de comunicare, le lipseste curajul sa-l contrazica pe dragnea, le lipseste curajul sa ia masuri mai dure contra adversarilor politici. impunerea unei politici de non beligeranta promovata de dragnea, politica cu roade bune in campania electorala, s-a dovedit falimentara in aceasta perioada impunand ideea ca pesedeul e un partid slab si fricos . oricum din toate declaratiile mai vechi sau mai noi, din campania electorala si pana acum, singurul punc forte al discursului promovat de dragnea e referirea la buna guvernare si bunele rezultate obtinute de guvernarea ponta. si care e rasplata dupa ce l-a folosit fie in campania electorala pentru locale fie in campania parlamentara? marginalizarea lui ponta. macar daca ar avea inteligenta sa asculte ce spune acesta pentru ca de mult timp singurul pesedista care iese afara si se intalneste cu grei din afara tarii e ponta.

 2. Off-topic:

  ATENTIE!

  Acum basistii opariti incearca sa acopere faptul ca in urma deciziei de pierdere a casei presedintele Ghinion Iohannis are o problema de moralitate “cat casa de mare”, toti astia “de dreapta” incercand sa mascheze asta cu faptul ca decizia instantei civile ar fi dovada “independentei justitiei” din tara noastra cica. Toti acesti vagabonzi parsivi “de dreapta” se fac ca uita ca in cazul abuzurilor din “justitie” era vorba exclusiv despre abuzurile unor “procurori” ai DNA numiti in mod pervers “justitie”, fara nicio legatura cu deciziile instantelor civile din procese.

  P.S. Foarte multa lume din Romania s-a lamurit in timp ca golania ordinara a basistilor opariti “de dreapta” nu are margini si nu cunoaste limite, fiind practic infinita!

  Respekt deosebit. Paaaa

  • I in strada era …acolo unde a pus zeita fertilitatii Firea pe rosu 45.5% PSD iar domnul Tudor a preluat acea poza cu satisfactie. Daca te uiti bine il vezi acolo…nici el nu a fost multumit de ordonanta asa ca a iesit cu cei 45.5 % pesedisti imbracati in rosu si cu lumini rosii ca sa iasa in evidenta! :))))

   • Mamare, du-te cu ragaielile basiste si vezi-ti de treaba, nu te mai baga singura in seama aiurea pe aici! Paaa

 3. “Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a spus că declarațiile lui Victor Ponta ”sunt irelevante”, dar a ținut să precizeze faptul că fostul premier este un om politic cu multă experiență, care știe cum stă jocul politic.”

  ca Ponta a folosit metafore …nu sunt lucruri serioase ???? Pe bune Badalau? daca foloseste metafore …declaratiile nu sunt serioase?. Poate sa foloseasca epitete, metafore si figuri de stil, ce vrei, ideea conteaza!.

  Sa mai spui ca :” pentru el, Ponta este unul dintre cei mai buni premieri ai României, dacă nu cel mai bun.
  Si apoi sa te contrazici singur ….e relevant?, chestie de logica.

  Daca Ponta este un om politic cu MULTA experienta, care STIE cum sta jocul politic, atunci clar sunt RELEVANTE declaratiile lui Ponta.

  Relevanta = importanta, semnificatie, insemnatate.

  Poate prin “sunt irelevante”, Badalau a vrut sa spuna ca ptr. PSD sunt irelevante. Greseala. Cand cineva (Ponta cel mai bun Premier) sesizeaza niste probleme -deschizi ochii bine, altfel mai tarziu, e prea tarziu.

Leave a Reply