Aflat ca de obicei la televiziunea preferata, Traian Basescu a lansat atacuri extrem de puternice la adresa DNA si SRI :

“Nu mi-e frică de DNA sau de Parchetul General, pentru că ştiu ce am făcut şi credinţa mea e că toate acţiunile mele s-au încadrat în lege. Eu mă întreb de ce am ajuns la candidaţi de tip Marian Munteanu, faţă de care am o poziţie neutră. De ce am ajuns să fim ţara care găzduieşte o întâlnire la vârf a naţionaliştilor europeni? De ce se înfiinţează tot mai multe partide naţionaliste? Cred că am răspunsul: pe de o parte sunt realităţile clasei politice existente, pe de altă parte exagerările unei decizii de a curăţa abuziv clasa politică, cu cătuşele arătate în fiecare zi. Populaţia nu o să mai vadă alt orizont decât acela al naţionalismului. Există nişte creiere care ordonă şi nişte instituţii care execută această luptă anticorupţie cu discreditarea clasei politice. SRI este implicat, categoric creierele sunt de la SRI. Este o sectă a securităţii naţionale, răspândită în toate instituţiile statului, care are un lider nevzut în SRI, un executant care e DNA şi care are ca obiectiv discreditarea instituţiilor politice. Creierele sunt din România şi sunt oameni care deţin informaţia şi oameni care deţin cătuşele.

Acest proces săptămânal ce solicitare a arestării unui parlamentar a dus la convingerea că tot parlamentul e format din corupţi. Ceea ce nu este adevărat. Sunt şi oameni care îşi fac treaba, vin cu proiecte de lege. Sunt mulţi. DAr când ai grijă să serveşti săptămânal una două cereri de arestare se creează impresia că este o instituţie care trebuie să dispară. Numele “creierelor” le pot intui, dar e clar că analiza se produce la vârful SRI, condus de generalul Coldea, şi execuţia la DNA, controlat de doamna Kovesi. Nu mai ştie nimeni, e decizia lor. Dar Direcţia de Apărare a Constituţiei din SRI trebuia să dea demult o analiză cu ce înseamnă distrugerea instituţiilor politice”, a spus Basescu la noua lui televiziune favorita, Romania tv.

 

15 COMMENTS

 1. Nu el i-a creat pe Coldea si Kovesi ? Ambii sunt copiii politici ai lui Base ! Si atunci despre ce vorbim aici ???

 2. … cred ca se poate si mai mult decat atat.Romania este o tara in care Basescu ar putea fara mare efort sa ajunga premier, intr-atat de jos ne-am dus in astia 26 de ani!

 3. Eu zic ca nea Caisată asta sa se duca si sa mai curete o sticla de dublu rafinat sec fara gheata, ca pana acum a baut prea mult alcool facut in cada! Sa ne lase vere, ca s-a stricat boasca…

  P.S. Remarca trista: In Romania totul e facut in cada, inclusiv SRI-ul plin de ingineri ratati, DNA-ul plin de procurorasi de max. 27 de ani veniti sa se realizeze-n capitala, si inclusiv toata clasa politica. Vai mama noastra si cu astia care au mai ramas pe-aici, la busculada! Romania, o puscarie de tara plina cu dezorientati! Pa

 4. D-le,

  Spuneti-i “neamtului” Iohannis (impus de la Bruxelles, cu largul concurs al SRI si SIE, care s-au ocupat de voturi intern/extern?! – nu cred ca asa a fost, plus se vede din satelit ca n-a fost asa, pentru ca in Romania ca in orice tara democratica, votul oamenilor e “suveran”!!), spuneti-i “neamtului” Iohannis ca noi romanii, noi toti cei care avem sub 8 clase studii, care ne dam cu lama pe antebrat si abdomen ca sa eliminam stressu/tensiunea sociala acumulata, noi cei care ne batem cuie in cap ca sa ne cerem dreptu’, care ne ardem cu tigarea, care suntem fosti condamnati etc., noi toti vrem “salarii occidentale” si in tiganie, adica-n tara noastra numita Romania! Vrem toti “salarii occidentale”, daca tot zicem ca am aderat la UE de vreo 8 ani de zile si ca acum suntem un stat membru cu drepturi depline, cica!

  Ni se sparge noua de toata lupta lui anticoruptie, noi vrem locuri de munca si “salarii occidentale”, vrem sa ne traim viata in timpul vietii noastre, ne-am saturat de preturi occidentale la salarii tiganesti, ne-am saturat sa stam sa asteptam dupa promisiuni, texte, vrajeli, aerosoli, inverse si spargere in texte.

  S-a inteles ce asteapta tot romanu’ in Romania, tara lui de bastina?! Transmiteti-i presedintelui “neamt”.

  Avem si noi asteptari, ce dreac…

 5. D-le, sunt multi in Romania dintre cei care trag la ac, care nu il mai vor pe Iohannis presedinte! Din ce cauza?! Cred ca s-au hotarat ca decat sa traga la punga sau pe nas, mai bine baga direct si se duc instantaneu foarte departe, ca sa se rupa de aceasta realitate de cacau, era sa zic…

 6. D-le Tudor,

  Reiterez o mare rugaminte si anume, cand o sa il mai aveti invitat la emisiune pe Marele sociolog Pieleanu, sa ne explice si noua totusi cum crede el ca profesor la SNSPA ca a recuperat presedintele Klaus Werner Iohannis 3 milioane de voturi intre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014, mai ales ca presedintele neamt a vazut toata lumea ca abia leaga doua cuvinte, fiind flagrant ca el nici mare orator nu e, si nici un politician care are o mare putere de mobilizare a maselor prin discursurile sale fulminante?! Aaaaa, va rog sa nu uitati ce v-am rugat, daca se poate… Respekt!

  P.S. Daca in Romania in 2014 ar fi castigat alegerile prezidentiale tanara aceea de la Buzau, Elena Urdea (Buna pentru Romania!), oare dupa aceea toti moderatorii acoperiti ai SRI sau neacoperiti din media vizuala ar fi numit-o “SEFA STATULUI”, sau ce alta gargara explodanta ar mai fi vomitat? Romania, o tara facuta in cada…

 7. Cine vorbeste de secta, el marele guru ? Ce-i drept gura pacatosului adevar graieste. Poate si aceste institutii de forta au sarit calul ostentativ acum in pragul alegerilor locale.
  Normal este ca dl. T.B. sa vorbeasca condescendent fata de “copii” de suflet ai domniei sale. Asa “parinte” asa “copii”.

 8. Comportament tipic mafiot. Facand aceste afirmatii, chiar reale fiind, inseamna ca, mai pe romaneste, Basescu, Coldea si Kovesi se au la mana reciproc.

 9. Basescu devine chiar plicticos de cand s-a transformat, de nevoie, in comentator politic; rolul pe care știa el sa-l joace era acela al “prezicatorului”, ce zicea seara la TV se împlinea dimineața la DNA, era un rol potrivit pentru un megaloman ca d-sa. In chip de comentator, adică de sintetizator al datelor care bombardează publicul amator de informație, vădește tot atâta inteligenta cat papagalul care repeta voios ce aude mai des prin preajma coliviei; in aceeași ordine de idei, ma-ntreb daca situația nu era aceeași si in timpul cand făcea pe Marele Preot al statului de drept, daca nu cumva repeta si atunci ce-i serveau serviciile, cu recompensele de rigoare pentru performanța animalului (politic, desigur): umflați-l pe Voiculescu pana la al șaptelea neam, gen. Bineînțeles, dl Melescanu are dreptate: serviciile au atâta putere câta le dam noi si crezandu-le atotputernice ne supunem tuturor impostorilor pe care ni-i pun in capul Sfatului; nu știu ce satisfacție scot serviciile din afacerile electorale cu mediocrități substituițe oamenilor inteligenți si de buna credința care ar mai fi atrași de slujba la “cetate”. Certamente, Johannis e un balon atat de ușor de dezumflat încât te intrebi daca cei care l-au scos din joben erau beți cu toții de la SIBIU pana la Berlin via Washington; madam Koveși nu mai vorbesc, cum se împiedica de vreun adversar care gândește imediat face plângere ca i s-a stricat reputația si cere daune (vezi procesul cu Luju. Etc) . Cand situația tinde sa se repete cu Marian Munteanu, care se bâlbâie intre amintirile de tinerețe si coabitările ulterioare cu SEcuritatea , presupun ca nu beția e de vina ci pur si simplu, iertare, lipsa de inteligenta cronica a “forțelor” cărora le-am dat mai multă putere decât trebuia. Nu-i de mirare ca Basescu devine plicticos, prostiile care compun repertoriul actual al papagalului politic/fostul presedinte nu mai au sens nici măcar pentru câta minte, mititica si meschina, i-a mai rămas.

 10. E interesant ca Ghita TV e noua televiziune preferata a lui Basescu. Ce e si mai interesant e ca mesajele lui (100% anti-justitie) sunt perfect identice cu cele ale lui Tariceanu, nici nu mai inteleg exact ce se intampla. A devenit Tariceanu bãsist, sau Bãsescu a inceput sa vada lumina?? Daca mai zice multe impotriva justitiei si serviciilor, cred ca il puteti linistiti chema pe Bãsan si la A3, ca oricum ar fi pe aceeasi lungime de unda cu Ciuvica, Savaliuc, Adina Anghelescu si Ursu.

 11. Whoa ha ha ha!
  ”De ce am ajuns la candidați de tip Marian Munteanu, faţă de care am o poziţie neutră.”
  Cum e să încerci ca într-o singură frază să-l înjuri și să îl lingi pe un om??!!
  Adică, se întreabă Băsescu ”cum am putut ajunge la candidați «de tip»… neutru”.
  Ha ha ha! Ce jăvrulă expirată!
  .
  Apoi, ”populaţia nu o să mai vadă alt orizont decât acela al naţionalismului.”
  Băi, chioru’ p*lii! ”Populație” e mă-ta, mă! Sau chiar popizdație.
  Nasol naționalismul – hai să ne predăm la unguri și la ruși ca să nu fim naționaliști.

 12. …”“Nu mi-e frică de DNA sau de Parchetul General, pentru că ştiu ce am făcut şi credinţa mea e că…”….
  Domnule Tudor, oare sunt corecte cele sus-mentionate? Sigur ati preluat corect declaratia si nu ati omis nimic? 🙂 Oare nu cumva o fi fost putin mai…altfel, adica:
  “Nu mi-e frică de DNA sau de Parchetul General, pentru că ştiu ce am făcut (si stiu ce au facut si ei) şi credinţa mea e că….”
  Intreb si eu, nu dau cu parul…!! 🙂 “O fi gresit/o fi zis Basescu (alt)ceva !” 🙂

 13. Si Emil Constantinescu s-a jelit dupa propriul mandat. E un mister lugubru ce păzeau, cât s-a format sub băsism secta asta, politicienii civici, în care euroatlanticii au investit atâta încredere! Azi în contextul regional tensionat si imigrant, ţine de postromânism bizareria ca ne permitem istorie universala pe competente IX-XI, iar în a XII-a vorbele patrie si patriotism nici nu incap: http://www.edu.ro/index.php?module=uploads&func=download&fileId=10550
  Noul tip de agresiune subtila impune nu numai revenirea la un patriotism cât al vecinilor, ci si predarea, macar in licee, daca nu si la stiinte sociale în gimnaziu, a unor notiuni elementare de “cultura de securitate”, 2-3 ore: ce este un spion si cum te influenteaza el, fie si ca postac sau friendFB; cum ne protejam informatiile personale etc., domeniul intelligence progresând exponential in era digitala: http://www.sri.ro/revista-romana-studii-intelligence.html
  https://www.sri.ro/publicatii.html?page=3

 14. Am si eu o nelamurire, poate imi explica cineva: tot aud de la unii si de la altii (adica si de la basisti si de la antenisti) ca sunt unii ca un fel de extraterestri, straini, masoni, securisti, spioni care au trimis in plic niste directive, nume de presedinti/candidati la primarii. Bun, pana aici mi se pare ca suferim din nou de scenarita, DAR cum imi explicati ca domnul al carui nume este servit in plic (ma refer aici la Marian Munteanu) este acuzat peste tot ( de aceiasi basisti si de antenisti) ca este super nationalist/ super anti-American/European??? Nu vi se pare ca ceva nu e logic aici?

Leave a Reply