Potrivit datelor oficiale de la Ministerul de Finante, politicianul Radu Berceanu, fost lider PD-PDL si ministru in regimul Basescu, a realizat afaceri de peste 1.000.000 euro in ultimii patru ani prin firma sa, AVI SRL.

Alte varfuri ale regimului Basescu-Boc-PDL care au facut milioane de euro in ultimii 4 ani si realizeaza profituri frumoase si azi sunt Adriean Videanu si Elena Udrea.

 

17 COMMENTS

 1. Cum adica? Oamenii lui Basescu au facut profituri uriase sub guvernarea PSD? Nu de alta dar din ultimii 4 ani 3 au fost de guvernare PSD iar majoritatea structurilor locale din tara sunt controlate de PSD. Buna coabitare! Noroc ca s-a terminat coabitarea in Decembrie 2014 ca sa vedem si dosarele lor dar si altele de care doar amintea din cand in cand santajistul coabitant betivan cand nu il asculta coabitantul Ponta precum cel al lui Sova-Ponta. Mai erau si altele amintite de betivan cand nu statea drepti Ponta dar care au ajuns sa fie instrumentate doar dupa terminarea oficiala a coabitarii.

  • dupa ce iti termini tirada ar trebui sa afli cum a reusit berceanu sa faca acesti bani. apoi sa intelegi ca spre deosebire de ai tai “coabitantul” ponta nu face politie politica si nu trimte anaful peste pedelacii tai dragi. e greu de inteles ? spre deosebire de ai tai pe asta il intereseaza ca economia sa se dezvolte indiferent daca oamenii de afaceri sunt pedelaci, penelistii sau pesedisti. cu idei d’astea bolnave si cu actiuni punitive contra dusmanilor politici ai tai astia de “dreapta” au distrus economia ori de cate ori au ajuns la guvernare.

   • Stai tu linistit ca nu am scris nicaieri ca mafiotii astia nu au facut averi din furaciuni si inainte. Dar aici erau datele din ultimii 4 ani si strict la asta ma refeream caci nu ma duc pana la Burebista cand un articol vorbeste de o anumita perioada. Si poti raspunde te rog de ce coabitantul Ponta nu a trimis ANAF-ul si la astia? Sa fie oare rodul coabitarii? Sa fie oare la schimb cu ascunderea afacerii Sova-Ponta de care doar amintea betivanul cand voia sa santajeze celalalt coabitant fara sa se intample nimic concret?

 2. Nu e rau, intrebarea daca si-au platit toate darile catre stat, el si ceilalti mari oameni de afaceri cu statul. Cand erau la butoanele puterii suma asta o realizau intr-un an.

 3. Bine că legea nu le-a confiscat totul cînd erau”infractori” dovediţi sau nu. Nicio problemă, calea naturală va face curăţenie în tot ce este bio sau nu! Mai avem puţin dar nu prea mult, de aşteptat! Se vor curăţa ca după inundaţii toţi şi vom avea poate de unde alege gunoiul de multa neghină! Problema e, că avem en-gros gunoaie la fel şi neghină! Esenţele tari sunt pe cale de dispariţie prin lege(interdicţia de a face sau intra în politică-nu e vorba de campusurile universitare). Lăsaţi tinerii apţi şi demni să intre în politică să aibă un cuvînt de spus şi să aibă reprezentare dar să şi conducă pentru a avea viziunea şi a-şi forma viitorul pentru ei! Nu trebuie să mai trăiască în umbra boşorogilor sau în generaţia şi mentalitatea limitată sau impusă de croncănarii cu sevă de comunist!
  – Ieşiţi dreacu boşorogilor din politică odată!
  – Nu vă mai săturaţi de furat şi minţit???

 4. Dar legea de care spunea Ponta, legea prin care se recuperează prejudiciile şi furăciunile din buget, de ce nu a fost aprobată?
  – De ce nu se pune urgent pe masă pe ordinea de zi???
  – NU SE VREA DIN CAUZĂ CĂ MULŢI AU FURAT ŞI RĂMÎN FĂRĂ AVERI???
  – MAI BINE CU DOSAR PENAL ŞI CAZIER DECÎT SĂ RĂMÎNĂ FĂRĂ AVERI???
  A DRACU JAVRE!!!

 5. Cît de mizerabili au ajuns cei de la PNL-PDL-PMP încît să vorbească la nivelul celor cu 4 clase! Ex: Ponta securist(e cam de aceeaşi vîrstă cu cei din pdl-pmp-pnl şi dacă el este securist, colegii lor menţionaţi cum sînt?), Ponta dictator(dar pdl-pnl-pmp cum să-i catalogăm?), cică Ponta are sloganul”„Am scăzut TVA-ul şi m-a luat DNA-ul””(e valabil şi pentru pdl-pmp-pnl:n-am scăzut tva-ul dar ne hărţuieşte DNA-ul pentru ce am furat prin lege), Ponta nu este capabil să ţină “volanul” finanţelor publice naţionale în contextul introducerii pachetului de relaxare fiscală(ce au făcut ei/pdl-pmp-pnl cînd erau la guvernare? au furat banii poporului prin ordonanţă/lege neconstituţională, ce măsuri de împotrivire au luat?). Acest Florin Secară cu ai lui din asociaţia pdl-pnl-pmp, urlă la adresa celorlalţi şi nu văd gunoaiele din jurul lor, e de gîndit o strategie a lor prin care ne vom trezi cu limitări dacă nu tăieri din drepturi că sunt specializaţi în acest domeniu. Au vechime şi nici nu au alternativă!

 6. Ce dracu fac numiţii sau angajaţii pe funcţii? Lasă totul pe seama neştiutorilor şi medicilor care nu au tratamentul eficient pentru boli? Ce pămpălăi aven în funcţii!!! ”’Clasamentul ciocolatei în funcție de numărul de E-uri

  Conform Protecției Consumatorului, cele mai nocive mărci de ciocolată puse la vânzare pe piața autohtonă sunt:
  – Novatini (cu cremă căpșuni și frișcă)
  – Poiana (cu lapte și cremă cu aromă de vișine). Acestea conțin nu mai puțin de opt E-uri.

  – Primola Fresh Cherry
  – Primola Fresh Lemon,
  – Novatini (cu caramel și vișine)
  – Heidi Grand or Florentine, în a căror compoziție se regăsesc șapte E-uri.

  Cu șase E-uri în compoziție sunt:
  – Primola Fresh Mint,
  – Novatini Cappucino,
  – Africana (cu cremă de căpșune),
  – Africana (cu cremă de rom)
  – Poiana (cu frișcă și căpșune).
  – Schogetten, Anidor (Croquant-lait et folie noisettes și amer),
  – Primola (cu caramel sau căpșuni),
  – Novatini (cu coniac și rom),
  – Africana (cu cremă de banane)
  – Milka Raspberry Cream, conțin, la rândul lor, cinci astfel de aditivi nocivi.”’
  Cică statul prin angajaţii lor în funcţii protejează cetăţenii de boli!!!

 7. Ce inseamna dezinformarea prin omisiune .Ce nu s-a spus:
  1) Cifra de afaceri : 2.616.000 Euro ( in paranteza profitul este de 404.000 Euro)
  2) Profilul : productie ( mai ales piscine) fara contracte cu statul
  3) Angajati : 78
  4) Fara datorii la “stat”

  Toate datele luate din site-ul : listafirme.ro

  • E corect. Berceanu e dintre cei care s-au prins din vreme cum bate vantul si s-au oprit la timp: a renuntat la orice functie publica, inclusiv la cea de parlamentar, s-a dat la fund din prim-plan, a ramas doar cu afacerea la alb, cea care produce piscine si barci din fibra de sticla, afacere care, orice s-ar spune, nu mai are legatura cu comenzile de stat.

   Macar de s-ar mai retrage si alti politicieni in felul asta. Pentru ca ai impresia ca politica noastra e cam ca Mafia: iesi de acolo doar cand picioarele in fata sau cand te scoate DNA-ul la 6 dimineata, in pijama.

 8. Şi pentru că tot ne ”luăm” după americani, că tot sperăm să o ducem bine din toate punctele de vedere, că tot au venit să ne salveze din mîinile cui? cînd de fapt ce se practică??? Bă putorilor(nu e vorba de jurnalişti) care miţiţi permanent crezînd că nu se află nimic din comportamentul şi atitudinea celor pe care-i folosiţi ca exemplu demn de urmat! ”’FBI-ul a declarat pentru BBC că nivelurile de trafic de copii pentru sex din America au ajuns la proportii aproape epidemice”
  http://www.bbc.com/news/world-us-canada-33713332?post_id=907067319351142_949704308420776

 9. Planul făcut perfect(pe ascuns şi repartizat pnl-pdl-pmp)
  1.Împotriva codului fiscal(că codul fiscal trebuie făcut pentru investiţii în buzunarele pdl-pmp-pnl ca în 2010)
  2.Împotriva majorării salariilor demnitarilor(la vedere şi accept pe ascuns)
  3.Împotriva măririi oricăror salarii pe motiv de buget(şantaj şi minciuni)
  4.Gura păcătosului se pare că spune ceva adevăr în ceea ce priveşte viitorul oricărui român care va vota cu alianţa : PNL-PDL-PMP sau cum s-or mai numi apăruţii! Ne aşteaptă aceeaşi situaţie cu tăieri salariale chiar şi pensii pentru a se îmbogăţi ei/cei care vor veni la guvernare(PDL-PNL-PMP) prin vot ca între 2010-2014’’’’ Dacă se va promulga noul Cod fiscal, 2017 va fi echivalentul lui 2010″, a mai avertizat fostul președinte.’’’’ http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-prevestire-sumbra-criza-din-2010-se-va-repeta-in-2017_963261.html
  -DE ŢINUT MINTE ŞI DE REAMINTIT PERMANENT, CĂ ROMÂNUL NU MAI ARE LOC ÎN MEMORIE PENTRU FAULTAREA POLITICIENILOR CARE INTENŢIONAT AU FĂCUT RĂU SOCIETĂŢII !!!(e strict din cauza politicienilor care vorbesc una în conferinţe şi alta în fapte)

 10. ”căcatul ăla împuţit” din politica vasluiană aberează, habar nu are ce se întîmplă acolo sau toate sunt cu bună ştiinţă! Niciunul dintre angajaţii care sunt pe funcţii la primării nu ăşi fac treaba ca la carte! Am vorbit cu cîţiva şi spuneau”plec deacasă ca să am de unde veni şi ca să am servici, stres, nervi, nimeni n-şi asumă nimic, totul se aruncă în celălalt, cînd e vorba de copii sau bătrîni nici nu ştiu ce să facă pentru că fiecare îşi dă cu părerea dar nimeni nu-şi asumă semnături în afară de familie!!!” Şi pe propria-mi experienţă: intri în birou şi-ţi cer prima dată acte pentru justificarea lor ca ocupanţi de funcţii şi scaune în faţa legii ca acoperire! Ei nu fac nimic în afară că adună actele cerute de la omul care vrea ceva!!! În rest: VARZĂĂĂĂ!!! Dar sunt plătiţi să-şi facă piaţa sau să-şi ia copii de la grădiniţă ori şcoală în timpul programului!!! Acel invitat din platou a uitat ce s-a întîmplat în zona cu gaze de şist? A uitat că era omul cu 2 feţe: şi la mitinguri şi la înţelegerea cu hărţuitorii poliţişti şi politicieni? A uitat că l-au votat turiştii en-gros şi că restul conaţionalilor din zonă nu au pus ştampila pe numele lui??? PS. nu vreau să se simtă nimeni jicnit (e adevărul di spatele ţigăniei urlate în gura mare de ţiganii cărora le-a dat ţeapă cu banii)

 11. Propun o ordonanţă în care să fie specificat:
  ”Parlamentarii, aleşii şi numiţii în funcţii politic să li se cumpere costume, pantofi şi vată pentru a avea ce le pune-n nas!”
  Poate le-a venit timpul curăţeniei naturale de cer şi îşi votează atîtea drepturi!http://www.stiripesurse.ro/ale-ii-au-nevoie-de-bani-mai-mul-i-fiindca-i-i-schimba-hainele-mai-des_963287.html
  Poate se curăţă pe cale naturală că tot dau bani en-gros la biserici:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=849359658432835&set=a.718982481470554.1073741852.100000764276901&type=1
  **SOCIETATEA e cea care iti formeaza idei boschetaresti,
  cand vezi ca pana si resturile altora tre’ sa le platesti.
  RELIGIA e cea prin care se manipuleaza oameni in masa,
  si de asta credinta voastra, se pare, este mult prea dubioasa din ce vede şi se simte.**

 12. Draga de A.N.I. sa nu fi vazut in atatia amar’ de ani nici un conflict de interese? Sa ai firma de mentenanta la Metroul Bucuresti si tu sa fi ministrul transporturilor in mai multe randuri? Iese de-o gustarica cu dl Blaga si dl Videanu la bufetul cu preturi de bugetari din M.A.I.

Leave a Reply