Traian Băsescu a declarat, joi, înaintea plecării la Consiliul European, că mandatul său se termină pe 21 decembrie, ora 24,00 şi nu poate, constituţional, să rămână în funcţie “nici măcar o oră”, nedorindu-şi o asemenea situaţie, aşa cum s-a susţinut public în ultima perioadă.

base in masina
Basescu a declarat înainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, că doreşte să facă o menţiune, “având în vedere că în ultima vreme a constatat că acest subiect este dezbătut public, cum face preşedintele Băsescu să îşi prelungească mandatul şi care sunt efectele a ceea ce se întâmplă în competiţia prezidenţială, ca preşedintele să mai stea, să ne prindă vremea Mărţişoarelor cu el la Cotroceni”.

“Indiferent ce se întâmplă în competiţia prezidenţială, mandatul meu se termină pe 21 decembrie, la ora 24.00. Pe 22 decembrie, altcineva trebuie să fie la Palatul Cotroceni, ori un nou ales ori preşedintele Senatului sau al Camerei Deputaţilor, sau mă rog, cum vot fi jocurile, având în vedere că preşedintele Senatului este şi candidat”, a spus Băsescu.

Băsescu a precizat că, “de pe data de 22, ar trebui să fie un alt preşedinte la Cotroceni” şi a menţionat că nu există niciun articol constituţional care să permită preşedintelui în exerciţiu să îşi prelungească mandatul chiar şi cu o zi, doar, “Doamne fereşte, în situaţia unui război”.

“Deşi suntem cu doi candidaţi în fruntea sondajelor, care niciunul nu e bun pentru preşedinţia României, eu nu pot rămâne nicio zi după terminarea mandatului prezidenţial”, a susţinut Băsescu şi a cerut ca “acest subiect să nu mai fie unul de dezbatere, pentru că nu are fond problema”.

“Vă rog, plecaţi de la premisa că nu pot, constituţional, să rămân nicio măcar o oră după data de 21 , ora 24.00, pentru că ar fi exercitatea ilegală de mandat de preşedinte, şi în niciun caz nu voi abandona principul din cei zece ani de mandat, de a apăra Constituţia. Rog să nu se mai speculeze pe tema cât rămâne Băsescu după data de 21. Îi liniştesc pe toţi, nu rămân niciun minut”, a afirmat Traian Băsescu.

 

51 COMMENTS

 1. Da, da, chiar acum urmează să-l cred.

  Nu tot animalul ăsta promitea în 2007 “poporului”, “țării” că va demisiona după 5 minute dacă va fi suspendat de către Parlament? Și câte alte minciuni, contradicții și ipocrizii de atunci încoace…

  • Traian Basica a mai spus ceva la plecarea din tara: “Îmi pare rău că românii au de ales între o marionetă a PSD-ului şi un alt candidat care, din păcate, din dorinţa de a parveni în funcţii cu orice preţ, nu a ţinut cont că asupra lui plana riscul incompatibilităţii, care se poate manifesta inclusiv după începerea mandatului”, a declarat Băsescu.
   Mi-am amintit ce a spus in 2004: „ce blestem apasă pe poporul acesta, de a ajuns să aleagă între doi comuniști”, adică între el și Năstase… Si, a fost cela mai mare BLESTEM, atunci, poporul nu l-a vrut pe Nastase si a fost gresit ales Bashescu, cel mai cretin dintre comunisti si in plus un SECURIST notoriu de care n-am scapat nici votand la demiterea lui 7,4 milioane de romani.
   Sunt convins ca intre 22 -30 noiembrie Bashescu va fi suspendat de catre Parlament pentru toate…..”meritele” din cei 10 ani de presedinte….. O suspendare care sa-i permita ca in ultimele 30 de zile sa locuiasca intr-un garaj si sa nu plece cu onoruri militare din functia suprema de care si-a batut joc 10 ani.
   Iesi afara si pleaca din tara, javra ordinara !

   • Cum am mai scris, dacă majoritatea parlamentară peste care Ponta este “moșier” îl va suspenda pe bețivan după alegeri, îl voi vota pe Ponta tot atunci, DUPĂ alegeri.

 2. – Pentru că Iohannis NU dansează cu țigăncile la „Cireșica”. NU bea șprițuri cu Gigi Becali. NU are rude apropiate care să se încuscrească cu clanurile țigănești.NU face glume mai mult sau mai puțin deocheate. NU se ia în gură cu presa.NU știe câte cuburi de gheață fac scotch-ul perfect! NU are dosare suspendate pe bază de imunitate. Cum să devină președinte?!
  – Pentru că Iohannis NU a plagiat. NU și-a șters doctoratul din CV. NU are legături dubioase cu SIE.NU a avut o carieră profesională într-o ascensiune suspect de rapidă. NU și-a lăsat nevasta gravidă ca să se însoare cu alta, fiica unui mare ștab de partid. NU joacă baschet. NU pilotează mașinuțe. NU are amici intimi proprietari de televiziuni îmbogățiți din afaceri cu statul. Cum să devină președinte?!
  – Pentru că Iohannis NU apare în ținute sumare. NU este susținut de șeful statului. NU a luat împrumuturi de milioane de euro de la bănci, returnate apoi în chip miraculos. NU a fost căsătorit nici măcar cu vreo găină, ce să mai vorbim de un ditamai Cocoș, zis și „Nașul” în anumite cercuri?!… NU a luat împrumuturi de sute de mii de euro de la personaje implicate în Afacerea Microsoft, cu termene de returnare de zeci de ani. NU a împărțit cu generozitate fonduri de la buget și fonduri europene amicilor politici anchetați acum în diverse dosare penale. NU și-a luat zeci de hectare de teren printr-o tranzacție nelămurită lângă fiica protectorului său politic. Cum să devină președinte?!
  – În plus, e evident că omul NU e șmecher, în sensul „bun” – românesc, așa cum ne place nouă. NU are simțul umorului. NU are replica acidă la el, ca mai toți politicienii de pe Dâmbovița. NU se ia în gură cu nimeni. NU jignește. NU înjură. NU promite mai nimic. Când vorbește, NU ne stârnește, NU ne revoltă,NU ne înflăcărează. NU e în stare de un sănătos și autohton „ba pe-a mă-tii!”. Cum să devină președinte?!
  Păi nouă NU ne place o Românie normală! Nouă ne plac efervescența, scandalul, circul, șmecheria, „descurcărismul”, focurile de artificii, exprimările spumoase, ăia care „o zic”… Deci NU avem cum să votăm Klaus Iohannis!
  ***
  P.S: Știți ce făcea Iohannis ieri, când toată țara se dădea de ceasul morții cu „autoexcluderile” din PSD? Se dădea cu bicicleta pe Kiseleff împreună cu câțiva susținători! Așa cum își stabilise în programul său rigid, de neamț inflexibil. În loc să se bată cu ghearele și cu dinții să zică și el câteva vorbe în breichingniusurile televizate! Păi cum să devină președinte?!…..

  • Excelent scris!!! 100% de acord, eu unul.

   P.S. Avem totusi o palida consolare.. Din 25 de ani post-89 , in 21 am avut presedinti probabil securisti oldschool, cu metodica Elenei Ceausescu . Acum, indiferent cum se termina cursa.. am scapat macar de treaba asta.. de rusinea asta.

   • Cine-a scris băi gură-cască mâzgâleala la care, extaziat exclami: ”Excelent scris!” ? Pramatia și plagiatorul ăsta asta, băi ? Du-te… pe blogul ăluia ce-a scris și pupă-l măcar pe ăla nu pe plagiatorul asta. Sau tu oi fi tocmai Adrian Halpert și te pupi singur în dos. Am înțeles.

  • @acer,

   Băi, nesimțitule, acum plagiezi din Adrian Halpert, un alt băsist de renume mondial. Ieri reproduceai, plagiai, după Vlad Petreanu o altă băseală a presei.

   Puneți, băi, căputzul tău unineuronal la contribuție și nu mai scrie ce scriu alți tembeli, mult mai deștepți, dar ticăloși …așișderea ție. De băsescu, de udrea, macovei și de Blaga și Berceanu, Videanu, Anastase, Fluture, Predoiu, de Falcă, Pinalti, Oltean ascunși sub sigla PNL-ului nu spui nimic? PNL, de fapt o caricatură de PNL, care nu mai are nimic istoric in el dăcât pe turnătorul Quintus(pe care-l consider principalul vinovat în susținerea infatuosului și mincinosului antonescu și, mai apoi al nulității absolute, Iohannis) și el cu multe nume rău famate dar mai ales cu minciuna și tradarea în suflet nu zici nimic?
   Să-ți fie rușine, pramatie(care ești), care vorbești în numele ”poporului” văitându-te de moarte de grija acestuia promovând niște nenorociți care au nenorocit această Țară, dându-te rotund pe aici, prin cercul tău de prieteni și familie cu cât de tare ești, cu texte plagiate mâzgâlite de alții ticăloși, așteptând ca un milog ”la cap de blog”(pardon , pod) ca cineva să-ți aprecieze ”opera”.

   Auzi la ei “Excelent scris!!! 100% de acord, eu unul” sau “Subscriu si votez Iohannis”, sau ”Corect @acer, că bine le zici tu, sau ”Subscriu, @acer, toată stima”, ”Bravo, @acer, dă-le la cap ciocoilor, suntem cu tine”

   Cine-a scris băi gură-cască mâzgâleala la care, extaziat exclami: ”Excelent scris!” ? Pramatia și plagiatorul ăsta asta, băi ? Du-te… pe blogul ăluia ce-a scris și pupă-l măvcar pe ăla nu pe plagiatorul acest. Sau tu oi fi tocmai Adrian Halpert și te pupi singur în dos. Am înțeles.

 3. „Plec pe 21 decembrie”, iar in 22decembrie se inscrie in PMP, ia conducerea PMP, „topeste” PMP in PNL, ca Iohannis va pierde alegerile si sefia PNL si uite asa va ajunge in fruntea dreptei, pe care a visat-o.

  • Si a mai dat cu….cadelnita, Baselu, zicand:
   „Indiferent ce se întâmplă în competiţia prezidenţială, mandatul meu se termină pe 21 decembrie, la ora 24.00. Pe 22 decembrie, altcineva trebuie să fie la Palatul Cotroceni – ori un nou ales ori preşedintele Senatului sau al Camerei Deputaţilor, sau mă rog, cum vor fi jocurile, având în vedere că preşedintele Senatului este şi candidat”…..

   Oare, ce se poate intelege din aceasta zicere din cugetarile basescului ?? La ce „jocuri” se refera ?
   Ca isi va prelungi mandatul pana in primavara cu sprijinul Zegreanului?

 4. stati linistiti ca in locul javrei a venit macelarul sebastian ghita, animalul absolut al securitatii.

  javra basescu a mai garantat ca: daca printr-o eroare de calcul in sistemul de furt al PSD-SRI-SIE-sebi ghita-ioan rus, Iohannis iese presedinte atunci o sa fie suspendat iar alegerile se vor relua.

   • Nu ca are 3 sau 6 e problema. Ci nesimtirea sa sustina ca le-a cumoarat din meditatii si salariu… si ca altii au, nu-i asa, ghinion.

   • Voi chiar credeti ca Ponta are 6 case pe care nu le poate justifica? Daca ar fi asa… Blejnar demult ar fi fost cu inspectorii ANAF pe el inainte de perioada in care Ponta nu era prim ministru.

    Nu va mai aduceti aminte cand il lua la puricat pe pilotul de curse a lui Ponta cum ca cica ar fi primit o sponsorizare prin trafic de influenta facut de Ponta. Iar la urma nu s-a aflat nimic. In cazul Iohannis cred si e posibil ca respectivele case sa le fi cumparat sotia (se spune ca familia ei era instarita) dar ca intotdeauna romanul inventeaza povesti MULTE.

 5. Premierul Victor Ponta şi PSD au lansat în acest an sloganul electoral „Mândri că suntem români”. Şi dă-i şi luptă cu această mândrie. Numai că, pe principiul „Fă ce zice Ponta, nu ce face Ponta”, tocmai liderul PSD şi candidatul la prezidenţiale Victor Ponta a jucat şotron pe el.
  În 1998, la prima sa nuntă, actualul premier Victor Ponta jura iubire veşnică primei sale soţii, Roxana, cu heraldica Budapestei şi cu panglicile steagului Ungariei în spate. Pentru că Victor Ponta a avut prima căsătorie mai mult ca sigur la…Primăria Budapesta!Victor Ponta se căsătorește prima dată la Budapesta, divorțează și se căsătorește a doua oară la Beijing. Ce nu îi priește în România? Unde a fost mândria de a fi român?………SAU VRAJEALA E BUNA DOAR IN CAMPANIE ELECTORALA….DOAMNA FIREA CE PARERE O AVEA ?…HA-HA-HA

 6. Cică automatul de cafea de pe holurile DNA are, începând de luni, un nou buton: „Membri PSD“.

  În cazul lui Dan Șova, procedura a fost încălcată: înainte de DNA, el trebuia citat la Evidența Populației, să se verifice dacă există cu adevărat.

  PSD a ajuns să aibă majoritate mai mare la Jilava decât în Parlament.

  La următorul congres național al PSD vor fi alegeri și pentru funcția de șef de celulă.

  Duicu a fost trimis în arest la domiciliu ca să-i elibereze patul lui Hrebenciuc.

  Bine că nu s-a căsătorit EBA cu Hrebenciuc Jr., că acum Băsescu avea și cuscrul în pușcărie!

  Ca să aibă loc pentru toți pesediștii anchetați de DNA, Jilava se va muta cât de curând în Catedrala Mântuirii Neamului.

  Cică la Jilava au apărut deja afișe electorale ale lui Ponta cu „Marea unire a tuturor pesediștilor“……..GLUME SCOASE DE BASISTI, BINEINTELES…HA-HA-HA

 7. Miting de campanie cu “vlăstare tinere din liceu”, pe fundal de pădure furată

  2Cu doar două zile înainte ca Viorel Hrebenciuc și tata-socru Ilie Sârbu să fie chemați la DNA, unde credeți că a mers în campanie electorală Victor Ponta? Fix în județul Bacău, fix într-o localitate în care pădurile urmau să fie rase de „grupul infracțional“ Hrebenciuc-Adam-Sârbu, adică în orașul Dărmănești. Cu două zile înainte să fie chemat la DNA, Hrebenciuc a organizat fix la Dărmănești o baie de mulțime pentru Ponta și i-a oferit o primire fastuoasă premierului-candidat la prezidențiale: zeci de copii au fost încolonați de la școală ca să-i aducă prinosul lor de recunoștință conducătorului iubit. Prietenii noștri jurnaliști de la site-ul www. bacauinfo.ro ne-au transmis câteva dovezi în privința faptului că elevii au venit însoțiți de profesori și că au lipsit de la cursuri ca să-l ovaționeze pe Ponta. Mai mulți elevi le-au declarat celor de la bacauinfo.ro că au venit în timpul orelor la mitingul pro-Ponta. Rodica Vasilică, profesoară de engleză la Liceul Tehnologic Dărmănești, însoțea un grup de elevi și a declarat: „Și-au dorit elevii să-l cunoască pe premierul țării“. Inspectorul școlar general al județului Bacău, Teodora Șotcan, s-a arătat uimită de o astfel de acțiune „didactică“: „Nu este vorba de o încuviințare a mea. N-am primit o astfel de solicitare și, dacă aș fi primit, nu aș fi aprobat-o. Pe de altă parte, eu nu știu la ce oră s-a desfășurat evenimentul“.

  3Pe Ponta nu l-a deranjat să vadă cohortele de copii aduși de la ore, în condițiile în care politica este interzisă în școli. Și nu l-a deranjat nici să se înfățișeze într-o localitate pe care socru-său Sârbu, colegul Hrebenciuc și colegul Adam voiau să o lase fără păduri. Priviți fotografiile. Ponta s-a afișat alături de Hrebenciuc, a mângâiat copii pe creștet, având la câteva sute de metri pădurea furată. Alături de Ponta a fost primarul din Dărmănești, dar și primarul comunei Dofteana, care știa, de asemenea, despre această hoție, fiindcă și comuna lui fusese lăsată fără pădure prin aceeași manevră. Nu putea lipsi de la această întâlnire selectă Liviu Dragnea, un expert în sărăcit un județ cu preponderență rural, în care lumea moare de foame pentru ca apoi să învie și să voteze cu PSD.

  4Ponta știa sigur de acest caz de prăduială, fiindcă însuși Corpul de Control al Guvernului a constatat ilegalitatea într-un raport foarte recent, e drept, fără a da nume de rude și colegi de partid. Raportul a fost trimis la DNA în septembrie.

  Fiind în cunoștință de cauză, se pune întrebarea: Nu l-a durut pe Ponta sufletul să turuie promisiuni electorale unor copii scoși de la ore, să-i mângâie pe creștet, știind că „grupul infracțional“ din partidul său urma să-i lase fără aerul curat al pădurii, să-i lase în voia alunecărilor de teren, să le strice viitorul? A mângâiat pe creștet niște minori, le-a promis o viață mai bună, știind că de fapt gașca sa din PSD le-a pregătit un viitor de sinistrați. În momentul de față, Ponta nu apare în dosarul DNA legat de furtul celor 43.000 de hectare. Dar în conștiințele acelor bieți alegători din Dărmănești trebuie să apară așa cum este: un candidat care a venit să-i mintă, cu mâna mângâindu-le copiii, în timp ce cu ochii a privit la pădurea luată pradă de rudele și colegii din PSD.

  Le mulțumim pentru sprijin colegilor de la http://www.bacauinfo.ro.

 8. Lovitură teribilă pentru Klaus Iohannis! Neti Sandu, proaspăt numită de către Victor Ponta consilier în materie de astrologie în locul lui Mirel Palada, îl acuză pe candidatul liberal că ar fi “totalmente incompatibil” pentru că are Luna în Săgetător.Mai rău, spune astrograma transmisă de Sandu, neamţul este Gemeni, iar postul de preşedinte trebuie ocupat de un semn de pământ, cum ar fi Fecioara. “Cine a mai pomenit un preşedinte guvernat de Jupiter?”, se întreabă Neti Sandu. “Acestui om nu îi e scrisă funcţia în stele, e profund incompatibil! Dacă avea şi Soarele în casa a 3-a, era caz penal, potrivit noii Legi astrologice!”…..HA-HA-HA

 9. ,,Pohta ce-a pohtit” s-a implinit din pacate pentru romani si Romania. Unde or fi barbatii de stat din aceasta tara ?!

 10. Nu vreau să-mi daţi loc de muncă. Şi nici casă „de la stat”. Şi nici ajutoare sociale.

  De la dumneavoastră îmi doresc să îmi garantaţi LIBERTATEA, BUNĂSTAREA, FERICIREA.

  Domnilor candidaţi, nu ştiu cui voi da votul meu.

  Ştiu doar că am să merg la urne şi în turul 1 şi în turul 2.

  Mai aveţi două săptămâni să îmi câştigaţi încrederea.

  “Dar când ţi-a luat cineva libertatea dupa 1989?” – mă veţi întreba dumneavoastră, politicienii.

  “În fiecare zi din ultimii 25 de ani”, am să vă răspund eu.

  Mi-aţi luat libertatea de mişcare. Ca să îmi văd părinţii care stau în nordul ţarii, merg cu trenul 7-8 ore. Îmbătrânesc săracii. Şi mi-aţi luat dreptul de a-i vedea măcar la câteva săptămâni. Dacă ar circula trenurile cu 100 de kilometri la oră, aş ajunge acasă în 4 ceasuri. Dumneavoastră, politicienii, aţi ales să mă întoarceţi mult înainte de Al Doilea Război Mondial, să mă mişc cu 49 de km/h în 2014, pe calea ferată. Aflu că vom abandona 30% din linii, „pentru că nu e rentabil” sa le mai ţinem.

  Îmi veţi spune că pot să merg cu maşina.

  Am să vă răspund că niciodată nu aţi avut bani de autostrăzi şi că pe şosele, la familia mea, tot in 6-7 ore ajung. Şi că drumurile noastre s-au transformat în cimitire pline de cruci pe margini. La fiecare 4 ore, un român a murit în accidente în 2012. Tot timpul aţi avut fonduri – din banii mei – pentru astupat nişte gropi la suprapreţ, prin firmele numiţilor dumneavoastră „de la judeţ” care vă sponsorizează campaniile electorale.

  Îmi veţi spune că există avion.

  Iar eu am să vă răspund că un bilet dus-întors e câteodată mai scump ca un drum până în Paris. Sau că pentru a ajunge într-un week-end la Sibiu, trebuie să faci escală în Viena la dus şi la Munchen la întors. Nu e o glumă, deşi pare (întrebaţi la TAROM). Ştiu, dumneavoastră mergeţi în coloană, cu antemergător şi girofar.

  Mi-aţi luat libertatea de a spera. Vreau ca viitorul meu preşedinte să mă ajute să nu mai spun atât de des, lipsit de vlagă „totul e degeaba/ totul e pierdut/ poporul ăsta e blestemat/ ţara asta nu mai are nicio şansă, a picat pe mâna mafioţilor, hoţilor şi tupeiştilor/ trebuie să plec afară”.

  Mă veţi întreba „dar când ţi-am luat noi bunăstarea?”

  Am să vă răspund: „Mi-aţi luat bunăstarea de fiecare dată când, în ultimii 25 de ani, am fost nevoit să dau bani la spitale, să-mi cumpăr medicamente, să contribui la fondul clasei, într-o ţară în care sănătatea şi învăţământul sunt gratuite”.

  Mi-aţi luat bunăstarea şi aţi vândut-o pe bani grei, când aţi luat imprimante de 4 ori mai scumpe, mascând şpăgile pe care le rostogoleaţi de la un partid la altul, peste guvernări, dosind comisioanele în firme off-shore.

  Sau când aţi „achiziţionat” mănuşi chirurgicale chinezeşti la licitaţii trucate, drenând banii din sistem către căpuşele partidelor dumneavoastră.

  Mi-aţi luat bunăstarea când, în loc să informatizaţi sistemele de plată a impozitelor, aţi angajat tăietori de chitanţe care se comportă, de peste ghişeu, ca stăpânii mei. Vorbesc despre pervazul ăla amârat din sălile care miros a comunism, în faţa căruia eu trebuie să stau plecat, să vorbesc prin geam, umil, în faţa Dumnezeului de peste tejghea, plătit din banii mei.

  Şi mi-aţi mai luat bunăstarea când inspectorii dumneavoastră fiscali s-au purtat ca tigrii cu mine pentru că am întârziat impozitul pe apartament – blocându-mi conturile – şi ca mieluşeii cu marii evazionişti, cu sute de milioane de euro pagubă la buget. Ei au „trecere” la mai marii zilei.

  Mi-aţi luat bunăstarea de fiecare dată când aţi inventat o taxă, un bir nou, doar ca să aveţi din ce fura mai mult.

  Sau atunci când mi-aţi modificat legile de atâtea ori, încât am abandonat ideile mele de afaceri pentru că îngropaţi orice iniţiativă cu ordonanţe multe, date cu dedicaţie şi reguli schimbate de la o zi la alta.

  Mi-aţi luat bunăstarea atunci când justiţia s-a făcut că nu-l vede pe cel care îmi ia, rânjind cu tupeu, în fiecare zi, bani din buzunar.

  Mă veţi întreba “dar fericirea când ţi-am luat-o?”

  Iar eu am să vă răspund: “Dumneavoastră, politicienii, mi-aţi luat dreptul la FERICIRE de fiecare dată când aţi atentat la LIBERTATEA şi la BUNĂSTAREA mea”.

  Dar îmi permit să vă sugerez eu cum sa îmi garantaţi dreptul la fericire:

  Am să fiu fericit când am să-mi văd părinţii care îmbătrânesc în fiecare week-end aşteptându-mă, mergând 3-4 ore cu maşina sau trenul la 400-500 de kilometri de Bucureşti (vedeţi dumneavoastră, nu vă cer să alergăm cu 600 km/H, ca în Japonia sau Franţa, cu TGV-ul).

  Am să fiu fericit dacă am să pot să deschid o afacere în Iaşi, Suceava, Oradea – mergând, în fiecare zi din Capitală, pe o autostradă pe care refuzaţi să mi-o faceţi de 25 de ani. Dar pe care eu o merit.

  Am să fiu fericit dacă am să îmi duc copilul la şcoală şi nu am să cotizez la „fondul clasei” într-o ţară în care politicenii mă sfidează şi îmi spun, prostindu-mă pe faţă, în timp ce mă fură, că „învăţământul este gratuit”.

  Am să fiu fericit dacă la spital nu am să împart banii, jenat, prin buzunarele asistentelor, medicilor şi dacă voi fi tratat cu un zâmbet cald, de nişte oameni care-şi fac meseria cu demnitate.

  Am să fiu fericit când am să ştiu că Justiţia garantează dreptatea mea.

  Am sa fiu fericit când voi putea merge cu bicicleta prin oraş ca în Amsterdam sau Copenhaga, când soţia mea va plimba bebeluşul în cărucior pe trotuar, nu făcând slalom printre SUV-urile câştigătorilor de licitaţii aranjate, printre clădirile ridicate fără autorizaţie, când copilul meu va putea respira un aer curat pentru că nu îi furaţi pădurile, într-o ură viscerală faţă de tot ce este verde şi dă oxigen.

  Remarcaţi că nu vă cer o slujbă, nici de mâncare, nici casă, nici bani, nici ajutoare sociale.

  Îmi găsesc eu singur un loc de muncă, aşa cum am găsit în ultimii 15 ani. Pun eu singur pe masă mâncare mie şi familiei mele.

  Nu am nevoie de nimic „de la stat”. Îmi place să muncesc, am putere şi pregătire să o fac. Vreau doar să îmi garantaţi LIBERTATEA, BUNĂSTAREA ŞI FERICIREA şi vă dau votul meu!

  (Alex Livadaru)…..SCRISOAREA UNUI OM DIN ROMANIA

  • Fugi dracu cu scrisoarea-telenovelă a unui om-ficțiuni, scornită de mintea și ”gândul” Cyborgului CTP. Ăsta, cu lacrimogena asta, de ce n-a venit cu plângăceala asta timp de 10 ani de băseală? De ce n-a venit la Antena 3 pentru a elimina orice dubiu de băseală. L-o fi dezamăgit, ce șă-ți spun, Ponta! Și se trezește și acum în campanie
   Scriind pe lovele
   În gândul-băselii.
   Și tu, propagandist mărunt, însă mare plagiator, îi plângi de milă, cu lacrimi de crocodil, unei ficțini sau, de ce nu, un băsist frustrat și vrei prin multiplicarea ei pe blog să storci lacrimi și de pe la eventualii creduli. Nu ține, băi, plagiatorule! Lasă-te de propagandă băsistă, băi!

    • @Denis,

     Este obligatoriu, nene! 100%. Dacă vrei să te revendici antibăsist, să ai, chiar, și un certificat cu apostila de la Haga că ești antibăsist autentic, trebuie musai să fii cu Antena 3. Sau măcar cu RTV, rivala Antena 3 dar și ea anti-băsist majoritară. Altfel cazi la primul test. Ar fi și aici, într-adevăr, niște probleme dar care nu privesc Antena 3 sau RTV și anume că nimeni nu-ți dă certificat că ai fi și zdravăn la cap. Antibăsismul este desigur o condiție strict nacesară, dar nu și suficientă. Anti-băsist ca …antibăsist dar, după binecunoscută întrebarea hamletiană To be, or not to be – that is the question? mai sunt întrebări la care trebuie răspuns. Sunt răspunsuri la întrebări care sunt multe și grele precum ”dacă ai și toate țiglele pe casă”, sau ”dacă ești cu toți boii la căruță? sau dacă ești curluntrist sau labil psihic de conjunctură care astazi mergi cu mine, mergi ce mergi și, dintr-un moft, când tu te duci la…vântu tu te simti foarte lezat, foarte tradat și fugi-n brațe iar la udrea și băsescu, sau ești ca alții cărora 10 ani le-a chiorăit mațele cu băsescu, după ce tot tu l-ai votat j’de mii de ori pe băsescu, și văzându-i acum arestați pe Năstase, Voiculescu, Becali, Vântu, Hrebe, pe Vanghelie…sau nevasta lui Vanghelie, odată te învârtoșează că s-a făcut dreptate (după mintea ta) și votezi din nou cu băsiștii. Așa că, ”greu la vale-n patru boi, dar la deal numai cu doi”.

  • @acer, ne faci să credem că nu eşti în stare să-ţi expui o opinie, o părere, din această cauză, preferi să o faci pe,,purtătorul de vorbe, mîncătorul de gîndaci, poluatorul a orice!” nu mai da copy-paste de pe materialele alora, plasează-ţi părerea ta, că doar tu scrii, e clar?
   …te superi sau nu, este realitate!!!

 11. Ştii la ce mă gîndesc? că DNA-ul depune toate eforturile să supraveţuiască, toţi de acolo, de ce spun asta? pentru că(se tem)dacă ajunge la guvernare PSD-PC-UNPR şi au şi preşedintele tot din aceeaşi coaliţie, nu supraveţuiesc, nu mai au puterea ce pe care o doresc, că această coaliţie va schimba multe legi şi-i va ţine legaţi de mîini pe cei de la DNA. Dar, acum mai e o problemă puţin cam jenantă, cu plecarea lui băse şi cu ,,anchetarea” lui, cred că …se vor face că plouă în aceste cazuri(pdl-pmp-băse-udrea-iohanis şi ai lor, plus ridzi care a trecut la UNPR-zeloşii adunăturilor)…

  • completare: pentru că Ponta ştie cu ce se papă /contrează legislaţia, există posibilitatea ca el să fie ţinta, deşi, personal nu prea cred, doar dacă are o codoaică groasă de care nu ştim noi…

 12. Băsescu are o singură regulă de aur:
  Ce spune că nu face,fix aia va face!
  “România nu trebuie să crească TVA, România nu trebuie să scadă pensii să reducă salarii,pentru că oamenii muncesc și avem investiții și avem cea mai mare creștere economică”
  “Dacă vreți,economia României e ca un om supraponderal care stă pe spinarea unui om slab;
  Se anticipează reducerea a întregului aparat bugetar a statului cu 25% O reducere a pensiilor cu 15% Toate pensiile și salariile vor fi afectate”
  “Fac un apel la Români,să participe la vot,pe 21 iulie,indiferent care le este obțiunea.Îi rog pe români!Îi rog,ei vor decide!Să nu participe la acest referendum…
  “Voi fi un apărător devotat a libertății presei!”
  “Antena 3 e aici?Unde-i Antena 3?Vă dau vouă flacăra democrației,poate o atin-aprindeți pe la Antene.Democrația frige la mâini!
  V-aș ruga să faceți un exercițiu,un exercițiu pe care vă roagă președintele ales al României.Nu vă uitați timp de o săptămână la antene” Vă mai trebuie exemple?
  MINTE!BĂSE MINTE!BĂSE IARĂ MINTE ȘI TU VREI SĂ FIU CUMINTE

 13. Pe Mazăre o să-l ridice mascații nu cu duba, ci cu carul alegoric.

  Radu Mazăre nu recunoaște autoritatea DNA-ului din România. După el, singurul organ de anchetă este DNA Rio de Janeiro.

  Radu Mazăre a cerut să nu mai fie judecat de magistrați, la Tribunal, ci de juriul de la Dansez pentru Tine.

  Ușor-ușor, Mazăre va renunța la ținutele tip Che Guevara și se va îmbrăca în stil Zeghe Var

  După ce a vizitat toate școlile de samba de la Rio, Mazăre se pregăteîte să facă o vizită școlii de “să-m’ bag” de la Poarta Albă.

  Radu Mazăre a fost până acum ofițer german, spartan, samurai, sultan, aviator, ţar, rege, chiar și primar. E clar, cu deghizarea în mireasă la festivalul stingerii luminilor de la Poarta Albă își va desăvârși cariera.

  Radu Mazăre: „N-are de ce să-mi fie frică. Cică și în pușcărie te poți da cu banana.

  Ca să scape de dosare, Mazăre a decis să retrocedeze clădirea în care funcționează DNA-ul.

  • Pana o sa se culeaga mazarea o sa vezi cum e cules Petrache de la Ilfov,mana dreapta a lui Iohannis,secretar general la PNL,marele baron de Ilfov,judetul cu cea mai mare evaziune din tara.Cu d’astia ca si el si-o trage Iohannis.Petrache ii ameninta pe penelistii din ramura lui Antonescu cu:”o sa vedeti voi ce o sa patiti dupa ce Iohannis o sa ajunga presedinte”,asta pentru ca aia nu au mers dupa sefu’ la Iasi.Deci mai Mangafache,cum sa fie un nou basescu presedinte?

 14. din pacate insa,cei ce vor veni mult timp va avea de a face insa cu cei din dna si spp ccr ! chiar si cu unii procurori si judecatori la care sint unele dosare stationate! regenerarea sistemului judiciar pentru a nu mai fi sub comanda politica va dura!

 15. Cine dracu’il mai crede pe scarbosul asta? Probabil naivii la minte.
  Cred ca va face orice-i sta in putere ( si are inca destula cu mafiotii lui din alte structuri) sa mai ramana. Ca devine incompatibil johannis si gasesc astia vreo chichita neconstitutionala sa nevalideze alegerile, ca-l termina pe Ponta cu partidul lui cu tot, ca cere 2 luni in plus de presedintie de la CCR, asa cum a mai spus, ca da foc tarii si o pune pe Udrea-( sauJohannis )presedinte, la putere tot o sa mai ramana. La el se aplica “totul sau nimic””. Ori la putere, ori la puscarie. Ce credeti ca va alege ?

  • Si m-am saturat de diversiunile pe care le “‘inghite”presa.
   Cred ca demisu’si ai lui vor face valuri cu orice fel sa nu se mai vorbeasca despre:
   1. Blejnar si ai lui
   2.Udrea si Cocos si de ce “”ex-sotu”” a plecat ( cu cati a plecat) si daca mai revine
   3.fratele presedintelui
   4.sotii ficelor
   5. Nana si extinderea cercetarilor,
   6. De ce Udrea vinde tot si isi “”risipeste”” averea, etc.

 16. pe 21 decembrie o sa deschida “poarta alba” colindatorilor :)))
  infractorul asta nenorocit nu se va retrage pasnic, face razboi total pt asi salva pielea lui si a lipitoarei de udrula, e in stare sa dea foc tarii, sa extermine oameni, doar, doar isi va indeplini visele lui demente

 17. Nu ramane nici un minut mai mult, pe principiul ‘imi dau demisia in 5 minute’.
  Pe 22 decembrie incep drumurile la dna iar apoi pleaca la puscarie. Nu mai apuca sa ‘reformeze’ pmp-ul.

 18. Basescule, nu cred o iota din ce spui dar stau foarte linistit – fiindca exista un Dumnezeu deasupra tuturor !

Leave a Reply