Ion Barbu, caricaturist genial roman

11 COMMENTS

 1. SA NE FEREASCA DUMNEZEU DE AGENDE PLINE..IN BIBLIOTECA. CHIAR DACA UN AUTOR UNIC, EXTRAORDINAR… AR PUTEA AVEA O BIBLIOTECA CU RAFTURI INSUFICENTE…AM INCREDERE IN TOT CEEA CE ESTE CEL IMPORTANT IN VIATA..CEEA CE NE FACE SA FIM FERICITI..

 2. Prim-ministrul Marii Britanii ca si Sarkozy au fost foarte clari.
  Tarile care fac parte din euro ar trebui sa suporte aceste plati,Marea Britanie NU VREA SA PLATEASCA , Franta se include in acest pact si a spus CA ORICINE DORESTE SA SE ALATURE BENEVOL ,o poate face.
  Concluzia e urmatoarea :
  Noi platim aceasta cota de participare ,DOAR PENTRU CA VREM NU PENTRU CA SUNTEM OBLIGATI.
  Basescu habar nu are ce vorbeste,el nu a inteles nimic si ne pune pe noi sa platim,ceva CE NU SUNTEM IN MOD NORMAL OBLIGATI SA PLATIM.

  Ce dumnezeu e atat de greu de inteles.Guvernantii nostrii sunt …..VARZA.

 3. Se mai indoieste cineva ca Blaga nu este omul lui Basescu? Ar fi lasat acesta sa fie nominalizat penru functia de presedinte al senatului pe cineva care nu-i este loial in totalitate?! Hai sa fim seiosi!!
  Blaga era singurul din PDL care imi lasa impresia ca ar fi putin mai altfel decat toti ceilalti lingai. Se vede ca m-am inselat amarnic!!

 4. @Radu Tudor
  Desi nu are legatura cu “Agenda lui Blaga”,îti aduc în atentie un fapt care mie mi s-a parut cel putin bizar.
  Am primit în cutia postala un plic, cu antetul firmei Dr.
  Oetker, Curtea de Arges, România.Plicul continea material publicitar dar si un chestionar, pe care daca îl completai si trimeteai – de data aceasta la o casuta postala din Bucuresti si nu la Curtea de Arges – primeai un premiu GARANTAT !Întrebari banale legate de consumul produselor firmei.Citisem câteva si ma pregateam sa arunc plicul cu totul la gunoi, când pe versoul paginii în partea de jos, vad ceva care m-a lasat cu gura cascata !
  Dupa ce ti-se cerea nume, pren. adresa( ceva normal)te întrebau ce vârsta ai si ocupatia ! Si acum reproduc partea interesanta: În ce interval se situeaza venitul total al gospodariei Dvs.si câte persoane locuiesc în gospodarie inclusiv Dvs.?
  1 Mai putin de 1.000 lei 2.1.001-2.000 lei si tot asa pâna la Peste 4.500 lei
  Adica ce face aceasta firma, un nou recensamânt ?! Ce îi intereseaza pe ei veniturile persoanelor dintr-o gaspodarie si numarul lor?! Mai mult ca sigur, daca îti trimeteau asazisul “premiu” te puneau sa dai si CNP-ul.
  Sunt îndrituit sa cred ca aici e campanie electorala si nu reclama ?! Asa ceva…?!
  PS Si câti n-or musca momeala !

 5. Buna ziua!

  Vream sa va fac o rugaminte care nu are legatura cu acest post neaparat. De ce nu porneste Antena 3 o campanie de strangere de fonduri pentru a nu comasa alegerile ? Sa prezentati un cont bancar in care populatis si poate in mod special oamenii mai cu “dare de seama” sa faca donatii pentru a nu se comasa alegeri. Chiar daca nu reusim sa strangem 20 de mil de euro, am putea atrage atentia cat de penibil sunt cei de la putere si cat de nesimtiti.

 6. De ce nu prezinta Antena3 protestele de la Universitate? Au prezentat Realitatea TV, B1 TV, presa online… Antena3 tace. De ce???

 7. Ma intreb pe cine preocupa “agenda lu’ Geoana”, a alegerilor din 2009? Vorbesc de “trafic de influienta” in campania electorala. OK. Dar vreau sa stiu daca se intereseaza cineva, in aceeasi masura, de finantarea campaniei electorale a lu’ Base? Ca mi se colorasera ochii in portocaliu, pe tot parcursul tarii, de cate panouri de sute de milioane de euro am vazut…

Leave a Reply