Nu-i asa ca v-am mai spus? Ion Barbu e cel mai bun caricaturist roman

7 COMMENTS

 1. “Trăiesc însă în Ro­mâ­nia şi asta, cum spune Mircea Badea, ne ocupă tot timpul. Adică să fii cetăţean cu buletin şi să mai fie încă sute de mii de oameni care gândesc la fel, asta te în­deamnă să îndrepţi lucrurile. Traiul în această ţară e o permanentă încercare. A nervilor, a bunului-simţ, a celor şapte ani de-acasă pentru cei care au aşa ceva. De multe ori încerc să mă detaşez şi nu reuşesc.”

  Un citat care merita reprodus.

 2. Radu,azi 2 octombrie a implinit 76 de ani MARELE SCRIITOR si DISIDENT ANTICOMUNIST PAUL GOMA,care NU ARE INCA CETATENIA ROMANA,datorita STATULUI ROMAN,o duminica minunata si SUCCES LA EMISIUNE,O URMARESC MEREU, cu stima Octav.

 3. Macar daca ar intelegi toti,subtilitatile aceste caricaturi.Oricum , bravo , felicitari , foarte tare =)))

 4. Imi explic pe zi ce trece dece ma uit din ce in ce mai putin la psedoemisiuni de tv sau citesc si mai putine ziare, pentru ca :
  – sunt ziaristi ca tine, pe care trebuie sa recunosc ca pana nu de mult i-am apreciat, dar care sfarsesc gandind ca daca au acces la tv, isi pot permite orice inclusiv sa faca arta pentru arta; daca nu esti domnule de acord cu aceasta acuza, spune-mi o realizare pozitiva a criticilor aduse de dumneata la nenumarate emisiuni;
  -enervarea suprema s-a produs ascultandu-va cum incercati sa-l salvati pe detinatorul premiului oscar, serban huidu :
  – azi a condus pentru prima data dupa accident !????!!!???;
  -era singur in coloana aceea !??!!!???;
  -daca autorul accidentului era suca alui cacareaza, la fel va interesa cazul!!!
  -daca nu avea drept sa conduca, nu cumva organul medical care a stabilit acest lucru, trebuia sa anunte politia care trebuia sa-i suspende permisul, macar temporar; am avut cand eram in activitate, un subaltern care mi-a demonstrat matematic cum se poate absolvi de raspundere un individ cu complicitatea politiei si justitiei

Leave a Reply