Stiam cu totii practicile de politie politica ale acestui securest – Basescu. Iata ca au aflat-o si fostii lui colaboratori, pe propria piele. Basescu rabufneste azi de furie dupa dezvaluirile despre individ facute de Adriana Saftoiu in cartea ei.

„Adriana Săftoiu și soțul ei m-au trădat. Adriana Săftoiu a plecat după ce mi s-au adus la cunoștință niște convorbiri telefonice. Instituțiile statului mi l-au pus la dispoziție, pentru că președintele trebuie protejat.”, a spus fostul presedinte Traian Băsescu la Nasul TV.

9 COMMENTS

 1. Piratu’ cred ca si-a interceptat toti cei 19 mil. de cetateni ai Romanie.
  Instituțiile statului i-au pus la dispoziție toate astea, “pentru că președintele trebuie protejat.”

 2. Dar interceptarile facute de servicii cu basescu traian cand ajung la procurori? Asa.. pt siguranta statului roman..

 3. D-le Tudor, ca prieten ar trebui sa-l ajutati pe M Gadea si sa-i spuneti ca se zice a darima nu a darma , nu de alta dar Base ar putea zice intr.un interviu ‘se dirmaseu’, la misto si apoi nu o sa mai puteti ride de el. Se spune ca un priten e cu adevarat ptieten daca ii arata celuilalt defectele….

 4. Am impresia ca Basescu sufera cu adevarat de cate ori cineva apropiat lui, ca persoana privata, il dezbraca la piele in fatza publicului–nu-l intereseaza masinatiile si marsaviile politice care i se atribuie de autorii memoriilor, ci micile meschinarii, stangaciile de parvenit, complexul de inferioritate si teama obsesiva de a nu se face de ras in compania oamenilor educati, amanuntele stiute doar de cei in fatza carora si-a lasat garda jos, odata scoase la iveala, il fac sa urle ca apucatul despre tradare si ” tradatori”. Acu’ nu ca le-as plange de mila sotilor Saftoiu, au absolut ceea ce merita si nici o dezvaluire senzationala post factum nu-i va scuti de eticheta de “curteni” ai unui securist de rang inferior ajuns in capul statului din ceva calcule tampite ale superiorilor ierarhici; e interesant, insa, ca madam Saftoiu, cel putzin la inceputuri, a trezit afectiunea lui Basescu, o afectiune suficient de intensa pentru a o fi propulsat in intimitatea lui cea mai “vulnerabila”. Iar loviturile ei dor si acum, cu toate pansamentele puse de Udrea pe orgoliul individului-are, deci, slabiciune si pentru femei care nu sunt culmea vulgaritatii, drept sa spun, nu-l credeam capabil sa-si depasasca sfera de interes imediat.

 5. Da mai basescule ai avut interceptari, stenograme si alte mizerii d-astea de tzatza securista. Si la ce ti-au folosit?
  Acum maiorasul te scuipa in fata si-si bate joc de amnata ta, poporul te uraste din ficati, in tara n-a ramas nimic de pe urma ta decat ura si blesteme.
  O sosea n-ai fost in stare sa faci sa zici si tu: Uite ba cand am fost eu presedinte s-a facut un drum. Dar te poti lauda cu spitalele inchise.
  Citeste-ti interceptarile si bucura-te de ele ca asta e nivelul tau de sub-manelist.

Leave a Reply