Iata cine au fost in ultimii 10 ani “beneficiarii cinstiti” ai lui Basescu, miliardari care i-au facut favoruri si apoi au avut probleme serioase :

Florian Anghelescu – sponsor sinucis

Costel Casuneanu – partener de afaceri, arestat, condamnat

Dan Besciu – binefacator al familiei Basescu, arestat, acum sub control judiciar

Puiu Popoviciu – binefacator al familie Basescu, retinut, trimis in judecata

Mohamad Yassin – negociator cu Omar Hayssam, arestat

http://www.antena3.ro/politica/top-5-beneficiari-cinstiti-ai-lui-traian-basescu-289504.html

5 COMMENTS

 1. Eu cred ca ne suparam/revoltam ..deageaba pentru ce a facut Basescu( fara a vedea ca :Nimeni si nimic din jurul lui Basescu nu l-a impiedicat/tras de maneca in cei 10 ani…ci dimpotriva !!!).Se afirma(din experienta istoriei) ca de exemplu :Nimeni nu poate ajunge vreodata dictator fara concursul/sprijinul DIRECT (interesul particular al celor din jurul sau pentru :bani,putere,avere !!!!) al celor din preajma conducatorului. Probabil ca atat timp cat vom avea IN ROMANIA presedinti , SERVICII si DNA-uri… acestea din urma vor fi,INVARIABIL , slugile presedintelui in functie( numai in ROMANIA,AFRICA…fiindca in statele cu adevarat democratice aceste anomalii dimbovitene/africane nu …exista !!) indiferent cine va fi acesta si indiferent daca presedintele este un tip rezonabil/corect sau este un bisnitar,hot,corupt sau manelist!!!.
  Poate ar trebui sa se mai umble pe la CONSTITUTIE/legi si chiar,MAI IMPORTANT,pe la mentalitatea specifica mioritica sau de “sluga” a celor din politica, servicii,justitie si alte institutii ale statului.Insa la situatia economica dezastruasa si la mentalitatea romanului de astazi va trebui sa mai asteptam minim 20 ani(vorba lui Brucan) ca aceasta situatie economica/mentalitate sa poata fi schimbata.
  Si cred ca nu trebuie sa ne lamentam de loc fiindca de 25 ani,noi,NESILITI DE NIMENI, ne-am ales aceiasi specie de conducatori si politicieni(incorecti ,hoti ,corupti,mincinosi,nepatrioti,coabitanti,…).Trist si dezolant este faptul ca si astazi mai avem multi fanatici(de partid,de tatuci,de doctrine …) care-si doresc sa continuam tot cu aceiasi specie de ….conducatori si politicieni.Probabil pentru o schimbare radicala,IN BINE,este nevoie in afara de inteligenta/informare si de o mare vointa individuala si colectiva.

 2. Oooo! şi pe ăla, Buzamăt, pe care l-a dat afară, după ce a”stors” asigurările la Carpatica-întro asociere cu cei din Sibiu, l-au eliminat, sponsorul nu a mai dorit să facă o sociatate cu risc politic/am impresia că l-a sponsorizat la alegeri acum 4-5 ani pe medicul care era implicat în dispariţia unei eleve de care nimeni nu ştie nimic. Vezi băşcălia că Codruţa Kovesi se vrea preşedinte de ţară!
  Apropo de Inspectoratul de Justiţie şi madam DNA, la ce mai ies să dea verdicte guriste/orale confirmînd ceea ce vede orice om: că a afectat independenţa justiţiei! La ce mai ies să se plîngă dacă nu se ia nicio măsură să împedice această manifestare? Se vede clar că se continuă cu aruncarea de mizerii permanent, eu nici nu aş mai deschide gura că mă fac de rîs prin asemenea vorbe goale! Cică se alege gunoiul de neghină, care gunoi şi care neghină că e o hoardă de complici şi doar anumiţi sunt luaţi la întrebări cu măsuri pe lege!
  Ce măsuri şi ce lege se poate aplica celor care au vîndut ţara diferitelor persoane fizice şi juridice care acum revînd pămîntul şi pădurile tot românilor şi României prin societăţi din germania sau alte ţări? MAFIOŢILOR!

 3. Bine gandit si scris gheorghe,o postare care citita de cei vizati, acestia ar trebui macar in al 12-lea ceas sa isi ceara scuze fata de conationalii lor pe care i-au furat cat si cum au putut sub umbrela asaziselor legi facute special ptr ei.Iti este si greata cand ii vezi dovediti dar tipa in toate directiile ca sunt nevinovati.Eu locuiesc in Norvegia si iti este mai mare dragul sa vezi politicieni special scoliti sa conduca drept o tara si sa primeasca un salariu decent cu care sa traiasca la fel de decent.Cititi cazul ,,ciocolata Toblerone,, in care un prim ministru a cumparat o ciocolata cu cardul ministerului si a fost sfatuit sa isi dea demisia ceace a si facut.g

Leave a Reply