Pentru cat rau a facut intentionat timp de 10 ani, pentru distrugerea societatii romanesti si aruncarea ei in cea mai neagra perioada din ultimii 30 de ani, pentru instinctele sale animalice si deciziile bolsevice, Basescu si acolitii lui vor primi toate judecatile necesare.
Si cea de azi si cea de apoi.
Am fost unul dintre primii care a dat detalii in 2006-2007 despre relatia lui cu Securitatea, cu date si nume concrete. Si despre dialogul lui cu generalul SRI Vasile Stanciu, in decembrie 2004, la intalnirea cu activul de comanda al institutiei. Si multe altele.
Am simtit consecintele comportamentului sau mizerabil, razbunator, fara sa dezminta vreo secunda din ce am spus eu in public, in scris sau la tv.
Tot ce au facut Basescu si ai lui incepe sa se intoarca.
Campul tactic a pastrat tot, nu doar despre victime.  Despre el, despre magistratii, generalii si ofiterii care au facut politie politica, la comanda lui.
Ghinionul lor este ca unii, carora le-a facut rau intentionat si fara vreo baza legala, sunt azi la varful unor institutii cruciale. Si nu vor razbunare. Doar dreptate.
Va iesi totul la suprafata, acolo e infernul.


Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea, a decis definitiv, miercuri, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Astfel, recursul fostului președinte Traian Băsescu a fost respins, iar acesta a fost declarat colaborator al Securității.

Pe 20 septembrie 2019, Curtea de Apel București a admis decizia CNSAS, admițând ca Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă.

Potrivit CNSAS, fostul președinte Traian Băsescu a dat note informative ce ar fi dus la menținerea în țară a unui coleg de la Marină. Din documentele depuse în instanță de CNSAS rezultă că Băsescu ar fi avut un ofițer de legătură desemnat de fosta Securitate, cu gradul de locotenent-colonel, și că ar fi dat două note informative olografe.

Conform CNSAS, pe parcursul colaborării cu Securitatea, Traian Băsescu a furnizat informații prin care se denunțau activități potrivnice regimului totalitar comunist, precum intenția de a pleca în străinătate și relații cu cetățeni străini, existente în notele informative date din 05.05.1975.

PS : Despre asa zisii anticomunisti si oameni “de dreapta” care au stiut bine ca slujesc un regim dement, patronat de un securist obsedat de politie politica, un mesaj de scarba profunda pentru caracterul lor de plastilina refolosita

1 COMMENT

  1. Oare nu-i prea târziu? Decizia nu trebuia luată oare înainte de a fi ales individul? Acum, praf în ochi, ce mai contează, răul a fost făcut! Doar impact emoțional după ce individul a distrus o țară. Hi liberty, Hi democracy, Hi sictyr!

Leave a Reply