Inca o asemanare intre Nicolae Ceausescu si Traian Basescu este paranoia folosirii si preluarii miilor de hectare ale statului, locuitului in mai multe vile deodata.

In anul 2011, Emil Boc si Elena Udrea, printr-o hotarire de guvern, au avut grija sa puna deoparte imensul domeniu de la Scrovistea de 25,6 milioane de metri patrati pe care-l foloseste azi Basescu.

Potrivit descrierii oficiale din documentele guvernamentale, domeniul de la Scrovistea in care locuieste singur Basescu Traian are urmatoarea descriere :

“Lista bunurilor imobile din domeniul public al statului, aflate în administrarea Regiei Autonome «Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat»“, pozitia nr. 1 se modifică partial si va avea următorul cuprins:

Nr. crt.Nr. inventar MFP, conform Hotărârii Guvernului nr. 1.705/2006Denumirea si descrierea imobilului
1.20.348Complex Scrovistea compus din: 4 vile, Club bazin, corp gardă, corp administrativ, popicărie, cramă, piscicultura, ferme si sectii de productie, crescatorie de fazani, pădure si terenul aferent din Scrovistea, sos. Bucuresti-Ploiesti km 32, comuna Ciolpani, judetul Ilfov.
Clădiri si constructii speciale în general pe parter, partial cu subsol sau P+1E, cu structuri din beton armat monolit sau zidărie portantă

Sc = 21.045,445 mp, Sd = 27.359,079 mp, S teren = 25.618.000 mp

 

PRIM-MINISTRU

EMIL BOC

Contrasemnează:

Secretarul general al Guvernului,
Daniela Nicoleta Andreescu

Ministrul dezvoltării regionale si turismului,
Elena Gabriela Udrea

Ministrul finantelor publice,
Gheorghe Ialomitianu

Bucuresti, 25 noiembrie 2011

 

 

9 COMMENTS

 1. Blestemul Pământului!Înainte ca Traian să se nască Băsescu,cred că l-a chemat ION

 2. Bun, si care e spilul? Este in domeniul public al statului si nu in domeniul privat cu riscul de a fi instrainat. In ce sens l-au pus deoparte pt. Basescu? Are schimbare de destinatie? Haideti sa fim seriosi in cazul asta, nu Basescu e de vina ca cere ci cel care ofera. Trebuiau ca la finele mandatului sa- i dea o singura locatie, sa nu aiba loc de intors si de ales. Inca odata se dovedeste ca Basescu e mai abil decat Ponta, si oricat de antibasisti am fi, trebuie sa recunoastem ca… ne-a ciuruit.

 3. Aceasta mutare a lui basescu la Scrovistea nu putea fi facuta fara acordul lui Ponta si Iohannis.Se vede si acum, precum ca si in toti cei 25 ani.. ..Kooabitarea s-a facut intre conducatori/politicieni peste capul si vointa cetatenilor din ROMANIA.
  Cand vom gasi in PIATA UNIVERSITATII macar minim 100 cetateni(nemioritici) care sa protesteze la fiecare”abatere” a conducatorilor/ politicienilor romani,abia atunci vom putea spera ca ROMANIA se va face ….bine.Dar ..slabe sperante.

 4. asa si? cine l-a pus pe Ponta sa nu pregateasca din timp resedintele pentru cei doi presedinti? Intrebati-l pe plagiator! Basescu aici chiar nu are nici o vina si nici Johannis. Parca nici cu o floare nu doriti sa-l atingeti pe responsabilul sef al batjocurii ponta!

  • Sunteti chiar curajos.Sa vedeti ce injuraturi o sa va luati de la fanaticii pontisti.Dar sa stiti ca si basescu are o mare vina(si nu trebuie sa o spun eu ca o stie toata lumea).
   In plus n-ati remarcat ca aceasta lege pentru …presedinti cat si pensiile suplimentare pentru parlamentari sunt legi facute de ei pentru …ei(orice lege proasta,a celor 25 ani, se datoreaza faptului ca a fost facuta ..din interes sau cu dedicatie).

 5. Radule acum sincer in loc sa il trageti de maneca pe ponta care a permis mutarea lui basescu la scrovistea voi tot sa pe basescu il faceti vinovat ?Pare cam trasa de par incercarea sa i puneti tot lui basescu in carca si faptul ca a reusit sa convinga guvernul ponta sa aprobe mutarea sa la scrovistea .Iar cazul asta de care vorbesti aceasta hotarare de guvern nu are nici o relevanta e un document administrativ tehnic fara nici o consecinta asupra propietati de la scrovistea tot la stat este numai ca sa mutat la raapps. Acum extrapoland putem spune ca ponta e stapan la scrovistea pe cele 25 milione de metri patrati si l-a luat in chirie pe basescu ca tot au semnat un pact de coabitare .Acum coabiteaza si locativ unul cu altul .

 6. Era vizibil inca din timpul mandatului ca Basescu este foarte apropiat ca mod de a conduce tara de Nicolae Ceausescu. Acest fapt confirma inca odata ceea ce devenise deja mai mult decat vizibil.Numai cei care au vrut sa se lege la ochi nu au vazut.

 7. ACTELE SUNT AVIZATE ŞI PERSONALIZATE TOCMAI DIN PERIOADA LUI BOC! DIN PERIOADA CÎND ERA ŞI TĂRICEANU PREMIER??? DAR ACEŞTI ACTUALI PARLAMENTARI NU AU NICIO SOLUŢIE LEGALĂ SĂ-L SCOATĂ DE ACOLO? NOOOO!!! GHINION!

Leave a Reply