Home Articole Basescu ia Nana la Fuia

Basescu ia Nana la Fuia

2593
7
SHARE

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a fost condamnat miercuri de Curtea de Apel București la patru ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu, faptă săvârșită pe vremea când era director la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare a Plantelor Medicinale și Aromatice Fundulea.

Numele lui Fuia, ministru al agriculturii in regimul Basescu, a fost vehiculat ca fiind la originea smecheriilor pentru comasarea abuziva a terenurilor ce au generat proprietatea dubioasa a lui Basescu de milioane de euro si 300 ha de la Nana.

Pe Basescu il ajung din urma toate faptele sale penale, in ciuda procurorilor care-l protejeaza. Din dosare anterioare…

 

7 COMMENTS

  1. Ar fi drept sa refaca Institutul de Cercetari Fundulea si sa dea inapoi ce a furat , acest Fuia .Altfel , nu s-a facut dreptate .

  2. Din pacate, Basescu pare ca lasa castanele sa arda, una cate una, pana se fac cenusa (Fuia e una dintre cele mai neinsemnate ca marime, dar pot sa vina si mai mari dupa ea daca nasul se tot distanteaza de tigaie), poate de asta nici nu e “hartuit” ca lumea de parchetul anti-orice. Pana una-alta, povestea lui seamana, cel mai bine, cu aceea a tiganului imparat (sper sa nu va hartuiasca CNA-ul si pentru blog, asta-i titlul povestii) care, uzurpand pe printul mostenitor (Fat Frumos), sedea pe un tron special, deasupra unui morman de (zece sau douasprezece?) perne mancand seminte (nu castane, sorry pt metaforele amestecate) ca sa para degajat si aristocrat. Cand Fat Frumos a venit sa-si recupereze mostenirea, de la intrarea acestuia in sala tronului, au inceput sa sara si pernele de sub sezutul impostorului, una la fiecare pas al printului autentic, pana ce impostorul a ajuns la micimea lui naturala si totul s-a terminat cu bine. Nu-mi aduc aminte ce s-a intamplat cu semintele, daca le-a scuipat printre zgaltaituri sau i-au ramas in gat, ca amintire a vremurilor bune, dar totdeauna mi s-a parut o scena cat se poate de dramatica cea cu pernele care “defecteaza” la venirea adevaratului sezut princiar. Cand o sa vaz o perna mare cat madam Stanciu defectand la PSD o sa ma veselesc ceva mai intens decat la ejectarea lui Fuia din taburetul de la picioarele impostorului.

  3. Acum Fuia sa spuna tot… Toti jocker-ii astia care l-au servit pe Basescu trebuie sa spuna tot ceea ce li s-a cerut sa faca. Justitia trebuie sa ceara detalii si sa cerceteze si “beneficiarul”.

  4. Cîndva era tare pustia fuia-ga din gură-n gură, acum se bl(ege)ăguieşte din ce în ce mai mult şi mai tare. Deh: fost’ai lele cît ai fost! s-a blegit, nu are rost!:) vorbe din bătrîni valabile în zilele noastre. ”Basescu ia Nana la Fuia” completez sau altfel: Băse ia nana Fuia-n Bleaga-fîss-ascunsa la doseano că nu-i mai Breaz(u) ca R(omb)ădulescu. Lor le e frig şi vor căldură fuiano-breazo-răduleano-bleaga cu basul la vedere şi cîntec înainte la mulţi ani cu bucurie pentru bugeto-rom în completare de furturi şi hoţii financiare.
    Aprpo, ce zice băse: americanii cu băse sînt hoţi la afaceri şi americanii sînt curaţi ca lacrima? Bă ce proşti îi crezi pe conaţionalii tăi! cine dreacu te crede cînd pe marile scrieri online nu este zi în care să nu fie implicaţie americană! Al naibii mozolit, dacă nu era problema wolsvagen urla în gura mare despre coaliţia… se împroaşcă cu noroi de le strică imaginea! *reaţi ai naibii de haha-lere vorbitoare din mers, mai aveţi de minţit conaţionalii???

  5. Liviu Alexa a dezvăluit mafia de la Cluj amestecată cu nea Iohanis-Sibiu şi soţia lui Funar(mi se pare că de ea a spus, nu s-a înţeles clar) lucrase ani de-a rîndul la curtea de conturi Cluj şi se pare că ea e cea care dă declaraţii la DNA în seara asta ore-n şir privind şobolanii şi gîndacii din afacerea comună a mînuitorilor financiari. Puteţi să dezvăluiţi totul că sînt:Iohanis-Boc-Vîlcov plus alţii! Succes!

Leave a Reply