Dintre toate problemele grave ce ameninţă România astăzi şi în viitorul apropiat, Palatul Cotroceni n-a găsit altceva mai important şi serios de analizat şi decis în ultima şedinţă CSAT decât cadoul pe care mai-marele ţării l-a făcut blondei prefe­rate. Astfel, principalul organism res­ponsabil de apărarea şi securitatea na­ţi­onală a decis ca agenţia de cadastru să treacă din subordinea MAI în cea a Ministerului Dezvoltării. (…)

În dezbaterea finală pentru alegerile prezidenţiale din 2009, Traian Băsescu i-a dat o replică hăhăită mult prea dominatului său adversar: “Domnu’ Geoană, îl vedeţi dumnea­voastră pe Cocoş poştaş-şef? Hă hă hă”. Bine că-l vedem acum pe Cocoş cadastrist-şef, un soi de controlor suprem al clădirilor şi terenurilor din România. Asta da lovitură a cunoscutului colecţionar imobiliar. Şi cât a căutat familia Cocoş în timpul guvernării (adulate de ei) Adrian Năstase un astfel de fraier… Abia acum l-au găsit.

http://www.jurnalul.ro/opinii/editorial/cocos-cadastrist-sef-591933.html

8 COMMENTS

 1. Speriati Romanii ca vor veni comunistii si le va lua sarea si posta l-au votat pe Base care ia facut posta si le-a luat si sufletul din piept. Prostia se plateste. Ha,Ha,Ha.

 2. Pai a mai ramas deocamdata asa cum am zis aurul,uraniul,wolframul si pamantul.Romanii sant straini in tara lor.Datorita politiciilor CRIMINALE FSN,PSDR,CDR,PNL,PSD,PNL,PD,PDL,UDMR,SI IN VIITOR TOT PDL SAU MISCAREA POPULARA SAU USL.Multumin KGB-istului Ilici pt schimbarea denumirii de tigan in ROM-ania varul lui Cioaba cica.Multumim lui Roman Walter junior pt abrogarea legii prin care Romania nu are voie sa ia nici un imprumut.Multumim tuturor care au distrus tara asta.Si au vandut industria in loc sa o pastreze in mainiile Romaniilor si sa o modernizeze.Multumim Ilici-Nastase si FPS.Cat de greu era sa se emita o ordonanta de urgenta prin care nici un cetatean strain nu poate cumpara nici clediri si nici pamant in Romania ci doar concesiona.Sa mearga in Israel sa cumpe sa-i vedem.Sau in Ukraina.Acui interes il reprezinta Basinescu – Udrea.Ce curios si cat de frumos imbracati de alb albastu au mers in Israel.Ce curios era declaratia lui Simon Perez.Israelu a cumparat Romania.Intamplari si simple coincidente .Nu cred in asa ceva.Nimic nu e intamplator.Sapa mai mult si poate vei afla ceva.

 3. Au gasit un fraier atat de mare incat respectivul “Fraier” nici nu realizeaza ce se intampla cu el de multa vreme.Mat cu sotia la Presedinte, da ai perfecta dreptate.

  Familia va sti cum sa utilizeze in viitor acest “cadou”.
  Tu poti vedea realitatea pentru ca nu esti”cu mintea sucita” de “farmecele unei actrite”.Madame Udrea stie ce face, si-a atins aproape toate obiectivele.Uita un aspect care poate fi general valabil:atunci cand cazi de pe un deal, te rostogolesti si ajungi in picioare;daca pici din varful muntelui, rezultatul ar putea fi “putin” diferit.

 4. Titlul spune tot.Ne arata ca ei sunt atotputernici si noi nu avem voie sa comentam,incet,incet l-au intrecut pe Ceausescu.E bine ca mai aveti curaj voi.

 5. Romanul mereu face aceasi greseli si le repeta. Stiti vorba aia, prima e greseala, urmatoarea data nu te-ai gandit dar deja cand o faci si pe a treia numai e greseala ci prostie.

 6. banii de acolo se pot lua in mai multe feluri…
  interesant cum aceste licitatii, cam cu dedicatie zic eu (cel putin doua), au aparut tocmai cand ANCPI a trecut la Woodrea…

  [130883] Prestare servicii de certificare si mentenanta PKI AGENTIA NATIONALA DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA 23.09.2011 01:30
  Tip procedura: Licitatie deschisa
  Tip contract: Servicii
  Stare procedura: In desfasurare CPV: 72261000-2 – Servicii de asistenta pentru software (Rev.2)

  [130905] Furnizare sistem videoconferinta, sistem multimedia pentru sala de sedinte de specialitate si echipamente pentru dotarea corespunzatoare a ANC, CPP si CS AGENTIA NATIONALA DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA 23.09.2011 01:30
  Tip procedura: Licitatie deschisa
  Tip contract: Furnizare
  Stare procedura: In desfasurare CPV: 32232000-8 – Echipament pentru videoconferinte (Rev.2)

  [130891] Prestare servicii mentenanta SAN AGENTIA NATIONALA DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA 23.09.2011 01:30

 7. Crezi ca pina acum avea o oarecare jena sa fure ?
  Eu nu cred ca avea(u) acesta apasare, si ca idee pariez ca nu va fi scos in fata Cocos (senior). E mai bine pe la spate, pe intuneric………

 8. Atât timp cât merge treaba cu abuzurile, cu Udrea-n deal şi Udrea-n vale, Udrea cu banii, Udrea cu destinele ţării, fraieri ar fi să se oprească acum, când deja începe să meargă din ce în ce mai bine şi românul prost şi laş a început să se resemneze permiţându-i acestei puteri odioase să îl calce pe cap la greu …. şi d.na Udrea, şi Băsescu, şi Roberta, şi Boc şi poc şi câţi dracului mai sunt. Văd că “băieţii şi fetele” de vreo 2 luni au intrat în campanie electorală, care mai de care mai libidinoasă şi mai pompoasă – Udrea şi Boc la inaugurări şi discursuri, Liga cu autobuzul la “agăţat şi prostit electoratul îngust la minte” (mare căpcăun a putut să fie Rică Răducanu lăsându-se tras într-o astfel de mizerie), Poteraş cu pomeni electorale ptr. pensionari proşti care se lasă antrenaţi în astfel de acţiuni jegoase, uneperiştii cu pâinile şi excursiile contra adeziuni, etc. … Cum ar spune Mircea Badea …. “suntem un popor minunat”!
  Probabil că mai are multe de primit Udrea … E falsă chestia că vrea premier, că vrea preşedintă de ţară, etc. E mult mai mulţumită să câştige un cât mai mare control asupra banilor acestei ţări. Nu te lăsa Lean-o, nu fi proastă !

Leave a Reply