Din cele 11 filiale, vechiul PDL a preluat conducerea în 6 dintre ele, iar vechiul PNL doar în 5.

Bacău funcţia de preşedinte va fi preluată de Ionel Palăr (PNL) la Caraş-Severin – Marcel Vela (PNL), la Cluj – Daniel Buda(PDL), Dâmboviţa – Cezar Preda (PDL), Giurgiu – Ştefan Gheorghe (PDL), Gorj – Dan Vâlceanu (PDL), Harghita – Stelu Platon (PNL), Ialomiţa – Tinel Gheorghe (PDL), Prahova – Iulian Dumitrescu(PNL), Sălaj – Lucian Bode (PDL), Teleorman – Eugen Pârvulescu (PNL), iar la diaspora – Viorel Badea (PDL).

Pe lângă aceste 11 filiale, mai existau 23 unificate înainte de alegerile locale, dar odată cu demisia în bloc a liderilor de la București au mai rămas doar 16. Chiar și în aceste condiții, cu din cele 16 filiale rămase în țară, tot vechiul PDL are cu o organizație în plus față de vechiul PNL. La București, dacă se va păstra algoritmul din protocolul de fuziune vechiul PDL și vechiul PNL vor avea câte 3 organizații de sector, iar la Capitală conducerea va reveni vechiului PDL.

În acest moment au mai rămas 11-12 filiale de unificat, ceea ce se va întâmpla în cursul acestei săptămâni, după cum a anunțat Vasile Blaga.

Concluzie: În acest moment, vechiul PDL are un avans de două organizații în fața vechiului PNL. Cifra este îngrijorătoare pentru vechii liberali, având în vedere că PDL-ul este cel care s-a topit în PNL și nu invers.

P.S. Surse din PNL ne-au explicat că și în filialele rămase de unificat se va păstra același trend, așa că este de așteptat ca vechiul PDL să conducă la numărul de organizații, atunci când fuziunea va fi realizată pe deplin și, mai mult decât atât, toate aceste cifre se vor transforma în voturi la Congresul marelui PNL.

17 COMMENTS

 1. ce este important ca acesti oameni sa nu fie urmariti penal, sa nu fie plagiatori sau angajati ai studiourilor de televiziune

   • Halatu’ ! Cat e halatu’ ?
    dincolo era mai ieftin:)))
    (spuneati ca asta, “ovi”, e din Cluj… Pacat, stiam ca e oras universitar… da’ are si d-astia… si astia au si net… pacat !)

  • Sa aiba chelie, si priviri nedefinite !
   Si, ce-i mai important, sa puna patru cuburi. tu n-ai pus, se vede ! Aibi grija, canicula se intoarce ! Si, cu “spirtoase” pe vremea asta, ramane lumea cu “IQ”-u’ in crestere, pe medie….unu’ mai putin, o lume mai frumoasa !

 2. E mult mai bine pentru alegători. Abia le este mai uşor să decidă cine trebuie votat şi cine nu! 🙂 🙂 În cel mai scurt timp vor plânge la poarta PSD-ului : vrem şi noi la borcanul cu miere! 🙂 🙂 şi iar PSD-iştii sunt buni ! Sper să nu avem la fel de mulţi chiulangii şi ghetoişti scandalagii în Parlament !

 3. Din moment ce ideea “geniala” a lui Antonescu s-a concretizat se banuia ca fuziunea va avea loc pana la capat.Poate ca azi sunt mai multi PDL prin judete ei fiind mai mult si la guvernare dar cu timpul clasa politica se va primeni si va aparea acel val de oameni tineri inteligenti ambitiosi si mai ales dedicati adevaratelor interese ale Romaniei.Eu as vrea ca in toate partidele sa se petreaca acest lucru ne-am saturat cu totii de menajeria asta de mahalagii perversi care bantuie seara de seara pe la televiziuni.

  • Sigur, tinere frumos si liber… s-o primeni… da’ nu in timpul vietii noastre !
   Imi place optimismul Dvs… da’ si “Amintiri din copilarie” mi-ai placut… Am inteles, cu timpul, ca placutu’ nu e si real !
   (apropo de “mahalagii” : banuiesc ca, la intamplare luat, Calimente-pe-ne-le nu pare vreun Bratianu contemporan, nu ?! Intreb….Ca sa n-o mai dam tot cu “Iliescu” si dupa era noastra, in anu’ “treimiisiceva”, si sa nu vedem comunisti si in mileniul urmator !)

 4. ce bine imi pare! au folosit un partid istoric sa spele in cateva ape pdl-istii ticalosi si urati de majoritatea romanilor.dupa dezastrul de la localele din 2012 au schimbat culoarea din portocaliu in verde.a urmat dezastrul din parlamentare si au hotarat ca e nevoie de ceva mai drastic, mai radical.orice om cu capul pe umeri stia ce urmeaza.

  • @dragoș,
   .
   Și pe mine mă bucură nespus, mai ales că era, dracu, să-l votez pe găunosu de antonescu (măcar pe joshannis nu l-am votat) și care, în timp ce eu îl apăram pe el și pe toți USL-iștii pe aici și oriunde mă aflam, crezând, de fapt, în rahatul numit Marele Proiect USL cu care m-a păcălit Ponta cu nici una, nici alta, Marele Lui Prieten..crin. Zic rahat, așa cum îl văd acum dar și de ceva (mult) timp încoace, după ce excrocii de pnl-iști, ca să lupte ei împotriva lui băsescu pe care tot ei îl aduseseră și-n 2004 și în 2009, au pus de-o Alianță (ei erau cu PC-ul în ACD) cu PSD-ul și au impus, ca să lupte cu băsescu (deci nu gratis), multe, multe condiții dezavantajoase PSD-ului astfel încât au umplut și parlamentul, și guvernul, și consiliile județene, municipale și comunale ca și deconcentratele, la paritate cu PSD-ul, și abia la europarlamentarele din 2014 constatându-se că ei au fost cam pe la 15% iar PSD-ul pe la …37,6%) . Și nu apăram doar PSD-ul și PNL-ul(aflați în Alianță –de n-ar mai fi fost) de toți băsiștii de pe-aici, și erau mulți de tot, dar o făceam mai abitir și mai contondent cu mizerabilii de propagandiștii pnl de aici , gen @titus voinopol sau un altul, @gheorghe(un tâmpit ca ăsta eu n-am mai întâlnit, dar acum e-n agonie ca și pnl-ul lui și nu mai postează) și care, văzând că tot ștaf-ul de la vârful pnl erau, tăticu, și la guvernare și în opoziție, asta făceau și ei aici. Ie-te că i-a luat dracu (dracu fiind de dreapta, se-nțelege, și cântă-ncolonați prin Modrogan, ”verde-nnrourat”.
   Apropo, eu pe-aici n-am mai văzut pnl-iști –pnl-iști ci doar băsiști. Ați sesizat asta?
   Dacă este cineva pnl-ist vechi pe-aici mâna sus și un semn că a fost și este(încă) pnl-ist de rit vechi dar și nou. Caraghioși, nu?

  • Si ce urmeaza ?! Ca eu vad aceleasi fetze, aceleasi “opinii”… “Sa nu stressam justitia” e d-o libidosenie pedelista greu de egalat, chiar si de aia de tac (pesedeu’, in zilele noastre)
   Oamenii cu capu’ pe umeri ne asteptam sa stea, niste ture, pe tusa… Au intrat pe usa din dos, si le-a venit usa-n nas ! Vedem in toamna, poate chiar raman p-afara…
   (desi, la manareala basssescului, cu pampu’ lui, m-astept si-atunci la ticalosii la care nu ma pot gandi acum…”politica”, cica ! curvasarii, in traducere…)

 5. Domnule Radu Tudor,
  .
  Moto: ”Dar raportul 10/4 la primării centre de județ, 10 fiind câștigate de pedelaci care reprezintă un procent de 72% băseală ăsta nu-i mai elocvent?”
  .
  Vă ofer două momente, un fel de.. ”restitutio in integrum”, să revedeți și dvs. cum stăm la capitolul ”De ce PDL > PNL ?” în noua sa formulă și, mai mult decât atâta, cum PDL a încălecat, hotărât, mârțoaga PNL. Și toate astea având ca țintă, devenită finală, visul de reunire a dreptei a lui băsescu încă din 2005.
  Știți ce-au spus pnl-iștii dvs. in tot acest timp? Răspuns: PSD=PDL
  Raportul ăla, al lui Blaga, recte(care vine de la băs, firește) privitor la cele 1000 de primării PNL(?!) și de 1600 PSD, la Alegerile locale este, de fapt, o minciună, o minciună prin omisiune care masca o victorie uriașă a fostului PDL, el, cum spuneam, omițând să spună câți pedelaci spurcați(de la fostul @protestez citire) sunt printre cei 1000 de primari așa-zis pnl-iști. Din PNL-ul captiv nu au fost decât doi inși care s-o spună tangential aceștia fiind și repejor eliminați.
  Apropo, dvs. știți sau vă imaginați cam câți or fi ? Nu faceți o investigație în acest sens urmată evident de o dezvăluire a realității. Dacă eu spuneam(mai jos) că 72% sunt pedelaci înclinați să credeți că procentul este plauzibil? Avansați, atunci, dvs.un alt procent?
  1. http://radu-tudor.ro/blaga-dezvaluie-numarul-primarilor-pnl-si-psd/#li-comment-654577
  Acum un an ce spuneam?
  2. http://radu-tudor.ro/va-fi-condamnat-liviu-dragnea/#li-comment-266368
  Greșesc sau greșeam eu cu ceva, și dacă da, spuneți-mi unde?
  .
  Nu vorbesc că incă din Oct. 2013 (deci cu 4-5 luni înainte de ruperea USL) antonescu și ai săi negociau vârtos(cu dovezi pe care și eu le aveam atunci, dar de care nu vorbeam, cum făcea RTV-ul deja, de teama ruperii USL în care Alianță mai credeam) cu PPE , cu băsescu, cu blaga & co și dvs. știați dar nu vedeați acele lucruri vizibile pe alte surse cu toate că deja răsuflau mai toate tratativele ascunse, mișelești, ale lui antonescu. De toate acestea cine era vinovatul vinovaților, pe aici, decât Ponta?

Leave a Reply