Dosarul in care sunt implicati deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam evolueaza. Andrei, fiul lui Hrebenciuc, a fost retinut 24 de ore. La fel si Paltin Sturdza, beneficiarul retrocedarii in instanta a celor 43.000 hectare de padure. In acest caz, cunoastem doar modul in care actionau cei doi politicieni PSD.

Ceea ce nu spune DNA in cazul Hrebenciuc suna cam asa :

– Cunoscutul politician PDL Valeriu Stoica, foarte apropiat de Traian Basescu, a incasat prin casa lui de avocatura peste 100.000 euro de la Romsilva tocmai pentru a reprezenta in instanta compania pe procesul cu Paltin Sturdza. Contractul cu Stoica si asociatii s-a facut in perioada guvernarii PDL 2009-2012. Firma lui Valeriu Stoica a incasat frumoasa suma si a pierdut toate procesele !

stoica
– Pentru procesul pierdut la Tribunalul Covasna, Romsilva a facut cerere de revizuire a deciziei, acceptata la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Drept pentru care azi se judeca in continuare povestea la Tribunalul Sibiu

– Romsilva s-a opus permanent in ultimii 3 ani acestei retrocedari dubioase, chiar si dupa aparitia controversatei decizii definitive si irevocabile a Tribunalului Covasna. A fost depusa si o plingere impotriva lui Paltin Sturdza pentru fals. De aici si supararea serioasa a celor doi politicieni pe conducerea companiei

– In privinta lui Paltin Sturdza si a deciziei de la Covasna, exista o problema serioasa. Sturdza este ruda de gradul 5 cu stramosii proprietari, iar legea prevede ca retrocedarea se face pina la rude si descendenti de gradul 4

– Pina azi nu a fost retrocedat nici un copac sau vreun metru de padure, avind in vedere ca Romsilva a obtinut judecarea revizuirii deciziei. Asadar, prejudiciul mentionat de DNA este unul ipotetic

Potrivit unei statistici neoficiale, casa de avocatura Stoica si asociatii a incheiat contracte de reprezentare juridica de peste 10 milioane de euro cu societati si companii ale statului roman. Majoritatea in timpul guvernarii Basescu-Boc 2008-2012.

 

 

10 COMMENTS

 1. aceştia care umblă numai după bani, sunt SCLAVII BANULUI, oameni FĂRĂ ONOARE, FĂRĂ DEMNITATE, la poarta raiului, îi mănîncă viermii pe întuneric…păcătoşii, dar DNA-ul ce face??? …sport restrîns,…la alegere…!!!

 2. “Complicitate la încălcarea legii?
  ANI tace în cazul declaraţiilor de avere false ale premierului Victor Ponta
  În 5 minute, ANI putea descoperi încălcările legii

  Marţi 22 octombrie, depăşindu-şi clar atribuţiile, conducerea ANI a cerut instanţei competente de la ÎCCJ modificarea termenului de 18 noiembrie stabilit pentru analizarea punctelor de vedere din dosarul ANI vs Klaus Iohannis. Nicio instituţie din România nu poate solicita ca ÎCCJ – cea mai înaltă instituţie din România – să-şi schimbe o decizie luată printr-un preşedinte de instanţă. În schimb, aceeaşi conducere ANI nu a schiţat nici măcar un gest şi păstrează o tăcere totală privind declaraţiile de avere ale premierului Victor Ponta şi ale soţiei sale, Daciana Sârbu.”

  Iohannis luni o sa fie scos din cursa electorala de catre ANI si ICCJ la ordinul dat astazi de catre basescu.

  FRATIA SECURISTA BASESCU – PONTA MERGE CA UNSA, la televizor se injura ca da bine la prostime, pe dedesubt merg brici securistii.

  • n-o sa ti-l scoata nimeni din cursa pe iohannis,ci e doar o vrajeala in care sasul sa apara dtept “persecutat”.iohannis este plantat ca sa salveze hotii basisti si pe cei penelisti in frunte cu petrache de la ilfov.

 3. nu vedeti ca cele mai mari hotii cu padurile se fac cu ajutorul tradatorilor de tara de la covasna? in acele instante sunt niste bozgoroi si cativa romani vanduti care au drept ordin si placere diabolica sa distruga cat pot aceasta tara

 4. Ceea ce se întamplă cu PSD este o noapte a Sfântului Bartholomeu pentru toți cei care sunt trecuți de 40 ani?
  Din cate știu românii sunt creștini ortodoxi, pe când practica pusă în operă prin DNA este una inspirată de practica sălbaticilor din insulele Fiji, practică descrisă de Maurice Barres în prefața cărții L’Ennemi des lois (Duşmanul legilor).
  Locuitorii din Fiji, într-o anumită zi a anului își urcă bătrânii în cocotieri și când sunt cocoțați în vârful pomului, cei tineri îi scutură cu putere. Bătrânii care mai au vlagă să se țină de ramuri. au dreptul să mai trăiască un an, cei istoviți cad din pom ca fructele viermănoase și sunt uciși. Este o formă de selectare a energiilor.

  • Astea sunt vrajeli ale propagandei basiste.Niciun partid nu ar face astfel de idiotenii decat daca ar dori sa se auto ingroape,caci votantii nu sunt numai d’ai tineri.iar 2016 este aproape.

 5. Deci Stoica a luat banet de la stat,adica de la noi,ca sa piarda procesele,iar hrebenciucii nici d’un pom.Judecatorii si-au luat salariile,tot de la noi,si atunci cine a facut prejudiciu real?

  • Daca Hrebenciuc a intervenit pentru retrocedare putea sa stie sau nu ca aceeasta ar fi ilegala,dar judecatorii care sigur au stiut ca mostenitorul este la a cincea generatie si retrocedarea nu se poate,totusi au aprobat-o.pai nimeni nu-i intreaba de sanatate?

Leave a Reply