Momentul groazei, surprins cu un telefon mobil : camionul incepe sa accelereze spre multime, omorand zeci de oameni

6 COMMENTS

 1. Ce se intampla cu motocicleta care merge la unu moment dat paralel cu camionul, nu reusesc sa inteleg. E lovita de camion? Era a politiei, incercand sa impuste soferul?

 2. si de aceasta data este vina fortelor de ordine slab pregatite.camionul a trecut prin cordonul de politisti cu o viteza relativ mica,se aud si doua focuri de arma trase de la 2-3 metri care probabil nu l-au atins pe “babuinul” de tunisian care apoi accelereaza spre multime.un politist bine antrenat(cum se dau toti pe la demonstratiile ptr. “prostime”) la viteza aceea ar fi trebuit sa il poata impusca mortal.cati oameni nevinovati mai trebuie sa moara ca sa se schimbe ceva in modul de pregatire si actiune al fortelor de securitate?nu ii laud pe romani,dar de exemplu in aeroportul otopeni iti este frica si sa faci miscari bruste cand ii vezi pe baietii aia cu automatele pregatite de tragere.

 3. Daca ma uit atent la parbrizul camionului constat ca in dreptul soferului nu sunt urme de gloante iar, camionul nu cred ca era unul cu volanul pe dreapta.

 4. Georgian Pop, preşedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra SRI:”să adaptăm legislaţia în domeniul securităţii şi să întărim instituţiile pentru a preveni asemenea tragedii”.
  – Serios?
  – Cu ce mai întăriţi instituţiile şi legislaţia?
  – Cu fonduri mai mari?
  🙂 🙂 O placaţi cu teancuri de valută interior şi exterior pentru a nu vă crăpa ţeasta capurilor voastre…de buzunar?
  – Voi care sunteţi apăraţi şi la procesul de eliminare din stomac în grup-sanitar numit wc, tocmai voi vă plângeţi şi urlaţi???
  – Dar instituţia popor, instituţia persoană fizică bipedă numită OM, cînd o veţi întări?
  Aşa aţi procedat cu toate instituţiile”de forţă şi în forţă” şi nimic nu s-a schimbat în afară de plângăceala obişnuită, cu vechime şi mereu actualizată!
  Totuşi s-a schimbat ceva ca-n Siria! Aveţi dovada reală aici:
  http://www.luju.ro/institutii/penitenciare/pruna-a-aprobat-uzul-armelor-de-foc-impotriva-detinutilor-in-loc-sa-rezolve-genocidul-din-penitenciare-guvernul-ciolos-a-emis-normele-prin-care-se-pot-folosi-armele-de-foc-in-caz-de-revolte-ale-detinutilor-regulamentul-a-fost-publicat-in-monitorul-oficial
  Joi, 14 iulie 2016 17:18 |
  De fapt pentru ce au aprobat această lege: pentru actualii puşcăriaşi sau pentru viitorii: ”Born Killer”/”Professional Killer” importaţi ca fiind copii fără părinţi după care vor fi antrenaţi…legea e deja în funcţiune şi poate fi aplicată deîndată fără nicio analiză sau discuţie cu poporul !
  🙂 🙂 Hai cu dansul din Libia-Siria-Turcia: reformă stabilită în Românica!
  În ce ţară trăim???
  Alegeţi dacă aveţi de unde!

 5. cica a fost radicalizat in inchisoare,el nu a mai fost in Tunisia de 4 ani,dar a fost inchis pentru fapte de drept comun.

 6. bai deci voi realizati??? un tip cu fatza de arab, a putut LEJER sa treaca cu un TIR INSPRE o multime de oameni, si nu a putut fi oprit, ba mai mult, intr-o tara in care era inca Starea de Urgenta!!!!, intr-o tara care ai presupune ca e macar atat de desteapta incat sa-si aminteasca macar ulrimul an, daca nu razboaiele magrebiene!
  este de neconceput pt europeni! din pacate! de la curite de plastic in avioanele de la 9-11 la camioane in multime toti acesti luptatori ne spun ca nu trebuie sa scrie pe ei terorist si sa aiba o vesta cu bombe la vedere!!!

Leave a Reply