Traian Băsescu a ajuns, în această dimineaţă, la vila din Gogol, din cartierul Primăverii din Capitală, acolo unde urmează să se mute. Fostul preşedinte a spus că va pleca astăzi la ora 12 de la vila din Scroviştea.
La venirea la vila din strada Gogol, fostul şef al statului nu a făcut nicio declaraţie.
Traian Băsescu a venit însoţit de soţia sa, Maria Băsescu. Ambii au fost ascortaţi de SPP.

“Statul a investit peste 300.000 de euro ca să-i creeze confort. Mai am o nedumerire: de ce mai are două maşini de la SPP, legea prevede o cu totul altă limită a protecţiei fostului şef de stat. Poate ne explică cineva de ce Băsescu merge cu coloana oficială încă”, a comentat luni, la Antena 3, jurnalistul Adrian Ursu, realizatorul emisiunii Secvenţial.
După lucrările de renovare, la vila din Primăverii au fost construite scări din marmură, iar intrarea în casă a fost decorată cu un cal din fontă în mărime naturală şi un urs din bronz.

20 COMMENTS

  • Si ce-i cu asta? Ne asmutiti ? Trebuia sa-i dea prima vila care a ales-o Basescu nu dupa ce a ales-o ponta penalul a vandut vila ca sa-si bata joc de Basescu. Intretineti domnule Tudor starea de conflict propovaduita de ponta

   • sunteti aberant. medicina face progrese inimaginabile, nu disperati!
    Cat despr penal, nu exista unul mai mare decat cel caruia ii sarutati dosul, la ordin de zi pe unitate probabil, intrucat nu pot sa cred ca asta e convingerea unei forme de viata care a trait in Romania.

 1. de ce are cal si urs – pt ca unii au vrut sa faca misto de el, sa aveti voi ce filma si de care sa radeti deseara la TV. Chiar crezi ca el a cerut sa-i fie pus un cal acolo? Da’ fii sincer. In mod evident va cere sa dispara mizeria aia iar voi ce o sa ziceti? ca din cauza presei nu a mai vrut calul.

  • eu zic caCAlul l-a cerut el, ca sa fie la fel de penibil ca pana acum, ca justitita independenta (care imi intoarce stomacul pe dos) si ca institutiile SS. UEACS

 2. Nu inteleg cum poate sa coste renovarea unei vile de 2 ori mai mult ca constructia ei??? Cereti de la RA-APPS devizul acestei renovari ca sa vedeti ca am dreptate. In mod sigur pe langa vila lui Basinescu s-a mai renovat inca o vila a vreunui barosan din sistem.

 3. 300.000 de euro ?! Cu atatia bani puteau sa construiasca o vila noua si mai si ramaneau bani.Nu-i exclus sa vedem vreun director de la RAAPS pe la DNA ,pentru trucarea vreunei licitatii de reabilitare a vilei.

 4. Hei, T.Ryan, Drive Your Horse!

  Dupa ce neispravitu’ care ne-a mancat zece ani din viata a iesit a la „adio, ba!” pe poarta Cotrocenilor, usurat oarecum, mi-am jurat ca nu-i voi mai comenta imbecilitatile oricat de nemaifacute ar fi pana la momentul cand, indiferent de cat de mult l-ar tine Codruta in brate, va fi luat de masacati si dus la penitenciar. Oricum in materie de grobianism , nesimtire, neam-prostism etc credeam ca le-am cam vazut pe toate la acest troglodit mitoman.

  Fratilor, m-am inselat amarnic!

  Astazi mi-a fost dat sa vad nemaivazutu’ in materie de cat poate un parvenit de talia chiombului sa fie de kitscios in materie de „gusturi artistice”. Carevasazica nu a fost de ajuns circul pe care l-a facut cu mutatu’, nu a fost de ajuns ca atat de jupuitu’ contribuabil roman a trebuit sa mai scoata din buzunar trei sute de mii de Euro ca sa-i faca lui toate poftele in materie de spatiu locativ, cro-magnonu’ a mai cheltuit din banii romanului si pentru a-si comanda cel mai cel kitsch pe care am putut sa-l vad la un neopaturic cu asemenea pretentii. Gaselnita consta in flancarea intrarii principale in vila, in dreapta usii cu un ditai calu’ (zic unii ca ar fi din fier) care prezinta musafirilor un suras bun pentru reclama la o cunoscuta firma producatoare de pasta de dinti, iar in partea stanga, mult mai mic ca calu’, un urs (zic unii din bronz, altii impaiat) oarecum pitit si cu frica de cal in priviri.

  Acum noi stim ca aprozareasa de nevasta-sa, cum s-a vazut prima doamna, a ars-o cu lectii de echitatie, ajungand la o asemnea identificare cu calu’, incat la inmormantarea mortului prin sinucidere (cica!) Anghelescu a participat calare, fapt pentru care prezenta armasarului ar fi oarecum justificata, da’ care-i treaba cu ursu’? I l-or fi dat, pe blat alde Cioaba si Mondialu’ din rezerva lor secreta de dansatori decedati atunci cand cu salba , l-o fi vanat el la Scrovistea, sau ii aminteste de amicu’ Ursu de la Antena 3? Mister total ! Oricum ar fi ex-familia prezidentiala mi-a facut ziua. Singura grija pe care o am consta in faptul ca ce ne facem daca se imbata Traienel, se inarmeaza cu sabia lui Stefan cu care combatea in campanii electorale, se urca pe cal si ne ordona sa trecem Prutul sa ne luam Moldova inapoi?

  Eu, unul, ma bag!

 5. Calul este al Elenei Udrea pe care-l calarea la emisiunea Tezaur Politic. Acest cal il ajuta si la intalnirile nocturne cu Nuti la Cotroceni. Ursul este Iohanis sub acoperire, de serviciu la usa jupanului. In curand o sa apara buldogul Vasile si gaita Alina. Gaita nu va putea fi vazuta pentru ca va fi in incinta, in colivie.

 6. Poate intrebati si RAAPPS-ul cata intretinere a platit numitu’ pentru perioada suplimentara pe care a stat-o la vila Lac si la Scrovistea.
  Probabil ca tot atat cat va plati si de acum inainte.

 7. Repet a surda: legea aia fenomenala a instituiilor statului de drept, spune undeva ca trebuie sa ii mobilam casa, sa o dotam cu electrocasnice ,sa ii facem statui si gazon ? Sau sa primeasca o casa, cu birou, cu ce mai solicita milogul national in nesimtirea sa celebra?

Leave a Reply