basescu_militar_81202800

Joi seara (cu o intarziere provocata de nevoia de a o proteja pe Elena Udrea care avea un discurs televizat), Traian Basescu s-a pronuntat in legatura cu propunerea USL de modificare a Statutului cadrelor militare. Mai precis, printre altele, a virstei de pensionare pentru generalii cu 1,2,3 si 4 stele.

Limbajul folosit de presedinte, acuzatiile exprimate la adresa unor demnitari si a unor institutii fundamentale si mesajul pe care l-a dat aliatilor nostri din UE si din NATO – toate constituie un act de iresponsabilitate grava, fara precedent. Politrucul Traian Basescu, fiului colonelului politruc Dumitru Basescu, a lansat un atac delirant, marcat de grave accente de irationalitate la adresa unor parlamentari, a ministrului apararii si Armatei Romane. Expresii precum “ministru politruc”, “decapitarea generalilor”, “lege naroada”, “act impotriva securitatii nationale”, “prostie’, “lovitura grava data Armatei” zugravesc un tablou halucinogen, de stat african, condus de un individ afla sub o permanenta stare oscilanta, intre criza de nervi si euforie ingrijoratoare.

Atacind suburban si cu accente delirante o propunere de lege a unei majoritati parlamentare, Basescu ofera diplomatilor straini, aliatilor din NATO si partenerilor din UE senzatia ca este vorba despre un soi de lovitura de stat. Cind tu, presedinte al unui stat, presedinte si al consiliului suprem de aparare al tarii respective, vorbesti despre decapitarea a zeci de generali, lumea civilizata se gandeste imediat la Chavez, Lukasenko sau Mobutu.

Basescu ar fi putut exprima decent opozitia sa fata de un proiect de lege. Putea sa ceara, justificat, modificarea varstei de trecere in rezerva a generalilor. Exprimand o pozitie publica pe care functia i-o permite. A ales, ca de fiecare data, calea delirului.

Modalitatea in care a facut-o denota o criza nervoasa uriasa, generata cel mai probabil de interesele personale ale presedintelui. Acelea de a numi, controla si subordona politic pe acei generali obedienti din conducerea serviciilor secrete. Pe o mentalitate de tip sovietic, Basescu a turbat pur si simplu vazind in fata sa perspectiva de a fi inlaturati din sistemul de securitate acei fideli ai sai care indeplinesc virsta de pensionare. Un om fara miza personala ar fi reactionat decent, semnalind o diferenta de opinie cu Parlamentul.

Folosind si sintagma “un ministru politruc ar putea decide asupra generalilor”, Basescu se plaseaza in logica bolnava a huntei militare. In toate cele cinci cicluri MAP (Membership Action Plan) derulate de Romania pentru integrarea sa in NATO, un principiu sfant a fost repetat la nesfarsit de specialistii Aliantei : controlul civil, democratic, asupra fortelor armate. El s-a regasit in orice document de la momentul semnarii Parteneriatului pentru Pace (1994) pina la momentul aderarii noastre (2004).

Ignorind acest concept, din cauza obsesiilor sale cazone si a imposibilitatii intelegerii democratiei, Basescu pune in pericol o valoare fundamentala euroatlantica pentru Armata Romana. Este legal, european si profund atlantic ca un ministru civil al apararii sa propuna si sa decida asupra mentinerii, promovarii sau trecerii in rezerva a ofiterilor si generalilor din subordinea sa. Invers, aveam de-a face cu o intoarcere in vremea Tratatului de la Varsovia. Sub armele caruia a slujit – pe latura politica – colonelul Dumitru Basescu, tatal actualului presedinte, atit de ratacit in sistemul valorilor euroatlantice.

PS : Cind vorbeste de politruci, Basescu sa se uite in familia sa. Fiica sa, Elena Basescu, a purtat ilegal o uniforma a Armatei Romane in campania electorala pentru europarlamentare – 2009. Despre patronarea unor abuzuri inimaginabile petrecute la recalcularea pensiilor militare, starea extrem de grava a inzestrarii Armatei sub mandatul sau si acceptarea unor sedinte politice de partid in unitatile militare in ultimii 4 ani, vom mai auzi. Cu siguranta

132 COMMENTS

 1. Domnule Radu Tudor,care președinte?Doar nu bețivanul ăsta ratat de-atâtea ori care și-o luat-o-n freză de 7,5 milioane astă vară!
  Să-l creadă Merkel și Rompuy,poate chiar și Redding.Dacă-s proaști…Aceste râgâieli de băutură,nu ne afectează prea mult țară ci că produsele noastre vor să pară otrăvite!

  • Nu cred ca se gandeste la a face ceva bine ,doar a atrage generali langa el ,pe cei ce el ii alege si pe cei vechi ii da in pensie ,,un cadrul militar este o bijuterie a tari ,pt,,apararea tari ,el de ce nu ar esi la pensie ,,acum tara are nevoie de oameni instruiti si cadre bine istruite ,,e ceva ce nu e bine ,,?

 2. Radu, eu am impresia ca betivul a iesit in seara asta ca sa distraga atentia de la cazul Videanu si baietii destepti.

 3. El este omul care i-a pus stele pe umar lui Oprea pentru activitatea lui de Prefect al Bucurestiului … Il doare doar de servicile lui de spionaj si politie politica care ar fi intradevar decapitate de oamenii lui

 4. Oare il putem numi presedinte pe acest individ demis de 7,4 milioane de romani, oare a fost vreo ocazie in care sa nu-si denigreze tara, oare a fost presedintele romanilor…Intr-un cuvant ” nea ciuruit” acest uzurpator !

 5. Mai mult, minte de ingheata apele cu nr. de generali si tragedia ca structurile centrale sa ramana fara generali.
  Daca se respecta forma initiala a Statutului cadrelor militare, am avea ca varsta standard de iesire la pensie pentru generali/ amirali:
  – o stea : 56 ani;
  – doua stele:57 ani;
  – trei stele: 58 ani;
  – patru stele:59 ani.

  Daca luam doar SMG, constatam ca din sefii de directii (toti generali) + loctiitorii lor cu grad de general si loctiitori sefului SMG + sef SMG, rezultand un total de 14 generali/amirali (fara Directia Informatii care este parte a DGIA) ar fi trebuit sa iasa la pensie pana acum sau “maine” cum zice Basescu, un numar de 5. Deci 14-5= 9. Cum poate spune Basescu ca in SMG ar mai ramane 1 general?? MINCIUNA!!!!

  LA fel si la SMFA unde poate un general din conducere (1 din 5) ar trebui sa iasa, iar la SMFN niciunul nu ar trebuui sa iasa “maine”.
  Desigur un numar de generali ar trebui sa iasa in cursul anului 2013 si in urmatorii ani.
  La SMFT ar trebui sa iasa 2 din 4 generali din conducere.
  Deci Basescu minte de ingheata apele.
  Legea propusa aducea o reparatie prin punerea in drepturi egale a generalilor cu celelalte categorii de grade.
  Prin actualul statut generalii sunt “menajati” sa stea in functie oricat doresc pana la 60 ani, iar restul la mila sefului.
  Oricum actualul statut a produs mari discriminari prin faptul ca “menajand generalii” se blocheaza sansele de avansare a celor cu grade mai mici pentru o perioada mare 3-4 ani.
  Blocand coloneii, blochezi tot lantul de persoane care ar fi promovate, iar acest lucru a creat frustari in randul ofiterilor.
  Deci, Basescu minte si mentine discriminarea, pentru a-si atrage generalii, deci functiile de conducere de partea sa.

  • Foarte corect ce s-a scris mai sus. Dar de ce nu ies la pensie si coloneii care au împlinit 55 ani și fara sa aiba merite deosebite (medici, ingineri deosebiti) li s-a mai aprobat și mai stau un an. Si la anul din nou…. Până când?
   Nu e loc si pentru tineri?

 6. Domnule Radu Tudor, pentru reorganizarea armatei, deci pentru eficientizarea ei, un mare numar de ofiteri (printre care ma numar si eu) au fost trecuti in rezerva cu multi, foarte multi ani inainte de limita de varsta, impreuna cu toate efectele nefaste asupra vietii lor. Fata de acestia, individul pe care aici il numiti “presedinte” a avut numai cuvinte grele in anul 2011, spunand ca am primit “pensii nesimtite”, ca am iesit din armata “la cerere” si altele… Acum, cand e vorba ca generalii pe care el i-a inaintat in grad (cei mai multi din SRI, jandarmerie, SIE, STS si chestori de politie) sa iasa la pensie LA LIMITA DE VARSTA – nu se poate! De ce ne miram? Pentru ca logica stramba din capul dumnealui, pe care o foloseste numai dupa propriile interese, este cunoscuta de majoritatea natiunii de mult timp. De mirare este numai cum poporul asta amarat l-a ales si a doua oara “presedinte”…!

  • Nu poporul amarat l-a ales…S-a ales singur, la Paris! Cu mana lui Baconsky… Din nefericire ptr.noi, nimeni nu a iesit atunci in strasa. Nu o facem nici acum… C’est la vie!

 7. iata domnule Radu Tudor ce comenteaza un prieten, trecut in rezerva la 40 de ani: “Mateescu Cristian Domnule Radu Tudor, pentru reorganizarea armatei, deci pentru eficientizarea ei, un mare numar de ofiteri (printre care ma numar si eu) au fost trecuti in rezerva cu multi, foarte multi ani inainte de limita de varsta, impreuna cu toate efectele nefaste asupra vietii lor. Fata de acestia, individul pe care aici il numiti “presedinte” a avut numai cuvinte grele in anul 2011, spunand ca am primit “pensii nesimtite”, ca am iesit din armata “la cerere” si altele… Acum, cand e vorba ca generalii pe care el i-a inaintat in grad (cei mai multi din SRI, jandarmerie, SIE, STS si chestori de politie) sa iasa la pensie LA LIMITA DE VARSTA – nu se poate! De ce ne miram? Pentru ca logica stramba din capul dumnealui, pe care o foloseste numai dupa propriile interese, este cunoscuta de majoritatea natiunii de mult timp. De mirare este numai cum poporul asta amarat l-a ales si a doua oara “presedinte”…!”

  • AI fost trecut in rezerva ptr ca agricultura este particulara…stim si noi ce faceati voi in armata romana si luati banii de pomana

   • Ai facut armata Geo? Ai cumva idee ce inseamna patrie? Trist ca in spatiul public exista astfel de pareri…Stii cum e sa fii la ordin? Si sa nu pleci acasa,nici daca e cutremur? Mai gandeste… inainte sa deschizi gura!

  • Nu l-a ales frate poporu’, decat in 2004. In rest Chellu’ asta alcoolic a furat toate alegerile. Sustinut de servicii si de toata securitatea statului, bineanteles. In calitatea lui de racolat, recunoscut fiind ca apartine breslei, de aceste institutii. Astia conduc de fapt statul. Securitatea, fostele directii ale lui Ceausescu (cele 5), infiltrate dupa revolutie in SRI si SIE, pentru ca tu ce vroiai, sa dispara sau sa ramana sportivi, sa se pensioneze ca astia din armata? Ce-ai innebunit? Astia dau aviz pentru orice nenorocire de-asta umana, pentru orice bagabond ordinar, sa conduca tara sau ceva.

 8. Domnule Tudor, rar vad civili care sustin si inteleg problemele armatei Romaniei! Sunt foarte multe lucruri care nu sunt cunoscute si carora nu li se da prea multa importanta, in special de catre civili. Cum a fii inzestrarea trupelor,efortul pe care il depui tu si familia ta pentru a deveni un militar de cariera- nu stau la birou, nu am masina de serviciu, nu am aghiotanti, nu imi executa nimeni misiunile, sunt departe de familie- iar recunoastera profesionala si procedura avansarii in grad iti lasa un gust amar…
  Intru-cat s-a discutat atat de mult despre generali in fortele armate romane credeti ca vreunul isi merita cu adevarat stelele? Persoanele acestea care au primit cadou stelele au furat gloria si respectul datorat adevaratilor militari. Cei care lupta, isi risca viata si indeplinesc visurile conducatorilor nostri de a face Romania partener “egal” in NATO. Ma gandesc la un exemplu de “egalitate”: generalul Roman, care si-a luat stelele peste noapte, stand la birou si comandand parade sau executand vizite de Craciun, are ca misiune sa raspunda la telefon “aprob schimbarea garzii” …militarilor din TO. Oare cum ajunge general un militar al unuia dintre partenerii nostrii NATO…sa zicem al USA? Ma gandesc la cariera Gen Petraeus. Nu la scandalul prin care si-a incheiat cariera ma refer; alegerile pe care le face fiecare in viata privata sunt problema personala. Ma refer la felul in care si-a construit cariera militara si la cei 26 de ani care i-au trebuit sa devina general cu o stea. Studiul biografiei Gen Petraeus ar trebui sa fie obligatoriu pentru doritorii Romani de stele.

 9. P.P.S. Am scris toată polologhia asta secundară tocmai pentru că nu mă interesează, ce-i drept, “problema” soldățeilor… de niciunde. 🙂 Totuși, mă interesează Reclama; Reclama pro-NATO. ^_^

 10. Va dati seama ca in opozitie cu PDL si Basescu + Udrea la carma portocaliilor vom auzi elucubratii demente, lovituri de stat, istericale schizofrenice cam tot timpul. Poate pana cand ii baga cineva (poate americanii) acolo unde le e locul, la puscarie

 11. http://www.dcnews.ro/2013/03/udmr-cere-sprijin-de-la-bruxelles-pentru-noua-constitutie/ Exact ce am zis eu cu ceva timp in urma.Si zicea-i Radule ca teoria conspiratiei.Ungurii au un lobby puternic in timp ce jafuriile politicii Romanesti nu valoreaza nic cat un scuipat.Mai mult Poanta tradatorul cere sprijinul Comisiei de la Venetia pt noua Constitutie.Daca udmr-ul cere sprijin iar lobbyul sau e puternic chiar in America cum crezi ca va arata noua Constitutie si Regionalizare sub LASUL SI CUFURITUL DE POANTA care tremura chilotii pe el in fata UE si Americaniilor.Avand in vedere discriminarea Romaniilor facuta de el si USL-ul lui.Avand in vedere ca il doare in acelasi fund de tara asta si votantiilui.Se vede in comortamentul lui si masuriile luate .Vai de ea tara.Si ce i asteapta pe Romani.Ungurii vor obtine in final ceeace viseaza.Mai raman tiganii sa -si ceara partea.Si astia sprijiniti de Americani si evreii din America.Nu mai putea Guitenstein de grija lor si ii indemna sa se uneasca ca Negrii in America ca sa ce?Toate actiuniile astea grija unora pt unii nu sant intamplatoare.

  • Din fericire, nu comportamentul, uneori delirant si sovin pe alocuri al ungurilor ( vezi chiat cazul copilei Sabina!) trebuie urmat! Nu avem nimic de castigat cand devenim aidoma lor! Unitatea copiilor din Harghita si Covasna trebuie luat de exemplu! Doar unitatea si fermitatea!

 12. Domnule Radu Tudor,ocupantul Cotroceniului are o singura problema:mentinerea in functii a celor promovati de el.Tot ceea ce face este sint miscari care sa-i asigure in continuare puterea,iar USL-ul pare sa-i cinte in struna.Toate legile intoarse in parlament au fost modificate asa cum si-a dorit Basescu.Fac pariu cu dvs. ca maine un anumit domn Zgonea(ce caricatura si asta),va spune ca parlamentul va dezbate din nou proiectul de lege si veti avea surpriza ca legea va iesii exact cum doresc semnatarii celebrului pact.Cit despre armata vorba conului Iancu,e magnifica dar …Azi maine o sa luam din muzee,ghioage,buzdugane si alte asemenea arme de ultima generatie.Uitati-va la achizitia de F-16 portugheze vechi de 25-30 de ani care o sa ne coste cu totul vreo 700 de milioane de euro,12 aparate muncite vai de mama lor care trebuie modernizate ca sa le prelungeasca resursa de zbor. Suedezii ne ofereau 24 de avioane noi-noute,program de offset foarte interesant ptr.industria de aparare,e adevarat la un miliard de euro,dar noi nu si nu;vrem F-16 second hand portugheze sa-i multumim lui Barroso ptr. sprijinul din vara de la referendum.

 13. Au vrut coabitare, acuma luati de la Basscu, si o sa mai luati la greu.

  Da’ sa astepte Dragnea sa rupa Basescu toate paginile constitutiei, pana atunci luati de la Basescu!
  Insa nu ne mai spuneti cat de naspa este Basel. Au primit peste 70% din parlament tocmai ca sa ne scape de Basescu.

  Pana se hotarasc sa ne scape, luati de la Basescu si coabitati.

 14. Basescu din punct de vedere psihologic este un manipulator foarte periculos care a dezechilibrat toata viata politica din tara. Psihologul canadian Izabelle Nazare Aga in cartea sa “Manipulatorii sunt printre noi” a prezentat 30 de criterii de manipulare dupa care poate fi analizata o persoana pentru a se stabili daca o persoana este sau nu o personalitate manipulatoare. Sunt de ajuns doar 10 criterii indeplinite pentru ca o persoana sa fie considerata manipulatoare. Iata cele 30 de criterii.

  *Ii culpabilizeaza pe ceilalti in numele relatiilor de familie, prieteniei, dragostei, constiintei profesionale, etc.

  * Evita sa-si asume responsabilitati sau le transmit altora.

  * Nu-si exprima niciodata clar dorintele, sentimentele, necesitatile sau opiniile.

  * Raspunde adesea evaziv si ambiguu.

  * Isi schimba opiniile, comportamentul si sentimentele in functie de persoane si situatii.

  * Invoca ratiuni logice pentru a-si ascunde obiectivele sale egocentrice.

  * Ii face pe ceilalti sa creada ca trebuie sa fie perfecti, consecventi, sa stie cat mai multe si sa raspunda promt intrebarilor si solicitarilor.

  * Se indoieste de calitatile, competenta, caracterul celorlalti: nu critica pe fata, devalorizeaza si emite judecati.

  * Se foloseste de intermediari pentru a-si face cunoscute mesajele.

  * Invrajbeste si creeaza suspiciune, dezbina pentru a stapani mai usor si de multe ori poate provoca ruptura unui cuplu sau a unei relatii.

  * Stie foarte bine sa pozeze in victima pentru a fi compatimit.

  * Ignora ceea ce i se cere sa faca.

  * Se foloseste de principiile adoptate de ceilalti pentru a-si satisface necesitatile personale…

  *Ameninta sub forma deghizata sau foloseste santajul pe fata.

  * Schimba fara menajamente subiectul in timpul unei conversatii.

  * Evita sau se sustrage de la intalniri oficiale sau sedinte.

  * Mizeaza pe ignoranta celorlalti pentru a se plasa pe pozitii superioare.

  * Minte.

  * Se foloseste de minciuna pentru a afla adevarul, deformeaza si interpreteaza denaturand intotdeauna adevarul.

  * Este egocentric.

  * Este gelos in relatiile sale.

  * Nu suporta sa fie criticat si neaga tot ce este evident.

  * Nu tine seama de drepturile, de dorintele sau de necesitatile celorlalti.

  * Asteapta de multe ori ultimul moment pentru a da ordine, dispozitii, obligandu-i pe ceilalti sa le execute.

  *Ceea ce spune pare logic si coerent, contrar atitudinilor, actiunilor sau modului sau de viata, care se desfasoara dupa o schema opusa.

  * Flateaza, ofera daruri si face mici servicii, stiind sa fie pe plac, dand impresia ca-l preocupa problemele celorlalti.

  * Provoaca o stare de proasta-dispozitie si un sentiment opresiv de pierdere a libertatii.

  * Actiunile sale sunt deosebit de eficace in atingerea obiectivelor personale, dar in defavoarea celorlalti.

  * Ne sugereaza sa facem lucruri pe care altfel nu le-am fi facut niciodata din proprie initiativa.

  * Este mereu subiect de discutie pentru ceilalti, chiar cand nu este de fata.

  Acum analizati si voi pe Basescu si vedeti cate gasiti.

  • Multe! Chiar toate, analizandu-le pe subiect! Si de aceea individul este foarte periculos, duplicitar si mincinos! Cu o persoana normala, rationala poti discuta, cu astfel de imdivizi iresponsabili este chiar periculos sa te pui, iti pun in carca si ca nu ai spus sau facut! ori astea fac parte din apanajul fostei securitati, unde au fost bine instruiti!

 15. Q&A: Titus Corlăţean – “Sunem într-un moment mai dificil al relaţiei cu Ungaria”
  Sursa: Antena 3
  Nu, suntem intr-un moment in care au inceput sa se arate adevaratele relatii cu Ungaria, care au fost estompate de aducerea la guvernare a extremistilor UDMR-isti si de adoptarea multor legi ostile romanilor din tara asta de catre Guverne care au TRADAT interesul national al Romaniei. Oricum, “cainii latra, ursu’ merge”. Am observat asta demult.

 16. D-le Tudor,dupa “ce vei mai bea apa” dupa ce pleaca Basescu ?, pe cine vei mai “uri” cu atita patima ? Prin aceasta perseverenta de “analiza profunda” pe care toti o faceti 24/24 h l-ati facut “nemuritor”. BRAVO!!!!!!!!!!

   • @Domnule Tudor: aia oda, luati d-acilea:

    Intaia zi din vara, e-a noastra sarbatoare,
    Copii din toata tara vom strange cate-o floare.
    Buchet imens vom face, pentru tatuc iubit
    Cantat azi in balade, de neam fiind premarit.

    Ne-om strange-n Bucovina, sui-vom drept pe culme,
    Vom alunga ciobanii, mioarele din turme
    Si stransi uniti in cuget, simtire si in fapta
    Din trupuri noi vom scrie “BASESCU NE E TATA!”

    Iar pe Elena, Doamna, turista-ntre turiste
    O vom canta in versuri, de barzi celebri scrise.
    Traiane si Elena, iubiti conducatori
    Va multumim din suflet, sa fiti nemuritori!

    Si tu, mai Niciolaie, in veci sa nu fii trist,
    Nu ai murit degeaba, Basescu-i comunist!
    Gasit-a testamentu-ti lasat pentru popor
    Si il respecta-ntocmai, dar intr-un alt décor.

    Iar pe model bazilic, crestin si preotesc
    Sfintiti vor fi la Athos de cin calugaresc
    Traianul si Elena, modele de urmat
    Ea sacra intre sacre, el, mare Imparat!

    sa fiti iubit
    marcus

  • @George: NEMURITOR ca nemuritor, eu mi-l doresc parafrazand un celebru vers eminescian : mai mult rece decat nemuritor 🙂
   sa fii iubit ca si el in gura
   marcus

 17. Președintele Traian Băsescu a explicat, joi, de la Palatul Cotroceni, că a decis să ceară reexaminarea proiectului de lege privind modificarea statutului cadrelor militare din cauză că această inițiativă reprezintă ori un act de trădare națională, ori unul de o mare prostie.

  Eu cred si sunt foarte convins ca Basescu este atit de bonlav mintal a-ti vazut cum circa de 2 minute cauta un pasaj din declaratia pe care a facut-o televizata trebuie neaparat nu stiu cine Parlamentu? sa ceara sa i se faca un control medical sa nu de-a in dementza si sa fie prea tirziu vorbesc foarte serios este o problema de SIGUTANTZA NATIONALA

 18. – Cine ar fi crezut asta-vara dupa referendum ca noi ne vom ocupa cu asa ceva in zilele acestea?

  Alaltaieri Ponta a “explicat” de ce nu-l poate suspenda pe basescu.
  Mesajul implicit ascuns in declaratiile si comportamentul lui Ponta este urmatorul: credeti-ma pe mine, trebuie sa-l suportam pe basescu.

  – Iar basescu isi continua nestingherit “misiunea” de distrugere a tarii. Doar a primit asigurari si din Vest si de la Ponta ca nimeni nu se atinge de el.
  Eu incep sa cred ca sunt cu totii nebuni, nu numai basescu. Nici chiar pe Antonescu nu-l mai vad teafar, dupa declaratiile despre merkel si ppe.

  Cine il indrageste (si il crede) pe Ponta, trebuie sa-l suporte pe basescu, cu toate ale lui.
  Eu nu-l indragesc pe Ponta. Am avut incredere in el pana in toamna, atat.

 19. Cineva spunea odata ca , daca pamantul este plin de prosti, nu te plictisesti, avand de cine rade. Dar si circul are limitele lui. Acum ma infurie toata aceasta , neputinta celor de la USL de a face ceea ce este cel mai important, pentru ce i-am trimis acolo, sa-l dea jos pe acest distructiv si ingrozitor circar, limitele suportabilului au fost deja atinse, trebuie sa faca orice, este cel mai important lucru, altfel nu ne mai revenim niciodata.

 20. Vedeti, asta pentru ca pactul de coabitare ii impune formule de adresare doar fata de PM. Cu regret trebuie sa punctez raul pe care-l face acest pact, bilateral, intre PM si un presedinte renegat de popor.

 21. Domnule Radu Tudor,Antena 3 Live,cam la La Ordinea Zilei,a doua parte a emisiunii,merge sacadat.N-am putut urmării Subiectiv și Sinteza zilei.
  Ce are Antena 3 live,seara de merge atât de greu?

 22. A…încă ceva.Mâine are loc convenția lui pește.Vă rog să nu ne obosiți cu Breaking News informându-ne că începe convenția de subjugare a României sau ce jigniri și-au adus Macovei,Udrea,Blaga,nu ne interesează

 23. Asta era cu capul demult si era si o mare jigodie asa spuneau cei care au lucrat in port cu el. Da daca l-au facut presedinte liberalii si apoi au avut grija USL-istii sa nu someze noi ce sa mai zicem ?

 24. istoria lumii

  presedintele basau.basescu>basanau>basalau>Basau,asta este etimologia cuvantului basau.

  basaul nu e nebun,nu halucineaza,nu are crize nervoase.. pare ca ar avea ,
  dar basaul e tembel nativ,basaul e o lichea din nastere, gainar delator las hot parazit prost dar viclean si unde mai pui ca si Violator a vrut sa fie bata-l sa-l bata de cocarlan ghebos( macar a incercat da’ l-a rupt aia cu bataia si i-a spart fata,are semn de eroism pe muie si acum)
  insusiri superbe ce l-au propulsat pana in cea mai nanta fct din stat.

  pune o starpitura ticaloasa si frustrata sef apoi sa vezi ce face!zici ca-i satana nene!
  iar starpitura basau are carcalaci multi in bostan de mic,mostenire genetic de la parinti.

  Asadar.. pt. ca acest specimen infect a ajuns proprietarul romaniei prin voia poporului,

  a aparut Basirea.basirea a inlocuit Emanarea,fiind o forma accelerata a aceluiasi proces.aia era fasaita si asta detuna.Emanarea fasaia Jaful in mod haotic,Basirea l-a centralizat si si facut jet,pana la epuizarea subiectului Jafului.

  basirea a devenit un mod de viata pt. multii lui locotenenti,slugi sau mamaligari de rand ce s-au regasit in fiinta asta shuie si l-au pus bulibasa.
  ,basaul a brevetat basirea.

  Basirea de tara.

  basau si a sa basire de tara este culmea involutiei acestui popor.sper.

  spre ca acest basau e ultimul produs al nemerniciei si nu mai poate fi depasit in ticalosie si tradare de nimic viu in tara asta ce va ajunge in fruntea tarii.

  ii stim si pe “locotenentii” basaului,stim cu cine s-a adunat rahatul asta,stim liftele tradatoare de tara in interior si afara la bruxel,daca rumanii mei stiind asta ii mai rotesc odata ca pe gusatii din psd,atunci isi merita soarta(udrula deputat?! sau ce e).

  aviz usl,sunteti la a nspea “rotire” a burtosilor baroni imbacsiti de gusi si hotie ,luati aminte de Basau si gasca lui si mantuiti-va smeriti-va

  • poate nu stiati asta cu violul lui basau.o sa aflati daca sapati.basanel era carlan tinerel si avea spate la aia la care dadea cu ciocu prin port si academie si ce-a zis el sa puna **** pe una ca era statut saracu de buna voie nu vrea nici una nici cu bani multi,asa ca a incercat cu forta ca doara cine se ia de el basinel delatoru’,el fiind bazat cu spate la secu’ erA “de-al lor” inspira teama el era Piratu’si toate-i mergeau bine….da’ si-a luat bataie urat cu sange pe fatzau..de la obiectu amorului

 25. Domnule Radu Tudor. Aveti dreptate. Si dvs si cei care au comentat aici cu mare pertinenta si bun simt. In Romania oamenii au inteles pe deplin mizeria morala a presedintelui Basescu. Daca maine ar fi un nou referendum ar iesi la vot peste 10 milioane. Din pacate, aceast curent antibasist incepe sa slabesca in intensitate. Si tocmi aceasta problema a generalilor va limpezi apele. Incepe sa prinda contur ideea ca premierul Victor Ponta este mai preocupat de imaginea sa decat de soarta romanilor. A trecut aproape un an de guvernare. Cel mai notabil eveniment a fost Pactul de coabitare cu Basescu. Incep sa cred ca s-a pus batista pe tambal. Unde sunt cei care au furat in timpul guvernarilor Boc? Unde este Codruta Kovesi acum si unde va fi ea maine? Ce mai stiti de Blejnar? Chestia asta cu Videanu e o fumigena. Sustinerea Udrei la sefia PDL nu e o bascalie, e un fapt real, altfel ar fi aparut niste dosare, niste sesizari, niste controale prin minister. Ponta si Basescu au batut palma pentru ca Ponta are nevoie de imagine. Cu orice pret vrea sa ajunga candva presedinte. Daca acest conflict al generalilor se va transa in favoarea lui Basescu, oamenii vor intelege clar ca Ponta i-a tradat pentru interesul lui personal. Si nici nu va inchipuiti cat de mult imi doresc sa n-am dreptate.

  • Eu nu mai am acest “daca”, atunci cand se vorbeste de tradarea Pontalaului, ci am certitudinea de la semnarea “COABITARII” ! Pana atunci, aveam si eu indicii ca Ponta + Antonescu au tradat inca de la trantirea referendumului, erau probe elocvente, dar mai aveam unele incertitudini, pana au semnat Pactul cu Satana si de atunci vad o singura realitate ” Ia de la Basalau” . Nu credeam ca o sa-l aud pe acest tradator (coabitancul Pontalau), sa regrete suspendarea tiranului. Rusine Ponta, rusine USL, o ciurda de nevertebrate.

 26. Dezinformaţi precum respiraţi”, i-a spus Valeriu Pricină şefului statului. Basescu a continuat: “Mitul acesta se alimentează de la unul ca domnul Pricină, ca Dogaru, ca ziaristul vesel. Eu un singur lucru vreau să spun: eu nici nu beau nici bere, nici vin, nici whiskey cu generalii. Şi cu asta basta”, a spus Traian Băsescu.

  Aluat-o razna fratilor sa se jure pe fisa ca nu bea whiskey ,,si cu asta basta…..ce vocabular de impertinet poate sa aibe eu cred ca ia murit doctorul lui Basescu a luat-o razna rau nea Radule a ajuns in faza critica fereasca Dumnezeu de mai rau

 27. Basescu este ca un blestem pe tara asta ROMANIA!cat trebuie sa-l mai suportam pe acest ,,bolnav mintal,, pericol national.

 28. Cred ca este vorba si de o diversiune ca la sah. Dai sah la rege ca sa capturezi regina. Cred ca scopul presedintelui este de a distrage atentia de la mizeriile din propria ograda si cu ocazia asta incearca sa creeze si animozitati impotriva USL ului. D-le Tudor , dumneavoastra aveti informatii mai precise, oare nu s-a gasit chiar nimic din dosarul lui , inclusiv partea referitoare la afacerea FLOTA. cred ca ar trebui sa sapati mai adanc si sa riscati chiar. de acest individ nu mai scapam fara masuri riscante , chiar si dupa ce va parasi scena politica tot va avea o influenta de background in politica romaneasca. Dumneavoastra chiar nu realizati ca fara “glontul de argint”= probe incriminatorii grave nu se poate? Persoana lui trebuie distrusa esentialmente in tot ceea ce inseamna bestia politica Traian Basescu, fara o catastrofa acest personaj nu se va evapora dintre noi.vreau sa ajung sa prind ziua in care nu il voi mai vedea la televizor niciodata, sa se intoarca pe vaporul lui, iar daca vaporul se scufunda nimeni nu va mai regreta.

 29. M-am saturat de boschetarul asta nenorocit,care se crede “seful statului”!Poate ati observat ca toate le incepea cu “eu am propus”,”eu am hotarat”,se repeta blestemul cu presedintii bolnavi psihic,ai Romaniei!Pacatul mare e ca USL-ul pare ca nu face si nici nu vrea sa faca nimic…90,96…si se pare ca 2012 sa fie anii in care ne-au distrus orice speranta.a 4-a oara,pe mine nu ma mai prind sa-i votez!

 30. D.le Radu Tudor,crd ca in viata mea nu am vazut un nemernic,lipsit de scrupule,pentru a se mentine la putere.Iresponsabil este un cuvant care nu exprima in totalitate caracterul marsav de tradator de tara a acestutui individ,caruia noi romanii ii platim salarii nesimtile, privilegii si lux,atat lui cat si familiei,armatei de consilieri lingai,incompetenti si si plin de ura fata de poporul care ii plateste. A adoptat odata acelasi limbaj si a subordonat tara intereselor ppeistilor neofascisti ca merkel barosso reding si ceilalti care ne umilesc si ne ataca zilnic,in timp ce iredentistii unguri au alt tratament si a castigat cu ajutorul lor.Consider ca a venit momentul sa ne opunem vehement,iar majoritatea parlamentara sa respinga proiectul de costitutie,refuzand sa accepte cererile lui de modificare a statutului cadrelor militare,modificari dictate de legea pensiilor pe care el a impus-o fara dezbatere,ca de altfel tot ce a propus de acest tradador plin de ura viscerala,care atata tot timpul si isi varsa veninul, pentru a nu lasa un pic de liniste in tara. Trebuie suspendat iar pentru inalta tradare,care trebuie urgent definita prin lege.De asemenea,consider ca pentru a-i baga pumnul in gura lui plin cu venin,chiar daca ne va costa ceva bani,va trebui sa facem un nou referendum comun,pentru a-l demite si a hotara problemele constitutiei.Nemernicii de barosso,van rompuy,merkel,reding,si-au aruncat galeata cu laturi peste Romania, spunindu-ne clar ca suntem niste tigani,care nu avem capacitatea de a discerne ce e bine si ce e rau si ca suntem slujile lor si acolo trebuie sa ramanem,asa cum au afirmat cu nerusinare multi sustinatori a-i lui merkel,care se considera o rasa superioare,care trebuie sa ne conduca.Din aceasta cauza trateaza diferit,desi problemele din ungaria sunt diferite si grave,incurajandu-i pe iredentistii si neohortistii unguri sa trateze la fel Romania.Si toate astea se intampla cu sustinerea nemijlocita si expresa a lui basescu.In curand ne vor spune ca trebuie sa-l tinem pe viata.Cred ca referendumul va trebui sa mai contina o intrebare si anume,daca mai vrem sa ramanem in ue.Eu una nu vreau.Stiu ca autarhia inseamna si o oarecare izolare,dar daca intreprinzatorii nostri vor scapa de directivele discriminatorii ale ue,nu faceti asta,nu aveti voie aialata,toate acestea sunt doar pentru noi,noua rezervandu-ni-se doar dreptul de piata de desfacere si de tara subdezvoaltata,muritori de foame,isi vor coordona mai bine afacerile,vor gasi alte piete si ne vom putea dezvolta,incet dar sigur.Atunci vom avea alta perspectiva si vom deveni mai optimisti in ceea ce priveste viitorul nostru.Sper ca parlamentul e suficient de matur si are vointa politica,pentru a se opune mafiotului basescu si celor sase politruci de la curtea “neconstitutionala”,care l-au impus,contrar voitei romanilor si nu l-au sanctionat pentru boicotarea referendumului,desi legea prevedea acest lucru.Ba mai mult cei sase au validat actiunile ungurilor de anexare a Ardealului si de exterminare a romanilor din zonele in care ei sunt majoritari si nu au luat in considerare,cererea de boicotare venita de la orban si tokes,prietenii si sustinatorii lui basescu.Sper ca noua constitutie sa-i desfiinteze,sa dea aceate atributii,unor organisme apolitice,cu dragoste de adevar,dreptate,popor si tara.Stiu ca nu se poate,dar pentru abuzul savarsit de cei sase de la curte eu nu le-as recunoaste privilegiile pe care si le-au voatat.Sa nu poata cumula salariile nesimtite,cu pensiile,tot nesimtite(80% din ultimul salar,doar pentru magistrati)si sa isi plateasca din veniturile personale moblierul luxos si aurit,pentru ca ei au consfintit ca pentru unii legea poate avea efect retroactiv si ca un drept castigat legal se poate anula.Pentru ei insa acest lucru nu e valabil.Ba mai mult,au statuat actiunile lui basescu asupra armatei pe care o caineaza acum,anuland drepturile castigate de rezervisti,inclusiv pensia calculata legal,numai pentru faptul ca i s-au opus.Ba mai mult, au stabilit cu nerusinare,ca un drept castigat de acestia,in baza unor legi in vigoare la acea data,ca nu si le-au dat singuri,trebuie anulate de de la data obtinerii in mod legal a acelor drepturi.Sa iasa la pensie toti generalii de carton a-i lui basescu,sa ramana cei onesti si cinstiti si probabil ca asa se va face liniste.Cred ca armata si rezervistii vor fi in stare sa se apere de abuzurile lui basescu,dupa cum sper ca opris si ceilalti politruci basisti din srvicii vor fi si ei pensionati.E singura metoda sa scapam de ei si sa-i reducem din putere lui basescu. Cred ca ne putem asuma acest risc, chiar daca ppeistii ne vor sanctiona si ne vor scoate din ue,ca eu simt ca asta e dorinta lor.De aceea nu trebuie sa ne lasam calcati in piciare.Si mai vreau sa fac o precizare si anume ca neofascistii nemti,dupa ce si-au batut joc,ne-au umilit si ne-au spus-o in fata,adresandu-i-de d.l Ponta,prim-ministrul Romaniei,ca suntem la periferia europei si ca trebuie sa ramanem acolo.Deci,cu toate astea,nemernicii,mai au curajul sa vina in port la noi sa-si repare nava plina cu materiale toxice,dupa ce nimeni nu i-a primit.Astia nu au nici o rusine,dar as vrea sa stiu,cine a dat avizul ca nava sa fie reparata la noi si cine a contractat depozitarea gunoaielor toxice din italia la noi.Unde sunt organizatiile de mediu sau au devenit si ei politruci basisti ca si cei din procuratura si generalii sin servicii.Poate primim un raspuns.

 31. aici nu ati nimerit-o. doar sunteti expert militar. stiti si d-voastrea ca la faza asta avea dreptate. cred ca daca basescu ar spune ca il vrea pe voiculescu prim ministru, d-voastra ati scrie din obisnuinta un articol impotriva. mai ganditi-va inainte de a-l blama de orice.

 32. “pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesi” in traducere libera pe cine nu “omori” cand trebuie te va “omari” el pe tine, acest individ are destul timp sa termine tara asta in toate privintele; nu vor mai repara Ponta si Antonescu daunele facute nici in vecii vecilor, nu au forta, sunt prea slabi pt. gravitatea problemei…

  • Ponta, Antonescu si toata clica USL, ar merita sa fie omorati/lichidati din punct de vedere politic (si nu numai), de acest bulibasa nebun/tradator de tara si neam, supranumit si JON(javra ordinara nationala), pentru ca ei in loc sa duca la capat ceea ce poporul a hotarat prin referendum, au preferat sa COABITEZE cu satana.

 33. eu tot am mai scris pe bloguri ca individul e psihopat si necesita asistenta medicala de specialitate, dar toti credeau ca e o simpla injurie sau cel mult un calificativ. veti vedea si altele, ca doar vine Constitutia!!!

 34. Cea mai tare gluma pe care o puteam auzi in tara aceasta, este ca Elena Udrea, Videanu Adriean si Traian Basescu ar fi oameni politici!! Asta e cea mai tare gluma pe care puteam sa o aud in viata mea! Astia au vreo legatura cu vreo doctrina politica sau ideologie sau ceva? Sau au legatura doar cu talharirea banilor de la bugetul statului, care reprezinta de fapt singura lor religie? Ma bucura campania declansata de postul dvs. (prin emisiunea d-lui Mihai Gadea) de destructurare a bagabonzilor si derbedeilor din conducerea serviciilor (SRI deocamdata). Pentru ca, daca vreti sa loviti in golani ordinari cocotati in fruntea statului, gen Traian Basescu, trebuie mai intai sa destructurati serviciile, sa le goliti de derbedei, pentru ca aia tin spatele si ofera paravan unor asemenea specimene. Acum, referitor la articolul dvs., e evident ca daca vrei sa ii rupi generalii si procurorii, Chiorul turbeaza, face spume la gura si risca sa i se declanseze ciroza. E normal. Inchei prin a face afirmatia, rupeti serviciile (SRI & SIE) si dupa aceea veti scapa si de Marele Sticlar. Asta e ordinea naturala.

 35. base a evadat de la spitalul de nebuni. Nu e normal ca un nebun sa ocupe cea mai inalta functie in stat. Ar trebui sa ne gandim serios la treaba asta. Mai mult, e si ilegitim.
  O parte din declaratiile dementului:
  “Este pentru prima dată după Revoluţie, când se încearcă punerea sub control politic a generalilor, sub ameninţarea unei decapitări a Armatei.
  O astfel de decapitare, de 41 de generali, printr-o lege năroadă, este inexplicabilă şi este un act împotriva securităţii naţionale şi a Armatei Române.”

  Iar incepe cu securitatea nationala, ca e in pericol, la fel cum facea si asta vara cu lovitura de stat alaturi de concubina politica macovei, care spunea ca Romania e in prag de razboi civil.
  Cat ii mai rabdam pe astia ?

 36. In afara de iresponsabilitatile rostite, nimic nou sub Soare.
  Va rog sa-mi permiteti sa va citez:
  “Un om fara miza personala ar fi reactionat decent, semnalind o diferenta de opinie cu Parlamentul.”
  Cred ca, rostind aceasta fraza ati spus multe. Nu cred c-ar trebui sa intram in panica de fiecare data cand primul reprezentant al Romaniei da cu batul in balta.
  La cat rau a facut Romaniei, nu ma mai mira nimic.
  Eu sunt putin derutat. Nu mai stiu de fapt cine conduce Romania.
  Dl. Ciutacu ne anunta ca CFR Calatori are un “manager privat” fost consilier la Cotroceni, minister pastorit de dl Relu Fenechiu.

 37. Domnu’ Radu,v-am urmarit aseara partial prestatia ,insa cu tot regretul,ati dat-o in bara cu afirmatiile referitoare la faptul ca militarii au acceptat “sacrificiul” de desfiintare a armatei,intrand in derizoriu.Fals! Militarii[si mai ales familiile lor] au acceptat cu bucurie si fara cracnire desfiintarile,deoarece au primit plati compensatorii grase,pensii nemeritate la fel si drept de munca[chiar in institutiile de stat,daca pensia era mai mica ca salariul[atentie Tudore,decizie CEDO!].Ma intreb care din civili,chiar cu vechime mare in munca,au primit asemenea drepturi??!! Raspuns: nici unul!Ce merite deosebite au avut fostii meletari a lui Ceausescu?! Raspuns: nici unul,stiti cum se faceau promovarile in armata si cum se obtineau functiile!Noroc ca Ceausescu ii mai trimetea pe santierele patriei….Nu consideri bre Tudorica,ca atat ei cat si judecatorii sau procurorii,nu au avut niciun merit,totusi au pensii grase! De ce?! Raspuns: pai de magistrati politicienii au nevoie tot timpul[sa nu-i pedepseasca asa tare daca sunt prinsi la furat],iar de militari le-a fost frica,ca astia mai aveau si arme…De altfel,moi dorogoi Tudorica,tu stii raspunsurile astea,dar le ocolesti cu buna stiinta….de ce nu esti impartial?! Nu te lasa seful de la Felix??!! Rau destul…Si inca ceva: eroi sunt cei din Afganistan,Irak etc.care sau intors acasa schiloditi sau morti…iar Statul Roman nu a facut pentru ei mare lucru! Astialalti?! Cum spuneam,eroii birturilor….

 38. Astept sa iasă Coabitorul sa explice ca nu sunt motive ca baselu suprem sa fie suspendat definitiv din viața politica românească si priponit in Rahova acolo unde aparține de drept. Crin cel puțin a spus cu verb si predicat ca afirmatiile rusinii naționale de la Cotroceni sunt iresponsabile.

 39. Cu respect pentru dumneavoastra domnule Tudor dar nu am inteles nimic din articolul dumneavoastra. De ce? Un prim ministru sustinut de o majoritate parlamentara a declarat ca regreta gestul suspendarii. Tot acest prim-ministru (tembel) a coabitat cu cel pe care il infierati la nici sapte zile de la alegerile generale. Nu uitati ca cele doua partide care alcatuiesc acest nenorocit de USL l-au albit pe retrogradul basescu si PDL-acii lui. Mai mult PNL ii primeste politrucii care l-au lins pe BANDITUL DE COTROCENI. SUNTEM O TARA DE TIP AFRICAN. Meritam sa fim asa pentru ca astia care ne conduc si vorbesc la TV sunt oameni cu doua fete lipsiti de bun simt.

 40. Slavit Conducator, Marete Realizari!

  Vin in fata cititorilor acestor randuri mai ceva ca la popa si marturisesc faptul ca mare pacat, pacat de moarte, am comis vreme de mai bine de 8 ani de zile in care, aproape zi de zi, l-am sanctionat pe iubitul nostru presedinte pentru tot haosul pe care l-a creat in tara, aplicand politica semanatului de vant si a culegerii de furtuna.
  Acum, cand am vazut disperarea care l-a cuprins la eliberarea d-lui Nastase pe un val imens de simpatie nationala, fapt care i-a naruit singura realizare cu care se batea in piept in fata stapanului de la Briusel, lasandu-l fara rezultatul luptei impotriva marii coruptii si, apasat de acest esec, cum cauta ca macar Constitutia sa o sanctioneze neconstitutional pentru ca numele sa nu-i fie legat si asemanat cu domnia lui Lacusta Voda, ci cu cel al marilor “reformatori”, imi fac “mea culpa” si-i sar in ajutor identificand anumite realizari ale sale, toate avand la baza dragostea lui pentru popor si satisfacerea interesului national.
  Asa ca hai sa vedem cam in ce au constat punctual aceste realizari marete:
  1) Inca de la descalecat si intronat, cu o celeritate demna de o cauza mareata, a ingropat cu lopata cioclului Morar dosarele Flota, Casa din Miahileanu, Spalarea de Bani Casuneanu dosare care, in conditiile unei justitii oarbe si neaservite politic, i-ar fi asigurat un sejur pe cinste la Rahova sau la Jilava.
  2) A maritat-o p-a mare, a divortat-o si i-a facut rost de un milion de Euro, din vanzari anterioare, pentru a o dota cu un apartament de neam prost in cartier de lux al capitalei noastre iubite.
  3) P-a mica, desi semianalfabeta, a trimis-o mot-glont taman la Briusel sa reprezinte poporul roman, chit ca tuta a inteles ca trebuie sa-si bata joc de acest neam, producandu-se in acest sens cu discursuri pline de delatiuni si minciuni in parlamentul european, dupa care a capatuit-o si pe ea cu barbatul SIDA,consfintind fapta printr-o nunta de paturici simboluri crase de parvenitism la care calu’ de dar nu se cauta la dinti, ci in remorca tractata de Mertzan a tiganimii invitata de onoare la eveniment.
  4) In perioada cat i-a mers (adica primul mandat) sa pozeze pe post de maimutica macac in multimile devastate erotic si ude la subrat la vederea sa s-a umplut de autografe mai ceva ca Gica Petrescu (Dumnezeu Sa-l Odihneasca!) in toata activitatea sa scenica de mai bine de 830 de ani pamanteni.
  5) Girand si impulsionand acordarea de energie electrica ieftina celor de la ALRO si-a rotunjit pana la limita nesimtirii conturile din strainatate deschise cu cei 400.000 (patru sute de mii) de dolari, spaga luata de la norvegenii de la Klaveness.
  6) A bagat milioane de Euro in Vila Lac 2 pentru a-si asigura o locuinta postprezidentiala, ca doar a fost preszedinte, ce mama dracului!, si are dreptul la moca de la stat.
  7) S-a reinscaunat cu japca sustinuta impotriva electoratului etnic de ienicerii si spahii Inaltei Porti Briuseleze deghizati in reprezentanti ai PPE.
  8) L-a tradus pe naivul (oare?) Ponta aducandu-l la stadiul de “ciocu’ mic fermoaru’ tras” nevertebrata, el continuand sa-si bata joc de tot ce misca in tara asta, chit ca nici dracu’ nu mai da doi bani pe asa o muhaia.
  9) A reusit ca in ciuda sfaturilor si reprosurilor gen “bre, nu-i bine ce faci!” sa transforme Constitutia tarii in hartie igienica, sa aplice legile cum a vrut pohta lui, sa-si formeze o politie politica personala pe principii gestapovisto-enkadeviste mai a dracului decat Securitatea al carei ofiter sub adaaaanca acoperire inca mai este.
  10) Nu mai continui ca m-a apucat voma.
  Asa ca propun ca Istoria sa-l consemneze sub numele de Traianus Reformatorus “In Whisky-us Veritas”.

  • Ca de obicei o postare de exceptie. Felicitari Marcus, esti genial, oricine ai fi si oriunde te-ai afla. Subscriu in totalitate la ceea ce scrii!

 41. Cred sincer ca acest individ trebuie controlat la cap! Are accese suspecte de furie. Tot dintr-o furie, intr-o buna zi va declara razboi Rusiei sau Chinei.

 42. jurnaliștii din sală ar fi trebuit să pufnească în rîs și să rîdă pînă să se pișe pe el. Fiecare întrebare pusă lui Băsescu ar trebui să înceapă astfel: “Am și eu o întrebare pentru dumneavoastră, deși știu că sînteți un mincinos…”,Betia si nebunia ,nu se vindeca decat cu sapa si lopata!

 43. scuze pt off line…acum la A3 vad elevi sustinand cauza sabinei din covasana si ce crezi ca face politia din pitesti??legitimeaza elevii si ii amendeaza ca nu au autorizatie…RUSINE,STROE!!!!!!

  • marcus says:
   March 22, 2013 at 9:40 am

   @Multumesc lili: daca doresti sa cunosti sursa acestor poezele (cum le numesc eu) esti invitata mea pe blogul personal: http://www.marcus64.wordpress.com unde am un capitol separat intitulat Revista presei in versuri naive in care pe de-o parte sanctionez in versuri satirice clasa politica, iar pe de alt parte incerc sa-mi aduc umila contributie la mentinerea tarii mele in granitele ei strabune.
   Sa fii iubita
   marcus

 44. art 47 parca din constitutie zice ca presedintele(nu prea e)e dator cu ceva..garantul unui trai decent cica..il pot da in judecata cei vreo 10 milioane de oameni care nu se bucura de trai decent???mi-ar place sa-l vad citat la 10 milioane de procese

 45. vine vremea cand vom scapa si de nemernicul asta de basescu! cea mai mare javra ordinara acest presedinte care din punctul meu de vedere este suspendat de parlament perfect legal si demis de catre popor! cat tupeu sa mai faca el referire la popor cand acesta i-a zis pleaca!( 7,4 milioane de oameni!)

 46. Este cel mai mare dusman al romanilor.Explicabil,si ei il urasc.Dar el are
  putere si rade.A avut parlament care se misca dupa un deget.Pe asta l-a
  pierdut. Dar are inca justitie care se misca dupa degetul ocrotitor al celor
  mai mari hoti si tradatori de neam si tara ca si el.Europenii lui de la CE ,ca
  n-au cu romanii nici o legatura,ne privesc cu dispret,daca nu cu indiferenta.
  Daca romanii au ceva de zis ,li se da peste gura ,au atatea defecte incat
  nu merita decat sa se tarasca.Spanzurati de ”centura de siguranta ” cu care
  i-a capatuit vanzatorul de tara ,romanii se zbat in van .Prietenii lui
  carora ne-a vandut ne ameninta sa nu ne miscam ,ca sa nu o patim.Trebuie sa
  traim numai dupa cum ne dicteaza cei ce ne tin atarnati , de centura hotului
  si vanzatorului de tara.Acum a inceput sa vorbeasca amenintand cu tradarea
  de tara. Asta vara statea destul de prost cu voturile,. pana i-a venit in ajutor
  solul celui mai mare stapan a carui sluga s-a declarat mai de mult.TRADATORUL
  s-a aliat cu toti strainii care i-ar putea fi de folos sa se razbune pe
  romani.S-ar putea sa-i vina ideea sa gaseasca el tradatori.Cat credit mai
  au romanii in strainatate dupa ce au ajuns batjocura Europei? Si nu vi
  se pare ca de la o vreme vanzatorul tarii se plimba cam prea des in
  strainatate?De cate ori aud ca mai pleaca pe undeva ma gandesc ca are iar
  ocazia sa mai vanda niste minciuni ordinare la adresa tarii,sa mai arunce
  cu noroi sau cu venin la adresa tarii,sa mai stranga mainile celor care
  vor sa o distruga ,saglumeasca si sa rada cudusmanii declarati ai tarii.

 47. Domnule Radu TUDOR, cu toate ca postarea mea nu are legatura directa cu subiectul, imi permit totusi sa o fac deoarece stiu ca va avea o buna vizibilitate 🙂
  In ultimul timp am observat si pe paginile FB ale emisiunilor Antenei 3 si pe forumuri de discutii aparand tot felul de conturi FB, care daca ar fi sa credem ca sunt ale unor persoane ce nu au a face nimic una cu alta, ar proveni atunci din parinti ce acum 40-70 ani – cand afiseaza ei a fi fost nascuti – aveau toti o obsesie comuna ce au transformat-o in numele copiilor lor : SCHENGEN ! Sunt o caruta de Tanase, Lucretia, Carmen, Oscar, etc toti SCHENGEN, toti cu conturi facute acum 3-5 ani si in general postari putine pana de curand, toti pupandu-l pa kior si injurand de zor la USL. Nu credeti ca sunt toate fake-accounts utilizate in campanie de carmaci ?
  Doar atat am avut de spus, mi-e sila de ei !

 48. Ne racim gura de pomana, dupa discursul aberant de ieri Traian Basescu trebuie suspendat si invinuit de tradare nationala. Nu inteleg de ce USL care are 70% locuri in Parlament il mai lasa pe acest D.E.M.E.N.T sa mai stea la Cotroceni???? USL trebuie sa se gandeasca in primul rand la cat rau a facut si va mai face TB tarii si sa nu mai tina cont de parerile lui Barroso, Merkel si alte macanitoare de la Bruxelles. Mai ales acum cand UE e in ghingi cu situatia finaciare din Cipru. Daca USL nu ia decizia care trebuie o sa fie randul procurorilor militari sa deschida dosare penale autorilor legii respective la ordinul borfasului national.

 49. USL ITI PLACE CE-TI FACE BETIVUL? HAI CU SUSPENDAREA,CU ORICE RISC.LUATI EX. DE LA UNGURI.IGNORA UE SI O DUC BINE.SI UE N-ARE CE LE FACE,SIC.

 50. Basescu o sa voteze Constitutia. De aia iese la tv. USL-ul , PDL-ul si Basescu au intereseul sa treaca Constitutia. Sa vedem cum vor reusi sa ne fraiereasca. Ca daca fac o Constitutie pentru hoti eu nu votez.

 51. Mulți tineri s-au strîns pt. a o susține pe Sabina, eleva , care a —îndrăznit în țara ei , să-și poarte tricolorul cu mîndrie, chiar de ziua celor care nu iubesc Rîmânia și vor distrugerea ei .BRAVO EI, … BRAVO LOR ,,,,,,,Poate se trezește și spiritul adormit al ROMÂNILOR.!!! Prea multe insulte …și prea multe am răbdat ………..ROMÎNIA…. TREZEȘTE-TE!

 52. Domnule Radu Tudor, atrageti-le, va rog, atentia primului ministru, ministrului apararii, ministrului de interne si celui al justitiei sa identifice structurile din subordine care trebuie sa aplice Legea si sa-i ia de urechi pe George Maior (sau Coldea, ma rog)si pe Basescu, sa-i duca urgent in Covasna sa rezolve/detensioneze situatia de acolo, unde romanii sunt pusi la colt pentru portul propriului tricolor, in propria tara ! Ei sunt in mare masura responsabili pentru ce se intampla acum, iar cum lui Basescu i-au placut numeroasele bai pe care le-a facut acolo (de multime, sulfuroase, carbogazoase si etilice), sa-i placa si sa il dea careva cu nasul in rahatul pe care l-a intretinut in toti acesti ani. Si daca incompetentul asta cu glume si ras de autobaza tace si nu face in continuare nimic, nu mai e caz de suspendare, ci de arestare, pentru lezarea grava a intereselor nationale.

 53. A nu se uita că și fasciștii își îndoctrinau copii de mici….și mai tîrziu s-a văzut de ce au fost în stare..,.Bine că au prins curaj , copii și au spus adevărul despre ce li se întîmplă în școli………De aceea insistau oare UDM-riștii să aibă învățămînt și școli ale lor?…

 54. In a nustiu cata iesire ”cu romanii”, impostorul de la Cotroceni s-a aflat intr-un adevarat delirium tremens, demn de a fi studiat cu atentie de specialistii din domeniul stiintelor medicale! Sunt convin ca partenerii lui de la ”Brusăl” (el asa pronunta!) s-au convins cu cine stau de vorba, dar nu au ce-i face, doar se folosesc votul lui si de slugarnicia te tip fanariot! De ani de zile, pur si simplu isi bate joc de Armata ROMANA! E ca si cum Bula s-ar fi urcat in carlinga unui supersonic in zbor si apasa pe toate butoanele colorate!

 55. Destructurati hoardele de bagabonzi din SRI si SIE, si veti scapa tara de tuicar (dublu rafinat cu apa)!

 56. Imi doresc sa fie un razboi impotriva serviciilor acest tambalau. USLul a sucit-o bine daca asta a dorit insa Chioru a aratat sa nu eera chiar beat mort. Cred ca in urma unei negocieri – de dragul coabitarii – nu se imtampla NIMIC pana la coada ! Deci: “ramane cum am stabilit” cu Serviciile peste noi !

 57. MARINARUL A BAUT PREA MULT ROM SI A LUAT-O PE CAMPII RAU,RAU DE TOT.
  ESTE UN IRESPONSABIL, UN CAZ DEMN DE SPITALUL 9 !

 58. Politica permisiva a Romaniei a dus la dezmembrarea ei, indiferent cate campanii electorale sunt in Ungaria. Daca agitatorii erau bagati LA TIMP la Guantanamo, acum nu se mai intampla asa ceva. S-a vazut unde a dus legea invatamantului promovata de toate guvernele de dupa ’89.

 59. Ce face DUSA in cazul de la scolile fasciste din Harghita si Covasna ? Ma gandeam sa ne punem toti bentite tricolore. Steagul altui stat pus pe un teren arata ca acel teren apartine statului al carui steag este.

 60. Ghici, ghicitoarea mea cine-i mai tradator in tara mea?
  E… ati ghicit, Basescu si PDL care a tolerat la guvernare o organizatie aparent democratica , in realitate extremista: UDMR si a permis dezvoltarea altor partide maghiare extremiste.
  Organizatie care a reusit prin “autonomia culturala’ sa faca din noua generatie maghiara, noi membrii extremisti. Caci, nu adultii de azi, care au alta scoala sunt paturile extremiste, ci tinerii scoliti dupa 1989, viitorii adulti. F. periculos.UDMR, cu pasi marunti are in pepiniera o noua generatie, dupa chipul si asemanarea sa.
  Mult mai periculos pentru minoritarii si minorii din Harcov, umiliti in toalete ca au indraznit sa poarte steagul romanesc!

 61. Si de ce ma rog au priza la unguri aceasta campanie electorala fascista ? Asta este intrebarea care mereu a ramas fara raspuns. Adica “eaaaa, nu contea, e campanie electorala.” Pai hai sa facem toti campanii electorale si sa ne spunem vrute si nevrute ca e campanie ce p.m. Mai conteaza ce se spune in ea ? E campanie, putem sa facem ce vrea p. noastra. Stiu ca iar o sa spuna domnul Radu Tudor ca nu e ceva in regula cu limbajul meu. Dar asta simt acum sa scriu.

 62. Tipic. Seara in jur de optspe discutie ca la gard cu tovarasu’ Basescu.

  Vad ca nu prea va are la inima. Propun sa faceti o cheta si sa aduceti niste seminte de bostan sau dupa preferintele tribunului. Poate asa se va simti in largul sau.

  Cert e ca totul primeste cate o lovitura armata, statul, democratia.
  Stati insa linistiti ca nu e cu pumnul in plex si nici in burta.

  Va urma. Din emisiunile viitoare: PDL revigorat intr-o dreapta redutabila, cum USL sufoca suavitatea maghirilor, CSM strans cu usa, CCR, cautarea Antena3 sub masa.

  Apropo, cred ca sa aude cucuveaua la Cotroceni, o fi semn bun? 🙂

 63. Pieleanu ala, ce analist politic este asta, care el a uitat ca Iliescu a fost presedinte 11 ani?! Se face dracului de ras, da-o dracu’.

 64. vreau sa va semnalez ca referendumul din 2009 nu poate fi considerat decat un simplu sondaj de opinie de la data aceea,deoarece proiectul de modificare al constitutiei pe tema respectiva,parlament unicameral,trebuia aprobat de parlament, conform articolului 151 din constitutie,inainte de momentul referendumului,ce mai este de discutat acum?

 65. Informatii despre RADET, din interior: Ion Voicu, director general, sa spuna el in calitatea lui de f mare gagicar, daca s-a culcat cu nevasta fostului director de productie Radu Mircea si daca s-a injurat cu ala pe statie, acuzandu-l de problem de potenta. Gardus Ovidiu, director mentenanta si exploatare, sa spuna el daca obisnuia sa mulga utilajele, adica sa fure motorina, scurt. Chelu’ de Mavrodin, sa spuna el daca nu semneaza tot ce ii da ordin Ion Voicu. Toti astia sa spuna daca nu executa toti la ordin prompt tot ce le ordona Dorel Geana, un bagabond PD-L-ist de la PMB (Primaria Generala a Capitalei), adus de Basescu cand era primar, prin 2002 sau 2003. Dorel Geana asta, avea 12 clase cand l-a adus Basescu in primarie si s-a apucat si el sa isi faca facultatea la 40 si ceva de ani, seral ingineri. Bafta. Va mai scriu acum, din interiorul RADET-ului. Scurt.

 66. Despre licitatii, sa spuna conducerea RADET, cine le-a dat ordin sa faca contractele cu ASESOFT, ca sa monteze manunchiuri de camera de supraveghere si de senzori, dispositive de acces pe baza de cartela pe magazii de chirpici, crapate, care stau sa se darame. Manunchiuri de senzori de spargere ferestre, senzori de miscare si senzori de fum, cate 6 senzori pe tavanul unei camera de 4 m2. Va mai scriu, va spun unde sa se controleze, daca vreti. Ca sa ii luati la fix. Desi stiu ca asta se intampla doar pentru ca sa poata fi schimbata conducerea acestei deconcentrare, ca dupa ce orice alegeri. Conducerea actuala e din fosta garda, PD-L-ista.

 67. Sa spuna ei de ce inlocuiesc contorii electronici montati in 2003, contorii de blocuri, montati la asociatiile de locatari, tot cu contori dar luati pe alte contracte. Adica, la contorii respectivi, mai pun inca un rand de contori. E vorba despre licitatiile din banii publici. Sa spuna ei daca sefii de sectie iau spaga de la asociatiile de locatari cu datorii f mari, ca sa nu ii inchida adica sa nu ii debranseze. Va mai scriu.

 68. Sa spuna ei cum iau spagi pentru receptia finala a lucrarilor pe naspa, ca sa isi ia prima de finalizare a proiectelor si ei si constructorul, fara sa verifice lucrarile in teren. Sa spuna ei daca fac raportari mincinoase referitor la inventarierea mijloacelor fixe, adica la bunurile si baza materiala a RADET, aceste raportari fiind trimise catre PMB, care poate sa iasa cu valoarea falsa de inventar a institutiei in licitatie, daca se vrea privatizarea. Sa spuna ei despre raportarile false privind consumurile si bilanturile, sa spuna cum factureaza consumatorii, bagand date din burta etc. Am raportat. Sa traiti.

 69. cred ca manipularea a mers cam departe daca puteti sa-l numiti pe seful statului delirant sovietic anti NATO doar pt ca s-a opus supunerii politice fata de usl si implicit fata de domnul felix voiculescu, fortelOr armate.DUMNEAVOASTRA URMARITI DOAR SA MANIPULATI DACA SUNTETI CORECT SPUNETI OAMENIILOR DESPR AFACEREA HAWK A DOMNULUI NASTASE CARE A CUMPARATA SISTEME AA FOARTE BUNE DIN SUA SI LE-AU LASAT SA RUGINEASCA SAU DESPR MIGURILE 29 ETC .CRED CA ASTA-I COMANDA POLTICA CE SA-I FACI E FRUMOS CAND CE-I CE-AU SPUS CA CITEZ ” MERKL SI BARROSO SUNT NISTE POLITRUCI”(AFRIRMATIE FACUTA LA ANTENA3),VORBESC ACUM DE STRUCTURI EUROPENE DE NATO DE VALORI

 70. Cred, domnule Radu Tudor, că-i jignim pe (prea puțin regretații) sovietici.

  Cred, deasemenea, că până și Goebbels se sucește în iad de invidie. De ce pomenesc de nea Goebbels? Simplu!
  Băsescu face și el ce a învățat prin școlile (de Securitate) prin care a umblat: manipulează. Sau asta crede el că face, pentru că românii s-au dumirit, europenii au început și ei ”să vadă cu ochiul stâng”… Au mai rămas americanii. Când și ei se vor prinde (beyond a reasonable doubt) că un birlic politic de la marginea Europei îi ia de proști, ei bine, atunci vom avea imaginea întreagă a caracterului acestui specimen. Când americanii vor realiza relația REALĂ a lui Băsescu cu Moscova cred că ne vom distra puțin. Pentru că americanii nu uită și nu iartă.

  Dacă Saakashvili și-a mâncat cravata, ăsta cred că va ieși în p… goală din palatul Cotroceni, având în vedere și manifestările patologice pe care le exhibă de câte ori are ocazia.

  Scuze pentru exprimarea liberă.

  • Io mi-am bagat p—a in ea banca unde am avut banii.Cand am simtit ca treaba pute,i-am retras lasand doar ceva maruntis pe card sa il am unde sa-mi bage banii .BANCIILE sant hoti cu acte-n regula.

 71. despre treaba asta cu generalii si geneza Basirii de Tara.

  asa cum a zis si domnul nu stiu cum il cheama la min.10 din ordineazilei besescu a facut generali gramada in armata si servicii cat de la ww2 incoace.in special aia de la “servicii” sunt importanti pt. nea basina.

  pe langa generalii si coloneii fara nr.(astia din urma facuti de izmana crunta din exces de zel banuiesc eu)
  basau a facut si o armata de procurori si judecatori,corectati-ma daca gresesc.

  unii peste altii acestia sunt armata personala a lui besescu.
  temelia.

  deaici a dezvoltat structura fara teama de piedici.
  undeva pe traseu basau a evoluat de la manelist strangator de averi la dictator manelist,putere,el a vrut putere,sa modeleze tara dupa chipul si caracterul lui.

  si uite ca manelistul ghertos cu nume deampulea a putut asta chiar daca pare imposibil ca o tara europeana sa ajunga la asa decadere.

  un matematician poate sa demonstreze matematic luand ca unitate de masura Basaul cum si-a construit asta “regimul”.

  simplu,toti sunt ca basau.

  e un model,geometrie fractala sau asa ceva,iei un basau ca model si-l multiplici ,chiar si haotic nu neaparat dupa un tipar pt. ca el se va mula si va umple spatiul disponibil,astfel obtii o structura ce nu arata ca un basau(aparent zici ca e statul roman) dar in esentza este un basau.

  poti zice ca ai obtinut o cultura de bacterii “basau” cu nashu in suflet.

  astfel eu zic ca basaul central “nu-si apara oamenii” cum aud mereu,nu-i apara pe generalii,procurori,judecatori samd cand protesteaza asa vehement impotriva schimbarii si striga sa se auda la brusel ca statu e in pericol,

  el isi apara pielea.atat.aia sunt pielea lui.protectia lui.astia sunt ca o ceapa in straturi pan la bas care e miezul.

  care bas il doare-n bas de ei,el sa fie bine, el miezu din bijboaca,atat fratee.

  nu tre sa fii doctor hanibal sa vezi ca starpitura asta cu numele “Basescu” are toate “calitatile” posibile multe luate de la animalele primitive mostenire de la tasu si masa probabil si face absolut orice sa-si salveze viata , se contorsioneaza ca un vierme face urat i-ar da foc si ma-sii si la tot neamu lui daca ar fi necesar,orice numai sa scape el cu pielea intreaga

  • daca e asa cum cred eu ar fi trebuit sa fie simplu de demontat tot mormanul asta de basai ticalosi lasi si delatori,iei unul si-l scarmeni pana da in gat altii si tot asa ca la caritas se darama tot kktul basit,ca sunt sigur basitii astia si-ar vinde si mamele numa sa scape cu pedepse mai blande,nimic nu i-a unit inafara de dragostea pt. bani,bani cati mai multi bani,iar acum ii tine gramada frica de bulau.

   la ce blestematii,cat jaf au facut astia e imposibil sa nu ai cu ce sa-i agati.

   dar totusi..niiiicaa.nu se poate.mormanul de kk basit e maaaaare si usl e
   miiic si manjit pe bot de kk si el

  • suntem intepeniti ca curca-n lemne,tara nu mai ai ce-i face e praf si Pa,de cel putin 15 ani e praf iar acum a ajuns la capat .chiar daca dispare basau tot degeaba , e prea grav subminata de astia ca sa-si mai revina in forma ce o stim,tre sa dispara,nu mai are viitor asa cum e acum.

   apoi cu pedepsirea basaului si clanului basit iar e remiza,nu se poate.
   pur si simplu ne se poate,o sa rada videanu baseanu udrula la noi mult si bine,poa sa ne arate si curu ca n-avem ce le face.
   basau a tesut democratia clan,cum te iei de ei tipa ca statu e in pericol.asa nu merge,e prea incalcit.daca nu tai nodul cu sabia nu ai ce face in cazul asta al romaniei.

   nu poti sa fii si cu sufletu in shenghen si ue si cu basau & mocirla asta de coruptie ce se tot mesteca aici,trebuie sa renunti la ceva.

   eu unu as vrea sa-i vad in tzeapa pe basai si baroni pe toti cati sunt,vanatoare de vrajitoare basite frate si
   dau la schimb uuuuueeee.cum facea porcu ala ? uuuueeee

 72. caz de diversiune. cu miza mare, dar pe base il doare mai tare cu procurorii, cu alegerile pdl…In privinta lui fenechiu lucrurile s/au mai linistit, uslistul fenechiu a pus pe cine trebuie lui base…in fruntea cfr, apoi si contractele sunt cu ochi si cu sprincene…la cfr. cu increngaturi multe. iata un exemplu:
  Paradox la Ministerul Transporturilor. „Mușat și Asociații”, recompensați pentru eșec, scrie ziuanews (care nu primeste si comentarii). Da, musat este si a fost pe teava cu toti si cu toate, iar sotia, carmen, e la pupa revistei observator cultural, unde face intrigi ideologice si culturale anti usl…Prostie mare la uslistI, trebuie s/o spunem. Sau interese si atit.

 73. si ce de emisiuni cu roberta cu flutur cu deastia asa sunt la tv cu subiectul “alegerilor din sanu pdl”.scarbos.liftele slute si spurcate in loc sa zaca in groapa cu var pe ei sunt la televizor si explica docti ce si cum e cu viitorul tarii.

  haha chiiar asa,,daca iese fum blond cei 5000 de macaci basiti au ales “vizuina” udrulei despre viitorului ‘partidului” iar daca iese fum cu falci inseamna ca au ales bleaga.
  binladeneee

 74. cel mai interesant lucru este ca niste oameni eminament nuli isi permit sa-l jigneasca in fel si chippe seful statului

  • Cine ar fi acel ”șef al statului” și despre care stat ar fi vorba? Despre ”statul în genunchi” atunci când are loc ”adăparea” ”patrupezilor” portocalii?

   ”Eminamente nuli”?!… Sună cam ”semidocțește”, nu crezi?
   Sau o fi vreo ”figură de stil”? În acest caz matale ce ești – un figurant?

   Altfel, ia-l acasă pe șef, fă-l sul și îndeasă-ți-l ”a posteriori” și nu ”a priori” acolo unde scrie pe sigla intreprinderii la care lucrezi că ar ”ține” patria. Sau prezintă-l lu’ nevastă-ta – poate șeful se îndură și îți dă o ”mărire”, ceva…

   În final, în ceea ce te privește ai dreptate – ”șefu-i șef și-n șanț”!

 75. daca rahatul asta de tradator de tara nici acum cand se duce la “congres” si tine discurs macacilor basiti de parca se duce la nunta sau botez la mondialu’

  nu calca constitutia in picioare si pe noi alaturi de ea,apoi nu stiu ce dovezi mai vrea “justitia” sa-l ia deacolo si sa-l trimita direct la spanzuratoare.

  nu s’poatiii fratiii..ca e “justitie” nu justitie.alminteri nu exista o aberatie ca basalau “presedinte” ,era cel mult un gainar parnaias.

  oameni buni,cei mai ticalosi din tara asta s-au adunat in jurul lui basau,vor fi avand si celelalte partide ticalosi dara in clanul lu’ basau unu si unu sunt nene,mai rar vezi asa ceva!

  toti sunt clone a lui basau asta.

  Justitie,parlament,romani,ce dovada mai vreti ca basau si-a facut clan interlop “pdl” si a jefuit tara cu ei?

  mesajul basaului a fost de circ,ce putea sa zica prostu asta?daaacat:

  dragii mei noi impreuna partidu-basanescu- romania(ca o prada) am avut doctrina:so pe ea si jefuiti fara frica copii mei sa ne inavutim si dupa noi potopul.

  apoi nostalgia:.eh mai tineti minte cum luptam noi cu criza si reformam tara , ce vremuri ,si cum vorbeam io cu boc si dadeam telefoane eehh ce vremuri, ce jaf.ce averi am facut,ce timpuri bune erau..

  si optimismul revine:
  ..hai inca o tura vreti? daaaaa uraaaa!usl e de porc? daaaa , vrem inapoi sa salvam tara uraaa..

  cam asta.

  nu se poate frate,asta doar in coreea de nord si tarile cu dictaturi baloase se intampla

 76. udrea” “pedele trebuie sa redevina un simbol!”
  Este deja un simbol: al jafului si-al jefuitorilor!
  blaga: “pedele plateste masurile aspre!”
  Plateste extrema exigenta cu poporul roman si infinita indulgenta cu sine!

 77. Daca ne uitam atent la privirea presedintelui de sub cascheta, putem spune ca seamana izbitor cu aceea a unui alt pirat celebru; anume “Spanul”, interpretat (magistral) de maestrul Colea Rautu.

Leave a Reply