Senatorul PNL Daniel Zamfir a postat pe Facebook :

Cum Doamne iarta-ma sa nu mă apuce furia, când am văzut astăzi cu câtă ipocrizie, fostul stăpân al inelelor, al cătușelor și nu în ultimul rând al Codurilor Penale, Traian Băsescu, vorbea de abuzurile din aceste Coduri și ne citea el, așa ca fost “diriginte”, cum e cu interpretarea abuzivă a abuzului în serviciu, pe care o descoperă acum, după 7 ani și doar pentru a lovit în gașca lui, devenita acum de “puscaribili”.
Ce e trist e că a fost aplaudat la scenă deschisă atât de unii colegi de ai mei cat și de la PSD…
Înțeleg că sunt mulți parlamentari noi și au fost absorbiți de circoteca atât de dragă fostului președinte, dar mă gândeam că de trăit, tot aici în trista noastră țărișoara au trăit în anii tai de tot ai regimului Băsescu…

http://observator.tv/politic/basescu-a-facut-spectacol-in-parlament-dialog-spumos-cu-tariceanu-198674.html

http://www.stiripesurse.ro/schimb-de-replici-siropoase-intre-basescu-i-tariceanu-fiecare-cu-ga-ca-lui_1178564.html

 

 

31 COMMENTS

 1. Vagabondul asta trebuia bagat neaparat la puscarie pentru ca el stia foarte bine ce face atunci cand facea toate nenorocirile! Adica a actionat premeditat in tot ce a facut, asta a fost si ramane cel mai mare cancer “portocaliu” din istoria recenta a Romaniei!

  Off-topic:

  D-le Tudor,

  Rog comunicati la invitati cand ii aveti la emisiune, contraprocedura pentru tactica cu stresarea parlamentarilor prin filmarea ostentativa continua cu telefonul de la o jumatate de metru este ca persoana filmata sa il filmeze si el pe respectivul sau pe respectivii in acelasi timp.

  Astfel, lumea in Parlamentul Romaniei va ajunge sa stea sa se filmeze unii pe altii cu telefoanele de la o distanta de jumatate de metru la intimidare sau la stresare. Dupa mintea si asemanarea promotorilor acestor idei “geniale”, cel putin spus!

  Aceasta este contraprocedura! Rog comunicati! Respekt deosebit!

  • Contraprocedura cand te filmeaza unul cu telefonul ca sa te streseze este sa il filmezi si tu pe el.

   Asta e tot!

  • Nu auzi ca astia de la USR dorm noaptea in Parlament ? Daca-i filmeaza la ora 1 sau 2 dimineata , iar striga aia din piata : ” Noaptea ca hotii . “

   • Bolnavi mintal dreac… Mai bine s-ar duce si s-ar angaja ceva, s-ar apuca si ei de o munca cinstita si ar termina cu toate golaniile astea de doi bani!

 2. Intrebare de baza, Drojdierul era beat sau de data asta era mai treaz? Nici acum nu i-a cerut nimeni sa sufle in etilotest, pentru ca fiind in Parlament se considera ca era la serviciu si in Romania multora din angajati li se cere sa sufle in etilotest cand sunt la munca, astuia de ce nu-i cere nimeni sa sufle in fiola? Le e frica sa nu se sparga sticla de la barometru sau ce se intampla? Poate-i explodeaza damigeana!

  Este singura problema demna de luat in seama in cazul acestui Sticlist expirat!

 3. bine, e frumos si sa spui pe feisbuc chestii de Basescu, da’ sunt curios cum a votat motiunea, Domnu Sotz 🙂

 4. Lasa ca si Tariceanu cu Dragnea au intretinut la greu circul facut de Base. Ce naiba erau glumele alea de santier intre ei? Si tot Tariceanu striga ca acolo e Parlament nu stadion.

 5. Am scris că circarii ajung în funcţie înaltă doar pentru a face de râs patria mamă şi poporul onorabil! Sunt deocamdată 2 circari: unul mai chiţăie cu vechime şi prezentul care urlă şi împrăştie doar ură, violenţă, frustrare şi boală psihică!
  🙂 🙂 eram sub influienţa băuturilor alcoolice!
  🙂 🙂 la SRI sunt depozitele de…alcool!(spusele lui băse)

  • Nu mai fiti extremist, va rog mult! Lasati-i pe basistii opariti erijati in marii sustinatori “de dreapta” sa fie extremisti, ca sa se dea singuri in fapt pana cand o sa ii ia astia cu duba si-i baga pe pastile ca sa ii mai faca bine!

   Lasati-i pe basistii spoitori sa se dea singuri in fapt, nu va bagati peste delirul lor (dezechilibrul lor cerebral?!).

   P.S. Respekt deosebit.

 6. Nu are nicio şansă să fie iertat de cei de lângă coşmelia lui! Acei oameni nu poate să-i manipulaze sau să-i mintă sub nicio formă!
  Vedeţi în ce condiţii stau lângă coşmelie oamenii, tineri, maturi şi bunici! Prea tare au fost jicniţi acei oameni ca să-l ocolească de ”urale”!
  Va avea zile grele şi numărate pentru tot ce a făcut din tineretul pe care l-a minţit în stil barbar!

 7. Un ofițer SRI dă cărțile pe față: „Războiul se duce între PSD și noi!”

  Căpitanul-comandor în rezervă Alfred Vasilescu a vorbit pe pagina sa de Facebook despre protestele ce au loc în România, în ultima vreme.

  Marți, Vasilescu a dezvăluit că în emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV, ofițerul SRI și fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu Iulian Fota a afirmat că în aceste zile războiul se duce între PSD și Serviciul Român de Informații.

  „Game over! Azi noapte, în jurul orei 00.20, pe finalul emisiunii moderate de Rareș Bogdan, Ofițerul SRI Iulian Fota, fost consilier prezidențial la Cotroceni, în prezent Director al Academiei Naționale de Informații, pe fondul unui ego exacerbat și al entuziasmului din studio, a afirmat că RĂZBOIUL SE DUCE ÎNTRE PSD ȘI NOI”, scrie Alfred Vasilescu pe Facebook.

  „Cu acest prilej, s-au clarificat speculațiile care plasau în mod fals, în spatele operațiunii de răsturnare a ordinii constituționale din România, multinaționalele, agenturile străine, pe ruși, pe Soros sau alte forțe oculte. Este limpede: planificatorul și regizorul spectacolului este SRI. Domnul Fota a continuat: RĂZBOIUL SE DUCE ÎNTRE PSD ȘI ȚARĂ. Deci, silogistic, SRI, și numai SRI, reprezintă ȚARA cu adevărat. Campania de păstrare a puterii de către SRI începuse încă din ultimele luni de mandat ale președintelui Băsescu, atunci când SRI a făcut jocurile pentru impunerea unui nou președinte dezirabil, pentru compromiterea tuturor celorlalți contracandidați semnificativi (Crin Antonescu, Ponta), pentru crearea unui sistem inexpugnabil al justiției controlate și, prin mâna înarmată a DNA, pentru împiedicarea afirmării și inculparea oricărui lider politic din afara sistemului (Dragnea, Tăriceanu, Orban).

  Totuși, alegerile locale și parlamentare au fost un eșec pentru SRI (și pentru partidele aflate în siajul său, PNL și pupila USR) care, în mod surprinzător, nu a putut controla eficient votul românilor, dar, chiar și în condiții neprielnice, SRI s-a repliat, pentru că întotdeauna au dezvoltat planuri de contingență (demiterea generalului Coldea a făcut parte dintr-un asemenea plan). S-a sperat ca guvernarea să poată fi controlată prin acoperiții din PSD. Din momentul în care Dragnea a exclus din guvern oamenii SRI, neacceptând controlul serviciului, și dorind să păstreze puterea numai pentru el, soarta lui a fost pecetluită. Defectarea lui Sebastian Ghiță, tăierea bugetului SRI și activarea comisiei de control parlamentar, pe care, pentru prima dată, nu o puteau controla total (ci doar parțial, prin acoperiți ca Cezar Preda), i-a convins că operațiunea de răsturnare a PSD de la putere nu mai putea fi amânată. Lovitura a fost magistrală. Vă spun, cu ochi de profesionist, că puține servicii de informații din lume ar fi putut realiza o asemenea operă de inginerie socială. Cred că SRI a câștigat respectul și a stârnit invidia comunității de intelligence internaționale pentru ce a realizat, din punct de vedere operațional și tehnic (în nici un caz legal)

  Rețeta este una de sorginte americană, dar realizată de specialiști autohtoni (poate s-au implicat și serviciile SUA, dar nu direct, ci prin contractori), de aceea se pot observa câteva asemănări metodologice cu alte operațiuni similare, desfășurate în alte țări (lasere, imn, direcționarea temelor și mesajelor cheie în funcție de etapele de planificare, sincronizarea în teren, organizarea nodurilor de rețea web și a gherilei mediatice, coordonarea acțiunilor interne cu cele la nivel internațional, fie instituțional, fie public). Tot acest război imagologic și mediatic a fost dublat de activarea maximală a rețelei acoperite din instituțiile statului: Ministerul Public, DNA, partide, președinție, și de sprijinul logistic necesar (finanțare prin firmele proprii, echipamente de telecomunicații). Nimeni, în afara unui actor instituțional nu ar fi fost capabil de un asemenea nivel de coordonare! Nimeni din afara țării nu ar fi avut forța, agenții de teren, resursele materiale, platformele si influencerii online, cunoașterea fină a mentalității publicului țintă, la scară națională, ca să poată pune în aplicare un asemenea plan complex! Oamenii din piețe sunt floarea intelectuală a acestei țări: tineri, energici, inteligenți, creativi. Dar aceste calități nu îi fac imuni la manipulare! Trebuie doar să știi să aplici rețeta corectă! Odată stabilit cadrul (framework-ul) de gândire, SRI i-a lăsat pe protestatari să evolueze liber, ceea ce au și făcut, într-un mod absolut remarcabil! Cred că și SRI a fost uimit de eficiența lor și de viteza de propagare a agendei prestabilite! SRI a intervenit doar pentru a supraveghea evenimentele în teren și a redirecționa mesajele în punctele de inflexiune dintre etape: de la „Jos amnistia!” la „Abrogare!”, apoi „Demisia!” (direct a guvernului, observați că cea a ministrului justiției nu a prezentat interes) și, în fine, „PSD trebuie să plece!”. În paralel, au fost descurajate contramanifestațiile, pentru a nu fi scăpată situația de sub control! Întrebarea fundamentală este: reprezintă SRI paznicul ultim al democrației românești? Ce este mai importantă? Încălcarea oricăror norme democratice și legale pentru a păstra țara pe un drum corect, atunci când ea încape pe mâini nepotrivite?

  Eu întreb altfel: merită sistemul încrederea românilor de a fi garantul jocului democratic și ultimul decident privind soarta țării, sau aceasta este o anomalie care va distruge democrația românească în mod ireversibil? Adică SRI chiar știe ce face sau doar are o nemărginită aroganță în a-și imagina că știe ce face? SRI este expresia supremă a patriotismului sau e un conglomerat de interese meschine, avid după o putere fără un scop înalt? Nu am certitudinea unui răspuns. Ce cred deocamdată, este că SRI (și sistemul, prin extensie) are forța, știința și inteligența de a împiedica ruperea României de către orice agresor străin, chiar dacă va face acest lucru doar pentru a-și apăra propria vacă de muls! Ce va urma? Probabil singura șansă a PSD-ului de a se menține la putere va fi să propună un nou guvern, a cărui componență și autonomie față de nucleul de putere al lui Dragnea să mulțumească criteriile SRI. Sau să intre în război total cu sistemul, prin suspendarea președintelui. Dar pentru asta îți trebuie mult curaj și inteligență, ceea ce conducerii PSD îi lipsește. Dacă ar fi fost Băsescu în situația asta, ar fi făcut-o fără ezitare! Așa, istoria își va aminti doar de o paranteză luminoasă a destinului României!”, notează Alfred Vasilescu pe Facebook.

  • Mamare, ai conspectat toata cartea de telefoane de pe facebook, sursa voastra de baza de informatie, a basistilor! Mai bine scriai pe scurt ce citezi si anume ceva ce aparuse pe postul Realitatea TV in emisiunea lui Rares Bogdan si stiau oamenii direct ce vrei sa decartezi, ca pe aici se prinde lumea usor de tot, iti garantez!

   P.S. Du-te cu Basescu Sticle idolul tau etern, si cu inversele si sifoanele tipice voua, basistilor opariti ce sunteti! Respekt deosebit. Noapte buna! Paaaaa

   • asta ai inteles tu din ce scrie acolo? Cine este cu basescu , mai panarama? Nu vezi ca omul ala scrie ca in PV totul a fost regizat de SRI?
    L

    • Pai eu am stat sa citesc toata balaria, ma fratele meu?! Cand am vazut ca scria de ce zicea pe Realitatea in emisiunea lui Rares Bogdan m-am oprit direct, ca ala-i postul SRI-ului si ma ia capul cum le aud sifoanele, numai securisme baga de te curenteaza direct si ma enervez! Nu ii suport si nici nu am timp sa-i ascult!

     P.S. Nu sta nimeni sa citeasca atata pomelnic, trebuia sa faca rezumat sau sa scrie ideile de baza sau parerea de mana, la fel cum facem noi toti pe aici. Poa’ sa fie pro sau contra, sa o dea pe rezumat! Aici e blog, nu e site de publicat cartea de telefoane, prospecte de medicamente sau de transcris DEX-ul (Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, ba). Daca iti pare logic asta e, daca nu mi-e totuna! Sal

    • Ia ca am citit si eu vreo 3 randuri, ia de-aici cu Iulian Fota asta ca sa stii in gura cui te uiti, ca eu am recunoscut direct personajul! Ia cu tata, ca sa te calmezi! Asta e un inginer absolvent de UTCB, Facultatea de Constructii adica, a facut instalatii pentru constructii daca te intereseaza.

     https://www.youtube.com/watch?v=GFrlZR8arRg

     P.S. Du-te cu Realitatea, cu Rares Serban si cu ex-consilierul lui Basescu Sticle, Fota Iulian!! Lasa-ne nasuleeeeeeeei…. Pa

    • Ba Berarule, cred ca totusi era mai bine daca erai Țuikar, ca daca o frigeai pe tarie te prindeai mai usor, hai ba nasule ca am citit si eu!

     Pai ba Berarule, sa stii ba ca noua daca nu ne zicea Iulian Fota inginerul asta expirat care e chestia sa stii ca noi nu ne prindeam! Ramaneam dezorientati la fel ca tine care tu abia azi ai aflat si ai avut nevoie sa-ti explice Fota asta, inginerul expirat, care a fost si e toata mațokeria.

     P.S. Fa si tu un efort daca nu iti este prea greu de la cap si da pe comentariile noastre-n urma, nu numai pe ale mele, ca au mai scris si altii pe aici! Vezi cam de cand stia lumea despre balbaielile pe care le-a scos asta pe postul Realitatea in emisiunea lui Rares Bogdan, ca tu inteleg ca de la asta ai aflat, altfel nu intelesesei absolut nimic in legatura cu ce s-a intamplat. Hai ca deja am exagerat cu tine, te-am bagat prea mult in seama si te ia capu’ de la bere dupa aia! Iti doresc noapte buna! Si gandeste-te la ce a zis inginerul Fota, ala de constructii! Vezi ca a explicat el… Sal

 8. Domnule Radu Tudor
  poate ca s-a sărit calul cu aceste reolici dar, ceea ce a spus dl. Traian Basescu jn legătură cu abuzul in serviciu sînt corecte. Culmea ironiei un inginer dă lecții juridice în parlament. De unde dumnezeu are asemenea informații, o avea un consilier juridic care l-a invățat ce să spună?

  • Pai normal! Nu Basescu Sticle este idolul lor etern, al tuturor astora erijati in mari luptatori “de dreapta” din strada, la toti hipsterii feisbucisti luptatori “anticoruptie” si al sorosistilor ONG-isti luptatori “anti-sistem”?! Nu el e initiatorul si artizanul stilului golanesc ordinar si al vagabondajului extrem, predat mai departe tuturor astora “de dreapta” care sunt precursorii si discipolii lui?

   Nu pe vremea idolului vostru, Basescu Sticle, s-a inventat “sistemul” preluat cu voiosie maxima de “Melcul” Ghinion Iohannis care il foloseste in prezent la turatie maxima duduind furnalele de randament securistic totul?

   P.S. Asa incat mamare, nu e normal ca daca esti basista, era sa zic oparita dar imi e ca ma baneaza, sa iti placa tare si sa gasesti foarte interesant ceea ce zice Zeul Damigenei, idolul vostru etern pe toata soarta?! Basisto ce esti! Paaaa

  • Nu dupa acest Țuikar expirat, zeul vostru suprem al astora “de dreapta” cica, el fiind de fapt doar un inginer turnator securist si un betiv ordinar, nu dupa astia pe care il aveti voi toti astia “de dreapta” model se iau si aia din strada care la fel ca inginerul asta betiv expirat mare specialist in legi, tot la fel sunt si toti aia din piata mari specialisti in “ordonante” de modificare a Codului Penal si legi de “gratieri” fara sa le citeasca?! Nu de la betivul asta inginer expirat si alcoolic ati invatat voi meserie si golanisme, voi toti astia “de dreapta”? Respekt deosebit, mamare! Sa stii ca eu va respect pe toti, la fel cum si voi ma respectati pe mine! Eu de la voi imi iau lumina si energie, pentru ca ma bazeze pe ceea ce se cheama “puterea exemplului”. Exemplul pe care mi-l dati voi, toti astia “de dreapta”. Hai noapte buna, mamare! Paaa

 9. curtea regelui are un nou bufon: Basescu, ca de Vadim nu mai poate fi vorba…
  intristator e ca Tariceanu s-a prins fericit in joc, mindru ca in sfirsit are fonctie mai mare si fotel mai inalt decit marinaru.
  Dragnea, mult mai inteligent, a tacut. Bravo Dragnea!

 10. Senatorul Zamfir sa nu mai fie asa de ofuscat, Basescu va fi in curand colegul lui de partid, umar la umar cu Turcan, care vrea sa mobilizeze toate fortele partidului pentru a intari lupta impotriva JUSTITIEI! (vorbele ei in conferinta de presa, nu ale mele)

 11. Sigur că Băsescu are dreptate! Dar nu sub oblăduirea lui s-au făcut Codurile astea? Cat de tare e că tocmai el condamna practicile sistemului creat chiar de el?

 12. Am ramas si eu oarecum uimita -, fiindca oricine stie : asta e Basescu (rade, etc..etc…)
  .
  Interactiona tot in nota mai vesela-amuzanta si destul de des cu Tariceanu, Dragnea intr-un schimb de pase amical. Desigur in acelasi timp nu a uitat nici sala, cu alte cuvinte a reusit sa ii capteze si implice pe toti.
  Insa “pasele” esentale erau cu Dragnea si Tariceanu.
  Eu poate, gresit si sau nu, am interpretat ca tonul glumet era in scopul de a mai detensiona , dupa ziua de ieri -discurs Iohannis, si dupa situatia dificila “strada”.
  Daca acesta a fost intentia, e chiar OK.
  Poate ma insel, dar asa am vazut si interpretat gesturile lui. Ca si acea incurajare pentru PSD&ALDE : sa comunice cu poporului. Telefon, mesaje….

  Preluat de media de pe facebook -Basescu:
  Mesajul contine si o partea ironica,desigur, dar are si acea incurajare.
  Un gest frumos din partea lui -incurajarea
  Priviti inceputul : PATRIOTI si IUBITORI DE POPOR din PSD, si desi a adaugat in alte fraze apoi “inspaimantati” , ramane ceva -important = Patrioti!
  Eu in locul PSD&ALDE i-as multumi. Intr-un moment greu cum e pentru ei, Basescu a aratat ca este domn.
  Finalul mesajului pentru Dna Grindeanu cu atat mai frumos.

  “Patrioti si iubitori de popor din PSD, nu va schimbati numerele de telefon, nu va inchideti conturile de facebook. Luati viata de politician asa cum este in Romania. Si nu uitati, voi ati inceput.

  Ii vad pe ‘Patriotii inspaimantati’ din PSD plangandu-se pe toate televiziunile ca cineva le-a facut publice numerele de telefon si adresele, ca primesc amenintari, injuraturi si blesteme pentru ei, pentru sotii si copii prin sms, in dialog direct sau pe facebook.
  ‘Patriotii inspaimantati’ se plang ca sunt infricosati, se simt urmariti, isi simt amenintata linistea burgheza de tip socialist, familia, integritatea, averea, viata, drept pentru care plang ca niste spalatorese pe la toate televiziunile.

  Deci, ‘Patrioti inspaimantati’ de la PSD. Daca tot ati avut sansa ca cineva sa va faca publice numerele de telefon, nu va speriati de poporul pe care spuneti ca vreti sa-l serviti. Raspundeti poporului la telefon, la sms-uri sau pe facebook. Pe langa injuraturi si blesteme (de care nu trebuie sa va speriati, ca nu va face nimeni nimic), veti afla de la oameni foarte multe lucruri si va asigur ca merita sa-i ascultati ‘.
  Sa auzim numai de bine, mai “PSD-isti patrioti iubitori de popor”.
  PS – Doamna Grindeanu, fiti barbata si nu lacrimati pentru cateva fluieraturi. Sunteti sotia Primului Ministru al Guvernului Romaniei, ce Dumnezeu! Asta-i viata in stratosfera, iar, daca aveti nevoie de ceva curaj, sunati-o pe Maria.”

  Au comentat mesajul si pe facebook basistii lui, cativa, din multi, l-au felicitat in sensul mentionat de mine de felicitare ca stie sa fie domn, cand altul e la pamant.
  Pentru mine e inexplicabil ca nu au inteles mai multi din basistii lui, faptul ca este chiar de apreciat gestul.

 13. Scriai un articol în care ”Rusia a legalizat bătaia” şi am scris că la noi bătaia e în sânge!
  Uite că şi la noi se bate tacit tocmai de ”statul de drept”!
  ””’Curtea Europeană a consemnat faptul că statul român, prin clasarea dosarului, a devenit complicele atacatorilor şi acceptă tacit violenţa motivată de ură.””’
  http://www.stiripesurse.ro/halucinant-romania-condamnata-la-cedo-din-cauza-unui-ofi-er-sri_1178477.html
  De ce nu plătesc ‘nemernicii’ dacă au greşit?
  Cer permanent să li se mărească bugetul, de ce şi pentru ce?
  Ca să plătească tot cetăţenii din România nemerniciile lor!

 14. N-as merge foarte departe. Tot discursul si apoi “circoteca si mistocareala” din Parlament, a mai revigorat atmosfera si asa de anosta a sedintelor la care multi dorm sau fac te miri ce.
  Piratu’ om de actiune, sa-i multumeasca toti adormitii aia ca mai vad si spectacol, sedinte vii si “fara ura si violenta”.

Leave a Reply