Home Articole Basescu, inalta tradare?

Basescu, inalta tradare?

3621
67

Şeful Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat că Traian Băsescu i-ar fi cerut lista cu ofiţeri acoperiţi. Teodor Meleşcanu a precizat că a respins de fiecare dată cererile lui Traian Băsescu.

Întrebat dacă şeful statului a cerut o listă cu ofiţerii acoperiţi, Teodor Meleşcanu a răspuns: “Au fost diverse discuţii legate de această temă. Am înţeles că este o preocuparte a preşedintelui în legătură cu obligaţiile pe care le are în privinţa numirii de miniştri şi membri ai Guvernului, de a-şi da o părere, de a putea să îi refuze”.

Referitor la informarea transmisă comisiei SIE din Parlament, prin care se preciza că niciunul dintre candidaţi, parlamentari sau miniştri, nu este ofiţer acoperit, directorul SIE a precizat că a existat o cerere din partea comisiei. A fost “un răspuns din partea noastră, pe baza datelor pe care le avem”, a adăugat Meleşcanu.

8551


Declaraţia lui Teodor Meleşcanu este, din punctul meu de vedere, devastatoare şi ea completează declaraţia fostului şef al Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, care spune că ceea ce face Traian Băsescu este la limita infracţiunii şi că are consecinţe catastrofale pentru România şi pentru cooperarea dintre Serviciile de Informaţii din România şi serviciile aliate din spaţiul occidental.

Ceea ce face Traian Basescu este o combinatie intre practica de politie politica specifica regimurilor dictatoriale si acuzatia de inalta tradare, prevazuta de Constitutia Romaniei.

Prin folosirea in interes politic personal a infornatiilor strict secret de importanta deosebita, Basescu aduce prejudicii extrem de grave Romaniei pe plan intern si extern. Credibilitatea si controlul democratic ale tarii noastre sunt azi serios puse la indoiala de partenerii nostri occidentali, care asteapta de la noi un echilibru intern stabil si un mediu sanatos de securitate nationala, pe fondul provocarilor extrem de grave ale Rusiei in Ucraina, la granita noastra de nord est, care este si granita UE si NATO.

Toate institutiile de stat din Romania, de la servicii secrete pina la Guvern si Parlament trebuie sa-si uneasca eforturile pentru o reactia sanatoasa, de imunitate democratica, in fata acestui virus extrem de periculos ce se manifesta prin folosirea in rafuiala politica a informatiilor secrete de stat.

Iata articolul potrivit acestei situatii din Constitutia Romaniei :

ARTICOLUL 96: Punerea sub acuzare

(1) Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare.
(2) Propunerea de punere sub acuzare poate fi iniţiată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui României pentru a putea da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.
(3) De la data punerii sub acuzare şi până la data demiterii Preşedintele este suspendat de drept.

 

67 COMMENTS

 1. Orice ar face t.b. tot in picioare cade.Si nu-l apreciez pentru asta!
  t.b. se foloseste si de situatia ca Meslescanu nu i-a dat lista, s-ar fi folosit si de lista si de Melescanu daca acesta nu-l refuza….

  • 1. “La orice numire în Guvern, cu excepţia celor celor venite direct din Parlament (…), adică la remanieri guvernamentale, având dreptul dat de Curtea Constituţională de a respinge o propunere, am cerut date. Când am primit informaţii, şi au fost cazuri, când cel care a fost propus ministru a fost ofiţer acoperit, l-am sunat şi i-am spus ‘te rog să nu vii în Guvern’ şi subiectul s-a încheiat”.
   Traian Băsescu, miecuri, 17 septembrie la TVR1

   2. Întrebat dacă şeful statului a cerut o listă cu ofiţerii acoperiţi, Teodor Meleşcanu a răspuns: “Au fost diverse discuţii legate de această temă. Am înţeles că este o preocuparte a preşedintelui în legătură cu obligaţiile pe care le are în privinţa numirii de miniştri şi membri ai Guvernului, de a-şi da o părere, de a putea să îi refuze”.
   Directorul SIE, Teodor Melescanu, a fost intrebat din nou daca presedintele Basescu a solicitat punctual sau o lista mai lunga cu ofiterii acoperiti, el raspunzand: “Nu a fost niciun fel de cerere, v-am spus ca e o discutie”
   Intrebat insistent daca presedinte Basescu a cerut “punctual sau o lista mai larga” cu ofiterii acoperiti, a raspuns: “Nu a fost niciun fel de cerere, v-am spus ca e o discutie”.
   “Mai copii, v-am spus tot ce se putea spune, ati avut in extenso, nu pot sa va fac emisiunile eu, acum. O sa vin mai tarziu”, a completat Melescanu, la insistentele jurnalistilor, el precizand ca nu doreste sa mai faca declaratii pe aceasta tema.
   Teodor Melescanu, vineri, 19 septembrie

   De unde reiese ca Traian Basescu a cerut “lista” cu ofiteri acoperiti?

   • Basescu – noi oameni la SIE si SRI pe inca 5 ani

    1. Daca Melescanu e impins sa candideze atunci basescu numeste un nou om de-al sau la SIE care nu o sa poata fi schimbat de Ponta inca 5 ani. (ca pe urma zice NATO ca e instabilitate bla bla)

    2. Posibil ca si Maior sa fie schimbat ca sa-si pun abasescu inainte de plecare om pe inca 5-100 ani.

  • La lasam asta cu lista si sa ne imaginam ca ceea ce spune Basescu despre ofiterul acoperit este real si ca acela este Victor Ponta.

   1.Il va ajuta pe premier in campania electorala? Eu zic ca da. Pentru ca il voi vota si eu, un basist, pentru ca respect si am incredere in serviciile secrete romanesti, pentru ca un ofiter acoprit este un om inteligent, pentru ca Ponta a jucat teatru admirabil in acesti ani, pentru ca am garantia ca lucurile vor merge mai departe asa cum este normal si nu asa cum doresc baronii condusi de Dragnea.

   2.Daca VP este “acoperitul”, oare intentia lui TB este de a-l ajuta electoral sau de a-l “tavali”? Oare in ce a constat exact coabitarea? Isi vor zambi cu subantelegere la predarea de mandat si vor bea impreuna un pahar de whisky cu gheata?

  • “Daca se lanseaza o informatie despre Ponta, intre cele doua tururi la prezidentiale, Ponta iese presedinte. El capata un capital politic iesit din comun. Deci avem urmatorul scenariu, se lanseaza informatia, Ponta va nega evident, pentru ca daca recunoaste face puscarie, si noi vom discuta intre cele doua tururi despre acest scandal, dar electoratul lui Ponta si chiar si eu il votez. Daca a fost ofiter SIE il votez pentru ca nu este iresponsabil. Ofiter nu e informator, adica el e educat ca ofiter, actiunea de ofiter sub acoperire e una dintre cele mai grele misiuni pentru ca inseamna in permanenta sa joci teatru. Dca Ponta a fost asa ceva, inseamna ca este un mare barbat, eu l-am considerat mereu un iresponsabil. Ofiter acoperit nu inseamna un om ticalos”, a declarat Cristoiu.
   Ii fac rau sau nu lui Ponta declaratiile lui Basescu? Ce vrea exact sa faca Traian Basescu? Coabitareaaaa …. cred ca isi vor da toti PSD-istii cu teslan’n oua 🙂

 2. Infractiunea s-a consumat inca de la data declaratiei sale cu privire la candidatul care este sau a fost ofiter acoperit.
  De la acel moment si pana acum faptele trebuiau lamurite. La noi cina sa o faca ?!

 3. Si cine sa mai faca acest lucru?.Cine mai are curajul sa faca asa ceva in afara de Antonescu si Voiculescu.Cred ca Voiculescu a avut un curaj nebunesc sa se puna cu Basescu mai ales ca era bagat in tot felul de afaceri(deci stia ca mai devreme sau mai tarziu poate fi agatat,chiar pe nedrept, cu …ceva) pe cand ANTONESCU nu este bagat in nimic si i se rupe/falfaie de DNA,PNA,ANI..sau de toate institutiile obediente lui basescu.
  De PONTA nu mai spun nimic ca ne-a convins ca este un ..pisoias(asa cum l-a caracterizat si ..Basescu) si se teme de toti si toate( ca poate pierde alegerile si se aliaza cu cine nu trebuie,se teme de FMI,de UE,de Merkel,de Barosso,de Basescu,de UDMR,de UNPR,de Antonescu,de Johannis,de …).
  Iar in istoria noastra seculara s-a dovedit ca marii patrioti au fost si MARI OAMENI CURAJOSI, iar tot istoria ne-a aratat ca tradatorii sunt niste indivizi lasi si fricosi( erau unii care credeau ca basescu este curajos dar in final majoritatea s-au convins ca lucrurile nu stau asa).

 4. DA, inalta tradare este evidenta. Stapanul Lovelelor a facut si face insa ce vrea, stie ca fiind Guvernator se afla sub protectaia SUA pana in 22 decembrie….
  Dar, privind…punerea sub acuzare:
  1) oare, ar exista 2/3 din nr. Senatorilor si Deputatilor ??? eu cred ca nu. PNL, PDL si PMP vor fi impotriva acuzarii…
  2) Bashescu va..” da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută”…. prin noi acuzatii la PSD si Ponta de a da iarasi lovitura de stat in campanie electorala si LASAREA TARII pe mana unui PRESEDINTE INTERIMAR(!) in situatia din Ucraina, Islam etc
  3)Daca totusi se va ajunge la demitere se va merge cu hotararea Parlamentului la Inalta Curte de Casatie si Justitie, adinca la Livia Stanciu, cea mai importanta CHEIE A LUI BASINESCU…
  Asa ca…..se va astepta data de 22 decembrie….

  • yanke-ii au reevaluat multi dintre asa zisii guvernatori protejati pe care iau redenumit “tirani” si apoi iau debarcat…iar debarcarea nu a fost tocmai pasnica pt ei

 5. UITATI CA TOATE ASTEA SE INTAMPLA IN ROMANIA? CINE SA-L ACUZE SAU CINE SA-L DEA DRACU AFARA PE BASESCU ? PSD-UDMR-UNPR ? HA-HA-HA.

 6. cand va pronunta cu nume si prenume pe “acoperit” atunci poate fi agatat, dar este prea viclean pt asta

  • In opinia mea, o astfel de afirmatie putea fi facuta de personajul in cauza doar daca el este un “acoperit” al unui serviciu strain (ceea ce nu m-ar mira!). Evident ca o astfel de informatie nu putea fi obtinuta oficial dar nici neoficial de la vreun ofiter “curat” din Serviciile romanesti. Dar, daca in Serviciile nostre sunt infiltrati agenti dubli, ai aceluiasi serviciu strain din care sa presupunem ca face parte personajul, atunci este posibil sa detina informatia pe aceasta cale. Sintagma “comanda dubla” nu poate fi utilizata in cazul unui presupus acoperit, apartinand Serviciilor romanesti, care-si serveste patria din ambele posturi, ci doar in cazul apartenentei si la un serviciu strain, altul decat cel pe care l-ar servi personajul. Este evident ca afirmatia domniei sale, constituie de fapt nu un atac la persoana posibil canditat la Presidentie ci “un mesaj” cu alt inteles dat Serviciilor neromanesti. O astfel de atitudine, ca si multe altele nu sunt posibile decat stiindu-se aparat si oricand, in orice situatie, “protejat si recuperat” de cei pe care-i serveste. Cand doi agenti ai unor servicii straine, actioneaza in acelasi loc, nu se vor deconspira ci vor conlucra, impartindu-si influenta. “Avertismente” de genul acestuia se fac atunci cand o parte depaseste limita convenita sau are tendinta doar. Vai de tara nostra! Istoria se repeta…:(

 7. avind in vedere cele intimplate in guvernul Tariceanu cind pd-l a iesit chiar si de la guvernare ccr nu dorind sa o numeasca pe norica nicolai ministru al justitiei arata rapoartele ca conflictele presedinte premier pot fi fatale! ccr nu poate refuza decit o singura data ! acum domnul tariceanu incearca suspendarea presedintelui ,daca propunerea sau o numire intr-o functie neconvenabila, de catre premier si refuzata de presedinte si ccr poate duce la o condamnare pentru tradare de interese de stat! presedintele cu toate criticile acum A ACCEPTAT REDUCEREA CAS! TOTUL PENTRU INTERESE!

 8. poate ca este tradare. sau nu. oricum nu conteaza pentru ca ponta nu are curaj(sau consilierii sociologi i-au spus ca nu-l ajuta ba chiar il incurca o suspendare) si basescu o sa plece la termen de la cotroceni si chiar va avea un rol important mai departe. ponta are nevoie de basescu si basescu de ponta. doua organisme parazite simbiotice.

 9. Este incredibil in ce mocirla a dus Basescu demnitatea prezidentiala. Din pacate, tradatorul asta ar da foc la tara daca ar castiga 1 $ din asta.

 10. treaba e ca lista aia ar ajunge in secunda 1 in mongolistan/la buda si bolsevistan…

  chestia asta trebuie sa dispara de acolo, ASTAZI.

 11. mai devreme sau mai tarziu baseala nu poate evita puscaria.face tot ce poate ca sa ajunga cat mai repede acolo/

 12. Meleşcanu, posibil candidat la Preşedinţie. Directorul SIE anunţă luni dacă intră în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni…….BAI FRATE, MAI SUNT MULTI MILOGI DE ASTIA ? PE BUNE, CHIAR ASA S-A AJUNS IN ROMANIA? CANDIDEAZA CINE VREA SI CINE NU VREA, CA LA BALAMUC.

 13. D-le Radu Tudor vizionati acest video daca nu a-ti facut-o deja si vedeti ce a ajuns sa faca CIA si cat de periculoase sunt serviciile secrete. Ma intreb daca-l protejeaza si pe Basescu in urma atator invitatii la ambasada SUA din Bucuresti al atator demnitari,procurori,etc. Sunt sigur ca sunt implicati si in Romania(CIA).

  https://www.youtube.com/watch?v=cU-28xM5Lxs

 14. “Fiecare dintre cei 23 de milioane de români care pot fi prim miniştri, dacă eu voi fi preşedinte, pe unul singur nu îl voi numi, acela este Traian Băsescu pe care nu l-aş numi niciodată – See more at: http://www.dcnews.ro/victor-ponta-traian-basescu-premier-imi-dau-demisia-din-func-ia-de-pre-edinte_454013.html#sthash.70RpSsEK.dpuf…………………………..SE FOLOSESTE IN CONTINUARE CIFRA DE 23 MILIOANE DE ROMANI. SE ASTEAPTA CINEVA CA REZULTATUL ACESTOR ALEGERI SA FIE CORECT ? DIFERENTA DE 3-4 MILIOANE CU CINE CREDETI CA VA VOTA ?

 15. upuldacicblogg.wordpress.com/2014/07/01/romania-este-un-stat-mafiot-condus-de-borfasi-si-marionete-protejati-de-ticalosii-din-institutiile-statului/

 16. În Marea Britanie şi SUA, prima grijă a justiţiei este confiscarea averilor ilegal dobândite şi arestarea infractorului este etapa a doua. La noi, situaţia este inversă. Nu se urmăreşte confiscarea averii ilegal dobândite, se dă de ochii proştilor un an sau doi de închisoare iar mafiotul dispare în câteva luni din puşcărie pe motive medicale.
  Reîntors din puşcărie, devine un demn „investitor”. Deci moralitate nu avem fiindcă legea lustraţiei nu e atât de necesară. Confiscarea averilor nu este trecută în Constituţie! Dar pe mulţi patrioţi ridicoli, de-a dreptul semidocţi, îi preocupă regionalizarea României!

 17. Radu Tudor, problema este un pic mai complicata din punct de vedere juridic si anume: ofiterul acoperit care candideaza comite o fapta ilegala din start deci incalcarea legii sri privind desconspirarea acestuia devine exonerabila in momentul in care se produce fapta ilegala a agentului acoperit respectiv candidatura la presedintie sau parlament.
  Tradarea nationala intervine in primul rand direct in capul serviciului de informatii care foloseste ofiteri acoperiti in parlament, presedintie, justitie aceasta fiind o fapta ilegala, penala.

 18. băsescu s-a autoincriminat în interviul dat colonelului când spunea cum a telefonat el pe candatul la ministeriat care fusese ofiter acoperit şi care si-a retras candidatura la “rugămintea” băsescului

 19. Cererea lui Basescu, privind lista ofiterilor acoperiti din servicii, o compar cu tradarea lui Pacepa, cand aproape toate retelele noastre au cazut. Cate vom mai suporta de la acest individ ????

 20. Acum, pe site-ul OSIM, în dreptul mărcii deţinute de Gigi Becali apare: ”Acţiune în anulare”. Conform ştirilor protv, dacă echipa de fotbal nu va cîştiga litigiul cu CSA Steaua, atunci va trebui să îşi schimbe atît sigla, cît şi numele, urmînd să plătească şi despăgubiri pentru ultimii 11 ani în care le-a folosit fără aproparea armatei.

  FC Steaua ar putea utiliza în continuare numele şi sigla chiar dacă Gigi Becali va pierde procesul, dar acesta va trebui să achite o sumă de bani celor de la MApN.
  ………..CE DRACU A AJUNS TARA ASTA. STADIONUL ALA E IN PARAGINA DATORIT ARMATEI. ASTIA SE CRED IN CONTINUARE IN COMUNISM. ARE ARMATA BANI SA TINA O ECHIPA CA STEAUA ? SA DEA BANI ATUNCI, SA FINANTEZE, SA O CUMPERE DE LA BECALI. NIMIC NU E NORMAL IN ROMANIA. INCEP SA CRED CA NICI OAMENII DIN ROMANIA, FOARTE MULTI NU SUNT NORMALI.

 21. Chiar nu observa nimeni ca nu exista nicio diferenta intre a spune “ala e ofiter acoperit” si “unul din grupul ala de 9 candidati e ofiter acoperit”? Pai cat de greu le este serviciilor straine sa-l identifice dintr-un grup de 9 persoane, mai ales ca trierea e facuta in mare masura de presa? Basescu a comis deja tradarea si trebuie pus sub acuzare.

 22. Domnule Radu Tudor!!!
  Pe acest forum s-a spus tot ce se putea spune despre Basescu,subiectul este epuizat si este extrem de stupid,penibil si absurd!!!In schimb este extraordinar de interesant felul in care raspund institutiile si societatea civila!!!Atitudinea cetatenilor,al partidelor,al parlamentului este acel ceva ce se numeste”Putoare Mioritico-Damboviteana”!!!Atitudinea SIE si SRL este de tradare nationala!!!Atitudinea Justitiei cu tot ce se include sub acest “maldar de balega aburinda” este o atitudine de cretini!!!Atitudinea jurnalistilor este foarte buna, creste ratingul!!!Toate astea in campanie electorala!!!Este extraordinar de stupid,penibil si absurd!!!

 23. in seara asta o alta monstra la cum intelege dana grecu sa fie moderatoare, la cum intelege sa atace un om politic si numai pe acela practic. la cum intelege stradania primarului general sa reabiliteze fantanile de pe unirii si sa faca ceva frumos in capitala. pana si marius pieleanu a inceput sa o contrazica. e decent spus?

  • `De cate ori Dana Grecu incepe sa debiteze tot felul de aiureli SCHIMB CANALUL PE MUZICA. Revin pe A3 cand isi termina ezprimarile nefericite tot mai des. Noroc ca dl Ciuvica o mai pune la punct, iar dl. Tudor….mai pe ocolite. 🙂

 24. Ponta e singurul politician din USL l-a pupat in fund pe MRU la investire .

  Atunci USL era in greva parlamentara ca forma de protest deoarece MRU era si sef la SIE si desemnat la functia de premier ce negocia politic sprijin parlamentar – fapt ilegal .

  Spargatorul de greva – Ponta Viorel a participat la acea investire tinand un discurs elogios plin de “speranta” la adresa lui MRU .

  Acum imi dau seama ca fostul ofiter acoperit SIE – V.Ponta aducea elogii sefului institutiei care il racolase in dispretul USL .

  Ulterior a urmat coabitarea si Kovesi la DNA sa fie clar ca ponta e “la ordin”

  • intrucat vad ca te balbai in scris la fiecare articol de pe blog, poate pentru ca ai idei putine , fixe si tampite, iti repet si eu :rau e sa fii cretin! dar sa insisti zi de zi arata ca esti si cretin dar si prost gramada biet pupincurist basisto- liberal!

 25. Off topic:
  Domnule Radu Tudor am vazut ca Agentul 007 (Iohannis) are probleme mari cu ANI ; Maine in emisiune cereti penelistilor va rog sa dea dovada de consecventa si sa-l taie de pe lista asa cum au facut cu Mircea Diaconu!

  • Cum sa-l taie de pe lista cand orban face propaganda:
   “Avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră în prima linie a bătăliei electorale. Precum amazoanele, miticele amazoane, va trebui să fiți în șarja victorioasă și, de asemenea, să scoateți arcul din dulap și să aruncați cu săgeți. Numai că săgețile noastre nu trebuie să fie letale, noi trebuie să tragem cu săgeți care sunt scoase din tolba lui Eros. Pentru că ceea ce trebuie noi să răspândim în societate și modul în care trebuie să câștigăm această bătălie trebuie să fie nu cu ură, ci cu iubire”, a spus Orban, în discursul ținut la școala politică a femeilor din ACL, desfășurată la Pitești.

 26. Noul mascul alfa va fi ce-l care-l haleste pe vechiul mascul alfa. Daca la lupi lupta e pe bune, la politruci (mai ales cei deja intelesi) e doar teatru media.
  Tot ce face Basescu il ajuta pe Ponta, fie si pentru din toate scenetele lor doar ei vorbesc (de unde si perceptia ca Ponta e tare si ca e demn sa-i ia locul) iar altii (gen Iohannis) nu fac parte din meniu (de unde si perceptia ca sunt slabi, neimportanti, etc.)
  Iar de votat, se voteaza pe baza de pareri care se fac pe baza de perceptii.
  Asa ca, sa fim linistiti, Ponta e presedinte, Basescu nu va pati nimic, Iohannis e primar iar Nutzi e prim-ministru dupa 2016. Viitor de aur tara noastra are!

 27. In ce tara traim, conducatorii tarii pun foc locuitorilor pentru ai izgoni de pe pamanturile lor. Le-au dat foc la furajele de animale pentru ai descuraja ca sa paraseasca satul pentru ca Chevrom sa poata exploata in liniste gazele de sist.
  Patru incendii în câteva ore
  September 17, 2014
  Pompierii vasluieni au început săptămâna în forţă, fiind solicitaţi să intervină la stingerea mai multor incendii, patru dintre ele înregistându-se în aceaşi zi, la diferenţă de câteva ore.
  Prima intervenţie a avut loc luni, la amiază, în comuna Pungeşti, unde a izbucnit un incendiu la un depozit de furaje. La locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vaslui – Punctul de lucru Ivăneşti, care a acţionat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. Au ars aproximativ trei tone de furaje şi adăpostul de animale aflat în apropiere. Cauza probabilă a incendiului, spun pompierii, a fost jocul copiilor cu focul.
  După doar două ore, un alt incendiu a izbucnit în comuna Fruntişeni. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un depozit de material lemnos dintr-o gopodărie, cu posibilitate de propagare la locuinţă şi la depozitul de furaje din apropiere. În acest caz, incendiul a fost generat de un foc deschis lăsat nesupravegheat pe timpul nopţii.
  Focul deschis şi nesupravegheat a fost şi cauza izbucnirii a două incendii de vegetaţie uscată, unul pe strada Decebal, din municipiul Vaslui, şi altul pe strada George Coşbuc, din oraşul Negreşti.

  • amice ai problemute cu caputul cand faci astfel de afirmatii! adica cum? vine base sau ponta sau tariceanu etc sa dea foc capitelor de fan? pe ideea asta tampita scornita de ecologistii platiti de rusi( daca faci un simplu click pe net vei vedea ca asta e corect ) putem afirma ca si micile cutremure din izvorani-galati sunt produse de aceeasi sau ca orice incendiu are o cauza asemanatoare. doar motivele difera! stupid people!

 28. Am amintit in numeroase randuri si altii au subliniat faptul, ca prin foarte multe actiuni ale presedintelui, acestuia i se putea aduce invinuirea de inalta tradare.
  Toate aceste actiuni cu agenti acoperiti/descopertiti, sunt indreptatit sa cred ca se urmareste altceva sau se vrea indreptarea atentiei intr-o cu totul alta directie. Probabil ca timpul o sa scoata si aceasta la iveala, acum sau dupa ce noul presedinte va fi inscaunat.
  Nu stiu daca presedintele este asa de naiv, dar nu cred ca a facut greseala impardonabila de a cere nume de agenti, indiferent ca sunt acopertiti ori la vedere.

 29. Dar ce sa faca cu lista acoperitilor? Sa-i santajeze? Sa-i “vanda” serviciilor straine? Pentru ce? Pentru bani, pentru imunitate? Pentru un loc in care sa se refugieze dupa ce scapam de el? E capabil de asa ceva? Stim cu totii raspunsul…

 30. pe antena 3 sunt prezentate rezultatele unui sondaj csci. marele analist, ;a propriu, autoalintat morsa grasa, mare admirator al liberalilor dar si al elenei udrea nu crede in rezultatele acestea deci pe site-ul lui nu s-au prezentat. ciudat intrucat 2 zile consecutiv, dc news a prezentat cu titluri bombastice rezultatele altui sondaj inscop, rezultate care se contraziceu cu brio de la o zi la alta. cum deontologul preciza ca el nu crede si nu publica decat sondajele facute de dc news(pe ce baza ca nu se pricep si nici nu au infrastructura necesara) sa intelegem ca inscop e in acelasi trust cu dc news? sau deontologia se refera doar la unele sondaje cat de cat favorabile lui johannis, adica sa fie cam la vreo 10% in spatele lui ponta? mare deontolog mare caracter, cu toata dragostea!

 31. Pe loc repaus! Basescu si proxima camarila (Udrea, Blaga, Videanu, Kovesi, Morar, Coldea, Stanciu etc) nu vor pati absolut nimic. In Bolivia fostul dictator Gonzalo Sánchez de Lozada, fostul procuror general si 2 fosti ministri sunt pusi sub acuzare pentru infractiuni de coruptie, subminarea economiei nationale si abuz de putere; in Georgia, Mikheil Saakashvili si fostul procuror general sunt pusi sub acuzare pentru infractiuni de coruptie si abuz de putere…ghiciti in ce stat s-au refugiat toti acestia si cine le ofera azil si protectie? La noi nu va fi cazul sa le ofere SUA azil ptr.ca nu o sa-i puna absolut nimeni sub acuzare se rezolva mult mai simplu(http://www.luju.ro/magistrati/instante/livia-stanciu-le-a-dat-raportul-americanilor-oficialii-ambasadei-sua-au-descins-in-biroul-sefei-iccj-presedintele-inaltei-curti-a-facut-o-prezentare-a-sistemului-judiciar-roman-discutiile-au-vizat-aspecte-cu-privire-la-apararea-independentei-sistemului-ju). Asa ca sa nu ne mai entuziasmam aiurea. Daca vrem sa se schimbe ceva in tara asta, trebuie sa facem noi ceva, altfel nicio branza.

 32. Nu va fi valabila nici acuzatia de Înaltă trădare pentru ca si-a “blindat” protectia cu oameni bine pusi la institutia care va analiza aceasta acuzatie, ÎnaltaCCJ. 😀

  Vedeti de ce sunt periculoase numirile politice? Primarii, consilierii si presedintii de judet ar trebui sa aiba acelasi statut precum presedintele tarii, in momentul in care este ales in functie sa fie obligat sa renunte la functia de membru de partid. 😉

 33. Daca esti normal nu ai cum sa nu te gandesti la faptul ca Base a trecut granita… e in alta liga… si nu ai cum sa nu il suspectezi ca ar fi agent strain. Cel mai frumos lucru al unei agentii de spionaj e sa isi infiltreze un pion in fruntea unui al stat. Rusia e maestra la asta… Cu cativa gologani, in anii 90 se putea construi un PD maxim. Este?

 34. RADU, ştiu că absolut toate comentariile mele sunt extrem de dure şi adevărate, după deviza:,,ori fac, ori pleacă”, e valabil pentru orice politician care nu a avut şi nu are demnitate, onoare, respect=bun simţ, deja observ inconvenienţele, nicio problemă. Mă întreb: de unde au avut finanţe-finanţare pentru adunătura de azi??? Sărăcia, ameninţarea, promisiunile mincinoase!!! acolo, în adunătură, sunt absolut din toate partidele, inclusiv opoziţia(posibil cei care vor să sugă de la buget). greaţa, scîrba sunt şi mai mari…
  Şi, cică,…avem opoziţie, seriozitate!!! minciuni totale,,un singur ţel-scop au toţi: să aibă susţinere, scaun, apărare de anchete, venituri şi bonusuri, afaceri îngrăşate, că, deh, buzunarele sac ale politicienilor sunt goale, numai la biserici sunt grase, că dau împrumuturi enoriaşilor, am mai pomenit aşa ceva!!! printre 2 rugăciuni şi 2 lumînări aprinse, strecori cererea de împrumut financiar la popa bancherul!!!

 35. CE VREA ACUM SA ARATE ORI SA ASCUNDA BASESCU PE SPATELE ALTORA ESTE CA SA FACUT SI MAI SIGUR EL POLITIE POLITICA!

 36. „Nu cred că Traian Băsescu mai trebuie suspendat, nu cred că mai trebuie să vorbim despre aceste lucruri, am făcut şi multe greşeli, cred că şi noi am greşit, poate de aceea am şi stat atât de mult în opoziţie. Trebuie să terminăm cu discuţiile despre suspendare şi să ne organizăm. PSD nu trebuie să mai repete greşeli ca suspendările lui Traian Băsescu, cred că au fost nişte greşeli şi oamenii ne-au sancţionat. De aceea, cred că nici nu mai trebuie să discutăm aceste lucruri, când mai sunt două luni. Îi punem pe români pur şi simplu să se ducă la vot degeaba”, a declarat Marian Vanghelie, pentru sursa citată.
  …………………PENTRU PSD-ISTI, SA SE RESEMNEZE, NU-L MAI VOR SUSPENDAT PE BASESCU, FRATII VOSTRII.

 37. Liderul PSD Bucureşti a vorbit și despre candidatura Elenai Udrea la Președinție. „Cred că şi Elena Udrea este un candidat important, dar cred că este foarte greu încă în România să fie votată o femeie”. – …….HA-HA-HA CU 6 LA SUTA SI ALEA, UMFLATE DE SONDAJE, E UN CANDIDAT IMPORTANT. HAI SICTIR.

 38. De ce a ales Ponta să se lanseze pe Arena Națională: pot participa inclusiv baronii, căci stadionul are și o lojă cu gratii, ceva unic în lume

 39. M-a apucat rasul cand o femeie intrebata, la “lansarea” lui Victor Ponta in “spatiul cosmic”, de ce l-ar vota, raspundea ca vrea o schimbare si ca vota o schimbare. Are cineva ca impresia ca PSD-ul este schimbarea ? S-o creada mult si bine. Pana ce poporul asta nu va intelege ca PSD cu PNL cu PDL cu PMP cu UDMR sunt mana-n mana si isi bat joc de tara asta, nu se va vota nicio schimbare.

 40. Acum se vorbeste tot mai des despre “strategiile electorale” ale candidatilor, adica despre cum sa minta mai frumos. Problema este ca exista o mare parte din prostime, care si crede minciunile alea, pentru ca in laboratoarele partidelor aflate la putere de 25 de ani se concep cele mai bune minciuni, adica strategii electorale. La asta sunt bune partidele astea. In rest, pauza. Oricum totul vine in plic de la FMI, iar romanii tin 500 de asistati pe banii lor. Dar le convine se pare, pentru ca altfel ar vota cum ar trebui la alegeri, la referendumuri si pe unde ar mai trebui.

 41. Poate ca dupa dezmintirile facute de la BRUXELLES(adica strainatatea a afirmat ca ei n-au impus pactul de koabitare intre basescu si Ponta) atunci putem lua in calcul faptul/posibilitate ca “SERVICIILE” au impus acest pact(era si usor fiindca poate le-a dat ordin celor doi si astfel …ordinul se executa nu se discuta !!!).

 42. Am curaj să pun pariu că Traian Băsescu este ofiţer acoperit cel puţin al serviciilor secrete ruse, de nu este butonat din mai multe părţi. Acest adevăr va ieşi la lumină cât de curând. La cât de prost este, nu ştie să se prefacă. El crede că poate prosti lumea cu tupeul mai mult decât obraznic cu care, zice el, va face dezvăluiri. Dacă, prin absurd, ar face aşa ceva, automat ar fi trecut pe linie moartă, adică ar fi scos din joc tocmai de “camarazii” săi. Credeţi că serviciile secrete ale ţărilor U.E. nu cunosc “marfa”?! Nu credeţi că acesta poate fi un motiv plauzibil de a nu fi primiţi în Schengen?! În “stilul” caracteristic, dementul de la Cotroceni arată mereu spre alţii, zic eu tocmai pentru a acoperi nemernicia şi trădătorul din el. Nu va avea niciodată curajul să deconspire pe cineva, chiar dacă un judecător “drept” ar asculta prostiile debitate de un drogat precum Turcescu, o hahaleră ordinară.
  P.S.: D-le Tudor, când veţi solicita explicaţii din partea reevaluatului general-izmenar, actual viceprim-ministru, Gabriel Oprea, acest “ofiţer” al Armatei române care a tras cu puşca o dată mai mult decât nemernicul plătit din banii mei de-şi zise lt. colonel sub acoperire?! Cine va răspunde pentru falsurile grosolane arătate de escrocul – chitarist, “spaima” jurnalismului, alături de una Pora, cu o buză ca un lindic sub acoperire?!

Leave a Reply