Un banner de mari dimensiuni, cu mesajul “Bine aţi venit în judeţul lui Portocală! Aici se fabricau zeci de dosare cu probe false”, a fost amplasat pe o pasarelă, pe DN1, în judeţul Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9 COMMENTS

 1. Si ce, oamenii urasc infractorii si hotii de politicieni oricate tonomate ar manipula, oricata campanie de denigrare ar face asupra justitiei, judecatori sau procurori!

 2. Lumea isi da seama ca modul de a ancheta e abuziv,nu pot sa-i inteleg,fiind tineri,procurori,,cum au preluat modul sovietic de anchetare,de intimidare si estoarcere a unor noi modalitati de informatii,denunturi obligate!Cred se preia prin scoala,metode sovietice fiind in programa!Altfel nu pot sa cred cum aceleasi metode sunt preluate de cei mai tineri!Au un ghid al functionarii,nu vor sa-l inteleaga dar se adapteaza functie de avantajul fiecaruia in cariera,evolutia exploziva!N-am evoluat in nimic,ne adaptam,ne taraim dar in in justitie,principalul motiv in care trebuie sa ne incadram,legile noastre vitale,nu ne conformam,nu luam ad litteram,interpretam functie de aranjamentul care convine,pana la o hotarare definitiva si punct!

 3. O prima proba de umor scrisă pe limba #rezistentei, bravo autorilor! Chiar dacă e vorba de un serviciu de propaganda alternativa dirijata de vreo aripioară a Noii Securitati, tot merita salutata—altfel ne vom pomeni cu Dide & Co făcând expoziție permanenta de happeninguri idioate in Piața Victoriei, la usa vreunui judecător CCR sau a vreunui demnitar PSD in aplauzele “elitei” artistico-intelectuale bucureștene. Poate ca prin introducerea umorului in războiul electoral autohton se va demonstra faptul ca România întelege, in fine, conceptul de free speech (libertatea cuvantului) deteriorat pana la nonsens (vezi sloganul M..e PSD=opinie politica) sub regimul Johannis și restaurat prin pointes d’esprit.(replici spirituale)

 4. societatea civilă poate sanctiona derapajele și abuzurile unor magistrați.
  magistrații sunt plătiți din bani publici ca să aplice legea

 5. Cum amintea cineva mai sus, avem nevoie de mult umor in societatea romaneasca, incrancenata in ultima vreme in tot soiul de tampenii, iar adevaratele probleme erau si sunt trecute cu vederea.
  Daca a aparut asa ceva e bine, suntem o tara libera, adevarul trebuie spus cu orice pret.
  In ultimii 10-15 ani foarte multi cetateni au avut de suferit din cauza unor frustrati ajunsi in puncte cheie, distrugand destinele multor oameni.

 6. In relatia Iohanis-Lazar si presedintie-justitie se poate spune ca exista un GRAV conflict de interes.

  O persoana ce s-a dovedit ca avea dosare iar acum plateste serviciile primite in trecut cu siguranta sufera un santaj.

  Cred ca este primul santaj la nivelul uniunii europene.

Leave a Reply