6 COMMENTS

 1. Pictorial cu Andrei Pleșu visând la Elena Udrea .

  Pierdut 2 pisoi ce respund la numele de : Dilema Veche si Societatea Civila .

  Le declar pierdute .

 2. Capuchihaia Lu’ Obama La Bucuresti Da Verde La Dictatura

  Manat de un elan tineresc caracteristic utecistilor epocii de aur, ambasadorul Unchiului Sam la Bucuresti (si nu la Mogadiscio, cum se pare ca a confuzat dumnealui locatia postului primit de la Casa Alba), intr-un efort sustinut si altruist indreptat catre sustinerea aberatiilor debitate de chiombu cu o saptamana inainte pe postul public de televiziune, ne-a spus cu subiect si predicat, ca la pleasca ce ne-a cazut in cap sub forma lu’ Morar ca sef la DNA, am face bine sa modificam dracului legile tarii, in sensul ca dom’ presedinte sa-l poata numi pe asta pe viata in pozitia respectiva ca buna treaba mai face el acolo.
  Excelenta Sa, d-l Gitenstein, confundand Romania cu Somalia, uita sau poate ca nu stie ca pe vremea cand dumnealui prindea cheagul economic necesar viitoarei sale cariere politice, vanzand hamburgeri liceenilor americani, noi, ca popor batut de soarta, traiam experienta unor numiri pe viata in functia de sef al statului a unuia care si-a terminat cariera politica cu spatele la un zid de cazarma la Targoviste.
  Tot Execelenta Sa, debordand de dragoste si de admiratie fata de chiombila isi baga picioarele pana la nivelul gatului in treburile interne ale Romaniei( mama, ce-i mai placea lu’ Nea Nicu’ treaba asta cu treburile interne si neamestecul in dansele!) si ne da indicatii pretioase pe care daca s-ar apuca sa le sustina prin Harlem l-ar bate afroamericanii cu oua si cu varza stricata pe motiv de atentat la democratie. La Bucuresti insa merge, ce mama dracului!
  Ce ne facem insa, vorba unui ilustru realizator de emisiuni tv, daca nepretuitu’, inegalabailu’ si neinlocuibilu’ Morar se imbolnaveste brusc de boala de deces sau dispare ca magaru’-n ceata din peisajul mioritic?
  Unde mai gasim noi asa un exepmlar de rasa care a pus coruptia cu botul pe labe si cu genunchii pe coji de nuci, la coltul de rusine inaugurat de Basescu Cel Tepos in biata Tara Romaneasca?
  Nu mai facem nimicuta ci asteptam sa ne manance gaia.
  Sincer sa fiu eu il credeam pe Obama, respectiv administratia pastorita de el, ceva mai destepti insa se pare ca habar nu au cu ce se mananca Romania de-si permit asemenea deraieri grosolane de la normalitatea convietuirii in conformitate cu normele democratiei ale carei gradian le place sa clameze ca ar fi.
  N-ar fi exclus ca in particular, daca l-ai intreba pe Obama care-i capitala Romaniei sa-ti spuna ca este Tananarive sau Lesotho. Baietii astia sunt convinsi ca suntem un popor de trogloditi dispusi sa inghitim aplaudand toate cacaturile pe care ni le vand ei impachetate gigea si cu eticheta de guma de mestecat.
  No, thank you, yankee, go home, please si haliti-le voi caci noua ne-au fost de ajuns vreo trei dictaturi la rand incepand cu cea regala si terminand cu cea comunista. Daca tineti neaparat vi-i dam voua si pe Baesescu si pe Morar si pe cine mai doriti voi din tara asta sa faceti bors sau rahat cu perje cu ei, dar la voi, nu la noi. Noi ne-am castigat dreptul sa zicem pas! la asemenea experiente.
  In aceeasi ordine de idei, sincer sa fiu nu stiu de ce a iesit Excelenta Sa cu o asemenea sustinere infecta la rampa, atata timp cat Basescu, fara nicio gluma sau intentie de intoxicare, se pregateste pe tiparul schimbarii izmenelor si in general efectelor in cadrul armatei ruse, sa faca rocada, cand va veni termenul, intre Morar si Kovesi, adica (sa nu existe dubii) Morar va trece sef la Parchet, iar baschetbalista aplecata de sale cat sa ajunga la turul pantalonilor prezidentiali pentru a aplica pupaturile de rigoare, noua sefa la DNA.
  Si daca le va iesi si la anu’ cu furtu’ alegerilor, Udrea va schimba cu Boc, iar ceilalti ministri intre ei si dupa inca doi ani, la prezidentiale tot Udrea va schimba cu Basescu care va deveni prim ministrul Romaniei.
  Sa mai indrazneasca cineva sa zica de rau de democratia basita!

 3. “În 1776,13 colonii și-au declarat independența față de Marea Britanie,izbucnind Revoluția Americană (1775 – 1783) care a creat Statele Unite.”
  Istoria SUA are mai putin de 300 de ani..in care au avut si sclavie…ei ne invata pe noi ce sa facem. Prin anii 60 “inotau in democratie”…Pana si oraselul meu natal are 600 de ani atestare documentara…DL Gitestein este de-a dreptul ridicol… a mancat prea multi hamburgheri si i s-a intoxicat mintea…vai de capul lui..

 4. Cum isi permite acest ambasador al SUA sa indemne la o atat de grosolana incalcare a democratiei?!
  Nu am avut niciodata o impresie prea buna despre americani, dar macar credeam ca apara cu orice pret valorile democratiei.
  Cand Obama a fost ales presedinte m-am gandit:”Iata adevarata democratie!!!” Dar cand vad acum ce oameni a ales sa reprezinte tara nu simt decat dezgust.

  P.S. Cred ca sunt prea multe repetari ale cuvantului “democratie”.Scuze, dar nu mai schimb comentariul.

Leave a Reply