Un bebeluș de 8 luni pierdut în timpul atacului de la Nisa din seara de joi a fost regăsit grație solidarității oamenilor pe Facebook, relatează vineri dimineața pagina electronică a radioului Europe 1.

În momentul atacului, sute de oameni care asistau la focul de artificii de Ziua Națională, pe Promenade des Anglais din Nisa, au fugit, iar în busculada generală o familie și-a pierdut bebelușul aflat în cărucior.

Imediat, un apel de ajutor a fost lansat pe Facebook, însoțit de fotografia micuțului. Mesajul familiei a fost redistribuit de aproape 22.000 de ori.

În mod miraculos, la o oră după publicarea mesajului, familia a anunțat că bebelușul a fost găsit. Răsuflând ușurată, mama copilului a mulțumit tuturor persoanelor care i-au trimis mesaje de susținere și i-au difuzat mesajul de căutare, scrie Agerpres.

 

1 COMMENT

  1. Imbecilii astia care conduc Europa chiar nu realizeaza ca e un razboi pe care nu-l pot castiga? Hollande va intensifica actiunile in Siria si Irak! Solutia e sa plece definitiv, cu tot cu dronele si avioanele lor, din aceste state, unde nu au ce cauta!!! Sa-i lase pe babuinii aia sa se omoare intre ei, ca sa nu ne omoare pe noi!!!

Leave a Reply