Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au pierdut definitiv casa din centrul municipiului Sibiu, după ce Curtea de Apel Piteşti le-a respins irevocabil contestaţia în anulare la decizia Curţii de Apel Braşov, scrie news.ro

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au repins, miercuri după-amiază, contestaţia în anulare făcută de către Klaus li Carmen Iohannis, după ce aceştia au pierdut, prin sentinţă a Curţii de Apel Braşov, un imobil din centrul municipiului Sibiu.

În plus, cei doi trebuie să achite cheltuieli de judecată către mai mulţi dintre intimaţii din proces.

”Respinge contestaţia în anulare. Obligă contestatorii la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 1.700 lei către intimata Antonescu Elisabeta şi 1.700 lei către intimaţii Oargă Ioan, Oargă Ioan Adrian, Oargă Steluţa Ancuţa. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi 22.02.2017”, este soluţia Curţii de Apel Piteşti, publicată, miercuri după-amiază, pe portalul instanţelor de judecată din judeţul Argeş.

”Președintele Klaus Iohannis respectă deciziile instanțelor de judecată. Președintele României a luat act de hotărârea civilă a Curții de Apel Pitești de astăzi. Președintele s-a conformat deciziei instanței încă din noiembrie 2015, când a fost pronunțată decizia irevocabilă de către Curtea de Apel Brașov.”, a declarat Mădălina Dobrovolschi într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO.

La termenul din 15 februarie, Curtea de Apel Piteşti a amânat pentru 22 februarie pronunţarea în procesul în care soţii Iohannis au contestat decizia Curţii de Apel Braşov prin care pierd casa din centrul municipiului Sibiu.

La termenul din 18 ianuarie, avocatul preşedintelui şi al soţiei acestuia a cerut amânarea sau suspendarea cauzei, până la clarificarea situaţiei privind moştenitorii Gerogetei Lăzurcă, însă magistraţii au respins cererea.

De la începutul procesului la instanţa din Piteşti, în iunie 2016, dosarul a fost amânat de trei ori.

Ultima amânare a fost la înfăţişarea din 7 decembrie 2016. Atunci, completul de judecată a dispus amânarea pentru ca soţia preşedintelui să depună la dosar certificatul de deces al mamei sale, Georgeta Lăzurcă, al cărei nume apare ca parte în proces şi ca să facă dovada că este moştenitoarea acesteia.

La termenul din 28 septembrie 2016, părţile implicate în proces au fost reprezentate de către avocaţi care au avut o dispută în faţa judecătorilor privind validitatea unor acte. În aceste condiţii, avocaţii au cerut instanţei să compare o semnătură a Rodicăi Baştea de pe contractul de asistenţă juridică cu cea de pe un alt document aflat la dosar.

Primul termen al acestui proces, la Curtea de Apel Piteşti, a avut loc în 22 iunie 2016, când a fost amânat pentru 28 septembrie.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, nu mai sunt proprietarii casei din centrul oraşului Sibiu pierdută în instanţă, după ce Oficiul Judeţean de Cadastru a admis cererea Administraţiei Finanţelor Publice de radiere a dreptului de proprietate al celor doi.

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au pierdut definitiv casa în care este sediul unei bănci, în noiembrie anul trecut, în urma unei decizii a Curţii de Apel Braşov, după un proces care a durat mai mult de 16 ani.

În aprilie 2016, Preşedinţia a anunţat că Iohannis va returna de îndată sumele care au fost virate în baza ocntractuljui de închiriere a imobilului după comunicarea deciziei Curţii de Apel Braşov..

“Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cărţii Funciare numărul 9331 Sibiu, în sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a făcut obiectul deciziei civile a Curţii de Apel Braşov. În contextul juridic creat, domnul Iohannis respectă pe deplin hotărârea justiţiei şi, fără nicio îndoială, va returna de îndată sumele care i-au fost virate în baza contractului de închiriere, începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov”, anunţa atunci Administraţia Prezidenţială.

viewscnt

52 COMMENTS

 1. Johannis s-a pierdut casa iar voi o sa va pierdeti audienta pe mana pnlstilor pe care-i invitati doar pe ei singuri in emisiunile de la Antena3. Chiar acum nu pot sa ma uit la Antena3 c-o doamna din PNL bate campii cu gratie pe sticla. Tineti-o tot asa s-o sa ajungeti la nivelul lui la B1.

   • Am aflat ca justitia este independenta! L-ati auzit urland la televizor ca binomul si trinomul îi ia casa? Sau ca dracnea cu haita de hoti i-a luat casa? NU! Respecta hotararea defifitiva. Sa luati exemplu domnule Tudor cand mai faceti mii de emisiuni ca procesele sunt trucate in Romania!

     • Asta e era sa zic nebuna dar nu zic, e disperata aia pensionar abasista oparita, una Carmen din Cluj, care ea cica Dragnea i-ar fi luat casa lui Ghinion “Malai Mare” Iohannis si ca acesta, nedreptatit fiind de manevra ordinara a lui Dragnea, accepta totusi decizia “justitiei independente” fara sa cracneasca. In basismul ei ordinar ea uita sa spuna ca de fapt instanta hotarase ca a pierdut casa dar ca “Malai Mare” Ghinion facuse recurs la decizie dreacului, ca omul a dat meditatii multe pentru casele alea si e deja la disperare sa le piarda, normal! Asta a uitat sa mai zica, basista asta oparita de pensionara de la Cluj care se tot opinteste si se tavalaeste-n chinurile facerii p-aici!

      P.S. Respekt deosebit. Bine ca i-au luat o casa! Problema e, acum actualul presedinte al Romaniei (SEFU’ statului…), el deja are o problema de moralitate, nu?! Cu asta cum facem, cum ramane? Bafta

     • N-o sa inteleg niciodata,d-le Tudor : p-astia ii puneti p-aici ca sa-i faceti de ras ?! Dati-el si mailu’, sa le cerem “prietenia”:)))
      Ca unu’ d-asta e “irefutabil”, n-ai ce sa-i explici… Are net, are tastatura, se exprima…Nu intelege, dar comenteaza…
      De parca neamtu’ avea ce sa conteste in treaba asta… sigur, la mintea trepanetului, e exemplu de corectitudine neamtu’ in cauza… doar ca nu prea poate explica “de unde, bre, de unde ?”…Ca-n “Scrisoarea pierduta” : doua la primarie… doua… doua la prefectura…sase… doua la…Si, tot asa, pana iese socoteala !
      La Dragnea, de veneau cu d-alea economice, patrimoniale, oricand dispus sa-i cred; ca si la Tariceanu. Vin cu mizerii d-alea (abuz in serviciu, folos nepatrimonial, favorizarea amnezica a infractorului… chestii pe care trepanetu’ nu le intelege, dar le comenteaza…altfel, ancorat la viata cetatii; doar ca nu intelege ce cauta el in propria viata ! eeee, las’asa !)

    • Acum basistii opariti incearca sa acopere faptul ca in urma deciziei de pierdere a casei presedintele Ghinion Iohannis are o problema de moralitate “cat casa de mare”, toti astia “de dreapta” incercand sa mascheze asta cu faptul ca decizia instantei civile ar fi dovada “independentei justitiei” din tara noastra cica. Toti acesti vagabonzi parsivi “de dreapta” se fac ca uita ca in cazul abuzurilor din “justitie” era vorba exclusiv despre abuzurile unor “procurori” ai DNA numiti in mod pervers “justitie”, fara nicio legatura cu deciziile instantelor civile din procese.

     P.S. Foarte multa lume din Romania s-a lamurit in timp ca golania ordinara a basistilor opariti “de dreapta” nu are margini si nu cunoaste limite, fiind practic infinita! Paaa

    • pe pricipiul asta ai aflat si tu acum ca esti o proasta! ai auzit tu pe cineva racnind la televizor ca nu ai fi? 😀

   • Pe langa gard pe langa drum, nu ma uit a B1. Dar ca ei o sa ajungeti voi daca va mai afisati cu imbecilii din PNL si USL tinandu-le langa danga la emisiunile la care-i aveti ca invitati.

     • v-am mai spus si cu alta ocazie dle. radu tudor. nu stiu de ce am impresia in ultima vreme ca privind emisiunile a3 parca as urmari postul DG24, si aceasta nu din cauza invitatilor, ci a moderatorilor.cu doua exceptii. dvs si mircea badea.este pacat si asta va spune un privitor consecvent,participant la plimbarea de la cotroceni, semnatar al petitiilor dvs., etc.o bila fff. neagra pentru colega dvs. de platou pentru gestul demn de toata dezaprobarea privind darea afara din studio al unui invitat. continui sa urmaresc a3 mai putin emisiunea acestei doamne, desi imi pare sincer rau pentru dvs.pacat ca v-ati alaturat chiar si partial raului. pacat de dl. profesor voiculescu pentru ce patimeste in numele adevarului, si al independentei

    • Ii cheama ca la aia cu vaca-n targ : sa-i faca de ras, sa-i vada lumea:))
     De cand Antonescu e autopensionat, iar Orban e cam pe tusa, peneleu’ ala nu prea mai are ce sa arate… Iar usereu’ n-a avut niciodata, s-a vazut la “liderul suprem”, il lua somnu’ la conferinta de parca invatase toata noaptea pentru examen….
     Zic s-o lamurim si p-aia cu Codrin Stefanescu : daca vii la mine in casa, si-mi injuri un invitat (prieten, neprieten, nici nu conteaza !), iti cam scoti chilotii murdari; am inteles, Codrin a fost la Revolutie (respect pentru asta, dar multi am fost, asa cum am putut; e istorie, gata, trecuram in secolul urmator !); vad ca e cel mai vocal din PSD -asta denota si barbatie, si integritate – ca-l terfeleau aia cu “justitia independenta” de-l “linisteau”. Totusi, d-le Jelea, ca “urmaritor” si de postul de ziceti, constat ca nu e chiar cum spuneti : intre scrasnelile lu’ CTP de la postul dubios, si ce e la A3, ramane, oricat v-ati stradui sa ne spuneti contrariul, maaaare diferenta !
     Aaaa, ca “A3 critica si PSD-u’ !? Asta, zic, e de bine : jurnalistu’ nu trebuie sa ridice statui, trebuie sa analizeze rostul lor, materialul, oportunitatea. N-as vrea sa vad emisiuni apreciative, cat timp lucrurile sunt naspa prin tarisoara !
     Mi-e “drag”, totusi, ca unii-i acuza pe cei de la A3 de pesedism, altii de penelism…poate si de userism…Asta ar fi un plus profesional, intr-o lume normala; in care, deocamdata, nu prea suntem. Cand vom fi, D-zeu stie…

   • Chiar acum la Sinteza zilei este singurul om politic invitat si anume un PNL-ist, avocat (Tiriplici, Ciriplici sau nu stiu cum) care spune niste aberatii in legatura cu motivarea deciziei CCR privind sesizarea CSM cu privire la OUG 13, ceva de-ti sta mintea in loc, asa ca a avut dreptate Gelu.
    Si nu este singura emisiune in care s-a intamplat asta.

    • @Mihaela,

     Acum, la 19:49, la Sinteza Zilei, zici? Hmm…
     Nu, știu, problema este aici, adică a blogului el afișând, nuș de ce?, cu 2-3 ore mai devreme. De exemplu ACUM ESTE ORA 21:28. Să văd ce oră apare la moderare…..îți spun imediat 😀

 2. Ceea ce nu inteleg multi este faptul ca acesta a fost un proces in civil si nu unul penal…domnule Tariceanu ! I-au luat casa,foarte bine,cred ca o dovada mai buna ca nu pune presiune pe instante nu poate exista. Lui Basescu i s-ar fi intamplat asta vreodata ?

  • Citesc o declaratie stupefianta a domnului Bogdan Chireac in care spune ca de fapt s-a intamplat exact cum i-a convenit lui Johannis,pierde casa dar castiga politic.Cum o dai Johannis e malefic,comanda sentinte.Probabil din asta va trai RTV(OTV) vreo luna de azi incolo si desigur de banii datorati Statului de familia respectiva probabil ca Ciutacu a si calculat-o cu penalizari cu tot.Nu-mi amintesc sa fi auzit o instanta ca actul de cumparare/mostenire a fost facut cu rea credinta dar ce sa ne mai pierdem in amanunte,o sa se deschida sampania diseara in multe emisiuni TV…

   • Prietene, sunt televiziuni de stiri, si traiesc din asta; ceea ce nu e cazul nici la Realitatea, nici la Digi (pe mfinante, ca sa vorbim concret, cele doua posturi sunt pe pierdere in bilanturi de cant erai tu mic…ca tot veni vorba de “fiscalizare”…cauta, si daca-mi dai dreptate, bine… daca nu, nu !
    Daca tot te pricepi la amanunte d-alea de drept (penal, civil – nici nu mai conteaza, nu ne mai luam de la d-astea cu “la puscarie”, ce dracu’ !), zic sa incerci si un pic de psihologie : mmomentul aia cand cu “ghinion” mie mi-a parut cam matza-n sac…ce zici, s-a descurcat luminosu’ de la Cotroceni, sau au sarit stropi de la bata cu care a dat in balta aferenta ?! L-am vazut p-ala, presedintele vostru, cam cum apare fie-mea cand o prind cu minciuna; la fie-mea, insa, pot reactiona cuvenit. Pentru ala, mi-e ca,atunci cand va fi cazul, mai urmeaza o emotie colectiva (s-a vazut, are “mana invizibila” d-asupra), si ne pricopsim in continuare… Oricum, un “guvernul lui” sigur se va intampla, n-a rezistat el Ponta, cu toate intalnirile din vie (unele, deja cunoscute, altele, de n-o sa le cunoaste niciodata), n-o sa fie Grindeanu mai c/voios…
    (PS : Actul ala de cumparare a fost facut la un pret “la misto”… pai !? Iei si tu, zilnic, case d-alea, asa-i ?! Succesuri, atunci, tine-o tot asa ! Se vede, justitia e si oarba, si surda… uneori e doar chioara, ca e dupa multi ani; timp in care vine banutzu’ !)

  • Mozzie si tu esti de ras 🙂 . Dosarul cu falsul in acte si uzul de fals al Doamnei sta la sertar…. Aaaa, nu stia ca au pierdut casa pentru ca au obtinut-o cu acte false ? Sa ma anunti cand o sa fie acuzata 😉 .

   • Mozzie asta e doar un basist oparit ordinar “de dreapta” cica, nimic mai mult… E pierdere de timp sa ii citeasca cineva postarea, d-apoi sa ii mai si raspunzi. Sal

  • Care justitie nasule, justitia penala, justitia care se ocupa de anticoruptie, justitia civila sau la care justitie vrei sa te referi in basismul tau ordinar ca e controlata? Te referi la aia anticoruptie dar o amesteci cu aia care judeca procesele civile, sau de fapt nu o faci intentionat pentru ca nici macar nu iti dai seama despre ce e vorba, in capul tau fiind ca de obicei o varza?

   P.S. Nasule, ai aflat ma pana la urma care e diferenta dintre furt si abuzul in serviciu? Cam am observat ca la tine si la multi alti fraieri ca tine astea doua sunt echivalente, adica ele sunt acelasi lucru. La mintea ta…

   • Pai stai ma asa, Iohannis a pirdut in civil? (sper ca sarcasmul e evident si pt opariti ca tine)
    Pai si atunci de ce ziceau toti dobitocii (cu tine in frunte) ca Iohannis e penal?
    Sau pt voi el e penal cand va convine si nu mai e penal cand nu va convine (sa ne intelegem, a fost vorba de acelasi proces).

    P.S. Te-ai lamurit daca la Basescu a fost sau nu abuz in serviciu cand si-a dat casa din Mihaileanu? Ca n-ai raspuns cand te-am intrebat prima data.

    • @ D4n
     De ce este Johannis penal? Pentru ca exista un dosar care se tot paseaza intre DNA si DIICOT, uite d’aia.
     Exista un dosar penal deschis pe numele acestei familii de hoti – Johannis.
     Cum nici el nu vrea sa tina cont de prezumtia de nevinovatie in cazul celor care sunt in cercetare penala (bine-nteles numai cei de la PSD si ALDE). nici eu nu voi tine cont de prezumtia de nevinovatie in cazul lui, asa ca pentru mine Johannis ESTE PENAL!

    • Academiciene, esti lovit cu scandura, ca de obicei! Iohannis e “penal” dupa criteriile voastre de integritate morala ba, a tuturor basistilor opariti “de dreapta” care la voi e penal oricine cu care aveti voi treaba, ba fraiere basist ordinar ce esti! E “penal” pentru ca exista sens propriu si figurat al cuvintelor ba fraiere, dar tu necunoscand limba romana te rezumi la a filtra realitatea doar prin intermediul ragaielilor basiste din capul tau. La mintea ta, pui vaca sa pasca pe calea ferata si scoate sarma ghimpata, ghici pe unde!

     Acum basistii opariti incearca sa acopere faptul ca in urma deciziei de pierdere a casei presedintele Ghinion Iohannis are o problema de moralitate “cat casa de mare”, toti astia “de dreapta” incercand sa mascheze asta cu faptul ca decizia instantei civile ar fi dovada “independentei justitiei” din tara noastra cica. Toti acesti vagabonzi parsivi “de dreapta” se fac ca uita ca in cazul abuzurilor din “justitie” era vorba exclusiv despre abuzurile unor “procurori” ai DNA numiti in mod pervers “justitie”, fara nicio legatura cu deciziile instantelor civile din procese.

     P.S. Foarte multa lume din Romania s-a lamurit in timp ca golania ordinara a basistilor opariti “de dreapta” nu are margini si nu cunoaste limite, fiind practic infinita! Academiciene, ai fost, esti si vei ramane vesnic un lovit cu scandura pe la mansarda! Respekt deosebit. Sal

    • Nasule, tu esti unu’ care confunda hotia cu abuzul in serviciu si care nu intelege nimic din nimic, sau care in traducere habar nu ai de capul tau! Parerea mea e ca esti lovit cu scandura. Ramane cum am stabilit!

     P.S. Probabil ca te-ai lovit la cap cand te jucai in copilarie sau poate mai tarziu, peste ani, la vreun scandal in bodega ti-ai luat vreo halba-n freza, cine stie! Paaaa

    • Nu e, bre ! Neamtu’ e virgina neprihanita, e modelu’ mecanismului indestructibil, e BMW-u’ autohton, care nu se strica:)) E -Alba-ca-Zapada (bineinteles, nu aia de zice Badea ca e in filme pentru adulti :))
     d4n-ule, Dragnea e luat pentru electorale; Tariceanu, pentru memorie (si, de d-astia ca tine, la nivel moral, c-a avut multe neveste…invidia, la d-astia ca tine, tipic romaneasca:))) Ambii, zice netu’ au faptuit d-alea fiscale la greu. Da’ procurorii vietii au treaba cu abuz in serviciu, foloase nepatrimoniale, favorizarea infractorului… abureli, flinticuri !
     Nu ma pricep la d-astea cu “civil”, cu “penal”, la nivel de texte din Codurile aferente; pricep, insa – ceea ce tu nu vrei, sau nu poti – ca ala e cam fragil la justificari… o fi de la origine (ardielian), si vine cu justificari mai greu (pe tipicul aleia cu Avram Iancu, in care : “no, io amu’ am aflat”) ?! S-a balbait, nene, ne-a spus la emisiunea d-nei voda ca nu se poate imbogati cineva din veniturile licite de primar…Si, dupa, vine cu “ghinion” ! Penibil, pentru cine vrea sa inteleaga, intelege ! cine nu, ramane “tefelist”, si isi vaita viata proprie, oricui vrea sa-l asculte ! eu m-am saturat, nu mai ascult d-astia la care de vina e universu’, alinierea planetelor, da’ sigur-sigur, el nu !

 3. Wow! 🙂 🙂 ”Johanis 6 case-1” aşa ar trebui să i se spună!
  Cum era aia cu cinstea, corectitudinea MEA (neamţul din el)?
  Râdea de anchetaţi şi de cei cu dosare fabricate prin turnătorii, în acest caz nu e vorba de turnătorii! E strict fals şi abuz!
  🙂 🙂 Voia referendum pentru a acapara casa oricui fie şi cu acte cu conţinut fals?
  🙂 🙂 Johanis va propune la referendum: amnistie şi graţiere generală în cazul în care prima doamnă a lui va face cărări bătute la parchet?
  Eheeeee!
  🙂 🙂 Acum trebuie să facă Grindeanu rectificare bugetară pentru a plăti cei 320.000 de euro!
  🙂 🙂 🙂 sau îl ocroteşte(a se citi ocoleşte) sfânta icoană căreia i-a pupat uşa astăzi!
  Cum rămâne cu clădirile antice din centrul Sibiului, restituirea unui imobil monument istoric către Forumul Democrat German, toate retrocedate/vândute de acelaşi individ în Sibiu şi parcă Braşov?
  Mare şi multă atenţie jurnalişti:
  ACEŞTI JUDECĂTORI VOR FI HĂITUIŢI NONSTOP PÂNĂ LA CLACARE!
  AR FI MULT MAI BINE CA OAMENII SĂ-I APERE IEŞIND ÎN STRADĂ PE ACEŞTI OAMENI CARE AU ADUS DREPTATEA LA NIVELUL REAL!

 4. Da, Johannis câștiga la PR, adică se separă de povestea foarte încâlcită a caselor de la Sibiu. Iar “justiția ” iese si ea împrospătata prin faptul ca, vezi Doamne, n-a ascultat de Luluța si n-a facut un abuz pe față! Eu, insa, m-as uita mai cu atenție la declarațiile Forumului German, care s-a delimitat ferm, in Parlament, de retrocedările de la Sibiu, pe vremea cand Johannis trona la primăria orașului; acolo e cheia afacerii, la comunitatea germana care, desigur, a profitat de pe urma primarului “lor”, dar acum nu-i mai convine sa fie asociata cu învârtelile personale ale personajului, cat o fi el de mare presedinte la București. Cred ca Forumul German se teme de vreo acțiune in “penal” care sta sa înceapă cu privire la madam Johannis –trebuie sa aibă niste dușmani pe-acolo, dl primar, care abia așteaptă sa-l prindă la cotitura si au si acte doveditoare despre matrapazlâcurile de la primărie din vremea lui–o acțiune care nu-l va ajunge pe Johannis pe timpul cat sta la Cotroceni, dar care il poate prinde de urechi după ce iese de-acolo, gen afacerea Sarkozy, care s-a urnit si aceea cu greu, dar s-a urnit, la șapte ani după Scripturi, cum s-ar zice. Pentru moment, asta e important: ca Johannis Nu mai are “dosar”, nici măcar in “civil”, si poate sa se dea la Dragnea cu dinții si cu ghearele! Halal Anti-corupție nou lucrata!

  • PS. pariez ca PNL-istii vor umple emisiunile A3 cu țipete disperate: dar, nu vedeți ca NU mai are nici un dosar? Ca Justiția e “independenta” daca a rezistat la toate presiunile si a facut “dreptate”? Foarte obositor va fi sa-i Asculți cum turuie la tâmpenii exaltate.

   • “Independenta” a carei justitii, a justitiei penale, justitia care se ocupa de anticoruptie, justitia civila sau la care justitie se face trimitere? De fapt ei se refera la partea aia a “procuraturii” numita in mod pervers “justitie”, la procuraturii care se ocupa de anticoruptie, recte DNA care e acuzata de majoritatea abuzurilor din “justitie”, dar o amesteca intentionat cu justitia care judeca procesele civile, in incercarea evidenta de a spala porcariile si abuzurile procurorilor DNA printr-o decizie data de niste judecatori intr-un proces civil. La basisti golania ordinara este deja o practica arhiconsacrata, ca doar nu te-ai astepta la ei la prea multa morala! Singura lor obsesie e sa castige ei toate alegerile indiferent cum si sa fie bagati in puscarie toti adversarii lor politici. La mintea basistilor opariti “de dreapta” totul la asta se reduce. Restul e cancan. Paaaa

   • Dupa plecarea asumata la pensie a lui Antonescu (ala pe care tefelistu’-userist de azi il umplea de porecle penibile internautic, si de acuzatii cu “Mos Ene” de negura mintii) si “gararea” pe linie moarta a lui Orban (unu’ la care, iarasi, “justitia independenta” a functionat nefiresc), peneleu’ penetrat barbateste de pedeleu’ basssist a cam devenit….20 %…
    Vedem ca penelistii (noi sau vechi) vin la emisiuni (si acuza trepanetu’ postul A3 c-a cotit-o evident, fiindca se desface Codrin Stefanescu din microfoanele emisiunii… d-alelalte nu se poate desface, da’ pare sa aiba anticorpi la d-astea cu “justitia libera”… poate si fiindca n-a avut, inca, sinecuri la stat – cand va avea, sigur un “abuz in serviciu”, ceva, s-o gasi si la dumnealui, cu denuntu’ aferent…Olguta-gen…). Vedem si ca spun.. nimic, acolo p-unde vin. Parca mi-e doar de papusa aia gonflabila, d-o punea Dumitrescu la emisiuni, pe locul pedeleului bassescului; macar aia nu se facea singura de rusine, si nu-i facea nici pe colegii de partid ! Tacea inteligent, nu ca “tagartza” astia de se manifesta pe sticla, cu convingerea ca spun “lucruri”..

 5. ,,ghinion,, 2/6 …..culmea ,,coincidentei,, ca doua din sase case sa fi avut proprietarii niste hoti ! Nu cumva mai sunt nereguli si cu celelalte case ?

  • s-a facut robotului un downgrade, i-au instalat versiunea “-2.0 Home Edition”
   deci am ajuns la “Klausica 4 case / ca si Adrian Nastase”
   tot inainte, pas cu pas, ca exista si “Visita 7 JayLava”, “Small Window 10 bars”, “No More MacMac El Capitan” si “Limax EU Compatible”
   Nimeni nu e Oracle in tara lui, mai ales cind ai corrupted files 🙂

 6. A fost actiune civila, dar sa vedem daca fam. Iohannis a stiut de existenta acelui act fals si implicit a uzat de el. O sa apara in scena statul de drept !

  • Pai a spus c-a luat casa respectiva “la un pret avantajos”… altfel, investitor imobiliar de “succesuri” !
   Fam. aia de zici a luat o casa; la un pret derizoriu (declaratie proprie, desi, cifra a aparut abia odata cu scandalul: cincizecidemilioane). Pai !?
   Am un conoscut d-a stat la Sibiu niste ani, in gazda, pe motiv de “mutat cu serviciul”; pai, de ea ieftineala maxima la imobiliare, de ce nu si-o fi luat casa, direct, sa nu mai de chirie, sa dea rata, cu proprietate ulterioara (model basseasca-mare, da’ pe invers, la alea cu vanzarile anterioare) !? O sa-l intreb, desi intuiesc raspunsul : nu e bre, n-are cum; doar vorbeste lumea:)))

  • Iata cum se clarifica lucrurile. In motivarea Curtii de Apel Brasov se consemneaza sec, fara echivoc, ca NU SE POATE RETINE BUNA CREDINTA a sotilor Iohannis. Aici este cheia, restul sunt detalii care vin sa sustina aceasta constatare.
   In Germania lui Iohannis, presedintele sau cancelarul erau deja demisionari. El nu, toata ziua este cu anticoruptia, penalii si statul de drept in gura.
   Ciudata, daca nu absurda, afirmatia lui Bogdan Chireac, cum ca din punct de vedere politic Iohannis a castigat din aceasta decizie a Curtii de Apel Pitesti. Pai toata increngatura de ilegalitati si falsuri din documentele existente in acest dosar, de care fam.Iohannis a stiut, s-a prevalat si a beneficiat din plin este de natura, pentru un om lucid si rational, sa-i acorde incredere sporita !?

 7. Nu sunt de acord ca ce ati spus in privinta lui Iohannis, ca a fost cumparator de buna credinta , din moment ce instant a dispus anularea ordonantei prin care parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale in privinta lui, a sotiei lui, a soacrei lui si a altor personae si trimiterea dosarului spre completarea cercetarilor, iar dosarul zace si acum printr-un sertar (oare de ce , ca nu sunt vinovati ?!) . Banii obtinuti NU SUNT LEGALI, iar el trebuie sa dea banii statului, deposedat de imobil ilegal si pagubit de beneficiile/chiria pe care ar fi trebuit sa o ia ! Daca el VA FI CONSIDERAT CUMPARATOR DE BUNA CREDINTA, va trebui sa dea in judecata falsul proprietar si DE LA EL sa solicite eventualele pagube , nu de la stat ! Statul trebuie sa revina la situatia anterioara emiterii falsului , deci sa reinter in posesia imobilului, dar si sa recupereze banii din chirii ,de care a fost pagubit de Iohannis .

 8. Danaaaa!
  Iohanis spunea în campania electorală, chiar în gura mare că renunţă la imunitate!
  A uitat sau se face că nu a scos vorbele astea pe gură? Mulţi dintre noi încă nu am uitat! Chiar dacă se foloseşte o imunitate lărgită pentru el, de ce nu se practică legea ca în Europa şi să răspundă cu funcţia prin acţiunile şi imoralitatea de care a dat dovadă?
  Şi Ponta a fost hărţuit pentru faptele dinaintea numirii ca premier, acest individ pierzător de casă, urla în gura mare ”penal, penal, penal”, când de fapt e un dosar/o acţiune ca oricare alta în justiţie!
  Şi spuneau că Ponta e cea mai proastă imagine şi credibilitate pentru România!
  Uite că avem individul dovedit cu fals în acte!
  Ăsta nu e cea mai proastă imagine şi credibilitate pentru România!?
  Poate vor afla adevărul şi marii capi ai lumii ca să nu-i mai creadă vorbele vorbite sau scrise de nemernici!
  🙂 🙂 adio susţinere de la marii lumii!

  • Respecta si asta, ma!

   Acum basistii opariti incearca sa acopere faptul ca in urma deciziei de pierdere a casei presedintele Ghinion Iohannis are o problema de moralitate “cat casa de mare”, toti astia “de dreapta” incercand sa mascheze asta cu faptul ca decizia instantei civile ar fi dovada “independentei justitiei” din tara noastra cica. Toti acesti vagabonzi parsivi “de dreapta” se fac ca uita ca in cazul abuzurilor din “justitie” era vorba exclusiv despre abuzurile unor “procurori” ai DNA numiti in mod pervers “justitie”, fara nicio legatura cu deciziile instantelor civile din procese.

   P.S. Foarte multa lume din Romania s-a lamurit in timp ca golania ordinara a basistilor opariti “de dreapta” nu are margini si nu cunoaste limite, fiind practic infinita!

   Respekt deosebit. Paaaaa

 9. Chiar e buba mare in dosarul ala, daca 3 instante au dat aceleasi decizii, neintimidate ca il judeca pe presedintele tarii.

 10. ””’ Avocatul care l-a învins pe Iohannis a povestit un episod DUREROS
  În plus, Vulcan a povestit și un episod dureros: “Vreau să vă spun două detalii care au mai mult tentă morală. La parterul acestui imobil a fost o librărie. Se numea ‘Mihai Eminescu’. Librăria a fost evacuată de către domnii profesori Iohannis la 15 ianuarie 2001. De ziua poetului național, Luceafărul a fost evacuat din propria sa casă, din librăria cu același nume. În spatele acestei librării, un naiv minunat și-a închipuit că poate înființa o bibliotecă privată care să asigure posibilitatea sibienilor să vină și să împrumute cărți spre lectură. Cu o lună înainte, această bibliotecă a fost evacuată. Din acest punct de vedere, bunul român Klaus Iohannis a preferat, în locul librăriei Mihai Eminescu, să închirieze unei bănci spațiul generos pe o chirie plătită în avans pentru cinci ani”.””’
  https://www.dcnews.ro/avocatul-care-l-a-invins-pe-iohannis-a-povestit-un-episod-dureros_533585.html
  Şi se dă cadru didactic!
  🙂 🙂 Oare nu simte penibilitatea ce-i iese în frunte?

 11. Astazi am constatat (cu regret) că am greșit de cel puțin două ori privitor la acest domn iohannis care conduce o Țară numită România. Odată, că am crezut că astăzi va câștiga joshannis procesul cu casa, caz în care m-am înșelat eu, dintotdeauna, crezând că trebuie să cauți cu acul un judecător neconvertit Sistemului. A doua, citându-mă tot astăzi, adică ce prostii scriam eu odată la adresa insului acum exact 3(trei)ani.
  Dacă s-ar pune din nou întrebarea ”Vă place Iohannis?” așa cum o făcea dl. Radu Tudor în 20 febr.2013 aș dori să vă spun că un chix mai mare decât încrederea pe care i-am acordat-o domniei-sale odată cu primirea în rândurile PNL atunci, nu am dat în viața mea. Încrederea în el era transmisă de către liderii USL ignorând, ca fiind neadevărat, ce spunea presa, presa aia ticăloasă care nu vedea cu ochi buni o asemenea ascedere a primarului Sibiului pentru sprijinirea acțiunilor USL.
  Ca sa constat, pe zi ce trece” pas cu pas”, pe măsură ce urmăream istoricul urmăritului în justiție ”fals cu fals”(vorba lui ”Ciuvică”) că ”pe-afară-i vopsit gardul și-năuntru leopardul”, de fapt hiena.
  Eh, și dacă ar trebui să găsesc un vinovat vinovatul acela ar fi, neîndoielnic, Victor Ponta care , pur și simplu, m-a păcălit o dată cu prietenul lui.. antonescu, păcălindu-mă și atunci cu privire la acest personaj sinistru așa cum îl consider eu astăzi.
  Cunoscuților și prietenilor mei care au crezut în joshannis odată cu mine atunci în 2013 și care au scris de bine despre joshannis precum subsemmnatul SĂ SE LEPEDE DE TOT CE-AU SCRIS FAVORABIL ACESTUI PERSONAJ PE CARE NU-L RECUNOSC CA PRESEDINTE AL MEU:
  .
  MĂ LEPĂD DE CE_AM SCRIS la data de 21 febr. 2013
  http://radu-tudor.ro/va-place-johannis/#comment-65609
  .
  Am citit
  ce-am scris
  c-o jenă
  de nedescris
  Pfuuuu…
  Am să mai caut ce prostii(de bine) am mai scris despre ngî…ngî…
  Vă țin la curent !

 12. TINERII FURIOSI SI LIBERI VOR PROTESTA VOR SOLICITA DEMISIA?????
  BRUXELUL CE VA FACE???
  VA TACEA CA MUTUL?????
  PSD-UL IDEM !!!!!!
  DECI O SA FIM IN CONTINUARE IN ACEIASI MOCIRLA SI ACELASI RAHAT !!!!
  SUNTEM O TARA DE CACAT !!!!!!

  PACAT !!!!!!

  Pentru d-na GRECU, pe toti paratorii lui ciolos si fonduri zero care ti-au insultat inteligenta atat tie cat si noua de ce nu i-ai pus sa-si ceara scuze sau de ce nu I-ai scos din emisiune????
  Dupa campanie ai putut sa dai di culise despre cum se vaietau ca nu mai stiu cu sa-i apere pe tehnocrati.
  Pana atunci ai fost partinitoare si ai tainuit !!!!

  RUSINE !!!!

  Uite asa pentru asta ne meritam cu totii sa fim scuipati de niste impostori si asa zis usi de biserici !!!!!!!

  Sa nu ne miram de ce tot mai multi emigram.

  Azi mai aveai un plic si plangeai de mila lui IOHANNIS, azi nu prea ai tunat precum tunai acum cateva zile si luni impotriva PSD !!!!!!

  Racnesti din toti ficatii doar la PSD-isti, cred ca ar trebui sa racnesti cumpatat si impartial la toti cei care ne insulta inteligenta !!!!!!

  ANTENA 3 este o televiziune care sapa si santajeaza PSD pe la spate !!!!!!!

  Va folositi de informatii si le dati mai departe dusmanilor PSD !!!!! si uita asa oferiti circ si paine la tv ca altfel nu ati mai avea stiri care sa faca audienta.

  PSD daca iar sta in case si nu iese in strada cu milioanele din spatele lor isi prezice singur urmatorul destin

  PSD nici nu stii cat de mic incepi sa fiii,

  Ponta RUSINE pentru ca pui gas pe foc, daca nu stai cuminte vei ajunge urmatorul dupa Zgonea si Geoana !!!!!

  Psd pe langa ca IVAN nu mai este in PSD mai are si MORTI inca trecuti ca si membri pe site-ul oficial.

  Mortii lor or fi si votat ????

  RUSINE pentru degringolada din acest partid !!!!!!

 13. inteleg ca asta a fost un proces intre niste civili pentru un bun. ok
  dar cu fapta unuia dintre civili, anume folosirea de acte false, de pozitie sociala, functie, etc pentru a dobindi pe nedrept un bun (initial fiind bunul Statului) cum ramine?
  se sesizeaza dna, parchetul, etc din oficiu, incepe o cercetare in rem… nu incepe.. Statul a suferit vreun prejudiciu sau nu….. dar cum ramine cu FAPTA?
  Fapta cum se cheama, unde se incadreaza, cu cit se pedepseste, cine, cind, cum… sau civilul care a pierdut bunul dobindit prin fals si uz de fals e nevinovat, n-a facut nimica rau?

Leave a Reply