Preşedintele şi patronul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat cu prilejul externării din spitalul unde a suferit o operaţie pe cord deschis că va vinde acţiunile sale unui grup de investitori chinezi care va permite grupării rossonera să revină în prim planul fotbalului italian, european şi mondial, relatează EFE citata de Agerpres.

“Ultima decizia a fost foarte importantă. Am decis să vând Milan cui este dispus să investească bani pentru a permite clubului să devină un protagonist în Italia, Europa şi în lume. Am renunţat la cererile mele financiare, accept ceea ce mi s-a propus, fără a se lua în considerare valoarea mărcii Milan, dar doresc ca grupul chinez să accepte să investească în Milan cel puţin 400 milioane euro în următorii doi ani”, a declarat Berlusconi, 79 ani.

AC Milan a cucerit în era de 30 ani a lui Berlusconi 5 trofee în Liga Campionilor, 18 titluri naţionale şi 28 de trofee în total.

Fostul premier italian a fost internat la spitalul San Raffaele din Milano pe 7 iunie, la două zile după ce a suferit un atac de cord grav

2 COMMENTS

  1. Noi ce facem cu fotbalul nostru ? De ce nu aducem chinezii si-n fotbalul romanesc, ca-n rest i-am alungat cu succes ?

  2. Excelent ! Un colos al fotbalului european ajuns in plutonul de mijloc al campionatului nu putea fi altfel salvat.Conteaza banii dar mai mult conteaza vpriceperea iar vicepresedintele Adriano Galliani in ultimii ani cu certitudine a fost parasit de inspiratie si trebuia sa lase locul liber.Sa vedem pe cine pun chinezii in loc.

Leave a Reply