Home Articole Elena Udrea : “Puteti spune ca am mincat copii cruzi”

Elena Udrea : “Puteti spune ca am mincat copii cruzi”

4974
16
SHARE

Elena Udrea : “”Eu am pierdut toate procesele pe care le-am intentat cuiva care a spus o minciuna despre mine. Asa ca am renuntat sa mai dau in judecata. Puteti sa spuneti orice despre mine, ca am omorat niste oameni, ca am mancat copii cruzi, nu o sa va dau in judecata pentru ca din experienta mea am pierdut toate astfel de situatii”.

 

16 COMMENTS

  • Pai la asta se si referee. Ba mai mult, stie ca a “mancat copii cruzi la greu” incat nu va avea nicio sansa sa castige un process pe tema asta.

 1. Pur si simplu o declaratie naucitoare,s-o suspectam de tendinte canibalice?Cat de stupida poate fi!Ma intriga si ma deranjeaza boarfa asta cu iz penal!

 2. Mai Mafiotilor de dupa ’89, cu toate fitzele voastre, cu toate relatiile voastre infiltrate in institutiile statului, voi cu masinile voastre bengoase cu care veneati noaptea la Cotroceni, cu toate vilele voastre si mosiile, cu toate parangheliile la care ati jucat impreuna cu mondiali, camatari si toate scursurile voastre protejate, SA DATI SOCOTEALA PANA LA ULTIMUL BANUT! SA TINNETI MINTE, CA NIMIC DIN CE AVETI VOI NU POATE ACOPERI BATJOCURA SI NESIMTIREA CU ACRE ATI VRUT SA VA IMPUNETI ROMANIEI!

 3. Daca n-ar fi asa de marginita, Udrea s-ar putea “reinventa”, nu ca vrajitoarea din Hansel si Gretel, ci ca personajul “reformat” cu care s-a identificat la iesirea din puscarie, ca femeie frivola care, in contact cu suferinta reala (nu rezultata din ruperea tocului de la pantofii Louboutin) s-a transformat in activista serioasa pentru drepturile semenelor sale aflate prin puscarii. Dreptu-i ca rolul e greu si cere timp ca sa fie stapanit cum se cuvine( mai ales daca n-ai talent actoricesc nici cat o papusa stricata) dar timpul nu e ceea ce ii lipseste Udrei la ora actuala. Timpul, care trece oricum in defavoarea Marii Blonde, ar putea sa foloseasca la transformare fiindca o femeie trecuta, la propriu si la figurat, chiar bine imbracata (nu e cazul dar, ma rog, pretul hainelor poate impresiona si el) nu starneste invidia clientelei vizate. Daca s-ar porni, de exemplu, sa se intereseze de situatia Alinei Bica, sa scrie scrisori deschise pe tema ororilor suferite de contabilele cu care impartea celula, in care sa nu pomeneasca de sutiene, bineinteles, daca s-ar rascula pentru oribilul tratament aplicat lui Oprescu umpland in fiece zi cutia postala electronica a Primei Doamne ( o victima barbat largeste sfera de actiune), si-ar suna-o pe dna Rarinca de cinci ori pe saptamana ca s-o intrebe cum mai sta cu recursurile, publicand apoi, totul, pe Facebook si Twitter, ei bine, s-ar putea s-o ia careva in serios in cele din urma. Dar, cum am spus, e marginita, nu vede decat pana la tivul rochiei, se sperie ca-i trec nurii si ramane cu Basescu, ramolit, pe brate si cu Cocos, blegit, in poala, de n-o mai ajuta nici banii pastrati in tarile calde sa-i dea speranta ca va redeveni primadona.

 4. Off topic
  @Stan Petru Paul,
  Draga prietene,
  Am sa-ți aduc o veste tristă de care sunt convins că nu ai aflat (iar de aici , de pe acest blog, nu aveai cum să afli pentru că nu a scris nimeni nimic).
  Este vorba de moartea neasteptată, lucru care m-a indurerat nespus (și asta de ceva vreme), a celui pe care noi, cei de aici, l-am cunoascut și apreciat, a aceluia care semna sub nickname-ul @marcus.
  A fost unul dintre puținii inegalabili de pe aici care a dat valoare acestui blog încă de la începuturile sale(oh, ce vremuri?!), și așa cum noi l-am cunoscut și apreciat aici , un mare poet și scriitor și mai presus de orice… UN CETAȚEAN. Un LUPTATOR care , cu pana-i măiastră, a luptat cu Sistemul Odios cu care ne-a procopsit „dreapta” prin alegerea repetata a sinistrului băsescu și a găștii sale de nelegiuiți și care dreaptă, mai apoi(ce să vezi?!), ca-n Caragiale, l-a ales pe…Dandanache, România cazând astfel (parafrazându-l și aici pe domnia sa)…. ”Din LaCul Kovesi In Puta Lui Haineala”
  Doamne, odihneste-l in pace!
  http://lumeaconstantei.blogspot.ro/2015/07/a-murit-marcel-zarea.html

Leave a Reply