Autorii dezastrului din justitia romaneasca – recunoscut abia acum chiar de unul dintre ei – doresc in continuare MCV pentru Romania. Aceasta umilinta separa tara noastra (si Bulgaria) de restul tarilor din Uniunea Europeana, care au si ele destula coruptie dar nu beneficiaza de un tratament atat de umilitor.

Macovei si Basescu raman, pe mai departe, turnatorii Romaniei la Bruxelles si adversarii propriei tari.

10 COMMENTS

 1. Imi cer scuze, dar nu mai tin minte bine: de ce in 2012- toamna, dupa ce USL- ul (votat de noi cu speranta in suflet)- a castigat alegetile, au fost numiti in functie la DNA si Parchetul General tot oamenii lui Basescu?

 2. Pe asta chiar nu o ia nimeni de guler sa o scuture?eu stiu ca vorbitul este liber,dar chiar asa ?nu deranjeaza pe nimeni ca asta isi bate joc de tara in fata Europei ,a lumii intregi si ma ,mai intreb ce or zice cei care o asculta ? si despre ea si despre noi .Monica Macovei se pare ca uraste tot poporul roman exact ca si Basescu ,de fapt li se potriveste ca o manusa vorba :spune-mi cu cine te insotesti ca sa spun cine esti .Astia doi prin vorbele lor nu distrug imaginea Romaniei?deci ce schengen ce vise de noapte?ar mai vedea ceva de undeva de la cineva dupa asa vorbe ?PACAT .

 3. CORECT!!! AU DIPLOME LA HECTAR ADUNATE ÎNCEPÎND CU 2005 PÎNĂ ÎN ZILELE NOASTRE!DE ASTA CAM TOŢI URLĂ ÎN GURA MARE CĂ SUNT: PROFESORI, JURIŞTI, AVOCAŢI, PROFESOR-DOCTOR şi nu numai, pentru ei cea mai mare importanţă au diplomele nicidecum numele şi prenumele din cartea de identitate! Le e ruşine cu numele şi prenumele lor în loc să le fie ruşine că au diplome la hectar!!! Nu e vorba de ceea ce vrea să facă acel director în sine, el trebuie să găsească oameni bine pregătiţi, în subliminal/indirect recunoaşte că mulţi au trecut ca gîsca pe apă prin învăţămînt, dar sunt enorm de mulţi posesori ai diplomelor la hectar şi habar nu au despre locul de muncă sau funcţia ocupată!!! În cei 25 de ani după *revoluţie*, cea mai mare performanţă a perindaţilor politic la guvernare, a fost distrugerea învăţămîntului asociată cu fabricile de diplome la hectar, de la învăţămînt provin toate distrugerile în: sănătate, comunicare, respectul faţă de seamăn şi faţă de natură, respectul faţă de familie, respectul faţă de lege, şi tot înainte că sunt destule!!!
  **Directorul direcţiei Servicii Publice Tulcea, Cezar Jipa, a declarat în plenul Consiliului Local Tulcea că 90% dintre jurişti şi economisti sunt semianalfabeţi. Jipa a încercat astfel să motiveze dorinţa de a angaja o casă de avocatură privată.**http://www.stiripesurse.ro/ef-din-administra-ie-ocheaza-90prc-din-juri-ti-i-economi-ti-sunt-analfabe-i_953343.html

 4. M10= minciuni/manipulări de 10 ! cam aşa se poate traduce umbra alcolistului. De mult timp tot spun că MCV şi shengen-ul nu este ceva serios, sunt pur şi simplu pentru manipulare şi manevre politice: care pe care! Nu stă nimeni să citească sutele de rapoarte pentru analiză, cei care iau hotărîri se bazează strict pe ceea ce se vehiculează prin mijloacele de comunicare: telefon, mail, că la emisiunile tv nu se uită decît românii care mai au timp şi care sunt cu sufletul în ţară! *scîrba* asta face totul intenţionat, parcă candidase prin bulgaria, cum de a revenit pe spaţiul românesc? Trebuie să i se interzică dreptul de a mai intra pe acest teritoriu românesc cît va mai trăi, nu cum i-au dat ungurului! Cît s-au chinuit românii noştrii să schimbe faţa acestei ţări şi căţeii aruncă totul la gunoi! Mizerabilitate!!!

 5. Sper sa vina base la a3 dar sper si mai mult sa fie la punctul de intalnire. Sunteti mai pregatit decat oricine de la a3 sa oferiti un interviu profesionist 1 la 1 cu marinarul mincinos.

 6. Înainte de-ași da cu părerea despre MCV, trădătorii trebuie să plătească pentru jefuirea țării prin legea retrocedărilor, pusă la cale și-n aplicare de dumnealor! Toate retrocedările făcute în baza legii din 2005 să fie anulate! Spuneți copiilor voștri să spună copiilor lor cum au fost lăsați fără țară de aceste dejecții. Poate-o veni cândva apa și la moara românilor, să poată repara ce-au stricat ăștia.

  • … de-a-și da cu…
   În fine, cred că se cere o reformă agrară și locativă după toate aventurile astea “de dreapta”!
   Una făcută de stânga autentică!
   Adică trebuie expropriați escrocii și reîmproprietăriți românii!

 7. Cred că susţinătorii MCV trebuie să explice cât mai curând Parlamentului României, organul reprezentativ suprem al cetăţenilor cu drept de vot, ce este acest mecanism şi de ce ţara mea trebuie să dea socoteală la nişte alţi domni din state care nu sunt supuse acestei reguli “minunate”. Ar fi foarte bine dacă Parlamentul nostru i-ar invita urgent să spună, într-o şedinţă publică, de ce susţin o regulă care se aplică doar pentru noi. Nu cumva au inventat acest MCV ca să aibă obiectul muncii şi ca să fie băgaţi în seamă?

 8. Madama macabei îmbrăcată ca Mao în ținută lejeră! Tare!
  Hai, încolonarea și-n spirală la Nirvana, siniștrilor! V-așteaptă guru’ Bivolaru pe lumea ailaltă cu NUP-u-n dinți!

Leave a Reply