Miliardarul Gigi Becali a împrumutat PSD cu 500.000 euro pentru campania electorală.

Acest lucru a fost dezvăluit de Becali, care a făcut afirmaţia după ce şi liderul AUR George Simion a venit la palatul miliardarului să ceară bani.

„George Simion a vrut să-i cunoască pe părinții mei de la Mănăstirea Comanca. Se cunoștea cu unul dintre ei și i-a spus că e aici, așa că a zis că vrea să-i vadă. Și să vedem dacă-i dau o mână de ajutor lui Neamțu (n.r. Mihail Neamțu), că el candidează la europarlamentare. Dar nu mai cred că e timp. E campania deja începută și nu se poate. Dacă venea mai devreme, împrumutam partidul cu 500.000 de euro, așa cum am făcut-o și cu PSD, iar PSD dădea banii. Împrumutam și AUR și după aceea îi dădea înapoi.

Să vedem o formulă, poate-l împrumut pe Neamțu și să finanțeze el campania. Dar să vedem dacă e legal. Eu am făcut pușcărie degeaba, așa că suflu și în iaurt. Să văd dacă e lege care să mă apere, să fiu apărat de un miliard de legi. Și fac și public, să vină procurorul sau milițianul să-mi spună că nu e bine. Eu anunț tot! Am făcut pușcărie degeaba. Ajunge cu mizeriile făcute!“, a spus Gigi Becali.

Informaţia că Becali a împrumutat PSD cu 500.000 euro a fost confirmată şi de Gabriela Firea, preşedintele PSD Bucureşti şi candidatul PSD pentru Primăria Capitalei.

Leave a Reply