traian_basescu

 

 

11 COMMENTS

 1. Stati linistit domnule Tudor! Va va explica cum ca era sub influenta alcoolului cand a declarat asta si cred ca ar fi unul dintre putinele momente in care spune adevaru. Si nu ar fi prima data caci aceeasi explicatie o dadea si UNPR-istilor candva si aia se distrau atunci. Caci de, il sprijineau in toate.

 2. Draga Radu,
  te rog sa ma scuzi ca insist pe subiect, dar is inca foarte curios daca ponta este sau nu este om de nadejde pentru A3/voiculescu. Care este perceptia ta?
  Nu se lupta A3 cu Kovesi? Acum aflam de la Ponta personal ca el a propuso pe Kovesi la sefia DNA.
  Ai atatea postari pe pagina, si vezi ca si alti cititori sunt interesati, de ce nu te aplici si asupra acestui subiect. Lumea chiar vrea sa-ti cunoasca pozitia.

  • Nicio şansă !!! Ieri, m-am enervat urît la emisiunile voastre, de ce? frustratul(exprimatorul gol de sens) de ivan plus invitaţii politicieni, doar ei ştiau totul şi vă punea pe voi ca persoane fizice şi televiziune să faceţi demersuri la CCR, M.Justiţiei, oriunde aveţi neclarităţi, ei, politicienii nu mai vor să facă nimic, doar constată, şi punct. La ce mai stau în funcţii, dacă îi scot la înaintare pe alţii, fie şi televiziunile??? Nu-i destulă bătaia de joc la adresa A3 ??? Vor şi mai multă ponegrire, hărţuială, amenzi să primească A3 şi jurnaliştii ???
   …da, desigur, ei politicienii, vor doar ciolanul, restul… nu-i mai interesează…asta mă cam sperie pînă la groază…(ştiu ce zic, ştiţi şi voi la ce mă refer, a se citi printre rînduri)

 3. deci ponta a propus-o pe madam kovesi. stim o sa zicem ca e la oha, ca e la aburire, ca asa e politica etc. pai atunci asa au zis toti. la oha. orice. ce? voi chiar ati crezut ca spun adevarul?

 4. Daca Presendintele Republicii demisiona atunci cand poporul in majoritate l-a contestat, astazi cetatenii l-ar fi privit cu alti ochi. Acum cand scandalul este imens, fratele este retinut, in dosare apare numele presedintelui Romaniei. Daca era un adevarat om de onoare un veritabil «lup de mare», un comandant in adevaratul sens al cuvantului, domnia sa isi prezenta demisia de onoare. Acum este tardiva orice demisie din partea presedintelui.
  In acelasi context nici premierul si guvernul in ansamblul sau nu dau dovada de profesionalism, spirit combativ, (foarte alunecosi), nu ies in evidenta cu nimic pozitiv si din pacate nu sunt un «adversar» redutabil la adresa presedintelui.

Leave a Reply