Basescu Traian, suspect inca neacuzat oficial in mai multe dosare de mare coruptie si constituire de grup infractional organizat iese din nou la atac impotriva procurorilor sefi. De aceasta data, pe tema dosarelor mineriadei din 13-15 Iunie 1990, cand Basescu era un important responsabil in Ministerul Transporturilor si un favorit al regimului Iliescu-FSN.

Atacurile furibunde ale lui Basescu pe teme politice ascund teama de a nu fi inculpat alaturi de protejata sa Elena Udrea, arestata pentru spalare de bani.

Iata ce spune Basescu :

“După decizia ICCJ de redeschidere a dosarului 13-15 iunie ’90 o armată de propagandişti s-a repezit pe televiziuni, radiouri şi în mediul virtual să acuze că eu am blocat şi dosarul revoluţiei şi dosarul mineriadei din 13-15 iunie.
În cei 10 ani de mandat au fost trei procurori generali: Ilie Botoş (nu l-am numit eu), Laura Codruţa Koveşi şi Tiberiu Niţu. Nici unul dintre ei nu a găsit resursele morale să spună, “nu este adevărat, preşedintele Băsescu nu ne-a cerut niciodată să închidem dosarele, aceasta a fost o decizie a procurorului X cu următoarea motivaţie…..”. Altfel oameni extrem de sensibili care la orice cuvînt rostit în spaţiul public cer CSM să le apere reputaţia.
Orice eforturi ar face, şi cu adevărat le face, justiţia nu va fi pe deplin credibilă pînă cînd nu va da o soluţie celor două dosare.”

 

16 COMMENTS

 1. Dezamăgitor,Radu Tudor!Vorbim de Băsescu!E maestru păpușar,deci joacă teatru!
  Auzi,Băsescu s-o atace pe Koveși…fi serios!E teatru!

   • Nu, continuati sa va faceti meseria bine, caci pana in prezent ati facut-o cu multa seriozitate si profesionalism. Dumneavoastra si colegii dumneavoastra sunteti eroii nebuni care au avut curajul sa puna intrebari incomode, sa dezvaluiasca lucruri ce se doreau a fi ascunse. Stiu ca multi acuma va injura din cauza successului de piata pe care l-ati avut tocmai conduitei ferme si oneste, insa intr-o buna zi o sa va rasplatim pentru tot ce ati facut pentru aceasta natiune ratacita in intunericul ignorantei si al urei.

    Best Regards,
    Danin

  • Jigodia naibii care ai dus acest sistem securist pe culmile dementei si ai eliminat democratia din Romania sper sa ajungi si tu la puscarie multi ani bagat de fostele tale slugi.

   Bass la PUSCARIE pe viata !

 2. “Basescu Traian, suspect inca neacuzat oficial in mai multe dosare de mare coruptie si constituire de grup infractional organizat ” vreun parchet sau tribunal i-a lipit titulatura asta sau dumneavoastra?

 3. Dar a prezentat si filmuletul din 2009 in care cerea reanalizarea dosarelor mineriadelor si revolutiei…pe Basescu l-am vazut cel mai tare politician….asta n-are frica

 4. Ca sa nu mai fie atacat basescu directiveaza prin atacurile la Nitu si Kovesi !TOT ce este penal din vremea sa ca instrumentat atac asupra lui victor ponta!

 5. “Basescu Traian, suspect inca neacuzat oficial in mai multe dosare de mare coruptie si constituire de grup infractional organizat iese din nou la atac impotriva procurorilor sefi”

  Pe ce se bazeaza ? De ce nu se teme ? Parerea mea este ca Bashescu se bazeaza pe CEVA, pe ceea ce noi nu stim. Dar poatem banui pe baza trimisului… Gordon in anul 2012. Ambasada SUA a dat ordin DNA, justitiei din Romania : nu va atingeti de fostul presedinte al Romaniei !
  Si vedem ca orice acuzatii care ar ajunge la Bashescu sunt trecute cu vederea si ramase in tacere de catre organele de cercetare…..

 6. DNA e cumva**mama dolores a lui băse?** Parcă aşa se vede, atîta timp cît cei din DNA nu găsesc ac pentru cojocuk lui! Cumva**pute** de nu se pot apropia de el pentru anchetă sau arest? GHINION!

 7. Radu, intenţionat pun acest comentariu aici. Cred că ştii destulă engleză ca să traduci şi să înţelegi ce fac alţii în 3-4-5 ani şi la noi, niciunii nu sunt în stare, cînd se găseşte unul mai breaz, trebuie să-l faulteze ca să intre în haita de hoţi şi excroci! Toţi cei care au fost în funcţii de conducere cu drept de decizie şi semnătură pînă în 2014 , trebuie obligatoriu anchetaţi şi sechestru cu vînzarea averilor, mai ales că s-a dovedit că au furat banii prin contracte şi înţelegeri ascunse şi nimic concret finalizat fizic!
  http//edition.cnn.com/2015/03/14/africa/egypt-plans-new-capital/index.html
  Pe 27 februarie 2015 Egiptul a făcut un pact pentru învăţămînt, incluzînd refugiaţii din ţările arabe, Europa şi Asia, înţelegerea este cu Marea Britanie, Olanda, Belgia, Elveția, Germania SUA, Hong-Kong, Mexic, Columbia, Austria , Canada și România ..World Education Fair”diversitate , studii la distanţă în Elveţia cu profesori din toată lumea-marketing cu atestat recunoscut internaţional/majoritatea cursurilor pentru refugiaţi sunt gratuite în Elveţia, dar s-au gîndit”marile puteri” să cîştige de pe urma elevilor şi aşa s-a transformat un proect educaţional din ajutorare întro afacere internaţională , vezi platforma care va fi expusă în cîteva oraşe din Românica! La noi fiind vorba de micii elevi care vor să studieze în alte ţări pentru a-şi completa catedrele şi buzunarele cadrele didactice şi totodată lasă ţările depopulate pentru ani de zile privind copiii-elevi în ţara de origine şi asta din cauză că majoritatea diplomelor de absolvire universitare din românica nu sunt recunoscute internaţional. Ce au făcut şi ce fac ai noştrii? scandal, balamuc, mahala, hoţii, escrocherii, vînd tot ce înseamnă bogăţie şi umanitate şi tot înainte cravata roşie de hoţ nu de pionier mîndru.

Leave a Reply